Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Επισκέπτης
έτσι μπράβο...σταματήστε ρε να βρίζεστε.....συζητ'ήστε πιο πολιτισμένα....περσόνα.σκοτεινέ κ.λ.π....έλεος ρε.....αντί να μπινελικώνετε τους γαύροι τρώγεστε μεταξύ σας?........χώστε 10 μπινελίκια στον δωρητή και άμα δεν ξεθυμάνετε ρίξτε και στον τα΄ρατσα...αντεχει...... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ....άντε πάμε παρακάτω...
Είσαι κομπλεξικός με την πάρτη μου αιωνόβιε! :2funny:

Επισκέπτης
ναι ρε...σε ζηλεύω που παντρεύεσαι.....φτου σκόρδα..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ποια σκόρδα απο όλα? :2funny: :2funny: :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.mediablog.gr/wp-content/uploads/fay-skorda1.jpg[/img[/URL]]
[img]http://users.sch.gr/vaxtsavanis/skorda%20pleksouda.gif
kourkouti-aris-skordas-sun.jpg

Επισκέπτης
μπορώ να πάρω...την κουρτίνα?....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και πίσω απο την κουρτίνα έχει........

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/smf/index.php?action=dlattach;topic=32728.0;attach=95057;image[/img[/URL]]

Την πάτησες παππούλη, στο ζονκ έπεσες!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Και πίσω απο την κουρτίνα έχει........

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/smf/index.php?action=dlattach;topic=32728.0;attach=95057;image[/img[/URL]]

Την πάτησες παππούλη, στο ζονκ έπεσες!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[/quote]
o vakipetro ειναι;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
κοίτα γκαύλα ο πούστης.....την επόμενη φορά θα βάλει..προβοσκίδα..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
κοίτα γκαύλα ο πούστης.....την επόμενη φορά θα βάλει..προβοσκίδα..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Είναι χαμηλού προφίλ, άρχισε απο τα μπουκάλια και μετά θα πάει στο βαρέλι κατευθείαν, φωτογραφία ντοκουμέντο απο το σαλόνι της!
Βαρέλι με ειδική θήκη για τα μπουκάλια προπόνησης!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Είναι χαμηλού προφίλ, άρχισε απο τα μπουκάλια και μετά θα πάει στο βαρέλι κατευθείαν, φωτογραφία ντοκουμέντο απο το σαλόνι της!
Βαρέλι με ειδική θήκη για τα μπουκάλια προπόνησης!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
η κοιλια μου ρεεεεεε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

koureli

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
xaxaxaxa...ΘΑ μας ρίξετε (κάτσε να το κάνετε και μετά πανηγυρίστε ελεύθερα), ΑΕΚ πρωταθλήτρια 2007-8; στο γήπεδο;;...χαχαχαχα...εγώ ξέρω πως βγήκατε τρίτοι. Και να σου πω...πρόσεξε μην πάθεις και υπερ-κούπωση...

φιλε μου εκει που βγηκες πρωτος,ας βγω και τελευταιος.τα χαλια σου τα βλεπεις αλλα τα κρυβεις μονο μες στον γαυροκυκλο σου.εσυ πανηγυριζε που με κερδιζες το 2006,αχ καημενε!!!οταν ακουω και διαβαζω κατι σαν εσενα,νιωθω πολυ υπερηφανος που ειμαι αεκτζης.
ΑΝΤΕ παμε ΑΕΚαρα στην πλατεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

koureli

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
[

Περσονα κοψε τις βρισιες σου,νην σου φερω τον palio με τον πυθωνα και σε γ@@@@ησει :dancing: :dancing: :dancing:
Και αν δεν αρκει αυτος θα ερθει ο Εντινιο,τον ξερεις?????????????????

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.Καλημέρα ΑΕΚΑΡΕΣ.
Μια χάρη από κα΄ποιον αδελφό ή όποιος άλλος επιθυμεί:μήπως έχετε σε βιντεάκι την απόκρουση του Σάχα προχθές στο ματς με τον Ηρακλή;;;πολλοί την έχουν βαφτίσει την αποκρουση της δεκαετίας στην Ελλάδα

Επισκέπτης
Καλημέρα αδέλφια μου.Καλημέρα ΑΕΚΑΡΕΣ.
Μια χάρη από κα΄ποιον αδελφό ή όποιος άλλος επιθυμεί:μήπως έχετε σε βιντεάκι την απόκρουση του Σάχα προχθές στο ματς με τον Ηρακλή;;;πολλοί την έχουν βαφτίσει την αποκρουση της δεκαετίας στην Ελλάδα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Διαβάστε εδώ για τα εισιτήρια: :idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Δεν θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών της στο ματς της Κυριακής η ΑΕΚ. Στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που έγινε την Παρασκευή η ΠΑΕ δεν δέχτηκε να αναλάβει την ευθύνη για τη μετακίνηση των φιλάθλων της, όπως ζητούσε ο Πανιώνιος, που αναλαμβάνει την ευθύνη στις μετακινήσεις των δικών του οπαδών. Έτσι και στον δεύτερο εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος η «Ένωση» θα είναι... μόνη.

sonoras

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Να πως εξαγριώνετε ο δυσβάσταχτος λαός μας

Stories

Νέο!

Stories