Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Εαν ηταν ευκολο πολυ ευχαριστως,υπαρχη το αλλα, γνωριζουν οι amjik και agiana και εδω που ειμαι δεν κακοπερνω

....με τα σέα σου και με τα μέα σου..... είσαι άρχοντας φίλε μου!!! ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΣ λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
....με τα σέα σου και με τα μέα σου..... είσαι άρχοντας φίλε μου!!! ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΣ λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κακοπερνω λεω,σημερα την εκλεισα παλι για την κυριακη την λεγαμενη κυρια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα στα απανταχού χανούμια.Τώρα ήρθα και απευθύνω θερμούς χαιρετισμούς στην ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ που πίνει τα κρασάκια της κάπου στα κεντρικά....Πιείτε και για μενα ενα κρασάκι αδέρφια.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα στα απανταχού χανούμια.Τώρα ήρθα και απευθύνω θερμούς χαιρετισμούς στην ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ που πίνει τα κρασάκια της κάπου στα κεντρικά....Πιείτε και για μενα ενα κρασάκι αδέρφια.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:thumbsup:

Done !

Λεπτομερειες αυριο ....  :tired:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
καλημερα ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Καλημέρα σε όλα τα συμφορουμίτικα χανουμάκια και στους χθεσινοβραδυνούς ομοτράπεζους!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Δεν είσαι εντάξει Ναυαρχούκο μου...... κι εγώ είχα να κοιμήσω τα βρέφη μου, αλλά κατά τις 23.00 έσκασα μύτη στο ταβερνείο και κάθησα να πιώ έναν κράσο με τους υπόλοιπους.....!

Την επόμενη φορά να έλθεις από τους πρώτους...χιχιχιχιχι!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
χαιρετώ την ομήγυριν.. άρτι αφιχθείς στο γραφείο

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
καλημερα λατρεμενα χανουμια...........
που εισαι αεκαρχη;;;;;

Συνημμένα

• ys4.jpg
    ys4.jpg
    42,8 KB · Εμφανίσεις: 22

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα ΑΕΚΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ,καλημέρα αδέλφια μου.
Μεγάλο τσιμπούσιον χθες στο κέντρο.
Έσπασαν 2 ρεκόρ στο τσιμπούσι χθες:
1)o aριθμός προσέλευσης ατόμων ήταν ο μεγαλύτερος που είχαμε,συμπεριλαμβανομένων και νέων ατόμων που ήρθαν στην παρέα μας συν μιας αξιολατρευτης γυναίκας και το δεύτερο κ σημαντικότερο:ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ,ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΤΙΜΗΣΕ   Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ  την παρέα μας ΕΝΑΣ ΓΑΥΡΟΣ,ο οποίος έκατσε ,άκουσον-άκουσον δίπλα στον alfa και έφυγε αρτημελής!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Καλημέρα ΑΕΚΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ,καλημέρα αδέλφια μου.
Μεγάλο τσιμπούσιον χθες στο κέντρο.
Έσπασαν 2 ρεκόρ στο τσιμπούσι χθες:
1)o aριθμός προσέλευσης ατόμων ήταν ο μεγαλύτερος που είχαμε,συμπεριλαμβανομένων και νέων ατόμων που ήρθαν στην παρέα μας συν μιας αξιολατρευτης γυναίκας και το δεύτερο κ σημαντικότερο:ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ,ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΤΙΜΗΣΕ   Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ  την παρέα μας ΕΝΑΣ ΓΑΥΡΟΣ,ο οποίος έκατσε ,άκουσον-άκουσον δίπλα στον alfa και έφυγε αρτημελής!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ναι καλά.. ας μην του έδινα εγώ τα χάπια του alfa και θα βλέπατε πως θα έφευγε...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
πάντως ο πλουραλισμός αυτής της παρέας δεν έχει όρια.. γαύρος παρέα με βάζελο... και γαμώ τα βίτσια

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
1)o aριθμός προσέλευσης ατόμων ήταν ο μεγαλύτερος που είχαμε,συμπεριλαμβανομένων και νέων ατόμων που ήρθαν στην παρέα μας συν μιας αξιολατρευτης γυναίκας

Σκοτεινάκο μου, εδώ έχεις λάθος. Οι γυναικείες παρουσίες ήτο δύο. Αμφότερες εκλεκτές, λαμπερές, αιθέριες και δροσερές σαν τις δροσοσταλίδες της χειμωνιάτικης νύκτας.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Σκοτεινάκο μου, εδώ έχεις λάθος. Οι γυναικείες παρουσίες ήτο δύο. Αμφότερες εκλεκτές, λαμπερές, αιθέριες και δροσερές σαν τις δροσοσταλίδες της χειμωνιάτικης νύκτας.

ααα ρε ποιητή....

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Κακοπερασατε ε;καλημερα παληκαρια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom