keep Cloning=???keep Cloning
Μέχρι τα βραβεία έχουμε καιρό........
ξαναχαρισε μου τη γνοσι
keep Cloning=???keep Cloning
Μέχρι τα βραβεία έχουμε καιρό........
Πως λέει η διαφήμιση απο το τζονι keep walking?keep Cloning=???
ξαναχαρισε μου τη γνοσι
κατι σα τα κλοναρια διλαδη ,εινε ενασ με πολα παρατσουκλια που μπενι στο σαιτΠως λέει η διαφήμιση απο το τζονι keep walking?
keep cloning εννοεί να συνεχίσει να κάνει κλώνους!
αφού γελάει ο κόσμος με το thread αυτό, γιατί ασχολείσαι? Να μας υποδεικνύεις και τι θα διαβάζουμε από εδώ και πέρα, ώστε να είναι αυτά που σε βολεύουν.το ξερω οτι εδω γελαει ο κοσμος γιατι ειναι το θρεντ της αεκ
οταν βαζω ενα λινκ δεν μπορω να κοψω αυτο που θελω και δεν μπορω να φανταστω οτι καποιος δεν θα διαβασει το κεντρικο κομματι με την μεγαλη γραμματοσειρα αλλα το "σκονακι" κατω χαμηλα
αεκ γερα με το ζορι οακα
Οχι δεν τα εχω διαβασει οπως το εννοεις. Απλα ειμαι καιρο εδω μεσα και σε εχω κοψει τι μπαγλαμας εισαι... Οπως και το αλλο το τετραποδο ο personanongrata. Εχετε γελιο, αυτο σας το αναγνωριζω.doritis spermatos
εσυ δηλαδη κλωνε εχεις διαβασει ολα τα μυνηματα μου?
εχετε πολυ πλακα αδεκαροπουλα
τζουραδες ειμαστεΟχι δεν τα εχω διαβασει οπως το εννοεις. Απλα ειμαι καιρο εδω μεσα και σε εχω κοψει τι μπαγλαμας εισαι... Οπως και το αλλο το τετραποδο ο personanongrata. Εχετε γελιο, αυτο σας το αναγνωριζω.
ναι είναι αλήθεια σε αυτό με περνάς..... τα μυρμήγκια έχουν περισσότερα ποδάρια.......Τετράποδο...
μπουα,αχα,χα,χα,χα,χ,α,χααααααααααααααααααααααα
ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΙΣ ,ΕΙΜΑΣΤΕ 17.213
Εσένα οι ψωλές απο τον γαύρο σε έχουν χαζέψει τόσα χρόνια!Τοσα λίγα μυρμήγκια πήγαν να δουν τη Βασίλισσα;
Τι διάολο;
Μπαιγκόν κλάνω;
εσένα οι κλανιές δεν μπορούν να σε ακουμπήσουν...Εσένα οι ψωλές απο τον γαύρο σε έχουν χαζέψει τόσα χρόνια!
Συμβαίνει πολλές φορές να να ερωτεύεται το θύμα τον βιαστή του!
Ο Κόκκαλης τους έχει διαλύσει τόσα χρόνια και ο περσόνας τον υποστηρίζει. διατηρώ επιφυλάξεις εάν είναι ΠΑΟ. Έάν είναι ΠΑΟ όντως, τότε έχει μεγάλο πρόβλημα.Το καλύτερο σχόλιο έκανες ταράτσα.Εσένα οι ψωλές απο τον γαύρο σε έχουν χαζέψει τόσα χρόνια!
Συμβαίνει πολλές φορές να να ερωτεύεται το θύμα τον βιαστή του!
Ο Κόκκαλης τους έχει διαλύσει τόσα χρόνια και ο περσόνας τον υποστηρίζει. διατηρώ επιφυλάξεις εάν είναι ΠΑΟ. Έάν είναι ΠΑΟ όντως, τότε έχει μεγάλο πρόβλημα.Το καλύτερο σχόλιο έκανες ταράτσα.
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
μακριά η χλωρίνη και το άζαξ από τα αθλητικά θρεντ.....Ρεεε ΔΕΝ μας λυπάστε? Τόσες ΣΟΒΑΡΕΣ δουλειές έχουμε, πρέπει να χάνουμε κάθε τόσο πολύτιμο χρόνο ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ?
Αφού τα ξαναείπαμε κι αλλού... ΜΗΝ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ THREAD ME OFF-TOPIC & KOMMENA TA ΒΡΙΣΗΔΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ!