DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Και μετά το νέο κλάσιμο του νεοκλεγεμένου προέδρου,προχωράω στο ξήλωμα του και θέτω σε νέα ψηφοφορία το ποιος θα τον αντικαταστήσει
Οσο μπωρο ΚΑΚΟΠΕΡΝΩ,ελπιζω την κυριακη το απογευμα να μην σου ζαλισω το κεφαλι παλιΟπως κακοπερνάς κι εσύ στα βόρεια φιλαράκι μου. Καλημέρεςςςςςςς!!!!!!!
Οσο μπωρο ΚΑΚΟΠΕΡΝΩ,ελπιζω την κυριακη το απογευμα να μην σου ζαλισω το κεφαλι παλι
Και μετά το νέο κλάσιμο του νεοκλεγεμένου προέδρου,προχωράω στο ξήλωμα του και θέτω σε νέα ψηφοφορία το ποιος θα τον αντικαταστήσει
Σκοτεινάκο μου, εδώ έχεις λάθος. Οι γυναικείες παρουσίες ήτο δύο. Αμφότερες εκλεκτές, λαμπερές, αιθέριες και δροσερές σαν τις δροσοσταλίδες της χειμωνιάτικης νύκτας.
Σιγα σιγα μπηκα στο νοημα που θα πηγαινε,τωρα και αυτη προσπαθη οσο μπορη να τα γραψη Ελληνικα(θα σου στειλω το μυνημα που μου εστειλε χθες)Παντως οταν συναντηθουμε θα εχουμε πολλες δουλειες με τα κοριτσιαΘα έχω το νού μου για να μην αργώ στις απαντήσεις μου προς εσένα, αλλά νομίζω ότι λίγο-πολύ το κατέχεις τώρα το άθλημα. Πάντως όποτε συναντηθούμε, να είσαι σίγουρος ότι κανενός από τους δυό μας το κεφάλι (το κάτω ε? χιχιχιχι) δεν θα μείνει νηφάλιο με τα κορίτσια που θα μας κάνουν παρέα........
Παντως οταν συναντηθουμε θα εχουμε πολλες δουλειες με τα κοριτσια
Μέσα είμαι...... έχω μία μικρή καβάτζα, που την φυλάω ως κόρη οφθαλμού για κάτι τέτοιες καταστάσεις.....! Ξέρει ο amjik χεχεχε.
Σιγα σιγα μπηκα στο νοημα που θα πηγαινε,τωρα και αυτη προσπαθη οσο μπορη να τα γραψη Ελληνικα
από ότι μου είπες δεν είναι και μικρή ... (το δέμας...)
κρα κρα κρα...............είχες δεν είχες, το έμαθες το κορίτσι Ελληνικά....... Είσαι μία πληγή εσύ..... χαχαχα.
Αντε και βγήκαμε και off-topic πάλι και θα μας κράξουν.....!
εσενα θελουμε........................Eιμαι ετοιμος να αναλαβω ξανα τον Προεδρικο θωκο...
Αλτεκ...η εγγυηση στην Προεδρια
Στο κλασιμο εγω εεεεεεεεε...
εσυ ισε μοντουλις δε κανη..........Στο κλασιμο εγω εεεεεεεεε...