Tavros21
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Και καλά έκανε...ούτε στο γήπεδο δεν πατάει!Μακρυά και αγαπημένοι!
Στην 8 τερμα πανω κα8εται....
Και καλά έκανε...ούτε στο γήπεδο δεν πατάει!Μακρυά και αγαπημένοι!
Τώρα μου το λες?Στην 8 τερμα πανω κα8εται....
Παντελή, μιας και μλάς για λεφτά, κοίτα να κάνεις καλά τον Στολτίδη να παίξει την νέα χρονιά γιατί θα σε φάνε. Πάντως πιστεύω ότι είναι θεμιτό να είσαι γιατρός της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού την ίδια στιγμή. Επίσης πιστεύω ότι δεν αμοίβεσαι από τον Ολυμπιακό αλλά το κάνεις τζάμπα!!!Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, Παντελής Νικολάου, μίλησε στον «Sentra 103,3» και στην εκπομπή «Γκολ από τη σέντρα» με τον Ανδρέα Δημάτο. Ο κ. Νικολάου άσκησε σκληρή κριτική στον Ντέμη Νικολαϊδη και τη διοίκησή του, κάνοντας λόγο για «καταστροφική τετραετία Ντέμη, η διοίκηση του οποίου έχει κάνει του κόσμου τις αηδίες»! Χαρακτήρισε «αβαντάζ» την παρουσία Μπάγεβιτς και Μανωλά στην «Ενωση», μίλησε για κατάσταση αλαλούμ στα αποδυτήρια με πολλές κλίκες και τόνισε ότι με σωστή διαχείριση και στήριξη των Μπάγεβιτς και Μανωλά, η ομάδα θα πάει μπροστά.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για το αν υπάρχουν προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο στην ΑΕΚ: «Πρέπει να πάρουμε τα δεδομένα αντικειμενικά. Αν δεν υπάρχουν άνθρωποι αναφοράς η ΑΕΚ θα περιπέσει. Η αποχή ανθρώπων που έχουν γράψει ιστορία στην ομάδα, δείχνει την αδυναμία της ομάδας. Αφήνουμε ανθρώπους να ασχολούνται με την ομάδα απλώς για κερδοσκοπικούς λόγους. Είμαι ενοχλημένος και με την Ερασιτεχνική. Αν άνθρωποι σαν εμάς δεν μιλήσουμε και δεν πούμε τα πράγματα όπως έχουν, τότε θα χάσουμε αυτό που είναι η ΑΕΚ.
Περάσαμε 4-5 χρόνια δύσκολα γιατί δεν είχαμε αρχή και τέλος στις λέξεις μας. Αυτό οφείλεται σε κάτι που και εγώ είχα πάει να υπογράψω. Έπρεπε να υπογράψω ένα συμβόλαιο ότι για 5 χρόνια θα δίνω την πλήρη διαχείριση των χρημάτων μου και της γνώμης μου στον Νικολαΐδη. Αυτό δυστυχώς έκαναν και οι σημερινοί μέτοχοι. Εκεί είχαν εμπλακεί οι άνθρωποι και δυστυχώς αυτό μας κυνηγάει ακόμα. Ευτυχώς τελειώνει. Ευτυχώς τώρα μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Εγώ δεν είχα υπογράψει και για τον λόγο αυτό ήμουν ο μόνος που έβγαινα και έλεγα κάποια πράγματα.
Είμαστε σε ένα κομβικό σημείο. Οι μέτοχοι βγήκαν και είπαν με ειλικρίνεια ότι θέλουν να πάνε την ΑΕΚ εκεί που πρέπει να είναι. Όταν τα ανοίγματα της ομάδας ήταν και είναι τόσο μεγάλα δεν μπορούσαμε να είχαμε βλέψεις ανταγωνισμού με τις άλλες ομάδες που έχουν περισσότερες οικονομικές δυνατότητες. Εμείς έχουμε ένα αβαντάζ τον Μπάγεβιτς και τον Μανωλά, οι οποίοι αποφάσισαν να δουλέψουν μέσα στην ομάδα και δεν πρέπει να τους χάσουμε γιατί αρχίζει να γίνετε δέος για τις άλλες ομάδες. Έχουμε και ένα ντεσαβαντάζ. Έχουμε μία τελείως αλαλούμ κατάσταση στα αποδυτήρια. Ο καθένας κάνει ότι θέλει. Δεν υπάρχει κλίκα. Υπάρχουν κλίκες. Η αργεντίνικη κλίκα, οι ελληνικές κλίκες, οι γαλλικές κλίκες και αυτοί που κατευθύνονται από τον Νικολαϊδη, είτε γιατί έχουν κάποια σχέση μαζί του, είτε γιατί κάνουν θεραπεία εκεί που τους έστελνε.
Δεν είναι ομάδα αυτή. Από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε και όχι από το αν έχουμε λεφτά. Έχουμε 28 παίκτες. Ποιοι μας κάνουν; Εχουμε κάνει 78 μεταγραφές τα τέσσερα αυτά χρόνια. Δεν έπεσαν λεφτά; Μην ξεχνάτε ότι οι ίδιοι οι μέτοχοι ομολόγησαν ότι έβαλαν 30 εκατομμύρια από την τσέπη τους. Δεν είναι πολλά λεφτά αυτά; Οργάνωση θέλει αυτή η ομάδα. Ο κόσμος πρέπει να πάρει θέση και όχι ο καθένας που έχει συμφέρον να τους αλλάζει τα μυαλά. Πρέπει να κρατήσουμε τον Μπάγεβιτς να κάνει την οργάνωση που φέτος προσπάθησε πολύ και να κρατήσουμε και τον Μανωλά που είναι ένας τρόπος ενότητας για όλους μας».
Για το αν μπορούν Μπάγεβιτς και Μανωλάς να συνεχίσουν μαζί: «Ταιριάζουν πολύ και υπάρχει αλληλλεκτίμηση που νομίζω ότι είναι κάτι το ιδανικό. Ελάτε στην θέση δέκα ανθρώπων που έδωσαν τα λεφτά τους και έδειξαν απεριόριστη εμπιστοσύνη σε έναν άνθρωπο και είδαν ότι τα τέσσερα χρόνια γελάστηκαν. Πώς θα αντιμετωπίσουν τον Μπάγεβιτς και τον Μανωλά; και το αντίθετο. Πώς ο Μπάγεβιτς και ο Μανωλάς θέλετε να αντιμετωπίσουν μία διοίκηση που δεν ήξερε τι της γινότανε; Αλλά δεν ήξερε γιατί κουμάντο έκανε ο Νικολαΐδης. Δεν μπορώ να δώσω ευθύνες στον Νοτιά που είχε υπογράψει ένα χαρτί, αφελές, που λέει ότι για 5 χρόνια αγόρι μου κάνε ότι θες γιατί σε λατρεύω. Ο Μπάγεβιτς και ο Μανωλάς από την στιγμή που αντιμετωπίζουν μία διοίκηση που τα τέσσερα αυτά χρόνια έχει κάνει του κόσμου τις αηδίες, γιατί ο Νικολαΐδης έχει κάνει του κόσμου τις αηδίες για εμένα, τι να κάνουν; Η τετραετία του Ντέμη ήταν καταστροφική. Εμένα με ενδιαφέρει η ΑΕΚ, αυτός ο μεγάλος σύλλογος που εξαφανίζετε σήμερα.
Για τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Δημήτρη Χατζηχρήστο: «Από τις δηλώσεις του προέδρου της ερασιτεχνικής ΑΕΚ ‘δεν φοράει παντελόνια’ (σ.σ. για τον άνθρωπο Μπάγεβιτς) καταλαβαίνω σε τι μεγάλο χάσμα διχόνοιας είμαστε. Μπορεί ως πρόεδρος της Ορίτζιναλ να κάνει ότι θέλει. Θα πρέπει να καταλάβει ο καθένας μέσα στην ΑΕΚ τον ρόλο μας και αν μπορούμε να τον παίξουμε σωστά. Κατά την γνώμη μου δεν μπορεί να πάει μπροστά η ομάδα με τις υπάρχουσες συνθήκες. Υπήρχε επιφύλαξη από τους Μπάγιεβιτς και Μανωλά γι’ αυτά τα άτομα».
Για τον Νικολαϊδη: «Είδα η σχέση μου με τον Νικολαίδη που με οδήγησε. Ο Νικολαίδης κοιτούσε μόνο τον εαυτό του. Εγώ είμαι ΑΕΚ δεν είμαι με κανέναν άλλο. Ο καθένας πρέπει να πάρει θέση. Αυτό περιμένει ο κόσμος της ΑΕΚ.Το σλόγκαν του Νικολαίδη ήταν ‘πάρε θέση’ αλλά φαίνεται ότι τον Νικολαίδη τον ένοιαζε να πάρει θέση μόνο στο γήπεδο. Εγώ λέω ‘τοποθετήσου’ όχι πάρε θέση μόνο στο γήπεδο».
Για τη φετινή χρονιά: «Φτάσαμε στο σημείο να είμαστε ανταγωνιστικοί. Φτάσαμε σε έναν τελικό Κυπέλλου και στην διεκδίκηση του εισιτηρίου του Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορούμε να γίνουμε ανταγωνιστικοί χωρίς οικονομικές υπερβολές».
Για την προοπτική της ΑΕΚ: «Στην ΑΕΚ υπάρχει μία μόνο προοπτική. Σωστό νοικοκύρεμα στη διοίκηση, ανθεκτικό ποδοσφαιρικό τμήμα και να υπάρχει ενωτική θέληση. Αυτό που μας λείπει δεν είναι τόσο τα χρήματα όσο οι σωστοί παράγοντες στον χώρο της διαιτησίας, της ΕΠΟ και της Σούπερ Λίγκας».
Για τις μεταγραφές: «Έχουμε την τύχη να έχουμε τους Μανωλά, Μπάγεβιτς.Θα πρέπει να πάρουμε παίκτες που θα κάνουν ανταγωνιστική την ομάδα και όχι απλά να κάνουμε μετεγγραφές».
Σωστός ο Λάκης...
Τώρα μου το λες?![]()
Ο καλύτερος γιατρός στο είδος του είναι ρε Λιάκο!Που είναι το κακό?Άντε ούτε αυτός είναι ΑΕΚΤΖΗΣ!Πάμε παρακάτω...Παντελή, μιας και μλάς για λεφτά, κοίτα να κάνεις καλά τον Στολτίδη να παίξει την νέα χρονιά γιατί θα σε φάνε. Πάντως πιστεύω ότι είναι θεμιτό να είσαι γιατρός της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού την ίδια στιγμή. Επίσης πιστεύω ότι δεν αμοίβεσαι από τον Ολυμπιακό αλλά το κάνεις τζάμπα!!!
Επίσης είναι πολύ σωστό να μιλάς δημόσια για κλίκες Αργεντίνικες, Ελληνικές κ.λ.π.
Επίσης μιλάς ότι οι παίκτες πάνε να κάνουν θεραπείες εκεί που τους λέει ο Νικολαίδης. Οι παίκτες του Ολυμπιακού που κάνουν θεραπεία ρε Παντελή?
Αυτό που με εξοργίζει είναι ότι όλοι είναι τέλειοι και πάντα φταίνε οι άλλοι. Ελεος ρε πούστη μου πια.
Παντελή, μιας και μλάς για λεφτά, κοίτα να κάνεις καλά τον Στολτίδη να παίξει την νέα χρονιά γιατί θα σε φάνε. Πάντως πιστεύω ότι είναι θεμιτό να είσαι γιατρός της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού την ίδια στιγμή. Επίσης πιστεύω ότι δεν αμοίβεσαι από τον Ολυμπιακό αλλά το κάνεις τζάμπα!!!
Επίσης είναι πολύ σωστό να μιλάς δημόσια για κλίκες Αργεντίνικες, Ελληνικές κ.λ.π.
Επίσης μιλάς ότι οι παίκτες πάνε να κάνουν θεραπείες εκεί που τους λέει ο Νικολαίδης. Οι παίκτες του Ολυμπιακού που κάνουν θεραπεία ρε Παντελή?
Αυτό που με εξοργίζει είναι ότι όλοι είναι τέλειοι και πάντα φταίνε οι άλλοι. Ελεος ρε πούστη μου πια.
ρε συ, γιατί γράφεις πράγματα που δεν γράφω? Γιατί το κάνεις αυτό? Αμφισβήτησα εγλω ότι είναι ΑΕΚτζής? Μου την δίνει όμως ότι οι άλλοι τα κάνου όλα λάθος και ότι αφορίζει έτσι τα τελευταία 5 χρόνια λέγοντας ότι δεν έγινε τίποτα καλό? Οταν ήταν πρόεδρος αυτός πήρε πρωτάθλημα η ΑΕΚ?Ο καλύτερος γιατρός στο είδος του είναι ρε Λιάκο!Που είναι το κακό?Άντε ούτε αυτός είναι ΑΕΚΤΖΗΣ!Πάμε παρακάτω...
κάνεις λάθος. Ο Νικολάου με έχει χειρουργήσει 2 φορές και επιτρεψέ μου να τα ξέρω καλύτερα. Ο Νικολάου είναι μέτοχος στο Ιατρικό και ο Ολυμπιακός αφού ΄΄εχει ως γιατρό τον Νικολάου, αναγκαστικά πήγε στο Ιατρικό γιατί εκεί είναι ο Νικολάου. Δηλαδή ο Νικολάου πήγε εκεί τον Ολυμπιακό και όχι το αντίθετο. Είναι τώρα και γιατρός της ΑΕΚ αλλά πάλι δεν κέθεται στον πάγκο της ΑΕΚ. Φίλε μου, αφού δηλώνει αφοσιωμένος στην ΑΕΚ και αφού κάνει κριτική σε άλλους για θεραπείες κ.λ.π., οφείλει να παραιτηθεί από γιατρός του Ολυμπιακού. δεν γίνεται και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.Σε αυτο πιστευω οτι εχεις αδικο. Ο Ολυμπιακος εχει συμβαση με το ιατρικο κεντρο, οπου και εργαζεται ο Νικολαου. Αν δε κανε λαθος, δεν εχει κα8ησει στον παγκο του γαυρου.
Ο Νικολάου είναι γιατρός...δεν έχει ορκιστεί όταν έπαιρνε το πτυχίο του ότι θα γιατρεύει μόνο ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ!Έχει τεράστια διαφορά σε σχέση με το γεγονός ότι κάθε παίχτης πάει σε όποιον γιατρό του καπνίσει!ρε συ, γιατί γράφεις πράγματα που δεν γράφω? Γιατί το κάνεις αυτό? Αμφισβήτησα εγλω ότι είναι ΑΕΚτζής? Μου την δίνει όμως ότι οι άλλοι τα κάνου όλα λάθος και ότι αφορίζει έτσι τα τελευταία 5 χρόνια λέγοντας ότι δεν έγινε τίποτα καλό? Οταν ήταν πρόεδρος αυτός πήρε πρωτάθλημα η ΑΕΚ?
Γαμώ το κερατό μου, ο καθένας μόνο την πάρτη του. Σκάστε ρε με τις δηλώσεις και δουλέψτε βγάζοντας τον σκασμό. GATTE, δεν μπορεί να λέει δημόσια για κλίκες και να τον ακούν οι παίκτες. Δεν μπορεί να λέει ότι μόνο αυτοί είναι ΑΕΚάρες και οι άλλοι δεν είναι. Δεν μπορεί να λέει για θεραπείες αλλού όταν ό ίδιος είναι γιατρός του Ολυμπιακού. ΑΣφού τώρα είναι στην ΑΕΚ, να παραιτηθεί, αλλιώς μην κατηγορεί άλλους. Δηλαδή μόνο αυτός, ο Μπάγιεβιτς και ο Μανωλάς είναι ΑΕΚ και όλοι οι άλλοι έκαναν ή κάνουν κακό. Χαρακτηρίζει τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΚ ως ΑΦΕΛΗ ενώ από αυτόν πληρώνεται.
Αδικο έχω γαμώ το κερατό μου!! Πές μου ρε gatte? που αλλού γίνονται αυτά? Ο Ντέμης πες ότι ήταν ο χειρότερος πρόεδρος που πέρασε ποτέ από την ΑΕΚ. Εχει φύγει όμως. Σε λίγο θα τον πουν και κλέφτη.
Ο Μπάγιεβιτς είναι πολύ καλός προπονητής, αλλά είχε 2 στόχους και τους έχασε και τους δύο φέτος. Λίγη αυτοκριτική δεν βλάπτει σε όλους.
Ενας απλός φίλαθλος!!!Ο Νικολάου είναι γιατρός...δεν έχει ορκιστεί όταν έπαιρνε το πτυχίο του ότι θα γιατρεύει μόνο ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ!Έχει τεράστια διαφορά σε σχέση με το γεγονός ότι κάθε παίχτης πάει σε όποιον γιατρό του καπνίσει!
Για τις κλίκες περίμενες τον Νικολάου να στο πει?Και γιατί είναι κακό που το είπε?
Είναι από τους λίγους μέσα από την ΑΕΚ που βγήκε και είπε τα πράγματα με το όνομα τους...αλλά έχουμε μάθει αλλιώς τα τελευταία χρόνια!Και δεν νομίζω ότι το έπαιξε περισσότερο ΑΕΚΑΡΑΣ από κανέναν...άλλοι το είχαν το προνόμιο αυτό!
Σε ενοχλεί που μιλάει για τον ντέμη?Για ποιον να μιλήσει?Ποιο ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια?Εδώ εσείς έχετε επικεντρώσει την κριτική σας στον Μελισσανίδη που δεν ήταν παρά ένας απλός φίλαθλος τα τελευταία χρόνια!
κάνεις λάθος. Ο Νικολάου με έχει χειρουργήσει 2 φορές και επιτρεψέ μου να τα ξέρω καλύτερα. Ο Νικολάου είναι μέτοχος στο Ιατρικό και ο Ολυμπιακός αφού ΄΄εχει ως γιατρό τον Νικολάου, αναγκαστικά πήγε στο Ιατρικό γιατί εκεί είναι ο Νικολάου. Δηλαδή ο Νικολάου πήγε εκεί τον Ολυμπιακό και όχι το αντίθετο. Είναι τώρα και γιατρός της ΑΕΚ αλλά πάλι δεν κέθεται στον πάγκο της ΑΕΚ. Φίλε μου, αφού δηλώνει αφοσιωμένος στην ΑΕΚ και αφού κάνει κριτική σε άλλους για θεραπείες κ.λ.π., οφείλει να παραιτηθεί από γιατρός του Ολυμπιακού. δεν γίνεται και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.
είσαι πολύ λάθος. δηλαδή εάν ήμουν εγώ γιατρός στο ιατρικό, θα ερχόταν λόγω αποστολόπουλου στο ιατρικό ο γαύρος? Ολες οι ομάδες πάνε όπου είναι ο γιατρός τους. για αυτό και πριν τον Νικολάου ο γαύρος ήταν στο Ντυνάν λόγω Δάρα. Μην με τρελαίνεις τώρα!!!Οι Αφοι Αποστολοπουλοι, που εχουν και το ιατρικο κεντρο, ειναι φανατικοι γαυροι με σουιτες στο καραισκακι κτλ. Αυτοι ειναι που πηγαν τον γαυρο εκει και οχι ο Νικολαου.
Μη ακους που οι γαυροι το παρουσιασαν και καλα οτι πηραν το Νικολαου. Για να τρωνε κουτοχορτο τα γαυρακια ειναι αυτα.
Μα δεν μπορείς να καταλάβεις ότι ο Μπάγιεβιτς είναι η μόνη ελπίδα αυτής της διοίκησης?Είναι ο μόνος από αυτούς που ξέρουμε ο οποίος με μικρό μπάτζετ μπορεί να φτιάξει μια αξιόμαχη ομάδα!Είδες τις ομορφιές με τον Δώνη...Ενας απλός φίλαθλος!!!
ναι με ενοχλεί όταν κάποιος παίρνει το ΑΕΚόμετρο και αυτό κάνει ο Νικολάου τώρα. Οι άλλοι 5 χρόνια τώρα δεν έκαναν τίποτα καλό και τώρα ο Μπάγιεβιτς και ο Μανωλάς είναι οι μόνοι σωστοί και οι ΑΕΚάρες. Ρε gatte, δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις αυτόν που σε πληρώνει ως αφελή. Δεν γίνεται!! Εάν νομίζεις ότι είναι αφελής ο εργοδότης σου, σήκω και φύγε. Για πέρυσι και για το πρωτάθλημα του γαύρου, τον άκουσε ς να λέει κάτι ως προς τον απολογισμό της πενταετίας? Φυσικά είναι προφανές γιατί δεν είπε τίποτα.Επίσης΄πιστεύω ότι πέρασε ανεπιστρεπτί ο καιρός που ο Ντούσαν ήταν προπονητής΄- πρόεδρος στην ΑΕΚ και βλέπω ότι πάει να γίνει πάλι αυτό. Μην μου πεις ότι δεντο αντιλαμβάνεσαι. Βγαίνουν και λένε όλοι ότι στον Μπάγιεβιτς δεν του αρέσει αυτό στην διοίκηση, δεν του αρέσει το άλλο στην διοίκηση....
Αυτή όμως είναι η διοίκηση και δεν υπάρχει άλλη.
Εχω λάθος φίλε???
Λοιπόν, όλα αυτά με ενοχλούν από οποιονδήποτε και εάν προέρχονται. Δεν έχει να κάνει με Ντέμη όπως πιστεύεις. Κάνεις λάθος εάν το πιστεύεις.
ένα λάθος κάνεις.Ενας απλός φίλαθλος!!!
ναι με ενοχλεί όταν κάποιος παίρνει το ΑΕΚόμετρο και αυτό κάνει ο Νικολάου τώρα. Οι άλλοι 5 χρόνια τώρα δεν έκαναν τίποτα καλό και τώρα ο Μπάγιεβιτς και ο Μανωλάς είναι οι μόνοι σωστοί και οι ΑΕΚάρες. Ρε gatte, δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις αυτόν που σε πληρώνει ως αφελή. Δεν γίνεται!! Εάν νομίζεις ότι είναι αφελής ο εργοδότης σου, σήκω και φύγε. Για πέρυσι και για το πρωτάθλημα του γαύρου, τον άκουσε ς να λέει κάτι ως προς τον απολογισμό της πενταετίας? Φυσικά είναι προφανές γιατί δεν είπε τίποτα.Επίσης΄πιστεύω ότι πέρασε ανεπιστρεπτί ο καιρός που ο Ντούσαν ήταν προπονητής΄- πρόεδρος στην ΑΕΚ και βλέπω ότι πάει να γίνει πάλι αυτό. Μην μου πεις ότι δεντο αντιλαμβάνεσαι. Βγαίνουν και λένε όλοι ότι στον Μπάγιεβιτς δεν του αρέσει αυτό στην διοίκηση, δεν του αρέσει το άλλο στην διοίκηση....
Αυτή όμως είναι η διοίκηση και δεν υπάρχει άλλη.
Εχω λάθος φίλε???
Λοιπόν, όλα αυτά με ενοχλούν από οποιονδήποτε και εάν προέρχονται. Δεν έχει να κάνει με Ντέμη όπως πιστεύεις. Κάνεις λάθος εάν το πιστεύεις.
καλά άλλο και αυτό με τα χρέη της ΑΕΚ. Διακανονισμένα 20εκ μέχρι το 2017 νομίζω και 5 εκ. τηλεοπτικό συμβόλαιο το χρόνο. Μια χρονιά στους ομίλους είναι τα χρέη της ΑΕΚ, αλλά για να καταλάβουμε όλοι τις εφημερίδες και τους δημοσιογράφους στην Ελλάδα, τα χρέη του Ολυμπιακού είναι 3πλάσια από της ΑΕΚ. Εάν ο Ολυμπιακός δεν κάνει αύξηση Μ.Κ> δεν παίρνει άδεια συμμετοχής στην Ευρώπη. Δεν έχει κάνει ακόμα γιατί περιμένει και άλλους μετόχους. Για να δούμε? Μούγκα όμως οι δημοσιογράφοι. Αυτό ναι με ενοχλεί με την επιλεκτική κριτική. Οταν δεν βάζει μια διοίκηση χρήματα, την κατηγορούμε ότι δεν βάζει. Οταν βάζει περισσότερα από τα έσοδα, την κατηγορούμε ότι δημιουργεί χρέη. Δεν γίνεται αλλιώς όμως. Ή το ένα ή το άλλο γίνεται.Μιλάμε πως πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό. και παλεύετε να βρείτε τιλεβόα να φωνάξετε μέσα από το νερό λες και εδν έχετε πνευμόνια!
Πάμε λοιπόν:
1. Ο Νικολάου είναι γιατρός. πάμε ξανά: είναι γιατρός! άντε πάλι: είναι γιατρός. Και ως γιατρός δεν έχει υποχρέωση να δουλεύει ΜΟΝΟ για μια ομάδα. Αλλά αν το θέλετε κι αλλιώς, ο σκοπός σας είναι να πάρετε πρωτάθλημα κάνοντας τους παίκτες του ολυμπιακού κουτσούς ή βρίσκοντας παίκτες, διοίκηση και προπονητές αντάξιους της ιστορίας και του ονόματος της ΑΕΚ; για να καταλάβω δηλαδή...
2. Διοίκηση ΑΕΚ. Λεφτά δεν έχει μας είπε πριν από 2 μήνες. Τώρα πού στο λύκο βρίσκει λεφτά να δίνει πριμ για κατάκτηση κυπέλλου ή δεύτερης θέσης ή για να κάνει μεταγραφές όταν κατά τα ομολογούμενά τους δεν είχανε να πληρώσουνε μισθούς των υπαλλήλων, ένας θεός ξέρει! Τι κουτόχορτο σας ταϊζουνε και εσείς ασχολείστε με το Μελισσανίδη....
3. Μελισσανίδης: Επιχειρηματίας. Τι σημαίνει αυτό; Πως επενδύει για να βγάλει χρήματα. (όπως όλοι). Εδώ λοιπόν, σύμφωνα με τα παραπάνω υπάρχει μία ομάδα που λέει πως ΔΕΝ έχει λεφτά αλλά παρόλαυτά είναι διατεθειμένη να κάνει ανοίγματα. Τι σημαίνει αυτό; Πως ψάχνουνε μαλάκα να μπει και να αναλάβει τα χρέη που δεν του λένε πως υπάρχουνε. Χρωστάνε 2 μύρια στον Πανιώνιο για τον Τσιμπούρη αλλά θέλουνε να πάρουνε και το Μάκο.
Εσείς λοιπόν όλοι οι οπαδοί της ΑΕΚ θεωρείτε πως πρέπει να βρεθεί ένας μαλάκας (για να είμαι δίκαιος το ίδιο ψάχνουν οι οπαδοί όλων των ομάδων), ε, αυτός δεν είναι. Και επιπλέον, με την υπάρχουσα διοίκηση δεν νομίζω πως θα βρεθεί κανείς. Από πουθενά δεν προκύπτει πως είναι ευκαιρία να μπει κανείς στην ΑΕΚ. Προπονητήριο και γήπεδο πρέπει να φτιαχτεί (και φυσικά οι οπαδοί το θέλουνε ΤΩΡΑ), παίκτες χρειάζονται και ο Μπάγεβιτς δεν θέλει να πουληθούν οι υπάρχοντες για να έρθουν άλλοι, άρα κι άλλα λεφτά. ΣΥΝ τις τρύπες που δεν τις λέει κανείς.
Το κακό θα είναι να μπει κάποιος τώρα. Αυτό που θα έπρεπε να ζητάτε είναι να κάνουν ξεκαθάρισμα οι διοικητικοί τώρα και να κάνουνε μόνο τις απαραίτητες κινήσεις. Επιθετικό δεν χρειάζεστε, θέλετε έναν επιτελικό μέσο (Λεονάρντο) και άκρα άμυνας. Άρα 3 κινήσεις.
Ειναι προτιμότερο να κάνετε συνειδητά υπομονή ένα χρόνο αλλά του χρόνου ή το Δεκέμβριο να είστε υγιείς παρά να ξανακάνετε τα ίδια χρέη και να είστε ΠΑΟΚ.
αφού δεν είναι γκαβός ή κωφάλαλος, να μας πει και για τις μεθόδους του Ολυμπιακού και το περυσινό πρωτάθλημα.Ολοι έχουν μιλήσει για πέρυσι εκτός από αυτόν. Γιατί δεν είπε ποτέ κουβέντα? Μήπως λόγω εργοδότη?ένα λάθος κάνεις.
το να πληρώνεσαι από κάπου δεν σημαίνει πως είσαι γκαβός ή κωφάλαλος.
Λες το ίδιο και για την ομάδα σου?Ξέχασα και κάτι ακόμα.
Τα φυτώριά σας δεν δουλεύουνε;;
κανά μόσχο σιτευτό από εκεί δεν μπορεί να βγάλει ο προπονηταράς;
Μόνο αγορές;
αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είναι πρόεδρος - προπονητής? Πάνε αυτά gatte. δεν καταλαβαίνεις ότι προς τα εκεί πάμε? Προπονητής δεν είναι? Ας είναι προπονητής. Εάν δεν του αρέσει η διοίκηση, ή την θεωρεί μη σοβαρή, ας φύγει. Το να μένει και να κατηγορεί συνέχεια και να λέει σήμερα ότι φεύγει και αύριο ότι μένει, δημ,ιουργεί τεράστιο πρόβλημα.Δεν ξέρω ρε gatte, έτσι το βλέπω.Μα δεν μπορείς να καταλάβεις ότι ο Μπάγιεβιτς είναι η μόνη ελπίδα αυτής της διοίκησης?Είναι ο μόνος από αυτούς που ξέρουμε ο οποίος με μικρό μπάτζετ μπορεί να φτιάξει μια αξιόμαχη ομάδα!Είδες τις ομορφιές με τον Δώνη...
Και φυσικά κανείς Μπάγιεβιτς δεν θα μπορούσε να μιλάει με αυτό τον τρόπο (προχθεσινή συνέντευξη)...αν είχαμε μια σοβαρή διοίκηση!!!