''...
Τις τελευταίες δύο ημέρες παρουσιάστηκε ένα μποτιλιάρισμα στο mail μου από μηνύματα ΑΕΚτσήδων που αγωνιούν για την τύχη της αγαπημένης τους ομάδας. Τα περισσότερα καταλήγουν με την «πες μου, ενδιαφέρεται κανείς να αγοράσει την ομάδα, δεν θα το πω, μπορείς να με εμπιστευθείς» ερώτηση. Θα ήθελα να απαντήσω σε όλους με την «πες μου, εσύ έχεις αγοράσει εισιτήριο διαρκείας ή περιμένεις μόνο από τον Κροίσο να έρθει και να σώσει την ΑΕΚ;», ερώτηση. Διότι, αν η ΑΕΚ αποκτήσει 30 χιλιάδες κατόχους εισιτηρίου διαρκείας, ξαφνικά θα αρχίσουν όλοι να ενδιαφέρονται.
Επιχειρηματίες για να πάρουν ένα μερίδιο μετοχών και να επενδύσουν, εταιρείες για να μπουν χορηγοί και να διαφημιστούν πάνω στη φανέλα της, πολιτικοί που θα νοιαστούν να την εξυπηρετήσουν στα διάφορα ζητήματά της ώστε να βγουν μια φωτογραφία όταν θα κόβει η ΑΕΚ την κορδέλα των εγκαινίων στο προπονητήριο ή στο γήπεδό της. Αν η μάζα των ΑΕΚτσήδων σταυρώσει τα χέρια και περιμένει τον Κροίσο, το μόνο που θα καταφέρει θα είναι να βοηθήσει την ΠΑΕ να μικρύνει και να ξαναβάλει την ΑΕΚ στην εποχή της αμφιβολίας.
''