Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (8 μέλη και 31 επισκέπτες)

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
τοσο βλακας εισαι ρε κονσεισαο..με λες χανουμι οταν την ιδια καταγωγη εχουν ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟΚ....καλα σας λενε γαυρους του βορρα...αντε ριξτε καμια μολοτωφ....τοσο κομπλεξ εχετε..με την ΑΕΚ
Πρωτον μιλα ομορφα ρε ταγαρι και δευτερον δεν εχω κανενα κομπλεξ με την ομαδα σου απλα δεν μου ειναι καθολου συμπαθης γιατι εγω σαν ΠΑΟΚ με μπροσταρη τον ΛΑΟ δινω τη μαχη μου να βγω με αξιοπρεπεια απο το οικονομικο τελμα ενω εσυ σαν γνωστος τσιμπ...αρας μαζι με τους αλλους εδω της γειτονιας πουλατε τρελα χαρη στο αρθρο...88!Στη θεση σου θα εκανα τουμπεκι και δεν θα εβγαζα γλωσιτσα!Μπαρτσελονα σιγουρα δεν εγινα αλλα εχω δυναμωσει πολυ χωρις να το εχεις παρει χαμπαρι,αλλα θα το παρεις συντομα και συ!Παιξτο ασο,θα με θυμηθεις!

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
ταγαρι εισαι εσυ παλιογυφτε,αντε μαθε να μιλας παλιογυφτεεεεε,και ασε τους χαρακτηρισμους...τσιφλιμαγκα...αντε ριξτε καμια μολοτωφ,μονο αυτα ξερετε.....τι μπαινεις ρε γιγαντα του κ..λου στο θρεντ της ΑΕΚ... αντε μεινεστον κοσμο σου γυφτε

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εμείς τουλάχιστον στηριχθήκαμε σε κάποιο υπαρκτό άρθρο ρε μπαόκι!Πες μας κιόλας ότι έχεις παράπονο από την πολιτεία...ότι είσαι αδικημένος! :2funny:

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
ασε τον ρε...μονο να βριζει ξερει,να διακοπτει αγωνες να τα σπαει..και να βγαζει κομπλεξ..α..και να μην νικαει τον γαυρο..εκει πισωγλεντης..το πολλυ ισσοπαλιααα,και μας λεει χανουμια...αυτος που εχει την ιδια καταγωγη...ε ρεεεε ατελειωτη νοημοσυνη

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
ταγαρι εισαι εσυ παλιογυφτε,αντε μαθε να μιλας παλιογυφτεεεεε,και ασε τους χαρακτηρισμους...τσιφλιμαγκα...αντε ριξτε καμια μολοτωφ,μονο αυτα ξερετε.....τι μπαινεις ρε γιγαντα του κ..λου στο θρεντ της ΑΕΚ... αντε μεινεστον κοσμο σου γυφτε
Θα σου ξηγησω το ονειρο ρε κουφαλα,υπομονη!Αλλα που να εχετε τ'αρχ...ια να ανεβειτε,λουμπινες!Αντε καρπαζοεισπρακτορα του λεκανοπεδιου ασε τον προλογο,δεν τρωω!

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εμείς τουλάχιστον στηριχθήκαμε σε κάποιο υπαρκτό άρθρο ρε μπαόκι!Πες μας κιόλας ότι έχεις παράπονο από την πολιτεία...ότι είσαι αδικημένος! :2funny:
Εσυ σιγουρα δεν εισαι παντως!!!Σημερα δεν θα επρεπε απλα ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ!

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
αν τον πολιτισμο το εκλαμβανεις σαν αδυναμια τοσο βλακας εισαι ρε κονσεισαοο...αντε χιμπατζη

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
που να δεις τι ωραια ονειρα θα βλεπατε εσεις περσυ κατω αν δεν ηταν τα ματ..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ενώ εσύ είσαι αδικημένος!Να ρωτήσουμε τις βουλευτάρες της Β.Ελλάδας με επικεφαλή τον Βενιζέλο! :2funny:
Άσε μας ρε μεγάλε βραδυνιάτικα...με τα παραμύθια που σας ταίζουν στο Σαλόνικα!

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
τετοιοι ειναι,τετοια τρωνε...δεν τον ειδες ρε γατε?επειδη αγαπαω την ελλαδα δεν τον χαρακτηριζω καπως...αλλα αυτος μας ειπε χανουμια...ας φαει τωρα ο χιμπατζης μπανανα

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
αν τον πολιτισμο το εκλαμβανεις σαν αδυναμια τοσο βλακας εισαι ρε κονσεισαοο...αντε χιμπατζη
Πολιτισμο λες εσυ την αποφαση του κοντου να μην περνει εισητηρια?Πολιτισμος φιλε ειναι να εχει το δικαιωμα ο καθενας απο εμας να βλεπει την ομαδα του σε οποιο γηπεδο της Ελλαδος και να παιζει!Και συ στερεις αυτο το δικαιωμα αφενος μεν απο τον ιδιο σου τον εαυτο και αφετερου και απο ολους τους αλλους οπαδους!Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις?Εχω την εντυπωση οτι στον δευτερο γυρο με προσχημα οτι δεν πηρες εισητιρια ενω σου δινω,δεν προκειται να μου δωσεις και ας παιζεις σε αδειο ΟΑΚΑ!

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ενώ εσύ είσαι αδικημένος!Να ρωτήσουμε τις βουλευτάρες της Β.Ελλάδας με επικεφαλή τον Βενιζέλο! :2funny:
Άσε μας ρε μεγάλε βραδυνιάτικα...με τα παραμύθια που σας ταίζουν στο Σαλόνικα!
Και που να δεις τι θα γινει σε λιγα χρονακια που θα ειναι και ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
δεν μου λες ρε φιλε...και μην ξαναβρισεις...αν δεν θες να βριστουμε,αν μπορεις μιλα πολιτισμενα,αν ερθει καποιος στην τουμπα μπορει με το παιδι του και με κοκκινο-κιτρινο-πρασινο κασκολ να δει τον αγωνα?απαντα ειλικρινα ομως...

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
εσεις ηρθατε στο οακα..προπερσυ που παιζατε 11 μπροστα στην γραμμη τερματος,αν ερθουν αλλοι στην τουμπα,θα γινει ο αγωνας,με το παιδι μου,μπορω να ερθω και να πανυγηρισω το γκολ της ομαδας μου?για απαντα...δεν μιλαω για μενα γενικα μιλαω

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν μου λες ρε φιλε...και μην ξαναβρισεις...αν δεν θες να βριστουμε,αν μπορεις μιλα πολιτισμενα,αν ερθει καποιος στην τουμπα μπορει με το παιδι του και με κοκκινο-κιτρινο-πρασινο κασκολ να δει τον αγωνα?απαντα ειλικρινα ομως...
Γιατι ρε φιλε παιρνεις παντα και συ και ο καθενας σαν παραδειγμα την ΤΟΥΜΠΑ?Δηλ σε ποιο γηπεδο μπορει να γινει αυτο στην Ελλαδα?Μη κοροιδευομαστε μεταξυ μας!Αλλα μη στερεις τουλαχιστον αυτο το δικαιωμα στον οπαδο!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Πρωτον [glow=red,2,300]μιλα ομορφα ρε ταγαρι [/glow] και δευτερον δεν εχω κανενα κομπλεξ με την ομαδα σου απλα δεν μου ειναι καθολου συμπαθης γιατι εγω σαν ΠΑΟΚ με μπροσταρη τον ΛΑΟ δινω τη μαχη μου να βγω [glow=red,2,300]με αξιοπρεπεια απο το οικονομικο τελμα [/glow] ενω εσυ σαν γνωστος τσιμπ...αρας μαζι με τους αλλους εδω της γειτονιας πουλατε τρελα χαρη στο αρθρο...88!Στη θεση σου θα εκανα τουμπεκι και δεν θα εβγαζα γλωσιτσα!Μπαρτσελονα σιγουρα δεν εγινα αλλα εχω δυναμωσει πολυ χωρις να το εχεις παρει χαμπαρι,αλλα θα το παρεις συντομα και συ!Παιξτο ασο,θα με θυμηθεις!

Πως το ελεγε ρε μαγκες ο Γεωργιου???? Ο καλασσσικος ο μαλακαςςς ο Ελληναςςςς????? Καλα ρε, μιλας εσυ για τροπους ΒΛΑΚΑ, που με το στομα σου (και τη μποχα φυσικα) μας εχεις κανει το thread του Αρη σαν τα μουτρα σου και το τριβουμε με τις χλωρινες να καθαρισει?????

Και μιλας ακομη για ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ρε ΓΙΔΙ που εχετε τρελαθει στα τσιμπουκια σε ολους τους βουλευταδες και υπευθυνους και υπαρχετε ακομη στο πρωταθλημα που ΚΑΝΟΝΙΚΑ δεν εχετε ΔΙΚΑΙΩΜΑ να αγωνιζεστε???? Εχεις καμια αμφιβολια γι αυτο??? ΡΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΤΟ UEFA μπας και βγει η τσιμπλα απο το ματι σου.....

Υ.Γ. Θα βγεις απο το οικονομικο ΤΕΛΜΑ???? (που την εμαθες τη λεξη αυτη????)  ΠΩΣ και ΠΟΤΕ????? Τι εγιναν τα ΧΡΕΗ σου, εχεις πληρωσει κανενα ευρω εδω και ενα χρονο?????? Αντε, δε μιλαμε - δε μιλαμε, μας τα εχετε σπασει κι απο πανω......
Sorry φιλοι Αεκτσηδες, το ατομο δεν παιζεται, σε εμας να δειτε τι γραφει.... :jerking: :jerking: :jerking:

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ποια ευρωπη ρε κακομοιρηδες που δεν εχετε κανει διπλο στο τσου λου ποτε :2funny: :2funny: :2funny:

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πως το ελεγε ρε μαγκες ο Γεωργιου???? Ο καλασσσικος ο μαλακαςςς ο Ελληναςςςς????? Καλα ρε, μιλας εσυ για τροπους ΒΛΑΚΑ, που με το στομα σου (και τη μποχα φυσικα) μας εχεις κανει το thread του Αρη σαν τα μουτρα σου και το τριβουμε με τις χλωρινες να καθαρισει?????

Και μιλας ακομη για ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ρε ΓΙΔΙ που εχετε τρελαθει στα τσιμπουκια σε ολους τους βουλευταδες και υπευθυνους και υπαρχετε ακομη στο πρωταθλημα που ΚΑΝΟΝΙΚΑ δεν εχετε ΔΙΚΑΙΩΜΑ να αγωνιζεστε???? Εχεις καμια αμφιβολια γι αυτο??? ΡΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΤΟ UEFA μπας και βγει η τσιμπλα απο το ματι σου.....

Υ.Γ. Θα βγεις απο το οικονομικο ΤΕΛΜΑ???? (που την εμαθες τη λεξη αυτη????)  ΠΩΣ και ΠΟΤΕ????? Τι εγιναν τα ΧΡΕΗ σου, εχεις πληρωσει κανενα ευρω εδω και ενα χρονο?????? Αντε, δε μιλαμε - δε μιλαμε, μας τα εχετε σπασει κι απο πανω......
Sorry φιλοι Αεκτσηδες, το ατομο δεν παιζεται, σε εμας να δειτε τι γραφει.... :jerking: :jerking: :jerking:
Εσενα ποιος σε μιλησε τωρα ρε ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!!Αντε ρε ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με τα αρθρα 44,τον υπουργο-καθηγητη της αλητειας και τις χορηγιες που παιρνεις ενω εισαι ανυπαρκτος και οπαδικα και σαν εκλογικο σωμα!

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
μαξιμος αν συμπαθω μια ομαδα απο πανω ειστε εσεις,και αν δεν το παρει η ΑΕΚ μακαρι να εβλεπα πρωταθλητη τον ΑΡΗ,ειλικρινα σου μιλαω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom