Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.158
Like
32
Πόντοι
366
Ποιος ποιος ποιος ο Μαύρος ο Θεός! :rockon: :rockon: :rockon:

Την άποψη ότι η ΑΕΚ έχει πρόβλημα στην ψυχολογία και ότι οι παίκτες της δεν πιστεύουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα εξέφρασε ο Θωμάς Μαύρος μιλώντας στον «Sentra FM 103,3» και την εκπομπή «Φουλ Επίθεση» με τους Βασίλη Βέργη και Νίκο Ασημακόπουλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ΑΕΚ, την απουσία από το ρόστερ της ομάδας παικτών με δημιουργικές ικανότητες που μπορούν να βοηθήσουν επιθετικά και για το παιχνίδι των αντεπιθέσεων που παίζει: «Έτσι είναι. Βέβαια στην αρχή υπήρχε ο Ριβάλντο ως επιτελικό χαφ, αλλά ξαφνικά έφυγε απ' την ομάδα, δεν ξέρω γιατί. Έφυγε και ο Λυμπερόπουλος που είχε και αυτός ρόλο, κατά κάποιον τρόπο, επιθετικού χαφ, αλλά νομίζω έχει κάνει κάποιες μεταγραφές που ήταν γι' αυτό το σκοπό, όπως τον Σκόκο, για να μπορέσει να δημιουργεί παιχνίδι από πίσω. Τελικά βέβαια, συμφωνώ απόλυτα, δεν υπάρχει ένα χαφ, που θα δημιουργεί το επιθετικό παιχνίδι της ΑΕΚ».

Για το σοβαρό πρόβλημα ψυχολογίας που μπορεί να έχει η ΑΕΚ παίζοντας στο Καραϊσκάκη τα τελευταία χρόνια: «Συμφωνώ μ' αυτό, γιατί σίγουρα στα ντέρμπι η ψυχολογία παίζει το σημαντικότερο ρόλο και χθες είδαμε την ΑΕΚ να προσπαθεί αλλά με λάθος τρόπο, με λάθος πνεύμα. Δηλαδή έτρεχαν χωρίς σκοπό και ουσία. Νομίζω ότι δεν υπήρχε το ήρεμο πνεύμα της αυτοπεποίθησης που δημιουργεί και το καθαρό μυαλό και τις σωστές επιθέσεις, πάσες και βεβαίως και τα σωστά τελειώματα, γιατί υπήρχαν τελειώματα ένα-δύο που μπορούσαμε να' χαμε βάλει γκολ εμείς αλλά δυστυχώς λόγω κακής ψυχολογίας ή κακής εκτίμησης της φάσης τα γκολ χαθήκανε. Γιατί αν η ομάδα είχε προηγηθεί θα ήταν αλλιώς το παιχνίδι».

Για τα προηγούμενα παιχνίδια σε Νέα Σμύρνη και Τούμπα που η ΑΕΚ εμφάνισε το ίδιο πρόβλημα, και το αν θα έπρεπε να προβληματίσουν τον προπονητή για αυτό το παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη: «Σίγουρα προβληματίζουν τον προπονητή αλλά όπως είδαμε χθες δεν άλλαξε πρόσωπο η ομάδα παρόλο που ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στην καυτή έδρα του Ολυμπιακού στο γήπεδο του Καραϊσκάκη και νομίζω ότι κάποια πράγματα έπρεπε να έχουν συμβεί που δε συνέβησαν».

Για το αν η ΑΕΚ πάει για πρωτάθλημα έτσι όπως εμφανίζεται: «Κοιτάξτε, η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και όπως και αν είναι πάει για πρωτάθλημα. Από κει και έπειτα βέβαια αυτοί που είναι μέσα στην ομάδα πρέπει να κάνουν ότι είναι δυνατόν ώστε να κατεβαίνει η ομάδα δυνατή, να παίζει ποδόσφαιρο, να παίρνει τα αποτελέσματα για να κατακτήσει στο τέλος και τον τίτλο. Σίγουρα πάντοτε η ΑΕΚ πήγαινε, πηγαίνει και θα πηγαίνει για πρωτάθλημα».

Για την εικόνα της ΑΕΚ σε σχέση με τις άλλες ομάδες: «Η ΑΕΚ δεν είναι τόσο πολύ πιο κάτω απ' τις άλλες ομάδες, αν δούμε και τους άλλους και την απόδοσή τους τις πρώτες πέντε αγωνιστικές. Απλώς δείχνει προς τα έξω, προς τον κόσμο ότι δεν το πιστεύει, ότι είναι η μεγάλη δυνατή ομάδα που λέει ότι πάει για πρωτάθλημα και το δείχνει σε κάθε παιχνίδι».

Για το ότι δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την αφλογιστία στην επίθεση και τις απουσίες στο κέντρο του Ολυμπιακού: «Αυτό δείχνει ότι είχε κακή ψυχολογία, δεν είχε τη ψυχολογία του νικητή. Όταν έχεις αυτοπεποίθηση και πιστεύεις στον εαυτό σου εκμεταλλεύεσαι την όποια κακή απόδοση του αντιπάλου σου και τους όποιους παίκτες που δεν είναι σε καλή κατάσταση για να κερδίσεις. Την στιγμή που δεν δημιούργησε και αμύνομαι συνεχώς σημαίνει ότι φοβάμαι ότι είμαι αδύνατος εγώ. Και νομίζω ότι το κλειδί ήταν αυτό».

Για το δύσκολο πρόγραμμα που πέρασε και για τα ευκολότερα παιχνίδια που πάλι όμως η ΑΕΚ δείχνει να έχει πρόβλημα όπως φάνηκε στο παιχνίδι με τον Ηρακλή: «Και για μένα όταν έπαιζα δεν υπήρχαν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια. Κάποτε θα τα παίζαμε, δεν είχε σημασία αν είχαμε εύκολο ή δύσκολο πρόγραμμα, δεν μετρούσε. Νομίζω ότι τα πάντα έγκειται στην κατάσταση που βρίσκεται ο κάθε παίκτης ατομικά αλλά και η ομάδα γενικότερα. Το πως κατεβαίνουμε και το αν σε κάθε παιχνίδι πηγαίνουμε για να κερδίσουμε. Σ' αυτό βέβαια συμβάλλει και ο προπονητής με τη σωστή τακτική και τις σωστές οδηγίες».

Για το κοουτσάρισμα του Δώνη στο ντέρμπι και την αλλαγή συστήματος από 4-3-3 σε 4-4-2 και για την αδράνειά του στο δεύτερο ημίχρονο σε σχέση με τον Βαλβέρδε: «Έτσι όπως τα λέτε είναι. Βέβαια μπήκε και αυτό το γκολ του Κοβάσεβιτς και νομίζω ότι σ' εκείνο το σημείο ‘τελείωσε’ η ΑΕΚ».

Για την κατάρρευση της ομάδας μετά το πρώτο γκολ που δέχτηκε: «Το είπαμε και προηγουμένως, έχει πρόβλημα για μένα στο ψυχολογικό κομμάτι η ομάδα. Παίζω σε ένα μεγάλο σύλλογο, κατεβαίνω να εκμεταλλευτώ τα κενά του αντιπάλου, ότι πάει να δέσει και ο Ολυμπιακός στις πρώτες πέντε αγωνιστικές. Εκμεταλλεύομαι όλα αυτά και μπαίνω μέσα στο Φάληρο και κερδίζω. Αυτή είναι η μεγάλη νοοτροπία της μεγάλης ομάδας. Έπειτα σ' ένα ντέρμπι όταν σου τυχαίνουν τρεις ευκαιρίες και δε βάζεις γκολ, δε θα σου τύχουν πολλές. Αντίθετα μπήκε ο Κοβάσεβιτς και στο πρώτο λεπτό που μπήκε έβαλε γκολ. Εμείς είχαμε κάποιες ευκαιρίες και τις χάσαμε με κορυφαία αυτή του Τζιμπούρ. Αυτό δεν είναι θέμα προς συζήτηση; Γιατί»;

Για το αν ο Κοβάσεβιτς είναι ο ‘Θωμάς Μαύρος’ της νέας εποχής: «Κοιτάξτε, ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα, το μόνο που μας συνδέει είναι ότι βάζει γκολ, όπως έβαζα και εγώ. Σίγουρα όμως στο πρωτάθλημα και στον Ολυμπιακό είναι νομίζω ο πιο σοβαρός σκόρερ».

Για την επιστροφή και την εμφάνιση του Τζόρτζεβιτς και των σημαντικών μονάδων του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός για το χθεσινό ματς έχει τέσσερις-πέντε μονάδες, χωρίς να έχει φοβερή απόδοση η ομάδα που μπορούν να πάρουν το παιχνίδι».

Για τον Ντιόγο: «Είναι ένας παίκτης που είναι πολύ καλός με το κεφάλι καταρχάς, έχει βάλει πολλά γκολ, που μ' άρεσαν, με κεφαλιά και δείχνει να το κατέχει αυτό. Του αρέσει να κινείται πιο πολύ έξω απ' την περιοχή, δεν είναι τόσο παίκτης εντός περιοχής όπως είναι ο Κοβάσεβιτς. Σίγουρα όμως είναι ένα παιδί που δείχνει ότι έχει πάθος, έχει τη θέληση, έχει όρεξη, δεν έχει πιάσει καμιά μεγάλη απόδοση ακόμα βέβαια».

Για την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και το πως τους βλέπει στο μέλλον: «Νομίζω το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ κάτω όσον αφορά όλες τις ομάδες και έτσι απλώς θα συζητάμε τα μεταξύ μας παιχνίδια, δηλαδή μεταξύ των τριών μεγάλων και δε θα κοιτάμε πιο ψηλά. Αυτή τη στιγμή βλέπετε ότι η Κύπρος με Ανόρθωση και Ομόνοια απέκλεισε τις τρεις καλύτερες ελληνικές ομάδες».

Για τις κυπριακές ομάδες και για το αν θα έχουν διάρκεια: «Δεν ξέρω. Δείχνουν ότι ανεβαίνουν και κάποτε το κυπριακό ποδόσφαιρο μας κοίταζε από κάτω προς τα ψηλά που ήμασταν εμείς σαν ελληνικό πρωτάθλημα και τώρα βλέπω να αντιστρέφονται οι ρόλοι. Αυτό και μόνο με κάνει να μελαγχολώ και βλέπω ποιο είναι το εθνικό μας πρωτάθλημα, τι ποιότητα έχει».

Για το τι είδους παίκτη θα έπαιρνε ο ίδιος τον Ιανουάριο αν ήταν μέλος της διοίκησης της ΑΕΚ: «Εγώ το είχα πει απ' την αρχή, θα έπαιρνα έναν παίκτη, επιτελικό χαφ και άλλον ένα επιθετικό για να παίζει δίπλα στον Μπλάνκο. Ένα καθαρόαιμο γκολτζή μαζί με τον Μπλάνκο».

Για τους Τζιμπούρ και Εντίνιο: «Ως σκόρερ όχι, δε με εντυπωσιάζουν για να παίξουν δίπλα στον Μπλάνκο. Περιστασιακά βάζουν γκολ αυτά τα παιδιά. Έχουν άλλα χαρίσματα, όπως ευελιξία, ντριμπλάρουν εύκολα αλλά στο θέμα του γκολ, νομίζω ότι δυσκολεύονται λίγο. Και θα έπαιρνα και έναν επιτελικό χαφ γιατί έχουμε γεμίσει από αμυντικά χαφ».
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
13
Πόντοι
866
μετά γατούλη μην απορείς που σας λένε ΑΕΚάκι......
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
Καθόλου άσχετο.Πρέπει να δείξουμε το αντιαεκτζήδικο μένος μας.Πώς θα βγει η ημέρα άλλωστε;;;
την καλημέρα μου.
 

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Μηνύματα
9.887
Like
3
Πόντοι
66
Καλημέρα σε όλους...
Ανεπιθύμητε...στις δηλώσεις του Μαύρου περί ψυχολογίας αναφέρεσαι???
 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.158
Like
32
Πόντοι
366
Ωραία ρε bull και μετά το 4-0 που έγινε πριν 4-5 μήνες πως θα έπρεπε να λέμε τον Ολυμπιακό?ΘρηνοΟλυμπιακάκι?
 

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Μηνύματα
9.887
Like
3
Πόντοι
66
Ωραία ρε bull και μετά το 4-0 που έγινε πριν 4-5 μήνες πως θα έπρεπε να λέμε τον Ολυμπιακό?ΘρηνοΟλυμπιακάκι?
Γιατί έχεις την εντύπωση ότι αποκάλεσε κανεις την ΑΕΚ ΑΕΚΑΚΙ επειδή έχασε προχτές απο τον Ολυμπιακό???
Από τις ομάδες του ΠΟΚ η ΑΕΚ δεν είναι ο "φτωχός συγγενής"???
Τα τελευταία χρόνια δεν είναι συντριπτηκά υπερ του γαύρου η προϊστορία στις μεταξύ σας αναμετρήσεις...???
Εχετε ή δεν έχετε ψυχολιγικό όταν πατάτε το χορτάρι στο τηγάνι???
Εγώ κρατάω μια φράση που είπε κάποια στιγμή ο περσόνας και την πλατιάζω βάζοντας και τους βάζελους μέσα,όχι μονό τους Αεκτζήδες...
Εχετε μείνει όλοι στην καραμέλα της παράγκας(πολί βολικό άλλωστε σαν δικαιολογία) και πιστέυετε ότι τόσα χρόνια ο γαύρος πέρνει όλα τα πρωταθλήματα λόγω τις παράγκας...
Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι δηλώσεις Ζήκου μετά το περσινό ντέρμπυ στο Καραϊσκάκη... :jerking:
 

Επισκέπτης
04-05 1-1
05-06 3-0
06-07 1-0
07-08 1-0
08-09 2-0
απο τον μαρτιο του 05 εχεις να κερδισεις & να βαλεις γκολ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
13
Πόντοι
866
Καλημέρα σε όλους...
Ανεπιθύμητε...στις δηλώσεις του Μαύρου περί ψυχολογίας αναφέρεσαι???
φαντάσου που φτάσαμε...
οι γαυροβάζελοι να καταλαβαίνουν τους παλαιούς κουπάτους ΑΕΚτζήδες και όχι οι νέοι...
Οποιος έχει δει ζωντανά τον Μαύρο να παίζει μπάλλα καταλαβαίνει τη διαφορά.
 

Επισκέπτης
απο την περιοδο 30-31..
34 στα 63 ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
16 ισοπαλιες..
13 εχεις κερδισει..
117 παστελια εναντι 53 ρεεεεεεεεεεεεεεεεε..
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
13
Πόντοι
866
Γιατί έχεις την εντύπωση ότι αποκάλεσε κανεις την ΑΕΚ ΑΕΚΑΚΙ επειδή έχασε προχτές απο τον Ολυμπιακό???
Από τις ομάδες του ΠΟΚ η ΑΕΚ δεν είναι ο "φτωχός συγγενής"???
Τα τελευταία χρόνια δεν είναι συντριπτηκά υπερ του γαύρου η προϊστορία στις μεταξύ σας αναμετρήσεις...???
Εχετε ή δεν έχετε ψυχολιγικό όταν πατάτε το χορτάρι στο τηγάνι???
Εγώ κρατάω μια φράση που είπε κάποια στιγμή ο περσόνας και την πλατιάζω βάζοντας και τους βάζελους μέσα,όχι μονό τους Αεκτζήδες...
Εχετε μείνει όλοι στην καραμέλα της παράγκας(πολί βολικό άλλωστε σαν δικαιολογία) και πιστέυετε ότι τόσα χρόνια ο γαύρος πέρνει όλα τα πρωταθλήματα λόγω τις παράγκας...
Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι δηλώσεις Ζήκου μετά το περσινό ντέρμπυ στο Καραϊσκάκη... :jerking:

ρε πλάκα κάνουμε τώρα;
Ο βάζελος έχει χάσει 3 πρωταθλήματα μόνος του.....
Από την παράγκα;
Πούτσες.
Από τα παιχνίδια που αντί να μπει να γαμήσει κώλους στηνόταν στα τέσσαρα...
Είναι δυνατόν ρε μαλάκα να παίζεις κούπα με το παράρτημα και να τρως τέσσαρα;
Αει σιχτίρ σας σιχάθηκα κλαψομούνηδες όλους με παράγκα και παράγκα.
Ο γαύρος με τον ένα ή τον άλλο τρόπο όποτε χρειάστηκε να πάρει παιχνίδια τα έπαιρνε είτε συνοπτικά, είτε γαμούσε ΑΕΚ (Σάντος) είτε βάζελο (Ριζούπολη)
Ολα τα άλλα είναι για να περνά η ώρα..........
 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.158
Like
32
Πόντοι
366
Γιατί έχεις την εντύπωση ότι αποκάλεσε κανεις την ΑΕΚ ΑΕΚΑΚΙ επειδή έχασε προχτές απο τον Ολυμπιακό???
Από τις ομάδες του ΠΟΚ η ΑΕΚ δεν είναι ο "φτωχός συγγενής"???
Τα τελευταία χρόνια δεν είναι συντριπτηκά υπερ του γαύρου η προϊστορία στις μεταξύ σας αναμετρήσεις...???
Εχετε ή δεν έχετε ψυχολιγικό όταν πατάτε το χορτάρι στο τηγάνι???
Εγώ κρατάω μια φράση που είπε κάποια στιγμή ο περσόνας και την πλατιάζω βάζοντας και τους βάζελους μέσα,όχι μονό τους Αεκτζήδες...
Εχετε μείνει όλοι στην καραμέλα της παράγκας(πολί βολικό άλλωστε σαν δικαιολογία) και πιστέυετε ότι τόσα χρόνια ο γαύρος πέρνει όλα τα πρωταθλήματα λόγω τις παράγκας...
Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι δηλώσεις Ζήκου μετά το περσινό ντέρμπυ στο Καραϊσκάκη... :jerking:
Δεν με αγγίζουν τέτοιες εκφράσεις φιλαράκι ούτε θα γίνω περισσότερο ΑΕΚΤΖΗΣ με ένα πρωτάθλημα!Χθες μας λέγατε ότι ο Ολυμπιακός έχει καλύτερους παίχτες!Τότε γιατί να φταίει το ψυχολογικό που χάσαμε?Αποφασίστε τι φταίει....
Και σόρυ αλλά θεωρώ ότι έχω πολύ περισσότερους λόγους να είμαι υπερήφανος για την ομάδα που υποστηρίζω από τους 2 απατ-αιώνιους!
 

Επισκέπτης
ρε πλάκα κάνουμε τώρα;
Ο βάζελος έχει χάσει 3 πρωταθλήματα μόνος του.....
Από την παράγκα;
Πούτσες.
Από τα παιχνίδια που αντί να μπει να γαμήσει κώλους στηνόταν στα τέσσαρα...
Είναι δυνατόν ρε μαλάκα να παίζεις κούπα με το παράρτημα και να τρως τέσσαρα;
Αει σιχτίρ σας σιχάθηκα κλαψομούνηδες όλους με παράγκα και παράγκα.
Ο γαύρος με τον ένα ή τον άλλο τρόπο όποτε χρειάστηκε να πάρει παιχνίδια τα έπαιρνε είτε συνοπτικά, είτε γαμούσε ΑΕΚ (Σάντος) είτε βάζελο (Ριζούπολη)
Ολα τα άλλα είναι για να περνά η ώρα..........
Βρε μπαγαμα λες εμάς κομπλεξικούς για 4-5 άτομα εδώ μέσα ενώ όλοι οι δικοί σου λένε την ίδια για εσένα μαλακία για την παράγκα! Κήρυγμα να κάνεις στους καημένους τους δικούς σου, μας έχεις ζαλίσει τα αρχίδια! Ο πλε όταν θέλει κάνει χουλιαμά και μας δουλεύει ωραία, εσύ μόνο κομπλεξ βάζεις και δεν κοιτάς τα δικα σας χάλια!
 

Επισκέπτης
Δεν με αγγίζουν τέτοιες εκφράσεις φιλαράκι ούτε θα γίνω περισσότερο ΑΕΚΤΖΗΣ με ένα πρωτάθλημα!Χθες μας λέγατε ότι ο Ολυμπιακός έχει καλύτερους παίχτες!Τότε γιατί να φταίει το ψυχολογικό που χάσαμε?Αποφασίστε τι φταίει....
Και σόρυ αλλά θεωρώ ότι έχω πολύ περισσότερους λόγους να είμαι υπερήφανος για την ομάδα που υποστηρίζω από τους 2 απατ-αιώνιους!
ασε ρε πρακτορα τι λεγαμε εμεις & κοιτα τι λεει ο θεος..που διαφωνεις με τον μαυρο δηλαδη???
 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.158
Like
32
Πόντοι
366
φαντάσου που φτάσαμε...
οι γαυροβάζελοι να καταλαβαίνουν τους παλαιούς κουπάτους ΑΕΚτζήδες και όχι οι νέοι...
Οποιος έχει δει ζωντανά τον Μαύρο να παίζει μπάλλα καταλαβαίνει τη διαφορά.
Ο Μαύρος είναι ίσως ο μεγαλύτερος γαμιάς της αγαπημένης σου ομάδας και είναι ΜΑΓΚΙΑ του που λέει την γνώμη του χωρίς να γλύφει και να κάνει το παιχνίδι κανενός!
Είναι ΜΑΓΚΙΑ του που δεν κατάντησε Μίχος , Αντωνίου κλπ κλπ
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
13
Πόντοι
866
Δεν με αγγίζουν τέτοιες εκφράσεις φιλαράκι ούτε θα γίνω περισσότερο ΑΕΚΤΖΗΣ με ένα πρωτάθλημα!Χθες μας λέγατε ότι ο Ολυμπιακός έχει καλύτερους παίχτες!Τότε γιατί να φταίει το ψυχολογικό που χάσαμε?Αποφασίστε τι φταίει....
Και σόρυ αλλά θεωρώ ότι έχω πολύ περισσότερους λόγους να είμαι υπερήφανος για την ομάδα που υποστηρίζω από τους 2 απατ-αιώνιους!
παλλικάρι μου ο γαύρος έχει όντως καλύτερους παίκτες...
Και από την Ανόρθωση. Ομως η Ανόρθωση, χωρίς το κόμπλεξ του μαλάκα πήρε και τα δύο παιχνίδια με 3άρες από καλύτερες ομάδες.

Το μόνο καλό που έκανε ο βάζελος τα τελευταία 3 χρόνια είναι οτι απέβαλε το κόμπλεξ του Καραισκάκη. Ας είναι καλά Ο σαλπιγγίδης και ο Ανατολάκης.
Εσείς έχετε δρόμο ακόμα.............
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom