DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Εχουν μείνει κάτι ελάχιστα.
αεκ γερα μπορεις να το παρεις και αυτο στα χαρτια!!!!!!Ναι μας στερήσανε το πρωτάθλημα!
Έχετε μπερδέψει λίγο την έννοια του "χάρτινου" γαύροι...
τι να παρει η αεκ οσα εχει οτζολε πρωταθληματα εχει ολοι η αεκαεκ γερα μπορεις να το παρεις και αυτο στα χαρτια!!!!!!
αστο ρε φιλε για αλλο το ειπα ξερουν αυτοι για τη λεω. για το μπασκετακι!! ;)τι να παρει η αεκ οσα εχει οτζολε πρωταθληματα εχει ολοι η αεκ
;)αστο ρε φιλε για αλλο το ειπα ξερουν αυτοι για τη λεω. για το μπασκετακι!! ;)
Καλησπέρα σε όλους.Με προλάβατε γιατί όταν έφυγα,μια ΑΟΡΑΤΗ δύναμη εστριψε το τιμόνι του αμαξιού ΔΕΞΙΑ αντι για αριστερά και ..χάθηκα στο ..ΒΟΥΝΟ!!!! Τέλος πάντων,σε καλό μου βγήκε και σας παραθέτω φωτό από τη ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ σύναξη κατά την οποία το φλουρί,έπεσε ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΗ ΦΟΡΑ στον ΚΩΛΟΦΑΡΔΟ ΤΑΛΟ!!!!!
ΥΓ:Το TERAS τσάκισε όλο το γαλακτομπούρεκο μαζί με πέντε κιλά παϊδάκια!!!!
[move][size=16pt]ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ[/size][/move]
Το φλουρί για δέυτερη συνεχόμενη φορά έπεσε στην βαζέλα τον Τάλω ,ο οποίος αρνήθηκε ,προς τιμήν του,να παραλάβει το δώρο του.
Γιατί δεν μας βοηθάτε κι εσείς να το γεμίσουμε όπως άλλες φορές?καλα ρε σεις sold out με 48000 στο οακα?αναρωτιεστε αν θα βρειτε εισητηριο?
10 λεπτα πριν το παιχνιδι να πατε θα βρειτε,χαλαρωστε λιγο
εγω παντως θα παω σημερα,στην 11Γιατί δεν μας βοηθάτε κι εσείς να το γεμίσουμε όπως άλλες φορές?
Εγώ θα είμαι από πάνω...αν σου έρθει κάνα ποτήρι με καφέ θεώρησε το τυχαίο!Κι εγώ εκεί θα είμαι παίδες. Θύρα 9.
Δίπλα στον lioma θα είσαι...α ρε κολλητάρια!εγω παντως θα παω σημερα,στην 11
Μπιγκόνια πέτα του που είναι και συνηθισμένος!Εγώ θα είμαι από πάνω...αν σου έρθει κάνα ποτήρι με καφέ θεώρησε το τυχαίο!
ωχχχχχχχχχχχχχχχχ θα κατσω ψηλα να ειμαι σκεπασμενοςΕγώ θα είμαι από πάνω...αν σου έρθει κάνα ποτήρι με καφέ θεώρησε το τυχαίο!
οχι ρε,εχω ενα μπαλκονι γεματο μπιγκονιεςΜπιγκόνια πέτα του που είναι και συνηθισμένος!