Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

sonoras

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Μηνύματα
88
Like
2
Πόντοι
0
Μαθηματικά σκοτεινέ δεν χάθηκε τίποτα, αλλά εσύ από αυτήν την ομάδα όπως καταντήσαμε τι περιμένεις? Αφού στο γήπεδο πας τόσα χρόνια, δεν το έχεις ξανά δει αυτό το έργο? Εμφύλιος part 3’’
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
Το χω δει κ είμαι απογοητευμένος.Μάλιστα το γκολ του Τζιμπούρ ,παρόλο που με συγκίνησε για την προσπάθεια,εντούτοις αδυνατούσα να το πανηγυρίσω.Δεν βαδίζω στα άστρα,αλλά ελπίζω οι παίχτες ότι μόνοι τους πρέπει να καταλάβουν τι μπορούν να κανουν.Αφού κέρδισαν το χθεσινό ματς με αυτές τις συνθηκες-που δεν το γύριζε ούτε η Ρεάλ-μπορούν να τα χτυπήσουν όλα :rockon:
 

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
4.745
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Πάμε Στοίχημα:

Παραιτηση Δωνη : 1,30
Παραιτηση Κοντου : 2,80
Παραιτηση Δωνη+Κοντου : 5,45
Χτυπημα αδειου κεφαλιου Δωνη στα αποδυτηρια : 1,70
Ηλιθια δηλωση Δωνη στην συνεντευξη τυπου : 1,15


Place your bets...

πηγή:
κοιτα ρε πουστη μου που χασαμε το 2,80....την ατυχια μου μεσα!!!
 

pain21

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Μηνύματα
206
Like
2
Πόντοι
1
ναι φίλε έχεις δίκιο!! Το "παίκτες μπουρδέλα βγάλτε τη φανέλα" το ¨Ντέμη γαμήσου και άντε παραιτήσου" ήταν επευφημίες. Νομίζεις ότι απευθύνεσαι σε τίποτα παιδάκια και τα λες αυτά. 30 χρόνια βλέπω ΑΕΚ και θα μου πεις εσύ ότι στήριζε εχθές η original? Εγώ τον χατζηχρήστο τον ξέρω προσωπικά και ξέρτω πολλα περισσοτερα από εσένα.να μας πει πόσα ζητούσε από διοικήσεις της ΑΕΚ σαν μπόνους για να παρευρεθεί στην αμερική στους συνδέσμους σε εκδηλώσεις. Να μας πει για τα καπέλα στα εισιτήρια. να μας πει για εκδρομές εξωτερικού με πληρωμένο το ταξιδιωτικό γραφείο από ΠΑΕ παρόλο που οι εκδρομείς΄πλήρωναν. Ασε μας ρε φίλε!! Τα έχουμε ζήσει και είσαι μάλλον πολύ νέος για να τα ξέρεις. Εάν τους έδινε τζάμπα εισιτήρια θα ήταν καλός ο Ντέμης. Εάν έφτιαχνε γήπεδο στην Φιλαδε΄λφεια θα ήταν καλός ο ντέμης. Δεν είναι το αγωνιστικό το θέμα. Είναι καθαρά συμφέροντα και χτυπούν παίκτες και Δώνη για να χτυπήσουν την διοίκηση.Αλλά μας αξίζει πάλι Πέτρος Στάθης που θα φέρει ο Τίγρης εάν έρθει. μα ςαξίζουν αυτοί που πλούτισαν από την ΑΕΚ αρκεί να κάνουν τα χατήρια του Χατζηχρήστου.  

Το "παίκτες μπουρδέλα βγάλτε τη φανέλα" και το ¨Ντέμη γαμήσου και άντε παραιτήσου" ακουστηκε πρωτη φορα μετα το 70'. Φυσικα και δεν ηταν επευφημιες. Απλα ο κοσμος ξεσπασε με αυτο που εβλεπε. Τωρα αν εσυ θες να μας πεις πως αυτο εφταιγε που οι παικτες μας δεν αποδωσανε στο χτεσινο παιχνιδι (οπως και σε ολα τα προηγουμενα) σορυ αλλα δεν συμφωνω. Αν παικτες οπως ο Σαχα,ο Χουανφραν,ο Μαϊστοροβιτς,ο Πελετιερι,Σκοκο,Εντινιο,Μπλανκο μιλανε τα Ελληνικα τοσο καλα που καταλαβανε το παικτες μπουρδελα...., τοτε παω πασο. Και μη μου πεις οτι επηρεαστηκε η αριστη μεχρι σημερα αποδοση των Γεωργεα,Καφε,Ρικκα και Ζορμπα...

Νομίζεις ότι απευθύνεσαι σε τίποτα παιδάκια και τα λες αυτά. 30 χρόνια βλέπω ΑΕΚ και θα μου πεις εσύ ότι στήριζε εχθές η original?
Ναι ρε μεγαλε αμα γουσταρω εγω θα σου πω και αν θες ακους, αν οχι στα παπαρια μου. Δεν ξερω αν εχεις προβλημα αντιληψης. Εγω δεν ειπα αν γενικα ο Ντεμης στηριχτηκε απο τους οργανωμενους. Φυσικα και δεν στηριχτηκε. Ξερω απο μεσα τι παιζει με τους συνδεσμους,χρονια στο δωματιακι τραβιομουνα.Και για αυτο και εφυγα στην πορεια.
Ειπα οτι εχθες (ΕΧΘΕΣ) τα παιδια στο πεταλο ειδικα στο πρωτο ημιχρονο που δεν υπηρχε ΑΕΚ,κανανε οτι μπορουσαν να ξεσηκωσουν τον κοσμο και να ξυπνησουν την ομαδα.
Επειδη εγω δεν σε εθιξα στο ελαχιστο και μαλιστα σε αποκαλεσα και φιλο (γιατι ετσι νιωθω για ανθρωπους που εχουν την ιδια αγαπη με μενα). Παρολαυτα απαντας με υφος περιεργο,πολυ βαρυς και μαγκας και ειρωνας.
Ειμαι 36 χρονων και την ΑΕΚ τη βλεπω επισης 30 χρονια, απο την εποχη που μαζευα χαρτακια με τον Ραντονιτς και τον Μπαγεβιτς. Δεν ξερω αν σου κανει η ηλικια μου ή με θεωρεις μπεμπυ για τα δεδομενα σου.Ουτε αν εχεις ΑΕΚομετρο και εισαι πιο ΑΕΚτζης απο εμενα...
 Και μη μου κανεις επιδειξη γνωσεων και γνωριμιων. Δεν εισαι ο μονος που κυκλοφορει σε αυτη τη πολη,γκε-γκε?
 Τωρα αν δε μπορεις να καταλαβεις οτι εχθες ολο το γηπεδο τα εχωνε και οχι μονο το πεταλο, τι να σου πω. Δεν ηταν θεμα σκοπιμοτητων,συννενοησεων,συμφεροντων και σκοτεινων συνομοσιων. Ηταν ενα απιστευτο ξεσπασμα που προηλθε απο το απαραδεκτο θεαμα και την απαραδεκτη νοοτροπια της ομαδας. Που ανθρωποι σαν εμας που εχουμε μαθει αλλιως την ΑΕΚ ειναι πολυ δυσκολο να καταπιουμε τη γλωσσα μας και να πνιξουμε τα συναισθηματα μας.
Και για να καταλαβεις πως με τον Ντεμη δεν εχω τιποτα, θα σου πω κατι που το πιστευω πραγματικα. Ο Ντεμης στα 4 χρονια του πηρε στην ουσια 2 πρωταθληματα. Την πρωτη χρονια γινανε οργια τις δυο τελευταιες αγωνιστικες. Και δεν αναφερομαι μονο στο κλασσικο πεναλτι του Βασσαρα στη λεωφορο στο Μπουρμπο. Αν καποιοι ειχανε δει το παιχνιδι με τον Ιωνικο,το 0-1, θα θυμουνται οτι και εκει το κορακι εκανε το χρεος του. Κανεις δεν θυμαται πια το κανονικο γκολ του Αμπονσα που ακυρωθηκε και τα τρια οφσαιντ εφευρεσεις του πρωτου ημιχρονου. Σε μια ΑΕΚ που δεν ηταν υπερομαδα και εκανε λιγες ευκαιριες φροντισανε τις δυο τελευταιες αγωνιστικες να την καθαρισουνε σαν αβγο. Αντιθετως περυσι ο γαβρος στο καραϊσκακη με τη λαρισα πηρε οσα σφυριγματα χρειαζοταν για να βγει πρωτος (θυμαστε το πεναλτι στο 85 στον Μπακαγιοκο). Ετσι ειναι αυτα. Σε λεπτομερειες σε θαβουνε ή σε ανασταινουν.
Και φυσικα ο Ντεμης πηρε και το περσινο, αλλο τι εγινε ελεω cas, τι να λεμε τωρα.
Ελπιζω αυτη τη φορα φιλε να με αντιληφθεις και να αλλαξεις και το υφος του παντογνωστη.
 

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Μηνύματα
11.112
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΑΕΚΤΣΙΔΕΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΝ 7!!!!!!!!!!!!!!

15 για να μι ξεχνιομαστε
 

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Μηνύματα
11.112
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
αντε ρε παλιοπουστα που συγκρινουν την πουστρο7 με τους αεκτζηδες.μην ξαναποσταρεις εδω ρε.
εφχαριστο φιλε ισε πολι καλο πεδι ,κανα τραγουδι θα μασ πις για να χαρουμε ,εχις πολι καλι φονι κελαριστι σα γαργαρο ποταμακι ,αλιθιασ μιποσ ξερισ απο αντλιεσ κενου???
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
Το αργότερο ως την Τετάρτη θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΚ για να επιλέξει τον άνθρωπο που θα διαδεχτεί τον Ντέμη Νικολαΐδη στην προεδρία. Ο Τάκης Κανελλόπουλος, που μέχρι πρότινος ήταν ο επικρατέστερος για την επόμενη μέρα, είναι διστακτικός (για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους) στο να αναλάβει αυτό το βάρος στην παρούσα φάση και με τις υπάρχουσες συνθήκες. Για το λόγο αυτό φαίνεται πως προκρίνεται η λύση να τοποθετηθεί στην κεφαλή του συλλόγου ένας παλαίμαχος κοινής αποδοχής. Αρκετά ονόματα έχουν ακουστεί, όπως αυτά του Λάκη Νικολάου, του Στέλιου Μανωλά και του Θωμά Μαύρου, ενώ λέγεται πως έχουν γίνει και θα γίνουν κι άλλες διερευνητικές επαφές. Πρόθεση των μετόχων είναι να βρεθεί το συντομότερο δυνατό ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ για να επέλθει ηρεμία στις τάξεις του συλλόγου. Στο προσεχές ΔΣ θα δώσουν το «παρών» σχεδόν όλοι οι μεγαλομέτοχοι του συλλόγου, μιας και η παρουσία τους και η συμμετοχή τους στη σημαντική αυτή απόφαση είναι επιβεβλημένη.

Προπόνηση με προβληματισμό

Οι τελευταίες εξελίξεις είναι σαφές πως έχουν προκαλέσει προβληματισμό και ανησυχία στις τάξεις της ΑΕΚ. Ο Γιώργος Δώνης μπορεί να εξακολουθεί να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των μετόχων, όπως έκανε σαφές και ο δεύτερος αντιπρόεδρος, Νίκος Κούλης, ωστόσο είναι λογικό να είναι επιφυλακτικός για την επόμενη μέρα, χωρίς πάντως αυτό να σημαίνει πως υπάρχει σκέψη ή πρόθεση παραίτησης μετά την αποχώρηση Νικολαΐδη.

Κλίμα ανησυχία υπάρχει και στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είχαν το κεφάλι τους… ήσυχο επί των ημερών του Ντέμη Νικολαΐδη, αφού ήταν ένας άνθρωπος που ως πρώην συνάδελφός τους, καταλάβαινε τις ανάγκες και τα προβλήματά τους. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Έλληνες παίκτες και το τεχνικό τιμ χρειάστηκε να εξηγήσει στους ξένους το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην ομάδα, αφού ορισμένοι εξ αυτών δεν αντιλαμβάνονταν τους λόγους των αποδοκιμασιών στο ματς της Κυριακής.

Όπως και να έχει, οι «κιτρινόμαυροι» είναι υποχρεωμένοι να προσηλωθούν στα αγωνιστικά τους καθήκοντα. Η νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης τόνωσε την ψυχολογία της ομάδας και πλέον ζητείται ανάλογη συνέχεια, αρχής γενομένης από το ματς του προσεχούς Σαββάτου απέναντι στην πολύ ισχυρή ομάδα της Skoda Ξάνθης, που φιγουράρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Η «Ένωση» θέλει να πάρει το πρώτο της διπλό στο πρωτάθλημα και να εκμεταλλευτεί τις απώλειες που θα έχουν Παναθηναϊκό ή/και Ολυμπιακός στο μεταξύ τους ντέρμπι μία ημέρα αργότερα.

Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν. Ο Αντώνης Ρίκκα θα μείνει εκτός δράσης για πέντε μήνες με ρήξη συνδέσμων, ενώ πιθανότατα δεν θα χρησιμοποιηθούν ο ανέτοιμος Μαντούκα και ο Κυργιάκος, υπό το φόβο της υποτροπής. Εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Καφέ, ο οποίος έχει μια ελαφρά θλάση στη γάμπα και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, όπως και ο Κυργιάκος. Ο Άγγελος Μπασινάς συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να είναι στην αποστολή.

Την Τρίτη η ομάδα θα προπονηθεί στις 14:30, ενώ στις 16:00 θα διεξαχθεί φιλικό ματς των παικτών με μικρό χρόνο συμμετοχής κόντρα στην ομάδα των Νέων της ΑΕΚ στους Θρακομακεδόνες. Μάλιστα σε αυτό θα αγωνιστεί και ο Άγγελος Μπασινάς. Ο Γιώργος Δώνης θα έχει στη διάθεσή του τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Μάχο, Αραμπατζής, Κουτρομάνος, Ενσαλίβα, Γκέντσογλου, Ζεράλντο, Λαγός, Πλιάτσικας, Μπερνς, Μπασινάς, Παυλής, Χετεμάι.

 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
Πάντως με την ομάδα μας ποτέ μα ποτέ δεν πλήτεις.Δεν ξέρεις τι μπορεί να σου ξημερώσει.
Είμαστε η πιο ροκ ομάδα.
Αντε καλό απόγευμα Αδέρφια μου...
...και μείνετε ρε  Ε Ν Ω Μ Ε Ν Ο Ι...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΕΚ,ΕΙΜΑΣΤΕ 1
 

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Μηνύματα
2.140
Like
0
Πόντοι
16
LIAKOSS,

Συνεχώς και μονίμως, βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος...

Ποιος τον γ**ει τον Χατζηχρήστο;
 

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Μηνύματα
1.055
Like
0
Πόντοι
16
Το "παίκτες μπουρδέλα βγάλτε τη φανέλα" και το ¨Ντέμη γαμήσου και άντε παραιτήσου" ακουστηκε πρωτη φορα μετα το 70'. Φυσικα και δεν ηταν επευφημιες. Απλα ο κοσμος ξεσπασε με αυτο που εβλεπε. Τωρα αν εσυ θες να μας πεις πως αυτο εφταιγε που οι παικτες μας δεν αποδωσανε στο χτεσινο παιχνιδι (οπως και σε ολα τα προηγουμενα) σορυ αλλα δεν συμφωνω. Αν παικτες οπως ο Σαχα,ο Χουανφραν,ο Μαϊστοροβιτς,ο Πελετιερι,Σκοκο,Εντινιο,Μπλανκο μιλανε τα Ελληνικα τοσο καλα που καταλαβανε το παικτες μπουρδελα...., τοτε παω πασο. Και μη μου πεις οτι επηρεαστηκε η αριστη μεχρι σημερα αποδοση των Γεωργεα,Καφε,Ρικκα και Ζορμπα...
Ναι ρε μεγαλε αμα γουσταρω εγω θα σου πω και αν θες ακους, αν οχι στα παπαρια μου. Δεν ξερω αν εχεις προβλημα αντιληψης. Εγω δεν ειπα αν γενικα ο Ντεμης στηριχτηκε απο τους οργανωμενους. Φυσικα και δεν στηριχτηκε. Ξερω απο μεσα τι παιζει με τους συνδεσμους,χρονια στο δωματιακι τραβιομουνα.Και για αυτο και εφυγα στην πορεια.
Ειπα οτι εχθες (ΕΧΘΕΣ) τα παιδια στο πεταλο ειδικα στο πρωτο ημιχρονο που δεν υπηρχε ΑΕΚ,κανανε οτι μπορουσαν να ξεσηκωσουν τον κοσμο και να ξυπνησουν την ομαδα.
Επειδη εγω δεν σε εθιξα στο ελαχιστο και μαλιστα σε αποκαλεσα και φιλο (γιατι ετσι νιωθω για ανθρωπους που εχουν την ιδια αγαπη με μενα). Παρολαυτα απαντας με υφος περιεργο,πολυ βαρυς και μαγκας και ειρωνας.
Ειμαι 36 χρονων και την ΑΕΚ τη βλεπω επισης 30 χρονια, απο την εποχη που μαζευα χαρτακια με τον Ραντονιτς και τον Μπαγεβιτς. Δεν ξερω αν σου κανει η ηλικια μου ή με θεωρεις μπεμπυ για τα δεδομενα σου.Ουτε αν εχεις ΑΕΚομετρο και εισαι πιο ΑΕΚτζης απο εμενα...
 Και μη μου κανεις επιδειξη γνωσεων και γνωριμιων. Δεν εισαι ο μονος που κυκλοφορει σε αυτη τη πολη,γκε-γκε?
 Τωρα αν δε μπορεις να καταλαβεις οτι εχθες ολο το γηπεδο τα εχωνε και οχι μονο το πεταλο, τι να σου πω. Δεν ηταν θεμα σκοπιμοτητων,συννενοησεων,συμφεροντων και σκοτεινων συνομοσιων. Ηταν ενα απιστευτο ξεσπασμα που προηλθε απο το απαραδεκτο θεαμα και την απαραδεκτη νοοτροπια της ομαδας. Που ανθρωποι σαν εμας που εχουμε μαθει αλλιως την ΑΕΚ ειναι πολυ δυσκολο να καταπιουμε τη γλωσσα μας και να πνιξουμε τα συναισθηματα μας.
Και για να καταλαβεις πως με τον Ντεμη δεν εχω τιποτα, θα σου πω κατι που το πιστευω πραγματικα. Ο Ντεμης στα 4 χρονια του πηρε στην ουσια 2 πρωταθληματα. Την πρωτη χρονια γινανε οργια τις δυο τελευταιες αγωνιστικες. Και δεν αναφερομαι μονο στο κλασσικο πεναλτι του Βασσαρα στη λεωφορο στο Μπουρμπο. Αν καποιοι ειχανε δει το παιχνιδι με τον Ιωνικο,το 0-1, θα θυμουνται οτι και εκει το κορακι εκανε το χρεος του. Κανεις δεν θυμαται πια το κανονικο γκολ του Αμπονσα που ακυρωθηκε και τα τρια οφσαιντ εφευρεσεις του πρωτου ημιχρονου. Σε μια ΑΕΚ που δεν ηταν υπερομαδα και εκανε λιγες ευκαιριες φροντισανε τις δυο τελευταιες αγωνιστικες να την καθαρισουνε σαν αβγο. Αντιθετως περυσι ο γαβρος στο καραϊσκακη με τη λαρισα πηρε οσα σφυριγματα χρειαζοταν για να βγει πρωτος (θυμαστε το πεναλτι στο 85 στον Μπακαγιοκο). Ετσι ειναι αυτα. Σε λεπτομερειες σε θαβουνε ή σε ανασταινουν.
Και φυσικα ο Ντεμης πηρε και το περσινο, αλλο τι εγινε ελεω cas, τι να λεμε τωρα.
Ελπιζω αυτη τη φορα φιλε να με αντιληφθεις και να αλλαξεις και το υφος του παντογνωστη.
ποτέ δεν είπα ότι είμαι παντογνώστης, ούτε το παίζω πιο ΑΕ$Κτζής από κανέναν. Εάν δεις τα post μου θα καταλάβεις. Κάποια από αυτά που λες όμως δεν έχουν λογική. γράφεις ότι μέχρι το '70 δεν αποδοκίμαζαν και μετά αποδοκίμασαν. Δηλαδή το '70 λεπτό τι είναι? κανένα ψυχολογικό όριο που μετά από το '70 μπορούμε να βρίζουμε όλους, ή, το παιχνίδι τελειώνει στο ΄70. Εγώ σου λέω ότι εάν το γκολ το τρώγαμε στο 5' από το 6΄θα τα αρχίζανε. Μην ωραιοποιείς καταστάσεις. Ας τελειώσει το παιχνίδι και μετά αποδοκίμασε. Δηλα΄δή δεν μπορώ να διαννοηθώ ότι είμαι ο μόνος που βλεπει ότι οι original ψάχνουν αφορμές αγωνιστικές και μη για να τα χώσουν!!! Τι να πώ!! Μπορεί να είμαι φαντασιόπληκτος και να μην συμβαίνει αυτό. Μία το τραγούδι, μία γιατί η φανέλλα έχει περισσότερο κίτρινο από μαύρο, μία το γήπεδο, μία τα εισιτήρια, μία τα επεισόσδια, μία γιατί έχουμε τόσους χορηγούς και έχει γίνει η ΑΕΚ προσωποποίηση του marketing (λόγια του δημήτρη),μία γιατί τον λένε ρουφιάνο, μία γιατί οι sequrity πριν τελειώσει το παιχνίδι κάθονται μπροστά.......
Μια ζωή στην ΑΕΚ κάτι μας διχάζει. Μια ζωή!!!
Ελπίζω μόνο να μην γίνουμε ΠΑΟΚ. Τα βλ΄πεις. Τους έδωσε εξουσία ο Ζαγοράκης και τα σπάνε κάθε Κυριακή.


αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά  
 

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
4.745
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
πεφτει σκουπα η μου φανεται?
αντε ας γραψω τη γνωμη μου για τον κοντο μπας και μηνει το μηνυμα...
καλα εκανε και πηρε τον πουλο γιατι ηταν κατι παραπανω απο αχρηστος κι ας εκανε ολες αυτες τις και καλα προοδευτηκες κινησεις..χεστηκε η φατμε στο γενι τζαμι...αλλο μανατζερ κι αλλο κολλημενος με την ομαδα σου...ρουφιανακος που κρεμασε την ομαδα του απ την αρχη της χρονιας ηταν...οταν ανακοινωσε την αποχωρηση!!
 

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.641
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.040
Πόντοι
17.085
Βρισίδια και μανουρο-post σβήστηκαν.
 

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Μηνύματα
10.664
Like
2
Πόντοι
166
για τους φιλους....


 
 

Συνημμένα

  • FC.AEK.png
    FC.AEK.png
    95,6 KB · Εμφανίσεις: 18

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Μηνύματα
402
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα Ενωσίτες.Για την ομάδα μας τι γράψω? Από που να αρχίσω και που να τελείωσω?
Ελπίζω ο Θεός να βάλει το χέρι του κα να βρει το δρόμο της κάποτε αυτή η ομάδα. :-
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα ΑΕΚΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ.Καλημέρα αετοί μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :rockon: :rockon: :rockon:
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
Πάντως αν μου έλεγαν ποιον θα ήθελα για πρόεδρο,νομίζω ότι ο Στελάρας ο Μανωλάς είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση :rockon:
 

driver2222

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Μηνύματα
47
Like
0
Πόντοι
0
Ίτε παίδες αδέλφια συν Χανούμηδες ελευθερώστε την ομάδα από τα δεσμά των Λούζερ που την διασύρουν την διακομωδούν όλλοι οι οπαδοί να κάνουμε ντου από παντού

ΖΗΤΩ Ο ΤΙΓΡΗΣ

ΖΗΤΩ Ο ΜΠΑΡΛΟΣ

ΖΗΤΩ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΕΚ

Σήμερα όλοι έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ να διαδηλώσουμε για την απελευθέρωση του δικέφαλου αετού.
 

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Μηνύματα
10.436
Κριτικές
5
Like
66.959
Πόντοι
12.056
Ίτε παίδες αδέλφια συν Χανούμηδες ελευθερώστε την ομάδα από τα δεσμά των Λούζερ που την διασύρουν την διακομωδούν όλλοι οι οπαδοί να κάνουμε ντου από παντού

ΖΗΤΩ Ο ΤΙΓΡΗΣ

ΖΗΤΩ Ο ΜΠΑΡΛΟΣ

ΖΗΤΩ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΕΚ

Σήμερα όλοι έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ να διαδηλώσουμε για την απελευθέρωση του δικέφαλου αετού.

Αδελφε θα ειμαστε πολλα ατομα??

Να παρω αδεια απο την δουλεια δηλαδη??? :grin: :dancing:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom