doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Και μετά ο LIAKOS θα βγαίνει να υπερασπίζετια το μεγαλείο του Κοκκαλη!
αυτο να δω και τιποτα αλλο
Και μετά ο LIAKOS θα βγαίνει να υπερασπίζετια το μεγαλείο του Κοκκαλη!
Καλημέρα συνχανουμοι και μη!Μεγάλη μέρα σήμερα,θα συναντηθούμε όλα τα εκλεκτά μελη του thread,να κοψουμε την πίτα μας.Μην αργήσει κανείς γιατί εχω πληροφορία ότι το TERAS θα είναι πιο νωρίς και θα φάει ΟΛΑ τα κοκορέτσια,κοντοσούβλια κλπ εδέσματα....Καλημερα λατρεμενα μου χανουμια.........
να ειναι το τζακι αναμενο Ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Με τη φανέλα του Ντιόγκο θα πάς κωλόγαυρε???Καλημέρα συνχανουμοι και μη!Μεγάλη μέρα σήμερα,θα συναντηθούμε όλα τα εκλεκτά μελη του thread,να κοψουμε την πίτα μας.Μην αργήσει κανείς γιατί εχω πληροφορία ότι το TERAS θα είναι πιο νωρίς και θα φάει ΟΛΑ τα κοκορέτσια,κοντοσούβλια κλπ εδέσματα....
Kαλημερα ναυαρχιδα μας ....Καλημέρα συνχανουμοι και μη!Μεγάλη μέρα σήμερα,θα συναντηθούμε όλα τα εκλεκτά μελη του thread,να κοψουμε την πίτα μας.Μην αργήσει κανείς γιατί εχω πληροφορία ότι το TERAS θα είναι πιο νωρίς και θα φάει ΟΛΑ τα κοκορέτσια,κοντοσούβλια κλπ εδέσματα....
Καλημερα ΠΑΣ...Με τη φανέλα του Ντιόγκο θα πάς κωλόγαυρε???
Υ.Γ. καλημέραααααααααααααα
ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!Με τη φανέλα του Ντιόγκο θα πάς κωλόγαυρε???
Υ.Γ. καλημέραααααααααααααα
Καλημέρα άδερφέΚαλημερα ΠΑΣ...
Γαμώ τα επιχειρήματα...αυτό έχεις να πείς μόνο πουλημένο τομάρι???ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!
κλημέρααααααα........φιμώστε τον τέρας να προλάβουμε........Καλημέρα συνχανουμοι και μη!Μεγάλη μέρα σήμερα,θα συναντηθούμε όλα τα εκλεκτά μελη του thread,να κοψουμε την πίτα μας.Μην αργήσει κανείς γιατί εχω πληροφορία ότι το TERAS θα είναι πιο νωρίς και θα φάει ΟΛΑ τα κοκορέτσια,κοντοσούβλια κλπ εδέσματα....
Ξεκίνα νωρίς και πάρε αλυσίδες!!!!Θα πάμε για χιονοπόλεμο μετά!!!κλημέρααααααα........φιμώστε τον τέρας να προλάβουμε........
και για το φλουρί τα ξέρουμε......έρχομαι.....
ποτε προλαβες ρε θηριο πετωντας γυρισες;;;χαχαχαχαχαχα......χωρίς λόγια.......τα ευκόλως εννοο'ύμενα παραλείπονται........
και για το φλουρί τα ξέρουμε......έρχομαι.....
ΧΑΝΟΥΜΑ ΓΑΥΡΟΣ 3 1
δεχομαι στοιχηματα οποιο παληκαρι θελη εδω ειμαι..
Θα παρακαλάει να χάσει!Το πάω εγώ το στοίχημα...αν δεν έρθει...μου δίνεις το κορμί σου...αν έρθει...σου δίνω το δικό μου...
νε αλλα να βαλουμε κ τιποτα ψιλα να εχει ενδιαφερον.Το πάω εγώ το στοίχημα...αν δεν έρθει...μου δίνεις το κορμί σου...αν έρθει...σου δίνω το δικό μου...
νε αλλα να βαλουμε κ τιποτα ψιλα να εχει ενδιαφερον.
Θα παρακαλάει να χάσει!