ρε ο Λαγος δε εσπασε το ποδι του,εινε αλα Πατσα μετα τον τραματισμο για φτισιμοΚαλησπέρα σε όλους..Λαγός:Κάποτε μας έβαλε δυο γκολ και τον πήραμε μην μας τα ξαναβάλει....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ετσι ρε μας γουστάρει κ πήγαμε 17.000.
Και 2 να πάμε πάλι γιατί μας γουστάρει.Και μόνος μου να μείνω ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΑΩ κ θα κόψουμε 1 εισιτήριο κ θα πάω μόνο εγώ ,γιατί έτσι μου γουστάρει κ είμαι Αεκάρχης.Εσύ τι ζόρι τραβάς πόσοι πήγαμε;;;
Και 2 να πάμε πάλι γιατί μας γουστάρει.Και μόνος μου να μείνω ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΑΩ κ θα κόψουμε 1 εισιτήριο κ θα πάω μόνο εγώ ,γιατί έτσι μου γουστάρει κ είμαι Αεκάρχης.Εσύ τι ζόρι τραβάς πόσοι πήγαμε;;;
nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
συμπαραστεκεται στον δικο του ανθρωπο
τον βαζελο που γουσταρει γαυρους
τον βαζελο που γουσταρει γαυρους
να με παρεις και μενα καμια φορα μαζι,θα σε κερασο κοτομπιφτεκο μεταΕτσι ρε μας γουστάρει κ πήγαμε 17.000.
Επισκέπτης
Ρε μαλάκες δεν το κόβετε όλοι λέω εγώ?
Άιντε μας ζαλίσατε τα αρχίδια απο το πρωί!
φιλε τα ναρκοτικα τα κοψαμε απο μικροι,το φαι οπος και σι απο τι βλεπο ποτεΡε μαλάκες δεν το κόβετε όλοι λέω εγώ?
ναι ναι. αυτοί είμαστε. Οταν έχουμε πάνω από 17.500 κόσμο σε παιχνίδι, οι υπόλοιποι είναι Ολυμπιακοί που έρχονται γιατί δεν τους χωράει το Καραισκάκη. Σας παρακαλούμε, να έρχεστε για να έχουμε κόσμο.πρωτα απ'ολα μιλησα στον αεκαρχη σκοτεινο
δευτερον πριν το ματς λεγατε για 30000 κοσμο ενω εγω ελεγα για ταβανι 15000
καντε τις γαργαρες τωρα γιατι σας ξερω καλα
τοσοι και αυτοι ειστε
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
Επισκέπτης
Μην τον παρεξηγείτε τον περσονα, όλοι το ξέρετε ότι είναι παντογνώστης!
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τωρα μιλας σωστα,απλα μην μας ξαναλες παπατζες για 30000 κοσμο και αεκαρα κτλΕτσι ρε μας γουστάρει κ πήγαμε 17.000.
αυτα μονο με πμ μεταξυ σας να παραμυθιαζεστε
πειρατες του ονειρου
Μαλακα δοριτη που θα μας πεις για 15.000 μονο, 17.500 ρεεεεεεεεεε( μαζι με της γριες)γαργαρα κανε εσυ που μιλαγες για ταβανι 15,000
οντος εινε αλα εινε και καλο παιδι!!!!!!!!!!!!!Μην τον παρεξηγείτε τον περσονα, όλοι το ξέρετε ότι είναι παντογνώστης!
Τι χιουμορ απαραμιλλο ειναι αυτο που διαθετουν οι gayvroi εδω μεσα. Εχουμε διπλωσει στα γελια. Εσυ gayvrouli που λες οτι τοσοι ειμαστε, να το κανονισουμε μια μερα αφου σε τρωει τοσο, να μας γνωρισεις και προσωπικα,εναν-εναν. Δε θα σου παρει και πολυ χρονο αφου ειμαστε τοοοοοσο λιγοι. Που ξερεις, μπορει να κανουμε και στενη παρεα και να αναθεωρησεις και μερικες απο τις υπεροχες αποψεις σου.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
και αλλος χουλιγκαν των πληκτρωνΤι χιουμορ απαραμιλλο ειναι αυτο που διαθετουν οι gayvroi εδω μεσα. Εχουμε διπλωσει στα γελια. Εσυ gayvrouli που λες οτι τοσοι ειμαστε, να το κανονισουμε μια μερα αφου σε τρωει τοσο, να μας γνωρισεις και προσωπικα,εναν-εναν. Δε θα σου παρει και πολυ χρονο αφου ειμαστε τοοοοοσο λιγοι. Που ξερεις, μπορει να κανουμε και στενη παρεα και να αναθεωρησεις και μερικες απο τις υπεροχες αποψεις σου.
εγω εχω γνωρισει αεκτζηδες απο εδω,οποτε σε περιμενω εσενα στο ναο να κερασω μπυριτσα και να τα πουμε
βλέπεις σε εμάς δεν έρχεται και σύσσωμο το Δ.Σ. της ΕΠΟ σε κάθε παιχνίδι για να μαζεύουμε κόσμο!!!!Τι χιουμορ απαραμιλλο ειναι αυτο που διαθετουν οι gayvroi εδω μεσα. Εχουμε διπλωσει στα γελια. Εσυ gayvrouli που λες οτι τοσοι ειμαστε, να το κανονισουμε μια μερα αφου σε τρωει τοσο, να μας γνωρισεις και προσωπικα,εναν-εναν. Δε θα σου παρει και πολυ χρονο αφου ειμαστε τοοοοοσο λιγοι. Που ξερεις, μπορει να κανουμε και στενη παρεα και να αναθεωρησεις και μερικες απο τις υπεροχες αποψεις σου.
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
Επισκέπτης
Kαλό παιδί αλλά αν ανοίξει καμιά τσούπρα απο εδώ μέσα thread για το τι ριμελ φοράνε θα κάνει ολόκληρη ανάλυση!οντος εινε αλα εινε και καλο παιδι!!!!!!!!!!!!!
Aλλου κοιτας.Ρε doriti από μόνος σου αναιρείσαι.
Σύμφωνα με το σάϊτ που ΕΣΥ έβαλες έχουμε:
ΑΕΚ αγώνες 2 εισιτήρια 47599.
ΟΣΦΠ αγώνες 2 εισιτήρια 45626.
Πόσα θες να μας τρελάνεις;
Επισκέπτης
Σωστά κοιτάει!Aλλου κοιτας.
Α.Ε.Κ. 2 47.599 23.800
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 45.626 22.813
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1 25.218 25.218
Π.Α.Ο.Κ. 1 25.203 25.203
ΑΡΗΣ 2 22.059 11.030
ΗΡΑΚΛΗΣ 2 12.364 6.182
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 2 5.350 2.675
ΛΑΡΙΣΑ 2 5.171 2.586
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2 4.614 2.307
SKODA ΞΑΝΘΗ 1 4.409 4.409
Ο.Φ.Η. 1 3.857 3.857
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 2.898 2.898
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2 2.699 1.350
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 2.491 2.491
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1 1.209 1.209
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 1 867 867
η πιοτιτα εινε προσον ολον των μελων του ποιοτικου ιστοχορου μασ,με μενα αρχηγο αναλιτη....κουμπουρευτηKαλό παιδί αλλά αν ανοίξει καμιά τσούπρα απο εδώ μέσα thread για το τι ριμελ φοράνε θα κάνει ολόκληρη ανάλυση!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μόνο τη βαθμολογία της Πρίμιερ Λιγκ δεν ξέρω.....Μην τον παρεξηγείτε τον περσονα, όλοι το ξέρετε ότι είναι παντογνώστης!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις