Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είναι πρόεδρος - προπονητής? Πάνε αυτά gatte. δεν καταλαβαίνεις ότι προς τα εκεί πάμε? Προπονητής δεν είναι? Ας είναι προπονητής. Εάν δεν του αρέσει η διοίκηση, ή την θεωρεί μη  σοβαρή, ας φύγει. Το να μένει και να κατηγορεί συνέχεια και να λέει σήμερα ότι φεύγει και αύριο ότι μένει, δημ,ιουργεί τεράστιο πρόβλημα.Δεν ξέρω ρε gatte, έτσι το βλέπω.  
Δεν είπα ότι είναι ιδανικό  αυτό που πάει να γίνει!Ίσως να μην είναι δυνατό να λειτουργήσει αλλιώς η ομάδα έτσι όπως είναι τα πράγματα!Αν η διοίκηση όμως ήταν σοβαρή και δυνατή και ο προπονητής έκανε τέτοιες δηλώσεις...θα έπρεπε να τον συνετίσει και στην τελική να τον σουτάρει!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Από ότι κατάλαβα η ΑΕΚ οικονομικά είναι σε επίπεδο ίδιο με το φθινόπωρο του 2004, μετά την υπαγωγή της ομάδας στο Άρθρο 44. Δυστοιχώς η οικονομική εξιγνίαση δεν έγινε. Χάσαμε 5 χρόνια…

Αναφορικά με τον ΑΕΤΖΕΑΝ, μου θυμίζει πολύ τον Γ. Βαρδινογιάννη. Και αυτός, λόγω εγωϊσμού, ΚΑΒΟΥΡΙΑ είχε στις τσέπες του, όχι φράγκα.
Ο Τίγρης του Ιουνίου 2008 με τα €70 εκ, σε 12 μήνες έγινε η γατούλα με τις ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ.Προφανώς δεν πιστεύει και ο ίδιος οτι αξίζει η ομαδα επένδυση...Καλό θα ήταν για τον ίδιο να μην εμφανίστει οακα για λίγο καιρό γιαιτ δεν είναι όλοι τόσο ψύχραιμοι όσο εγώ...

Ντούσαν μείνε στην ΑΕΚ. Σήμερα σε έχει ανάγκη περισσότερη από ΠΟΤΕ…

Στελάρα, βάλε τους εγωϊσμούς και τα τσαχπινάκια στην άκρη… Η ομάδα απαιτεί την παρουσία σου, ίσως όχι σαν τεχνικό διευθυντή, αλλά σίγουρα ως διοικητικό στέλεχος.

Νοτιά, Θανόπουλε και σια, ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου είναι αναγκαίος σε μια ΠΑΕ. Η ΑΕΚ χρειάζεται όχι μόνο λεφτά, αλλά προστασία και κύρος στους θεσμούς (ΕΠΟ, KEΔ, Superleague, κ.α.), κύρος που υπό τις υπάρχουσες συνθήκες μόνο ο Μανωλάς
Εμεις θα ειμαστε και παλι εκει...Με χιονια,με βροχες στο γηπεδο...ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
είσαι πολύ λάθος. δηλαδή εάν ήμουν εγώ γιατρός στο ιατρικό, θα ερχόταν λόγω αποστολόπουλου στο ιατρικό ο γαύρος? Ολες οι ομάδες πάνε όπου είναι ο γιατρός τους. για αυτό και πριν τον Νικολάου ο γαύρος ήταν στο Ντυνάν λόγω Δάρα. Μην με τρελαίνεις τώρα!!!

Ο νικολαου ειναι κορυφαιος στο ειδος του -> που δουλευει? -> Ιατρικο -> Κανουμε συμφωνια με το ιατρικο.
Απο εκει και περα, ο νικολαου ειναι γιατρος. Αλλωστε, και πριν κανει συμβαση στο ιατρικο ο γαυρος, παιχτες απο ολες τις ιμαδες πηγαιναν στο νικολαου χωρις να εχει συμβαση η ομαδα τους

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ντέμης και ξερό ψωμί.ΤΕΛΟΣ.

Με τα λάθη του,με το ότι ήταν κωλόπαιδο,ρουφιάνος,δεν ξέρω,αλλά αυτός μπήκε ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ

ΤΕΛΟΣ.
Καλα..Οι υμνητες του κοντου ας σκεφτουν την προοδο που εκανε η ομαδα επι των ημερων του(δηλαδη ιουνιος 2009,να μας λενε επιστροφη στο 2004)...Το<<ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ>> ποσο καιρο θα το πληρωνουμε γαμω την πουτανα μου??? :headbang: :headbang: :headbang:
Ακομα και σημερα η γαγγραινα νικολαιδης δεν αφηνει την αεκ να προχωρησει μεσω ντουσαν....
Ξεχνατε οτι αν δεν μπλοκαρε ο ταπας τον ΜΕΛ το 2004 θα ειχαμε γηπεδο σημερα???
Τελικα δεν απειχε και πολυ απο τον ψωμιαδη που κατακεραυνωνε(αυτος πηρε και ενα κυπελακι. :grin:.)..
Υ.Σ.Γιατι αραγε δεν εχει κατατεθει ακομα μηνυση κατα της ροαλ νιουζ που μιλαγε για επιπλωση της παε υψους 4 εκατονυριων ευρω??? :birdman: :birdman: :birdman: :s&m_3:

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Καλα..Οι υμνητες του κοντου ας σκεφτουν την προοδο που εκανε η ομαδα επι των ημερων του(δηλαδη ιουνιος 2009,να μας λενε επιστροφη στο 2004)...Το<<ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ>> ποσο καιρο θα το πληρωνουμε γαμω την πουτανα μου??? :headbang: :headbang: :headbang:
Ακομα και σημερα η γαγγραινα νικολαιδης δεν αφηνει την αεκ να προχωρησει μεσω ντουσαν....
Ξεχνατε οτι αν δεν μπλοκαρε ο ταπας τον ΜΕΛ το 2004 θα ειχαμε γηπεδο σημερα???
Τελικα δεν απειχε και πολυ απο τον ψωμιαδη που κατακεραυνωνε(αυτος πηρε και ενα κυπελακι. :grin:.)..
Υ.Σ.Γιατι αραγε δεν εχει κατατεθει ακομα μηνυση κατα της ροαλ νιουζ που μιλαγε για επιπλωση της παε υψους 4 εκατονυριων ευρω??? :birdman: :birdman: :birdman: :s&m_3:
2 γήπεδα θα είχαμε, όχι ένα. Αυτός ο ΜΕΛ βρε παιδί μου όλο έργα είναι και καθόλου λόγιοα. Του το αναγνωρίζω. Στα δύσκολα πάντα μπροστά.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Μπασιμο Βαζελας για Αλανι...

Οι <<πράσινοι» φέρεται να διατεθειμένοι να πληρώσουν τα 3 εκ. ευρώ της ρήτρας για τον παίκτη και να τον ντύσουν αυτομάτως στα «πράσινα».

Αλλά από την άλλη, ενδέχεται να συζητήσουν με την ΑΕΚ και την περίπτωση της αγοράς.

Όπως αναφέρουν κάποιες πληροφορίες, μάλιστα, σχεδιάζουν να ρίξουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Ένωση και κάποια έμψυχα ανταλλάγματα ως δέλεαρ.

Ποια θα είναι αυτά; Από Κλέιτον και Ίβανσιτς μέχρι Δημούτσο και Δάρλα...

Θα ειναι μεγαλο αυτο το γαμημενο το καλοκαιρι αδερφια...Να δω και ελινι με τα κιτρινομαυρα και εκλεισα σαν οπαδος... :headbang: :headbang: :headbang:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
2 γήπεδα θα είχαμε, όχι ένα. Αυτός ο ΜΕΛ βρε παιδί μου όλο έργα είναι και καθόλου λόγιοα. Του το αναγνωρίζω. Στα δύσκολα πάντα μπροστά.
Γενικα εσυ σαν ΑΕΚτζης εισαι συνηθισμενος στα εργα και σε χαλασε ο Τιγρης.Που παει οταν εχει να κανει με τον μεγα ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ???... :idiot: :o :o

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Πάλι τον υπερασπίζεσαι και μετά απορείς γιατί σε βάζω στην γνωστή κοντοκατηγορία! :grin:
Τα έχουμε πει 1000 φορές...πάμε άλλη μία!Το 2005 ο Μελ είχε υποσχεθεί γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια,αν είχε εκλεγεί πιθανόν να το είχε φτιάξει αλλά και πιθανόν να είχε αποτύχει!Τώρα όμως θα ξέραμε αν γίνεται ή όχι γήπεδο εκεί που πρέπει να γίνει και δεν θα είχαμε χάσει τόσα χρόνια χωρίς λόγο!Ο ντέμης για ποιον λόγο ανακατεύτηκε  αφού και αυτός έλεγε ότι "ήθελε" γήπεδο στη ΝΦ???Γιατί άρχισε τα πηγαδάκια και τα παραμύθια με τους πρώην κολλητούς του???Ή μήπως ήθελε να σώσει την Ερασιτεχνική? :2funny:
Και φυσικά μεγάλη ιστορική ευθύνη έχουνε κι αυτοί που τον ψηφίσανε κι ας αρχίσανε τα "συγγνώμη" μερικούς μήνες αργότερα όταν κατάλαβαν το λάθος τους!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Πάλι τον υπερασπίζεσαι και μετά απορείς γιατί σε βάζω στην γνωστή κοντοκατηγορία! :grin:
Τα έχουμε πει 1000 φορές...πάμε άλλη μία!Το 2005 ο Μελ είχε υποσχεθεί γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια,αν είχε εκλεγεί πιθανόν να το είχε φτιάξει αλλά και πιθανόν να είχε αποτύχει!Τώρα όμως θα ξέραμε αν γίνεται ή όχι γήπεδο εκεί που πρέπει να γίνει και δεν θα είχαμε χάσει τόσα χρόνια χωρίς λόγο!Ο ντέμης για ποιον λόγο ανακατεύτηκε  αφού και αυτός έλεγε ότι "ήθελε" γήπεδο στη ΝΦ???Γιατί άρχισε τα πηγαδάκια και τα παραμύθια με τους πρώην κολλητούς του???Ή μήπως ήθελε να σώσει την Ερασιτεχνική? :2funny:
Και φυσικά μεγάλη ιστορική ευθύνη έχουνε κι αυτοί που τον ψηφίσανε κι ας αρχίσανε τα "συγγνώμη" μερικούς μήνες αργότερα όταν κατάλαβαν το λάθος τους!
Πες τα αγιε ανθρωπε.... :priest: :priest: :priest: :woldman: :rockon: :rockon: :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
Τετέλεσθαι κυρίες μου και κύριοι βγήκε η χοντρή σχόλασε η γιορτή.Ολοι οι σωτήρες κρύφτηκαν για άλλη μία φορά.Ωραία λοιπόν δεν πειράζει παιδιά δεν ξενερώνουμε ποτέ μόνο εμείς της μείναμε της αρρώστιας ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΕΚ

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
αφού με βάζεις σε κατηγορίες, σε βάζω και εγώ στην γατουλοκατηγορία!!! πάτσι???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom