Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Κατάλαβα με τους πυρσούς ήσουνα στην απονομή.....
και προσκυνούσες τον Σεγκούρα...
Ε οχι δα και τον Σεγκούρα, έχουμε και ενα επίπεδο.Κατάλαβα με τους πυρσούς ήσουνα στην απονομή.....
Κατάλαβα με τους πυρσούς ήσουνα στην απονομή.....
Μα όλα εκεί καταλήγουνΤον Θείο ναι
Το SPORT 24 επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΑΕΚ Νίκο Θανόπουλο ο οποίος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των Κιτρινόμαυρων για τον βραζιλιάνο επιθετικό Ζόνας. Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Ο ποδοσφαιριστής αξιώνει χρήματα που η Ένωση θεωρεί ότι είναι πολλά, οπότε η ιστορία με τον εκλεκτό του Μπάγεβιτς ίσως τραβήξει αρκετά...
"Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που μας ενδιαφέρουν. Αλλά δεν είναι και ο μοναδικός. Υπάρχει απόσταση στο οικονομικό, σημαντική θα έλεγα. Όμως αν δεν προχωρήσει το θέμα έχουμε εναλλακτικές λύσεις. Υπάρχει ο Μαρσέλ κι άλλες περιπτώσεις που εξετάζονται από Ελλάδα".
Aς του δειξει καποιος την ομαδα που ειχαμε και αυτην που ειχε τοτε,που εχει και το θρασσος να λεει οτι θα μου εκοβε το πρωταθλημα μεσα στη φιλαδελφεια..... :Sοι χανούμες με το φιλικό μαζί μας την τελευταία αγωνιστική.
Επίσης και στο CAS μας μαζί με τους φίλους σας τους βάζελους!!
πές τους ότι εκείνη τη χρονιά τερμάτισαν νομίζω τέταρτοι για να το βουλώσουν.Εγώ πάντως απορώ τι τους θέλει ο Μπάγιεβοιτς τόσους επιθετικούς. Και ας δεχτώ ότι δεν υπολογίζει τον Τζιμπούρ. Τον Σκόκο δεν τον υπολογίζει? Αντί να πάρει έναν επιτελικό ώστε να παίζει ο Σκόκο δεύτερος επιθετικός, μου γεμίζει την ομάδα με φορ. Για μένα η ΑΕΚ χρειάζεται δύο στόπερ, έναν επιτελικό και ένα αριστερό μπακ γιατί ο καράμπελας μου φαίνεται χειρότερος και από μένα. Πάντως κάτι μου δείχνει ότι δεν του αρέσει ο σκόκο και προβλέπω να μην τον βάζει και να γίνεται χαμός.με τον βαιτση θα εκοβε πρωταθλημα
ετσι του εχουν πει να λεει οι γαβαθιωτηδες
αυτο βλεπω και εγω και θα τον παρει και θα τον σηκωσειΠάντως κάτι μου δείχνει ότι δεν του αρέσει ο σκόκο και προβλέπω να μην τον βάζει και να γίνεται χαμός.
εγώ βλεπω ότι τον πάει με χίλια ....ξέρει να σχεδιάζει ομάδες και κυρίως να παίρνει το μάξιμουμ από τους ποδοσφαιριστές του ....αυτο βλεπω και εγω και θα τον παρει και θα τον σηκωσει
τοτε για πες μου σε παρακαλω τι τους θελει τοσους επιθετικους?εχει σχεδιασει να διωξει τον τζιμπουρ?συμφονω και εγω αλλα τωρα?ενω το πρωταθλημα εχει αρχισει και ειμαστε με το ενα ποδι εξω απο την ευρωπη?εγώ βλ.επω ότι τον πάει με χίλια ....ξέρει να σχεδιάζει ομάδες και κυρίως να παίρνει το μάξιμουμ από τους ποδοσφαιριστές του ....
μοιαζει του ματζιου?Αδερφια,επειδη παρακολουθω λατινοαμερικανικο,ο ζονας ειναι παιχταρα και τα 1.5 για το 50% ειναι πολυ λιγα...
Τι άνοιγμα ρε αδελφέ?Έχεις λογαριάσει πόσα έχουν παντελονιάσει?Κάπου αλλού διάβασα ότι θα κάνουν την υπέρβαση και θα διαθέσουν τα μισα που πήρανε από τον Κυργιάκο!Μιλάμε για τέτοιο δούλεμα...Αδερφια,επειδη παρακολουθω λατινοαμερικανικο,ο ζονας ειναι παιχταρα και τα 1.5 για το 50% ειναι πολυ λιγα...Αν τωρα κανει κανενα θαυμα ο θανοπουλος και τον παρουμε θα ειναι σπουδαια μεταγραφη.....Λογικα εχουν προταση για τζιμπουρ,για να ετοιμαζουν τετοιο ανοιγμα....Οσο για σκοκκο,ο ανθρωπος δεν μπορει να παιξει 2τερο φορ...Θα ελαφρυνει πολυ η επιθεση....Τον προοριζει για το αριστερο ακρο κατα πασα πιθανοτητα....
Αν κλεισουμε τους γκερειρο,ολεγκερ,ζονας ειμαστε,σε καλη κατασταση εστω και αργα..(αν και η ομαδα θελει κοφτη,αλλα δεν υπαρχει σαλιο...)
hitman ο σκόκο έκανε καριέρα σαν δεύτερος επιθετικός στην Αργεντινή και το έχει πει και ο ίδιος. Εμείς εδώ τον τραβολογάμε στα χαφ.Την τρίπλα στο ένας προς έναν που έχει ο Σκόκο δεν την έχει κανείς στην Ελλάδα. Αυτή ακριβώς είναι η θέση του. Επίσης το βλέπεις λογικό να βγάλει τον καλύτερο παίκτη αυτή την στιγμή τον Μαντούκα για να βάζει τον Σκόκο εκεί? Εγώ δεν τα βλέπω λογικά αυτά τα πράγματα εκτός και εάν είναι των εφημερίδων. Δηλαδή θα φτάσουμε να έχουμε 6 επιθετικούς. Μπλάνκο τζιμπούρ νέμεθ ζόνας σκόκο παυλή ενώ δεν έχουμε επιτελικό και ξαναλέω δεν έχουμε αλλάγη του χουανφράν στα αριστερά. Ο Καράμπελας ήταν μεγάλη έμπνευση του Μπάγιεβιτς. παίκτης που δεν κάνει στον Αρη κάνει σε εμάς?Αδερφια,επειδη παρακολουθω λατινοαμερικανικο,ο ζονας ειναι παιχταρα και τα 1.5 για το 50% ειναι πολυ λιγα...Αν τωρα κανει κανενα θαυμα ο θανοπουλος και τον παρουμε θα ειναι σπουδαια μεταγραφη.....Λογικα εχουν προταση για τζιμπουρ,για να ετοιμαζουν τετοιο ανοιγμα....
Οσο για σκοκκο,ο ανθρωπος δεν μπορει να παιξει 2τερο φορ...Θα ελαφρυνει πολυ η επιθεση....Τον προοριζει για το αριστερο ακρο κατα πασα πιθανοτητα....
Αν κλεισουμε τους γκερειρο,ολεγκερ,ζονας ειμαστε,σε καλη κατασταση εστω και αργα..(αν και η ομαδα θελει κοφτη,αλλα δεν υπαρχει σαλιο...)
Mιλαμε για παιχτη των 15 γκολ τη σεζον μινιμουμ...Φυσικα δεν μοιαζει με τον Ματζιο...μοιαζει του ματζιου?
δεν εχω πολλους επιθετικους?ας μην ετρωγε τον επιθετικο της εθνικης πορτογαλιας, ο σκοκος τι ειναι?ο ιορντακες τι ειναι?(και αν δεν του κανει γιατι τον πηρε?)ο τζιμπουρ γιατι επαψε να υπολογιζετε μολις τελειωσε η προετοιμασια?δεν έχεις πολλούς επιθετικούς ....ο Παυλής θα δοθεί δανεικός .....ο Τζιμπούρ δε υπολογίζεται ,είναι με το ένα πόδι και σωστά εκτός ομάδος ...με ποιόν μένεις ....
Αμυντικά χάφ η ΑΕΚ έχει πολλά ...Καφές ,Γιαχάγια ,Ενσαλίβα,Ρίκα , Μάκος μπορούν να καλύψουν τη θέση ...επιτελικό μέσο δεν έχει και καλά κάνει και ψάχνει ......σέντερ δίπλα στον Μπλάνκο δεν έχει και σωστά ψάχνει ...