Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
θυμίστε μου ρε μάγκες κάτι.
πώς φτιάχνεις καινούργιο θρεντ;
Πατάς Forum,επιλέγεις την κατηγορία στην οποία θα ανήκει π.χ. Αθλητισμός και πάνω δεξιά θα σου εμφανίσει "Νέο Θέμα",πατάς εκεί κλπ κλπθυμίστε μου ρε μάγκες κάτι.
εσύ ξεκόλλα.Ο μελμπεργκ για τον οποιο πληρωσες και 3 μτρια ομαδα ειναι λιγοτερο???
Ξεκολλατε με το αλανι οι γαυροι....
είδες;Λάθος παράδειγμα χρησιμοποιείς!Υπάρχουν πιο χαρακτηριστικά...
Η κοτα εκανε το αυγο ή το αυγο την κοτα???εσύ ξεκόλλα.
Εγώ ανέφερα ένα παράδειγμα κατά τη γνώμη μου. Αν εσύ θεωρείς τον Μέλμπεργκ κακό ποδοσφαιρστή ή ακριβοπληρωμένο επίσης δικαίωμά σου.
μίλησα γενικά για το πώς λειτουργούν οι οπαδοί και οι ομάδες προσπαθώντας να φέρω κανένα παράδειγμα. Με τη λογική σου προφανώς με επιβεβαιώνεις.
τι εννοει ο κουαξ?να συνεργαστει μαζι του σαν ανθρωπος?Ο Τζιμπούρ είναι πάρα πολύ καλός παίκτης αλλά είναι και πολύ δύσκολο να συνεργαστείς μαζί του σωστά ως άνθρωπος».
εδώ γελάνε!! Μιλάει και ο μπάγιεβιτς για ποιότητα χαρακτήρα. Είναι στην ΑΕΚ ενάμιση χρόνο και έχει τσακωθεί με όλους τους παίκτες. Ελεος ρε ντούσαν!! Ασε να μιλήσει κανένας άλλος.τι εννοει ο κουαξ?να συνεργαστει μαζι του σαν ανθρωπος?
Δεν υπαρχει σοβαρη ομαδα που να κανει επενδυση 3 μυριων(καλως ή κακκως,αλλη σηζητηση)σε ενα ταλαντουχο παιχτη,και υστερα απο εναν χρονο κατα τον οποιο επαιζε ανευ προετοιμασιας και με προβλημα στον ωμμο,να τον ξεπουλαει αυγουστο μηνα ακομα και για λιγοτερα απο 2.......Εντάξει κουλάρετε λίγο με την Αγιοποίηση του Τζιμπούρ!Σε οποιαδήποτε σοβαρή ομάδα αν είχε συμβεί το επεισόδιο με τον Σκόκο...θα είχε πάρει την ίδια στιγμή τον μπούλο!
Δεν είπε κανείς να τον πουλήσει με λιγότερα από 2...και δεν μιλάμε για καλό ή κακό χαρακτήρα...μιλάμε για προβληματικό χαρακτήρα!Έχει τεράστια διαφορά!!!Δεν υπαρχει σοβαρη ομαδα που να κανει επενδυση 3 μυριων(καλως ή κακκως,αλλη σηζητηση)σε ενα ταλαντουχο παιχτη,και υστερα απο εναν χρονο κατα τον οποιο επαιζε ανευ προετοιμασιας και με προβλημα στον ομμο,να τον ξεπουλαει αυγουστο μηνα ακομα και για λιγοτερα απο 2.......
πανω που τους εχω φερει σε λογαριασμο ολους μου κανεις χαλαστραΕντάξει κουλάρετε λίγο με την Αγιοποίηση του Τζιμπούρ!Σε οποιαδήποτε σοβαρή ομάδα αν είχε συμβεί το επεισόδιο με τον Σκόκο...θα είχε πάρει την ίδια στιγμή τον μπούλο!
Η πωληση θα ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ.Εδω εχουμε κραχτες ελλειψεις στα ακρα και εμεις κοιταμε να χαλασουμε και την επιθεση..Δεν προκυται να καλυφθει το κενο με τις υπαρχουσες συνθηκες και θα μεινουμε μονο με το μπλανκο στα φορ...(οσοι λενε εκει θα παιζει και ο σκοκκο,μαλλον εχουν προχωρησει σε κλωνοποιηση ανθρωπου,γιατι η απουσια ακραιων της προκοπης θα τον ξαναστειλει αναγκαστικα στο πλαι...)Δεν είπε κανείς να τον πουλήσει με λιγότερα από 2...και δεν μιλάμε για καλό ή κακό χαρακτήρα...μιλάμε για προβληματικό χαρακτήρα!Έχει τεράστια διαφορά!!!
Από εκεί και πέρα όλοι οι χειρισμοί είναι για μια ακόμα φορά λάθος....τόσο από τον προπονητή όσο και από την διοίκηση!
πανω που τους εχω φερει σε λογαριασμο ολους μου κανεις χαλαστρα
Να φύγει ο Σέρα πριν τελειώσει το συμβόλαιο, να φύγει ο Μπιγκόν, να φύγει και ο Σόλιντ.
Όχι ο Τοροσίδης και ο Γκαλέτι...Τραυματίστηκε ο Άγγλος και βγάλατε γλώσσα.
αυτα ιεν!!!Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ
Προς ναυάγιο του Εντίνιο στη Μάλαγα
Πολύ δύσκολα θα πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Εντίνιο στη Μάλαγα. Ο Πορτογάλος επιθετικός της ΑΕΚ, υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις από τον ισπανικό σύλλογο, από τις οποίες διαπιστώθηκε ένα πρόβλημα στο αριστερό του γόνατο, το οποίο μπορεί να του στερήσει τη μεταγραφή.
Η ΑΕΚ είχε έρθει σε συμφωνία με την Μπέτις για την παραχώρηση του 60% των δικαιωμάτων του έναντι 600.000 ευρώ. Ο Εντίνιο τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στην Ισπανία προκειμένου να διαπραγματευθεί την μεταγραφή του με τον ισπανικό σύλλογο.