gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Θα τα πούμε στα πλέι οφ ρε άμπαλοι!για πες μου την θέση της ΑΕΚ στην βαθμολογία...
Ε ρε κοντέ που μας κατάντησες...να κάνουμε συγκρίσεις με τους μπουγάτσες!
Θα τα πούμε στα πλέι οφ ρε άμπαλοι!για πες μου την θέση της ΑΕΚ στην βαθμολογία...
Θα τα πούμε στα πλέι οφ ρε άμπαλοι!
Ε ρε κοντέ που μας κατάντησες...να κάνουμε συγκρίσεις με τους μπουγάτσες!
Δεν πα να ' ναι και αδελφός σου!Κανένα έλεος!εεεπππ λίγα λόγια για τον Ντέμη γιατί είναι πατριώτης μου ρεεε... α ρε ΣΚΟΤΕΙΝΕ φάπα που έχεις να φάς αύριο..
Δεν πα να ' ναι και αδελφός σου!Κανένα έλεος!
Καλησπέρα συνχάνουμοι.Αναμένεται βροντερό παρών αύριο στη συνάντησή πλην ΜΙΑΣ ΚΟΤΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ,ονόματα δε λέμε DFWK τον λένε.... Γερά για την Κυριακή,θα υπάρχει live περιγραφή από το στούντιο του Ναύαρχου!!!!
ΥΓ:Με άτομα που έχουν ένα(!!!) postr και γράφουν ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ για να σπείρουν ΔΙΧΟΝΟΙΑ δεν ασχολούμαι...
[move][size=15pt]ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ....... [/size][/move]
Ες αύριον τα σπουδαία Ξάδερφε...Γεια σου ναυαρχίδη μας...
Ες αύριον τα σπουδαία Ξάδερφε...
αναμένω την συνάντηση... θα πέσει γερό γέλιο
ψιλικατζηδες αεριτζηδες και τυχαρπαστοιΤην πρόθεση των μετόχων να παραχωρήσουν… δωρεάν την ΠΑΕ ΑΕΚ επανέλαβε χτες ο Νίκος Κούλης: «Περνάμε μια πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση, αλλά οι μέτοχοι που δεν θα αφήσουν την ΑΕΚ στην τύχη της, θα προσπαθήσουν να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν. Δεν θέλουν να έχουν την ΑΕΚ "όμηρο" και όποιος θέλει, όποια στιγμή θέλει, να έρθει να την πάρει δωρεάν. Κι ας έχουμε χάσει λεφτά. Ο,τι αποφασίσουμε τη Δευτέρα, θα το πούμε ανοικτά στον κόσμο», ανέφερε ο ένας από τους μετόχους της «Ένωσης», δείχνοντας έτσι τον προβληματισμό και το μπέρδεμα που αντιμετωπίζουν οι διοικούντες την ΠΑΕ.
Παράλληλα, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί, όπως είχαν κάνει προ ολίγων ημερών οι Κιντής και Κανελλόπουλος και αναφερόμενος στον αμείμνηστο Λουκά Μπάρλο κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης, υπογράμμισε: «Κάθε διοίκηση τη ΑΕΚ έχει ως μέτρο σύγκρισης τον Λουκά Μπάρλο. Ολοι θέλουμε να τον πλησιάσουμε στις διακρίσεις που είχε και στην αγάπη που έδειξε. Εχασε πάρα πολλά για την ΑΕΚ. Οι άνθρωποί του υπέφεραν όταν υπέφερε κι αυτός και τους ευχαριστούμε με ταπεινότητα».
Πάντως, σήμερα φτάνει στην Ελλάδα μεγαλομέτοχος της ομάδας, Νίκος Νοτιάς. Η άφιξή του αναμενόταν με ιδιαίτερη ανυπομονησία, μια και την ερχόμενη Δευτέρα θα διεξαχθεί το κρίσιμο Δ.Σ. «Ειλικρινά δεν έχουμε... κανένα πλάνο, θα τα συζητήσουμε όλα τη Δευτέρα», ανέφερε ο κ. Κούλης, ενώ παράλληλα οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι μέτοχοι θα καταφύγουν στη λύση δανείου… Όλα, ωστόσο, θα ξεκαθαρίσουν στις αρχές της εβδομάδας.
Το καλοκαίρι την κοστολογούσαν 200εκ. ευρώ και τώρα την δίνουν δωρεάν!!!Άντε να βρεις άκρη...
αντε ρε γατε οη καψουρα σου ειναι κοντα να αναλαβει!!!!! οταν ειναι τζαμπα ειναι καλα!!!!!Την πρόθεση των μετόχων να παραχωρήσουν… δωρεάν την ΠΑΕ ΑΕΚ επανέλαβε χτες ο Νίκος Κούλης: «Περνάμε μια πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση, αλλά οι μέτοχοι που δεν θα αφήσουν την ΑΕΚ στην τύχη της, θα προσπαθήσουν να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν. Δεν θέλουν να έχουν την ΑΕΚ "όμηρο" και όποιος θέλει, όποια στιγμή θέλει, να έρθει να την πάρει δωρεάν. Κι ας έχουμε χάσει λεφτά. Ο,τι αποφασίσουμε τη Δευτέρα, θα το πούμε ανοικτά στον κόσμο», ανέφερε ο ένας από τους μετόχους της «Ένωσης», δείχνοντας έτσι τον προβληματισμό και το μπέρδεμα που αντιμετωπίζουν οι διοικούντες την ΠΑΕ.
Παράλληλα, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί, όπως είχαν κάνει προ ολίγων ημερών οι Κιντής και Κανελλόπουλος και αναφερόμενος στον αμείμνηστο Λουκά Μπάρλο κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης, υπογράμμισε: «Κάθε διοίκηση τη ΑΕΚ έχει ως μέτρο σύγκρισης τον Λουκά Μπάρλο. Ολοι θέλουμε να τον πλησιάσουμε στις διακρίσεις που είχε και στην αγάπη που έδειξε. Εχασε πάρα πολλά για την ΑΕΚ. Οι άνθρωποί του υπέφεραν όταν υπέφερε κι αυτός και τους ευχαριστούμε με ταπεινότητα».
Πάντως, σήμερα φτάνει στην Ελλάδα μεγαλομέτοχος της ομάδας, Νίκος Νοτιάς. Η άφιξή του αναμενόταν με ιδιαίτερη ανυπομονησία, μια και την ερχόμενη Δευτέρα θα διεξαχθεί το κρίσιμο Δ.Σ. «Ειλικρινά δεν έχουμε... κανένα πλάνο, θα τα συζητήσουμε όλα τη Δευτέρα», ανέφερε ο κ. Κούλης, ενώ παράλληλα οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι μέτοχοι θα καταφύγουν στη λύση δανείου… Όλα, ωστόσο, θα ξεκαθαρίσουν στις αρχές της εβδομάδας.
Το καλοκαίρι την κοστολογούσαν 200εκ. ευρώ και τώρα την δίνουν δωρεάν!!!Άντε να βρεις άκρη...
Και μετά ο LIAKOS θα βγαίνει να υπερασπίζετια το μεγαλείο του Κοκκαλη!ψιλικατζηδες αεριτζηδες και τυχαρπαστοι
εγω αν ημουν κοκκαλης θα σας αγοραζα να σας κανω και γηπεδο να με εχετε θεο μετα
η απολυτη κωλοτουμπα
Δεν έχω καμμία καψούρα αλλά όλα θα πάνε καλά!αντε ρε γατε οη καψουρα σου ειναι κοντα να αναλαβει!!!!! οταν ειναι τζαμπα ειναι καλα!!!!!
γατε και τα μουστακια σου γελανε!!!!!!Δεν έχω καμμία καψούρα αλλά όλα θα πάνε καλά!
γατε και τα μουστακια σου γελανε!!!!!!
τωρα ολα βγαινουν στο φως προβοκατορα!!!!!
Το δικαιούμαι...τόσο αγώνα έχω κάνει!