Ο μαντούκα, ο Ζορμπάς και ο Εντίνιο, δεν είναι ακρα'ιοι????????? Φίλε μου, αυτό που με τρελαίνει εμένα είναι ότι από τότε που καταλαβαίνω το ποδόσφαιρο, πάντα με κάτι τρωγόμαστε στην ΑΕΚ. Να φύγει ο ένας, να φύγει ο άλλος, δεν μας αρέσει το τραγούδι, μας αρέσει περισσότερο ο ύμνος, γιατί το γήπεδο εκεί, γιατί η φανέλλα έχει περισσότερο μάυρο ή περισσότερο κίτρινο, γιατί, γιατί, γιατί...... Εχω άδικο? Είναι δυνατόν να βγαίνουν εφη,ερίδες της ΑΕΚ και να γράφουν από την πέκτη αγωνιστική, ΔΩΝΗ ΦΥΓΕ, για ίδια συμφέροντα επειδή πολεμούν την διοίκηση και χτυπούν τον Δώνη? Είναι τόσο τρομερό να κάνουμε λίγη υπομονή και να μην ειρωνευόμαστε εμείς οι ίδιοι τους παίκτες μας και τον προπονητή μας? Δηλαδή είμαστε ΑΕΚ όταν κερδίζουμε και όταν δεν κερδίζουμε τους βρίζουμε όλους? Αυτοί είμαστε? δεν λέω να μην κάνουμε κριτική ούτε να τα βλέπουμε όλα ρόδινα. Αλλο το ένα όμως και άλλο το άλλο. Δηλαδή ε'άν ο Ντέμης έκανε το γήπεδο εκεί που θέλουν κάποιοι, θα ήταν καλός. Αυτό είναι που με τρελαίνει.Εγώ έτσι αντιλαμβάνομαι την ΑΕΚ και το ποδόσφαιρο. Δεν ανέχομαι να υβρίζονται παίκτες και προπονητής της ΑΕΚ από την έκτη αγωνιστική.
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά