Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ  :2funny: :2funny: :2funny:

Προς ναυάγιο του Εντίνιο στη Μάλαγα 
Πολύ δύσκολα θα πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Εντίνιο στη Μάλαγα. Ο Πορτογάλος επιθετικός της ΑΕΚ, υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις από τον ισπανικό σύλλογο, από τις οποίες διαπιστώθηκε ένα πρόβλημα στο αριστερό του γόνατο, το οποίο μπορεί να του στερήσει τη μεταγραφή.

Η ΑΕΚ είχε έρθει σε συμφωνία με την Μπέτις για την παραχώρηση του 60% των δικαιωμάτων του έναντι 600.000 ευρώ. Ο Εντίνιο τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στην Ισπανία προκειμένου να διαπραγματευθεί την μεταγραφή του με τον ισπανικό σύλλογο.

Δικαιολογιες των ισπανων φαινονται επειδη μετανιωσαν

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πόσες φορές έφτασε στο αμήν ο Μπάγεβιτς;; Ε;;
χααχαχαχαχα
πέρσι λοιπόν σας τα έλεγα για τον Τσιμπούρη. Έτσι τον έλεγα και τότενες και είχατε βγάλει τα μαχαίρια πως και καλα ήταν παιχτούρα και άλλα τέτοια. Το γεγονός πως είναι δολοφόνος στο γήπεδο (κοινώς σπάει πόδια) και δεν μπαίνει στο καλούπι δεν μετράει.
Τι σημασία έχει πόσο τον πήρες τον παίκτη; Εσύ προτιμάς να κρατάς μια κουζίνα που σου καίει όλο το ρεύμα στο σπίτι ή να την δώσεις όσο όσο και να πάρεις μια καινούργια που θα είναι ενεργειακά καλύτερη και θα σου κάνει απόσβεση γρήγορα;

Τελικά θα μου απαντήσει κανείς αυτός ο Ιορντάκε τι σκατοθέση παίζει; Είναι ή δεν είναι δεκάρι;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πλάγιο; εγώ δεκάρι τον βρίσκω στο μάνατζερ.
αριστερό ή δεξί χαφ είναι; Για να ξέρουμε ποια θέση έχετε καλύψει.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
πλάγιο; εγώ δεκάρι τον βρίσκω στο μάνατζερ.
αριστερό ή δεξί χαφ είναι; Για να ξέρουμε ποια θέση έχετε καλύψει.
πλαγιο....εχει δεξι ποδι,αλλα δηλωνει οτι παιζει και στις δυο πλευρες εξισου καλα(το ποσο καλα θα το δουμε).....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
όλα θα τα δουμε....τον Οκτώβριο

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Νεο επισοδειο Τζιμπουρ_Παραγκιτς....

Κατα την αναχωρηση της ομαδας για το αεροδρομιο,ο πολυνικης εδινε οδηγιες μεσω του μικροφωνου στους παιχτες για ονειρικους και συναμα οικονομικους προορισμους για το διηημερο που επεται...Τοτε σε μερικα πηγαδακια ακουσε να σχολιαζεται ο Ραφικ Τζεμπουρ που αδιαφορουσε για τις εντολες του προπονητη του ακουγοντας μουσικη στο αι ποντ μαρκας γνωστης εταιριας...Τοτε εξαλλος ο Υπερτατος στρατηγος των γηπεδων κατευθυνθηκε προς το μερος του γαλλοαλγερινου και του ζητησε το λογο
-<<Τι ακους εκει ραφικ>>??
-<<Μουσικη>>,του απαντησε με τρεμαμενη φωνη ο ταλαντουχος στραικερ..
-<<Για φερε να ακουσω κι εγκο>>συνεχισε ο πολυνικης για να διαπιστωσει εκπληκτος οτι ο προβληματικος τζιμπουρ ακουγε βανδη !!!!!!!! :o :o :o
Τοτε ποιος ειδε τον προδοτη,με συγχωρειτε τον θεο ηθελα να πω,και δεν τον εφοβηθηκε...
-<<Τι σας εκο πει???Μονο στανιση ντεν ειπαμε???Γκια αυτο τα φερει ματζιο που ειναι μεγκας φαν>>

Ακολουθησε εντονη αντιδραση του πρωην πανθηρα ο οποιος τραγουδαγε σε απτεστα ελληνικα <<Δεν σε εχω αναγκη ευτυχως μου εισαι πλεον περιττος>>!!!!!

Ολα δειχνουν οτι το τελευταιο επισοδειο ηταν η σταγονα που ξεχιλισε το ποτηρι στις ηδη τεταμενες σχεσεις των 2 ανδρων,απο τοτε  που ο τζιμπουρ εφαγε την κρεμουλα του Ταχτσιδη..
Το μελλον του στην ΑΕΚ μετα το νεο εντονο διαξηφισμο ειναι αβεβαιο....

Πηγη...Βασιλης Σαμπρακος....

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλημερααααα
κοψτε καποιος απο την διοικηση την βηχα στον βατραχο
αν ειναι δυνατον να βγαινει και να καιει τα περιουσιακα στοιχεια της παε αλογιστα
και για να εχουμε και καλο ερωτημα, ποσο καλος χαρακτηρας και του κατηχητικου ηταν ο πουστιγιο?αλλα εκει υπηρχε ο θειος και εκανε κο κο κο κο ο πολυνικης

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Να πάει στο Ανόβερο να βγει κι αυτός πρώτος σκόρερ ρε!  :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ο Ραφίκ Τζιμπούρ κρατάει «σιγή ιχθύος» για τις δηλώσεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς προς το πρόσωπο του αλλά δεν ασχολείται με τις δηλώσεις του προπονητή του «δικεφάλου» όπως ανέφερε στους συμπαίκτες του «Δεν ασχολούμαι με τις δηλώσεις του προπονητή. Εγώ δεν γνωρίζω αν θέλουν να με πουλήσουν. Δεν μου έχει πει κανείς κάτι τέτοιο. Ούτε η διοίκηση ούτε ο προπονητής. Είμαι επαγγελματίας και το μόνο που με απασχολεί είναι η ΑΕΚ. Θέλω να μείνω να παίξω και να βοηθήσω να πάει ψηλά. Την έχω αγαπήσει αυτή την ομάδα».

«Δεν είναι προς πώληση ο Ραφίκ»
Ο μάνατζερ του Τζιμπούρ, Γιάννης Λυπημένος μίλησε στην «Εξέδρα» για το μέλλον του πελάτη του και τα όσα δήλωσε ο Μπάγεβιτς στην  Αυστρία «Δεν ασχολούμαστε με τις δηλώσεις του κυρίου Μπάγεβιτς. Το βέβαιο είναι ότι δεν μας έχει ζητήσει κανείς από την ΑΕΚ να φέρουμε πρόταση. Ουδείς από την ΑΕΚ μας έχει πει ότι ο παίκτης είναι προς πώληση. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν έχουμε καμία πρόταση, κρούση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος από καμία ομάδα είτε από την Ελλάδα είτε από το εξωτερικό. Και δεν ψάχνουμε για ομάδα. Δεν υπάρχει λόγος, από τη στιγμή που δεν έχει μιλήσει μαζί μας».
Πάντως και ο Νίκος Θανόπουλος τόνιζε ότι δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον διεθνή φορ. Στο Παρίσι βρίσκεται ο Ραφίκ Τζιμπούρ, όχι για μεταγραφικό σκοπό αλλά εκεί είναι η... έδρα του Γαλλοαλγερινού

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Κλάψε Λυπημένε! :rockon:
Τι είναι αυτά ρε?Παρατσούκλια?Καινούργιος,Λυπημένος... :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Η 20τη τελική συμφωνία

Ο Γιάννης Κομπότης κατάλαβε ότι η αδιάλλακτη στάση του δεν εξυπηρετούσε τους σκοπούς κανενός, περισσότερο της δικής του ομάδας ασφαλώς, καθώς είχε θέσει στον περιθώριο τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του Λεβαδειακού, με αγωνιστικό κόστος και κανένα οικονομικό όφελος! Γι αυτό και φαίνεται ότι θα αποδεχθεί την πρόταση της Ένωσης η οποία είναι διατεθειμένη να καταβάλει 800.000 ευρώ για την αγορά του ποδοσφαιριστή σε δύο δόσεις των 400.000, μία άμεσα και μία το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο διακαής πόθος του Μπάγεβιτς

Ο Λεονάρντο είναι ο ποδοσφαιριστής που επιθυμούσε περισσότερο από κάθε άλλον ο προπονητής της ΑΕΚ την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Γι αυτό και με την πίεση που άσκησε στον πρόεδρο Νίκο Θανόπουλου κατάφερε να κρατηθεί το θέμα ανοιχτό. Για οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα είχε συμβουλέψει τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης να αποσύρει το κιτρινόμαυρο ενδιαφέρον.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: :jerking:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Κόντρα στα ρεπορτάζ που ανέφεραν όλη την ημέρα χθες (29/7) ότι η μεταγραφή του Εντίνιο στην Μάλαγα χαλάει, ο Sportdog σας ενημερώνει με κάθε βεβαιότητα, ότι τίποτε δεν έχει ξεκαθαρίσει και πως όλα είναι ακόμα ανοιχτά για την παραχώρηση του Πορτογάλου.

Κι αυτό διότι οι Ισπανοί έχουν καταθέσει νέα πρόταση στην ΑΕΚ για τον επιθετικό και περιμένουν την απάντηση του προέδρου του «Δικεφάλου», η οποία είναι πολύ πιθανό να είναι θετική, δεδομένου πως τον ποδοσφαιριστή δεν τον θέλει στα πόδια του ο Μπάγεβιτς.

Η νέα πρόταση της Μάλαγα αντιστοιχεί σε καταβολή 450.000 ευρώ στην ελληνική ομάδα για το 60% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή και από εκεί και πέρα, αν ο παίκτης πιάσει κάποιο όριο συμμετοχών που θα συμφωνηθεί, τότε η ΑΕΚ θα πάρει και επιπλέον χρήματα, φτάνοντας ακόμα και το 1 εκατομμύριο ευρώ, τα λεφτά δηλαδή που είχαν συμφωνηθεί προτού περάσει ο «Έντι» από τις ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες και φανέρωσαν το πρόβλημα στο γόνατό του.

Ο Θανόπουλος δεν έχει άλλη προσφορά αυτή τη στιγμή για τον Πορτογάλο και ταυτόχρονα ο Ντούσκο δεν τον θέλει. Γι’ αυτό και λέμε, ότι δεν είναι καθόλου απίθανο να πει τελικά το «ναι».

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Να πάνε να γαμηθούνε!Δεν πουλάμε με δόσεις Κωτσόβολου! :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλημερααααα
κοψτε καποιος απο την διοικηση την βηχα στον βατραχο
αν ειναι δυνατον να βγαινει και να καιει τα περιουσιακα στοιχεια της παε αλογιστα
και για να εχουμε και καλο ερωτημα, ποσο καλος χαρακτηρας και του κατηχητικου ηταν ο πουστιγιο?αλλα εκει υπηρχε ο θειος και εκανε κο κο κο κο ο πολυνικης
σε αυτό έχεις άδικο.
1. Ο Καστίγιο ήταν σε πολύ μικρή ηλικία
2. Ο Καστίγιο ήταν αλάνι μέσα στο γήπεδο. Έπαιζε δηλαδή και βρώμικα. Αλλά ακολουθούσε τις εντολές του προπονητή, δεν έκανε του κεφαλιού του. Και στις προπονήσεις δεν είχε τουπέ και δεν το "έπαιζε". Δεν έκανε δηλαδή την ομάδα κουλουβάχατα.
3. Ο Καστίγιο, όταν πια έκανε το μάγκα, τον έστειλε αδιάβαστο ο θείος και με κέρδος.
4. Μην ξεχνάς πως με εμάς ο Παπάριτς τα είχε κάνει κουλουβάχατα με Ρίμπο, Ζάχοβιτς, Ζιο κλπ

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009 - 12:41

Καπετανάκος Τάσος
«Δεν έγινε ποτέ ραντεβού με την ΑΕΚ!»
Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης δήλωσε σε συνέντευξη του στο περιοδικό «Maxim» ότι... τυχαία μίλησε με τον Νίκο Θανόπουλο

Μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου τόνισε ότι θα περιμένει να βρει ομάδα από το εξωτερικό ο 28χρονος Ελληνας δεξιός μπακ που ισχυρίζεται ότι τυχαία συνάντησε τον Νίκο Θανόπουλο και ότι του είπε ότι σε 10-15 μέρες θα απαντήσει σε ποια ομάδα θα πάει...
«Διαβάζω όλα αυτά που γράφονται για επαφές με την ΑΕΚ και για ραντεβού μου με στελέχη της ομάδας σε γνωστό ξενοδοχείο και γελάω. Μάλιστα, παρέθεταν και λεπτομέρειες, όπως τι παραγγείλαμε, τι είπαμε και σε τι κλίμα έγινε το ραντεβού, πόσα λεφτά ζήτησα και πόσα μου αντιπρότειναν. Απίστευτα πράγματα! Κι όμως, δεν έγινε ποτέ ραντεβού. Βρέθηκα σε ένα μαγαζί όπου τυχαία ήταν και ο κύριος Θανόπουλος και του είπα ότι σε δέκα με δεκαπέντε μέρες θα τους απαντήσω πού θα πάω, και όχι αν θα έρθω στην ΑΕΚ. Και οι άλλοι έγραφαν για λεφτά και ότι πλησιάζει ο Γιούρκας στην Ένωση και άλλα τέτοια» είπε χαρακτηριστικά ο Γιούρκας.

Παράλληλα, για το ποδοσφαιρικό του μέλλον ο Σεϊταρίδης τόνισε «Προτεραιότητά μου είναι να μείνω στο εξωτερικό. Θα εξαντλήσω όλα τα περιθώρια. Οι μεταγραφές λήγουν στις 31 Αυγούστου και για τους ελεύθερους, όπως είμαι εγώ, στις 15 Σεπτεμβρίου. Θα περιμένω μέχρι και τις 14 Σεπτεμβρίου. Τελευταία μου επιλογή είναι η Ελλάδα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις».

Ε ρε δουλεμα που πεφτει απο τους ντομπρους διοικουντες μας....Στο οακα θα'χει παρτυ απο σεπτεμβρη... :headbang: :tickedoff: :tickedoff: :birdman:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλα για τους διοικουντες μας τα ξερουμε
ρε μπαστουνοβλαχε γιουρκα ποιος θα σε παρει 14 σεπτεμβρη οταν εχεις να ακουμπησεις τοπι απο τελη απριλιου αρχες μαιου που σε σουταρε η ατλετικο?
να σχωρνας τον οτο

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
καλα για τους διοικουντες μας τα ξερουμε
ρε μπαστουνοβλαχε γιουρκα ποιος θα σε παρει 14 σεπτεμβρη οταν εχεις να ακουμπησεις τοπι απο τελη απριλιου αρχες μαιου που σε σουταρε η ατλετικο?
να σχωρνας τον οτο
Καλα ολο και καποιος θανοπουλος θα βρεθει.. :headbang:.Αληθεια αυτο το θαυμα της ιατρικης, ο οττο αλσχαιμερ ρεχαγκελ,τον ξανακαλεσε???  :o

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλα ολο και καποιος θανοπουλος θα βρεθει.. :headbang:.Αληθεια αυτο το θαυμα της ιατρικης, ο οττο αλσχαιμερ ρεχαγκελ,τον ξανακαλεσε???  :o
ξερω εγω?εγω πιστευω οτι αν ηταν δυνατον θα καλουσε τον βρυζα παλι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom