Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
μπα????απο που το ειχε φερει????απο το σπιτι του?????
πρωταθλημα μονο ενας κουβαλαει μαζι του στην ελλαδα.....

ΜΟΝΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΡΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ......

Ακομα ασχολειστε.....χαρα στο κουραγιο σας....

Ακουγεσαι...

τι λεγαμε για ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ και ΤΥΦΛΩΜΕΝΟΥΣ?????

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
συνιθισαν οι γαυροι να κανει τις απονομες ο γκαγκατσης....οσο για τον τελικο κυπελου,εννοουσα οτι ο ΑΡΗΣ περσυ επαιξε ωραια μπαλα και θα αξιζε ενα τροπαιο

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δεν αξιζα το κυπελλο, γιατι απλα σε εκεινο το παιχνιδι ημουν ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ απ' οτι επρεπε να εμφανιστω......... αλλα οποιος λεει οτι η συνολικη πορεια μου περυσι ηταν ΓΙΑ -20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ......... απλα........ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ........... που λεμε εδω στη θεσσαλονικη......

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
συνιθισαν οι γαυροι να κανει τις απονομες ο γκαγκατσης....οσο για τον τελικο κυπελου,εννοουσα οτι ο ΑΡΗΣ περσυ επαιξε ωραια μπαλα και θα αξιζε ενα τροπαιο
1,2,3.......18,19,20.....28,29,30......35,36,37,38,39,40............78,79...... :headbang: :headbang: :headbang:ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
παλι στη πικρα Εκτορα,δεν πειραζει ομως τα πρωτα 100 χρονια ειναι δυσκολα  :grin:

Επισκέπτης
Εντάξει τον βρήκαμε και τον ηθικό κυπελλούχο! :grin:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Οπως επισης φιλε σπυρο, οταν στο παιχνιδι με την Αεκ μπορουσα στο ημιχρονο να ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ, δεν το εκανα...... ;)

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
μιλαω γενικα..οχι για τον τελικο συγκεκριμενο,αλλα μαξιμε σε παραδεχωμαι γιατι εισαι αντικειμενικος,αυτος ειναι ο ΑΡΗΣ μαγκες...οχι σαν κατι αλλους που κανουν ενστασεις για να παρουν τιτλο...πισωγλεντηδες στην ευρωπη...ουτε σαν κατι αλλους που κανουν αισχη στο γηπεδο για να παρουν βαθμους..για τον παοκ μιλαω..

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
δεν πειραζει ρε παιδια,ειπαμε οι μεν ειστε ηθικοι πρωταθλητες, οι δε παραλιγο κυπελουχοι  :2funny: :2funny: :2funny:

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
μιλαω γενικα..οχι για τον τελικο συγκεκριμενο,αλλα μαξιμε σε παραδεχωμαι γιατι εισαι αντικειμενικος,αυτος ειναι ο ΑΡΗΣ μαγκες...οχι σαν κατι αλλους που κανουν ενστασεις για να παρουν τιτλο...πισωγλεντηδες στην ευρωπη...ουτε σαν κατι αλλους που κανουν αισχη στο γηπεδο για να παρουν βαθμους..για τον παοκ μιλαω..
αυτος τον νταλκα του...τον ΠΑΟΚ!

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
κανεναν νταλκα φιλε μου..εγω δεν ζηταω να μου δωσεις αγωνες,ουτως η αλλως τον γαυρο εχεις να νικησεις χρονια αλλωστε στην τουμπα...κοιτα συμπτωση...αδελφο σωματειο :2funny: :2funny: :2funny:

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
κανεναν νταλκα φιλε μου..εγω δεν ζηταω να μου δωσεις αγωνες,ουτως η αλλως τον γαυρο εχεις να νικησεις χρονια αλλωστε στην τουμπα...κοιτα συμπτωση...αδελφο σωματειο :2funny: :2funny: :2funny:
περσυ ο Ολυμπιακος  εφερε χι ενω εσυ περασες αερα,αν θυμασαι βεβαια

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
φιλε μαξιμε συνηθησμενα τα παοκια στα κομπλεξ..

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
περσυ ο Ολυμπιακος  εφερε χι ενω εσυ περασες αερα,αν θυμασαι βεβαια
εγω επαιξα μπαλα γιατι ημουν φορμαρισμενος εκεινη την περιοδο,σας ειχα ριξει 4 αν θυμασαι μολις μια εβδομαδα πριν..τοσο φανατικλας εισαι πια ρε?εσεις ολα τα προηγουμενα χρονια το πολλυ χ να φαιρνατε...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

ΟΟΟΟΟχιιι, μην λες τετοια πραγματα, η τ(ρ)ουμπα εχει γινει "εκκλησια"...... τα παιδακια προβατα....... δεν κανουν τετοια πραγματα πλεον......

Αλλου πηγαινουν τωρα και τα κανουν βλεπε Σερρες-φιλικο (σπασανε και καψανε  την "ασπρομαυρη" πολη) και φυσικα στο πλοιο για Κρητη εκαναν μανουρες γιατι...... ειχε η θαλασσα λακουβες, ο καπετανιος κουνουσε πολυ, ασε που ηταν και γαυρος.......... και μετα η κακη η Αθηνα δεν τους εφερνε πισω....... τελικα δεν εκαναν συλλαλητηριο στη ΔΕΘ για το καραβι........ μεχρι κι αυτο σκεφτοντουσαν οι αθεοφοβοι!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom