Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν ειναι απλα αλλος ενας επιθετικος..Αν ερθει απο αυτον θα ξεκιναει η εντεκαδα...Βεβαια η ομαδα θελει ακομα 2 στοπερ και ενα κεντροο,αλλα μια και ειπαμε για την επιθεση βρηκα την παραπανω ειδηση...Τζιμπουρ τον πουλο.......
Εγώ ξέρω ότι είναι 24 Αυγούστου...

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Αν δωσεις 4-5 μιλλιονια τον παιρνεις τον jonas ...

Οποτε ... Αρχιδια!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ολοι επιθεση αδερφια..Εμες προχωραμε αυτοι υποχωρουν.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Την πρόθεσή του να συζητήσει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ την πιθανότητα να φορέσει ξανά την κιτρινόμαυρη φανέλα, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Ο πεπειραμένος φορ σχολίασε ότι δεν μπορεί να πάρει θέση σε μια κουβέντα που γίνεται σε υποθετική βάση, παρόλα αυτά οι άνθρωποι της «Ένωσης» διατηρούν πολύ καλή σχέση τόσο με τον ίδιο όσο και με τον μανατζέρ του και ξέρουν πού μπορούν να τον βρουν.

«Δεν έχει μιλήσει κανένας μαζί μου ή τον μάνατζέρ μου ακόμα. Αν γίνει κάποια πρόταση, δεν κλείνω τις πόρτες, ευχαρίστως να το συζητήσουμε. Πέρασα πέντε όμορφα χρόνια στην ΑΕΚ. Με την ΑΕΚ είχα μια πολύ καλή συνεργασία για πέντε χρόνια και έκανα μόνο φίλους. Με τον προηγούμενο πρόεδρο πήραμε ένα φιλικό ’’διαζύγιο’’, έπειτα από γόνιμη συζήτηση», είπε αρχικά στον «Sentra FM» ο «Λύμπε» και συμπλήρωσε:

«Η ΑΕΚ διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον μάνατζέρ μου, τον κ. Κουτσολιάκο, μετά τη μεταγραφή του Πλιάτσικα στη Γερμανία, οπότε γνωρίζει πώς και πότε να τον βρει για να συζητήσουν αν θέλουν για μένα.
Όλα είναι πολύ θεωρητικά μέχρι τώρα και δεν μπορώ να πάρω θέση για το τι στάση θα κρατήσει η Αϊντραχτ. Αν γίνει η προσέγγιση, θα δούμε».

«Εκτιμώ τον Μπάγεβιτς»

Ο διεθνής φορ μίλησε και για τη σχέση του με τον Ντούσκο Μπάγεβιτς: Με τον κ. Μπάγεβιτς έχω συνεργαστεί και στο παρελθόν για να μικρό διάστημα και τον εκτιμώ. Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία. Συζητά με τους ποδοσφαιριστές και είναι ειλικρινής, ενώ τότε (στην πρώτη του επιστροφή στην Ενωση) η θέση του ήταν πολύ πιο δύσκολη απ’ ό,τι είναι τώρα».

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
:new_shocked:
Τι σύστημα θα παίζουμε?2-2-6?  :2funny:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Ολοι επιθεση αδερφια..Εμες προχωραμε αυτοι υποχωρουν.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Την πρόθεσή του να συζητήσει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ την πιθανότητα να φορέσει ξανά την κιτρινόμαυρη φανέλα, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Ο πεπειραμένος φορ σχολίασε ότι δεν μπορεί να πάρει θέση σε μια κουβέντα που γίνεται σε υποθετική βάση, παρόλα αυτά οι άνθρωποι της «Ένωσης» διατηρούν πολύ καλή σχέση τόσο με τον ίδιο όσο και με τον μανατζέρ του και ξέρουν πού μπορούν να τον βρουν.

«Δεν έχει μιλήσει κανένας μαζί μου ή τον μάνατζέρ μου ακόμα. Αν γίνει κάποια πρόταση, δεν κλείνω τις πόρτες, ευχαρίστως να το συζητήσουμε. Πέρασα πέντε όμορφα χρόνια στην ΑΕΚ. Με την ΑΕΚ είχα μια πολύ καλή συνεργασία για πέντε χρόνια και έκανα μόνο φίλους. Με τον προηγούμενο πρόεδρο πήραμε ένα φιλικό ’’διαζύγιο’’, έπειτα από γόνιμη συζήτηση», είπε αρχικά στον «Sentra FM» ο «Λύμπε» και συμπλήρωσε:

«Η ΑΕΚ διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον μάνατζέρ μου, τον κ. Κουτσολιάκο, μετά τη μεταγραφή του Πλιάτσικα στη Γερμανία, οπότε γνωρίζει πώς και πότε να τον βρει για να συζητήσουν αν θέλουν για μένα.
Όλα είναι πολύ θεωρητικά μέχρι τώρα και δεν μπορώ να πάρω θέση για το τι στάση θα κρατήσει η Αϊντραχτ. Αν γίνει η προσέγγιση, θα δούμε».

«Εκτιμώ τον Μπάγεβιτς»

Ο διεθνής φορ μίλησε και για τη σχέση του με τον Ντούσκο Μπάγεβιτς: Με τον κ. Μπάγεβιτς έχω συνεργαστεί και στο παρελθόν για να μικρό διάστημα και τον εκτιμώ. Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία. Συζητά με τους ποδοσφαιριστές και είναι ειλικρινής, ενώ τότε (στην πρώτη του επιστροφή στην Ενωση) η θέση του ήταν πολύ πιο δύσκολη απ’ ό,τι είναι τώρα».
Βαζε αδερφε και κανα link...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
:new_shocked:
Τι σύστημα θα παίζουμε?2-2-6?  :2funny:

Και 4 αμυντικούς να βάλεις, πάλι είναι σα να παίζεις με 2, τόση μπάλα που ξέρουν όσοι δεν έφυγαν...
Κόφτε τις μαλακίες και πάρτε πρώτα παίκτες να κλείσετε τις τρύπες στο κέντρο της άμυνας,
δεξιά στην άμυνα, στα αμυντικά χαφ και στα εξτρέμ(δηλαδή παντού εκτός από σέντερ φορ!!!! :2funny: :2funny:).

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Κάντε σαν το βάζελο που είχε Μάτος, Σιμάο, Καραγκούνη, Ζιλμπέρτο(αυτόν θα τον έδιωχνα, αλλά τέλος πάντων)
και αντί να τα σκάσει χοντρά για κεντρικό αμυντικό πήρε τον Κουτσομύτη... :jerking:  :jerking:
Όχι ότι χαλάει κανέναν ο Κουτσομύτης, αλλά είναι μαλακία να τα σκας για να βελτιώσεις
ας πούμε κατά 5% μια καλή σου θέση τη στιγμή που έχεις μαύρη τρύπα σε άλλη....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Και 4 αμυντικούς να βάλεις, πάλι είναι σα να παίζεις με 2, τόση μπάλα που ξέρουν όσοι δεν έφυγαν...
Κόφτε τις μαλακίες και πάρτε πρώτα παίκτες να κλείσετε τις τρύπες στο κέντρο της άμυνας,
δεξιά στην άμυνα, στα αμυντικά χαφ και στα εξτρέμ(δηλαδή παντού εκτός από σέντερ φορ!!!! :2funny: :2funny:).
ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΕΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ!ΧΩΡΙς ΠΛΑΚΑ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤς ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΧΕΙ ΧΑΣΕΙ... ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:3-2-5... FULL ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΞΑΦΝΙΚΕς ΑΜΥΝΕΣ!!!......
Κάντε σαν το βάζελο που είχε Μάτος, Σιμάο, Καραγκούνη, Ζιλμπέρτο(αυτόν θα τον έδιωχνα, αλλά τέλος πάντων)
και αντί να τα σκάσει χοντρά για κεντρικό αμυντικό πήρε τον Κουτσομύτη... :jerking:  :jerking:
Όχι ότι χαλάει κανέναν ο Κουτσομύτης, αλλά είναι μαλακία να τα σκας για να βελτιώσεις
ας πούμε κατά 5% μια καλή σου θέση τη στιγμή που έχεις μαύρη τρύπα σε άλλη....
+1000....Αλλα αν γινει το θαυμα και ερθει ο ζονας μιλαμε για μεταγραφη πρωτου ραφιου,με παραλληλη πωληση τζιμπουρη βεβαια...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
+1000....Αλλα αν γινει το θαυμα και ερθει ο ζονας μιλαμε για μεταγραφη πρωτου ραφιου,με παραλληλη πωληση τζιμπουρη βεβαια...
Και τις τρύπες σε ΟΛΕΣ τις άλλες θέσεις θα τις καλύψετε με πορδές;;
Καλύτερα 3 παίκτες απ'το 2ο ράφι στην περίπτωσή σας(βασικά 3ο ράφι. 1ο είναι Σισέ-Ντουντού κλπ, σωστά; )
παρά 1 απ'το πάνω ράφι και οι υπόλοιποι απ'τα καλάθια...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Mε τα τρια εκατομυρια του κυργιακου μπορουμε να χτυπησουμε ενα καλο κεντρικο χαφ στυλ ντουντου....Αμυντικο καλο μπορουμε να παρουμε και τον ελευθερο σεβιλι της μαρσειγ και τον γιαχιτσ με 500 χιλιαρικα....Στα δεξια πηραμε αραουχο....Εξτρεμ δε θελουμε(λεοναρντο,μαντουκα,σκοκκο,ιορντακε).....
Θα δουμε τι θα κανει η προεδραρα μας... :2funny: :uglystupid: :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Mε τα τρια εκατομυρια του κυργιακου μπορουμε να χτυπησουμε ενα καλο κεντρικο χαφ στυλ ντουντου....Αμυντικο καλο μπορουμε να παρουμε και τον ελευθερο σεβιλι της μαρσειγ και τον γιαχιτσ με 500 χιλιαρικα....Στα δεξια πηραμε αραουχο....Εξτρεμ δε θελουμε(λεοναρντο,μαντουκα,σκοκκο,ιορντακε).....
Μην βιάζεσαι hitman...τώρα ξεκινάει η μεταγραφική περίοδος για εμάς!Μετά τι τέλει Ντούσκο Μπάεβιτς στρώσει ομάντα σε 10 μέρες?Ντεν γκίνεται!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Μην βιάζεσαι hitman...τώρα ξεκινάει η μεταγραφική περίοδος για εμάς!Μετά τι τέλει Ντούσκο Μπάεβιτς στρώσει ομάντα σε 10 μέρες?Ντεν γκίνεται!
Αφου δεν υπηρχε σαλιο πριν,τωρα ξεκιναει δυστυχως...Μου κανει εντυπωση που ο ντουσαν δεν ζηταει κεντρικο χαφ.. :think:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

Ο Κουμορτζί με πόσα πωλείται;;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Και εμενα μου αρεσει αυτος ο παιχτης..Απο ενσαλιβα πολυ καλυτερος...Αλλα αντε να παρεις παιχτη απο το τσακιρη τετοια ωρα...3 και τον σκοκκο θα ζητησει.... :2funny: :2funny: :2funny: :uglystupid:

Μπορεί να ζητήσει 1-2εκ και να ρίξει και έναν πούτσο σε όλη τη διοίκηση. :knockinb:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom