nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
παιδια με τι λουζεστε?
ναι ποτε θα μου τα ισιωσεις?ειναι πολυ σγουρα σαν του τσιλντρες και δεν στρωνουν με τιποταΠοια βαφή;;;για το βάψιμο που χρησιμοποιείς για τα μαλλιά σου;;;;
Ποια βαφή;;;για το βάψιμο που χρησιμοποιείς για τα μαλλιά σου;;;;
με αυτοπαιδια με τι λουζεστε?
στον αρη παιζει ο μπαρλος,βαλτε τον προεδρο σιγουρα θα ειναι καλυτερος απο τον κοντινιοΕννέα χρόνια χωρίς το θείο ΛΟΥΚΑ.
Που θα βρούμε έναν τέτοιο ρε μάγκες.
ΑΕΚ-ΜΠΑΡΛΟΣ-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ.
εμις μεταφιεσμενι σε χανουμισες.....πρακτορα γατουλη για πες ποιος πεταξε τις πετρες & την μολοτοφ εχτες στα τυρια..
Γιατί ρωτάς εμένα?Με θεωρείς ρουφ?Ρώτα τον πρόεδρα...πρακτορα γατουλη για πες ποιος πεταξε τις πετρες & την μολοτοφ εχτες στα τυρια..
πιονα απο ολους να ροτισι τον απερχοντα η τον ερχονταΓιατί ρωτάς εμένα?Με θεωρείς ρουφ?Ρώτα τον πρόεδρα...![]()
μονο & μονο που ρουφιανευε οπαδους επρεπε να τον ειχατε διωξει..Γιατί ρωτάς εμένα?Με θεωρείς ρουφ?Ρώτα τον πρόεδρα...![]()
ινε ο βιτιριο μπεκαμ τις ελαδοσ,το χε πι και η Λαμπιριμονο & μονο που ρουφιανευε οπαδους επρεπε να τον ειχατε διωξει..
λουστητετον τωρα & μην ξεχασετε να τον ψηφισετε..
Αν μας κάνει αυτό το καλό ο Γιωργάκης θα ψηφίσω Πασοκάρα!Περσόνα ακούς?Άιντε και σταμάτα να τα χώνεις στον Ντέμη γιατί σε λίγο καιρό μπορεί να είναι βουλευτής σου! :Sμονο & μονο που ρουφιανευε οπαδους επρεπε να τον ειχατε διωξει..
μεγαλο πραμα το βολεμαΑν μας κάνει αυτό το καλό ο Γιωργάκης θα ψηφίσω Πασοκάρα!Περσόνα ακούς?Άιντε και σταμάτα να τα χώνεις στον Ντέμη γιατί σε λίγο καιρό μπορεί να είναι βουλευτής σου! :S
Ενώ ο δικός σας πληρώνει δικηγόρους για να υπερασπίζεται δολοφόνους και τους έχει και στο Δ.Σ.μονο & μονο που ρουφιανευε οπαδους επρεπε να τον ειχατε διωξει..
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..Ενώ ο δικός σας πληρώνει δικηγόρους για να υπερασπίζεται δολοφόνους και τους έχει και στο Δ.Σ.
Αυτή είναι η διαφορά μας!
[size=30pt]αεκ ποτε θα παρεις πρωτάθλημα???[/size]
η διαφορα μασ ινε 11 εσι οσα και ο Βισι....Ενώ ο δικός σας πληρώνει δικηγόρους για να υπερασπίζεται δολοφόνους και τους έχει και στο Δ.Σ.
Αυτή είναι η διαφορά μας!
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά