Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Να το κόψουμε κάπου εδώ το spamming...Δε λέμε και τίποτα ουσιαστικό..

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
το ξερω οτι εδω γελαει ο κοσμος γιατι ειναι το θρεντ της αεκ
οταν βαζω ενα λινκ δεν μπορω να κοψω αυτο που θελω και δεν μπορω να φανταστω οτι καποιος δεν θα διαβασει το κεντρικο κομματι με την μεγαλη γραμματοσειρα αλλα το "σκονακι" κατω χαμηλα

αεκ γερα με το ζορι οακα
αφού γελάει ο κόσμος με το thread αυτό, γιατί ασχολείσαι? Να μας υποδεικνύεις και τι θα διαβάζουμε από εδώ και πέρα, ώστε να είναι αυτά που σε βολεύουν.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

pain21

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
doritis spermatos
εσυ δηλαδη κλωνε εχεις διαβασει ολα τα μυνηματα μου?
εχετε πολυ πλακα αδεκαροπουλα
Οχι δεν τα εχω διαβασει οπως το εννοεις. Απλα ειμαι καιρο εδω μεσα και σε εχω κοψει τι μπαγλαμας εισαι... Οπως και το αλλο το τετραποδο ο personanongrata. Εχετε γελιο, αυτο σας το αναγνωριζω.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Οχι δεν τα εχω διαβασει οπως το εννοεις. Απλα ειμαι καιρο εδω μεσα και σε εχω κοψει τι μπαγλαμας εισαι... Οπως και το αλλο το τετραποδο ο personanongrata. Εχετε γελιο, αυτο σας το αναγνωριζω.
τζουραδες ειμαστε

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τετράποδο...
μπουα,αχα,χα,χα,χα,χ,α,χααααααααααααααααααααααα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αντε καλό μεσημέρι αδέλφια κ γλυφογαυρόκωλοι.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΙΣ ,ΕΙΜΑΣΤΕ 17.213 :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Νίκη-νίκη,στη Νέα Σμύρνη νίκη :rockon: :rockon: :rockon: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Να το ξαναπώ ρε παιδιά????Κόφτε το spamming...Δεν απαντάμε σε προκλήσεις και τελειώνει το θέμα.Από το πρωί ,ζήτημα είναι να έχουν γραφτεί τρία μηνύματα που να περιέχουν αθλητικά.τα υπόλοιπα είναι αντεγκλήσεις εκατέρωθεν.Σταματάμε λοιπόν ΕΔΩ!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τετράποδο...
μπουα,αχα,χα,χα,χα,χ,α,χααααααααααααααααααααααα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ναι είναι αλήθεια σε αυτό με περνάς..... τα μυρμήγκια έχουν περισσότερα ποδάρια.......
Ερχεται ο πλέ πουτάνεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εσένα οι ψωλές απο τον γαύρο σε έχουν χαζέψει τόσα χρόνια!
Συμβαίνει πολλές φορές να να ερωτεύεται το θύμα τον βιαστή του!
εσένα οι κλανιές δεν μπορούν να σε ακουμπήσουν...
είσαι ολόκληρος ελέφαντας........
Φαντάσου τι έχουν κάνει οι ψωλές του γαύρου σε σένα....
Πήγαινε στο θρεντ για τους κώλους να δεις..........

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Εσένα οι ψωλές απο τον γαύρο σε έχουν χαζέψει τόσα χρόνια!
Συμβαίνει πολλές φορές να να ερωτεύεται το θύμα τον βιαστή του!
Ο Κόκκαλης τους έχει διαλύσει τόσα χρόνια και ο περσόνας τον υποστηρίζει. διατηρώ επιφυλάξεις εάν είναι ΠΑΟ. Έάν είναι ΠΑΟ όντως, τότε έχει μεγάλο πρόβλημα.Το καλύτερο σχόλιο έκανες ταράτσα.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ρεεε ΔΕΝ μας λυπάστε? Τόσες ΣΟΒΑΡΕΣ δουλειές έχουμε, πρέπει να χάνουμε κάθε τόσο πολύτιμο χρόνο ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ?
Αφού τα ξαναείπαμε κι αλλού... ΜΗΝ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ THREAD ME OFF-TOPIC & KOMMENA TA ΒΡΙΣΗΔΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο Κόκκαλης τους έχει διαλύσει τόσα χρόνια και ο περσόνας τον υποστηρίζει. διατηρώ επιφυλάξεις εάν είναι ΠΑΟ. Έάν είναι ΠΑΟ όντως, τότε έχει μεγάλο πρόβλημα.Το καλύτερο σχόλιο έκανες ταράτσα.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

εγώ δεν υποστηρίζω κανένα.
Απλά σιχαίνομαι τους κομπλεξικούς, τους μίζερους και τους "φταίνε οι άλλοι"
Με τον Τerrace μας συνδέει μια βαθειά σχέση αγάπης-μίσους όπως αυτή του Ψινάκη με τον Ρουβά.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρεεε ΔΕΝ μας λυπάστε? Τόσες ΣΟΒΑΡΕΣ δουλειές έχουμε, πρέπει να χάνουμε κάθε τόσο πολύτιμο χρόνο ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ?
Αφού τα ξαναείπαμε κι αλλού... ΜΗΝ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ THREAD ME OFF-TOPIC & KOMMENA TA ΒΡΙΣΗΔΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ!
μακριά η χλωρίνη και το άζαξ από τα αθλητικά θρεντ.....
ότι απέμεινε με αλάτι σε αυτό το σάιτ...........

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
αεκ γερα πρωταθλημα ξανα

ρε δεν σας εχω πει να μην το βαζετε αυτο γιατι με ποναει η κοιλια μου απο τα γελια?!?!?! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny
λυπηθειτε με ρε σεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
έτσι μπράβο...σταματήστε ρε να βρίζεστε.....συζητ'ήστε πιο πολιτισμένα....περσόνα.σκοτεινέ κ.λ.π....έλεος ρε.....αντί να μπινελικώνετε τους γαύροι τρώγεστε μεταξύ σας?........χώστε 10 μπινελίκια στον δωρητή και άμα δεν ξεθυμάνετε ρίξτε και στον τα΄ρατσα...αντεχει...... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ....άντε πάμε παρακάτω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom