nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εγω γουσταρω να μεινουν και οι δυο και να παρει και τον εκι γκονζαλεςΗ πλάκα θα είναι να του μείνει και ο Εντίνιο!
του πουστη απο καποιον θα τα φαει τα κουτουλιδια
εγω γουσταρω να μεινουν και οι δυο και να παρει και τον εκι γκονζαλεςΗ πλάκα θα είναι να του μείνει και ο Εντίνιο!
Δεν σε αναγνωρίζω!Λίγες μέρες έλλειψα και σε έκανε σαν τα μούτρα του ο Νικολάκης!Καλημερα....Καλημερα και στον κυριο καινουργιο..
Δεν μας τα λεει καλα ο Σερβος....Χτες εκανε και δηλωσεις η αγορινα μου οτι ειναι θεμα της διοικησης και τα συναφη...Αν εισαι τζεμπουρ και τα ακους αυτα πως να μην αρχισεις τα γαμιδια???Μπουρδελο θα μας κανει ο βατραχος.Αν συνεχισει ετσι εχει να φαει μπινελικια,που θα του περισεψουν για το σπιτι...
Αγγιξε την αδυναμια μου ο Σερβος...Τωρα το ανενεργο ηφαιστειο που κοχλαζε μεσα μου,ηρθε η ωρα να ΕΚΡΑΓΕΙ!!!!!!!!!!Δεν σε αναγνωρίζω!Λίγες μέρες έλειψα και σε έκανε σαν τα μούτρα του ο Νικολάκης!
δεν ειπα ποτέ πως ο Δώνης ήταν ή είναι καλύτερος προπονητής.Το -9 έγινε -16 αλλά αυτό δεν δείχνει ότι ο Δώνης είναι καλύτερος προπονητής από τον Μπάγιεβιτς!ΕΛΕΟΣ!
για τα μυρια συμφονω, αλλα η ηλικια του καλη ειναι, 30 χρονωνο Ντέμης τον Κυριάκο (με τόσα μύρια σε τέτοια ηλικία),
κανένας δεν απάντησε αυτό ο ποστάρισμααυτός ο Ιορντάκι πως τονε λένε που πήρατε δεν είναι δεκάρι;;
ξέχασες τη διάρκεια του συμβολαίου όμως που ΕΙΝΑΙ και ΚΛΕΙΣΤΟγια τα μυρια συμφονω, αλλα η ηλικια του καλη ειναι, 30 χρονων
ασε μας ρε γατεΔεν σε αναγνωρίζω!Λίγες μέρες έλλειψα και σε έκανε σαν τα μούτρα του ο Νικολάκης!
4ετες?μια χαρα για κεντρικο αμυντικο τα 33ξέχασες τη διάρκεια του συμβολαίου όμως που ΕΙΝΑΙ και ΚΛΕΙΣΤΟ
Ειναι πλαγιο και ΥΠΕΡΒΑΡΟ χαφ....κανένας δεν απάντησε αυτό ο ποστάρισμα
Ο Δώνης κατά την γνώμη μου ήταν ένα λάθος από την αρχή!Δεν έπρεπε να πατήσει καθόλου το πόδι του στην ΑΕΚ και ευτυχώς τον σουτάρανε νωρίς!δεν ειπα ποτέ πως ο Δώνης ήταν ή είναι καλύτερος προπονητής.
Αλλά όπως κάθε πράγμα έτσι και αυτό έχει δύο όψεις. Δηλαδή, δεν μπορείς να δίνεις πίστωση χρόνου σε έναν προπονητή έναν χρόνο και σε έναν άλλο 2 μήνες. Το λέω και για εμάς αυτό που ο μπάρμπας αλλάζει τους προπονητές πιο γρήγορα από ό,τι αλλάζει το σώβρακό του.
Ο προπονητής κρίνεται στο τέλος. Αλλιώς ποιος ο λόγος να του κάνεις 3 χρόνια συμβόλαιο; Σε μια καινούργια ομάδα όπως αυτή της ΑΕΚ πέρσι (που είχανε έρθει τόσοι παίκτες τελευταία στιγμή), χαλαρά περιμένεις για να κρίνεις τον Ιανουάριο.
Οι οπαδοί βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας με αυτά που ζητάμε. Να φύγει ο Σέρα πριν τελειώσει το συμβόλαιο, να φύγει ο Μπιγκόν, να φύγει και ο Σόλιντ. Ε, ναι, και μετά σου λέει ο Πρόεδρας...λεφτά γιοκ.
Δεν λέω πως δεν κάνουνε λάθη οι πρόεδροι με τις επιλογές των μεταγραφών έτσι; Σαφώς! Όταν παίρνει ο κόκκαλης τον Μπό(ρ)χα ή ο Ντέμης τον Κυριάκο (με τόσα μύρια σε τέτοια ηλικία), δεν του φταίει κανένας άλλος. Γιατί αυτός υποτίθεται πως είναι ο διαχειριστής των οικονομικών.
Εγώ έχω αναλάβει τα ντεμάκια!ασε μας ρε γατε
τοσα χρονια στο φορουμ να κανεις εναν σωστο προσυλιτισμο δεν μπορεις
με το που τον ανελαβα ειδες τα αποτελεσματα
επομενος στοχος μου ο σκοτεινος
πιστευω σε λιγο καιρο θα πεταει πεντοχιλιαρα με την φατσα του κουαξ
για μια στιγμή για να καταλάβω.ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!Δηλαδη ο βατραχος εφταιγε για το περσινο χαλι???ή περιμεναμε να νοικοκυρεψει μια ομαδα (με την οποια δεν ειχε κανει προετοιμασια,δεν ειχε πνευμονια,δεν ειχε διαλεξει τους παικτες)σε μια νυκτα...????Ας σκεφτουμε πριν μιλησουμε...Το θεμα τωρα ειναι οτι παει να χαλασει και τη μονη πληρη γραμμη που ειχαμε....Την ΕΠΙΘΕΣΗ!!!!!!!!
οκ, αν σας αρέσει εμένα μου περισσεύει.4ετες?μια χαρα για κεντρικο αμυντικο τα 33
Σε αυτους τους μηνες αυξηθηκε η διαφορα και παπαλα...Περσυ γενικα καλα τα πηγε...Τωρα μας τα χαλασε...για μια στιγμή για να καταλάβω.
Αν δεν περιμένεις να νοικοκυρέψει ένας προπονητής μια ομάδα στη μέση του χρόνου, τότε γιατί δεν τον παίρνεις στο τέλος του χρόνου να γλυτώσεις και τα λεφτά της αποζημίωσης και τα λεφτά του νέου προπονητή;
Αν δεν περιμένεις να πάει την ομάδα καλύτερα από τον προηγούμενο, τότε γιατί τον παίρνεις;
Δεν τον κρίναμε στη μία νύχτα, αλλά στους 2-3 μήνες και βασικά ούτε καν τον έκρινα προσωπικά. Αυτό που έκρινα ήταν την προστασία που απολάμβανε ενώ τα έκανε μπουρδέλλο όλα.
Αλλά δεν μπορώ να κρίνω τη δουλειά κάποιου, όταν εγώ ο ίδιος δεν μπορώ να την κάνω καλύτερα γιατί δεν ξέρω. Τα αποτελέσματά της μόνο κρίνω.
Ο μελμπεργκ για τον οποιο πληρωσες και 3 μτρια ομαδα ειναι λιγοτερο???οκ, αν σας αρέσει εμένα μου περισσεύει.
Άλλωστε έγραψα ένα παράδειγμα. Είμαι σίγουρος πως θα μπορείς εσύ να βρεις ένα αλλο από την ιστορία της ομάδας σου. Δεν έχουνε πάει όλες οι μεταγραφές σας πρίμα άλλωστε.
Λάθος παράδειγμα χρησιμοποιείς!Υπάρχουν πιο χαρακτηριστικά...οκ, αν σας αρέσει εμένα μου περισσεύει.
Άλλωστε έγραψα ένα παράδειγμα. Είμαι σίγουρος πως θα μπορείς εσύ να βρεις ένα αλλο από την ιστορία της ομάδας σου. Δεν έχουνε πάει όλες οι μεταγραφές σας πρίμα άλλωστε.