nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αρχισαν τα γνωστα
Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ
Προς ναυάγιο του Εντίνιο στη Μάλαγα
Πολύ δύσκολα θα πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Εντίνιο στη Μάλαγα. Ο Πορτογάλος επιθετικός της ΑΕΚ, υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις από τον ισπανικό σύλλογο, από τις οποίες διαπιστώθηκε ένα πρόβλημα στο αριστερό του γόνατο, το οποίο μπορεί να του στερήσει τη μεταγραφή.
Η ΑΕΚ είχε έρθει σε συμφωνία με την Μπέτις για την παραχώρηση του 60% των δικαιωμάτων του έναντι 600.000 ευρώ. Ο Εντίνιο τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στην Ισπανία προκειμένου να διαπραγματευθεί την μεταγραφή του με τον ισπανικό σύλλογο.
πόσες φορές έφτασε στο αμήν ο Μπάγεβιτς;; Ε;;
πλαγιο(υπερβαρο) χαφ ειναι...οχι 10αρι...Τελικά θα μου απαντήσει κανείς αυτός ο Ιορντάκε τι σκατοθέση παίζει; Είναι ή δεν είναι δεκάρι;
πλαγιο....εχει δεξι ποδι,αλλα δηλωνει οτι παιζει και στις δυο πλευρες εξισου καλα(το ποσο καλα θα το δουμε).....πλάγιο; εγώ δεκάρι τον βρίσκω στο μάνατζερ.
αριστερό ή δεξί χαφ είναι; Για να ξέρουμε ποια θέση έχετε καλύψει.
σε αυτό έχεις άδικο.καλημερααααα
κοψτε καποιος απο την διοικηση την βηχα στον βατραχο
αν ειναι δυνατον να βγαινει και να καιει τα περιουσιακα στοιχεια της παε αλογιστα
και για να εχουμε και καλο ερωτημα, ποσο καλος χαρακτηρας και του κατηχητικου ηταν ο πουστιγιο?αλλα εκει υπηρχε ο θειος και εκανε κο κο κο κο ο πολυνικης
Καλα ολο και καποιος θανοπουλος θα βρεθει.. .Αληθεια αυτο το θαυμα της ιατρικης, ο οττο αλσχαιμερ ρεχαγκελ,τον ξανακαλεσε??? :oκαλα για τους διοικουντες μας τα ξερουμε
ρε μπαστουνοβλαχε γιουρκα ποιος θα σε παρει 14 σεπτεμβρη οταν εχεις να ακουμπησεις τοπι απο τελη απριλιου αρχες μαιου που σε σουταρε η ατλετικο?
να σχωρνας τον οτο
ξερω εγω?εγω πιστευω οτι αν ηταν δυνατον θα καλουσε τον βρυζα παλιΚαλα ολο και καποιος θανοπουλος θα βρεθει.. .Αληθεια αυτο το θαυμα της ιατρικης, ο οττο αλσχαιμερ ρεχαγκελ,τον ξανακαλεσε??? :o