Εαν ηταν ευκολο πολυ ευχαριστως,υπαρχη το αλλα, γνωριζουν οι amjik και agiana και εδω που ειμαι δεν κακοπερνω
....με τα σέα σου και με τα μέα σου..... είσαι άρχοντας φίλε μου!!! ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΣ λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εαν ηταν ευκολο πολυ ευχαριστως,υπαρχη το αλλα, γνωριζουν οι amjik και agiana και εδω που ειμαι δεν κακοπερνω
Οταν κατεβω θα συναντησω και θα γνωριστουμε με πολλα φιλαρακια που γνωριστηκαμε μεσα απο το σαϊτοκ φιλαράκι,κάποια άλλη φορά,θα χαρώ να τα πούμε από κοντά.
Γιώργαρε το ΄΄τερπνόν μετα΄του ωφελίμου΄΄ για σας(φαί και στουντιάκι) και για μένα(φαί και ρέστα να κλέψω).
Θα μας τιμήσεις;;;;
Κακοπερνω λεω,σημερα την εκλεισα παλι για την κυριακη την λεγαμενη κυρια....με τα σέα σου και με τα μέα σου..... είσαι άρχοντας φίλε μου!!! ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΣ λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ηδη τα κατεβασανε και μια το πεταξε κιολας ερχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι με 1000κατεβαστε τα στριγκακια ............κοριτσια
ερχεταιο agiana..........
Καλησπέρα στα απανταχού χανούμια.Τώρα ήρθα και απευθύνω θερμούς χαιρετισμούς στην ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ που πίνει τα κρασάκια της κάπου στα κεντρικά....Πιείτε και για μενα ενα κρασάκι αδέρφια....
Καλησπέρα στα απανταχού χανούμια.Τώρα ήρθα και απευθύνω θερμούς χαιρετισμούς στην ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ που πίνει τα κρασάκια της κάπου στα κεντρικά....Πιείτε και για μενα ενα κρασάκι αδέρφια....
Τι έγινε, προσπαθεί να ξενερώσει από τα κρασιά και τα παίδια;καλημερα λατρεμενα χανουμια...........
που εισαι αεκαρχη;;;;;
Καλημέρα ΑΕΚΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ,καλημέρα αδέλφια μου.
Μεγάλο τσιμπούσιον χθες στο κέντρο.
Έσπασαν 2 ρεκόρ στο τσιμπούσι χθες:
1)o aριθμός προσέλευσης ατόμων ήταν ο μεγαλύτερος που είχαμε,συμπεριλαμβανομένων και νέων ατόμων που ήρθαν στην παρέα μας συν μιας αξιολατρευτης γυναίκας και το δεύτερο κ σημαντικότερο:ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ,ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΤΙΜΗΣΕ Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ την παρέα μας ΕΝΑΣ ΓΑΥΡΟΣ,ο οποίος έκατσε ,άκουσον-άκουσον δίπλα στον alfa και έφυγε αρτημελής!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1)o aριθμός προσέλευσης ατόμων ήταν ο μεγαλύτερος που είχαμε,συμπεριλαμβανομένων και νέων ατόμων που ήρθαν στην παρέα μας συν μιας αξιολατρευτης γυναίκας
Σκοτεινάκο μου, εδώ έχεις λάθος. Οι γυναικείες παρουσίες ήτο δύο. Αμφότερες εκλεκτές, λαμπερές, αιθέριες και δροσερές σαν τις δροσοσταλίδες της χειμωνιάτικης νύκτας.
Κακοπερασατε ε;καλημερα παληκαριαΣκοτεινάκο μου, εδώ έχεις λάθος. Οι γυναικείες παρουσίες ήτο δύο. Αμφότερες εκλεκτές, λαμπερές, αιθέριες και δροσερές σαν τις δροσοσταλίδες της χειμωνιάτικης νύκτας.
Κακοπερασατε ε;καλημερα παληκαρια