Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Mήπως μπορεί να μου θυμίσει κάποιος σε ποιό γήπεδο κάποιος οπαδός της αεκ έμεινε παράλυτος και σε ποιό γήπεδο διακόπηκε τελευταία φορά επίσημος αγώνας?
Σε κάτι άγιους είναι αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς που!
Υ.Γ Επειδή οι συγκεκριμένοι είναι ακομπλεξάριστοι είχαν κάψει ένα σκύλο επειδή ήταν ασπρόμαυρος!

[move] :rockon:ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ? :rockon:[/move]

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
author=maximos555 link=topic=816.msg695016#msg695016 date=1220818738]
ΟΟΟΟΟχιιι, μην λες τετοια πραγματα, η τ(ρ)ουμπα εχει γινει "εκκλησια"...... τα παιδακια προβατα....... δεν κανουν τετοια πραγματα πλεον......

Αλλου πηγαινουν τωρα και τα κανουν βλεπε Σερρες-φιλικο (σπασανε και καψανε  την "ασπρομαυρη" πολη) και φυσικα στο πλοιο για Κρητη εκαναν μανουρες γιατι...... ειχε η θαλασσα λακουβες, ο καπετανιος κουνουσε πολυ, ασε που ηταν και γαυρος.......... και μετα η κακη η Αθηνα δεν τους εφερνε πισω....... τελικα δεν εκαναν συλλαλητηριο στη ΔΕΘ για το καραβι........ μεχρι κι αυτο σκεφτοντουσαν οι αθεοφοβοι!!!!
[/quote]τοσο μυαλο κουμανταρουν ρε φιλε..τετοια λενε...ας φανε κανα φρουτο απο τα δεντρα :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Mήπως μπορεί να μου θυμίσει κάποιος σε ποιό γήπεδο κάποιος οπαδός της αεκ έμεινε παράλυτος και σε ποιό γήπεδο διακόπηκε τελευταία φορά επίσημος αγώνας?
Σε κάτι άγιους είναι αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς που!
Υ.Γ Επειδή οι συγκεκριμένοι είναι ακομπλεξάριστοι είχαν κάψει ένα σκύλο επειδή ήταν ασπρόμαυρος!

[move] :rockon:ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ? :rockon:[/move]

Για το θεμα του οπαδου της Αεκ αστο, ουτε θα συμφωνησουμε, ουτε ημασταν ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ για να ξερουμε ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!! (Εγω τουλαχιστον οχι)

Για τον αγωνα με τον Ηρακλη που διακοπηκε και εγιναν πολλα και διαφορα, συμφωνω οτι ξεφυγε πολυ το πραγμα αλλα το ΠΛΗΡΩΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ περισσοτερο ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ και δε μιλαω μονο για υποβιβασμο, εγω εφταιγα, αλλα 9 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΩΡΙΑ δεν εχει φαει ΠΟΤΕ κανεις αλλος, εσυ πες οτι δεν εχουν γινει ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ στα γηπεδα ολα αυτα τα χρονια..... χωρια που απο τοτε 5 χρονια τωρα στο Χαριλαου δεν εχει γινει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ, ουτε ενας πυρσος δεν εχει αναψει.....

Και για τον σκυλο, επειδη αυτη η πολη μου εχει πολυ σκατο μαζεμενο, οι δημοσιογραφαρες φροντισαν να πλασουν μια απιστευτη ιστοριουλα και οταν ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ οτι δεν ειχε κανενας Αρειανος σχεση με το συμβαν, απλα ενας τρελος και παλαβος που ξεσπουσε σε αδεσποτα, φροντισαν να περασει με ΠΟΛΥ ψιλα γραμματα αυτο.....

Αληθεια, εσυ γιατι εχεις ΤΟΣΟ ΤΡΕΛΟ ΕΡΩΤΑ με τον παοκ και παοκιζεις ΤΟΟΟΟΣΟΟΟΟ??????

Επισκέπτης
Για το θεμα του οπαδου της Αεκ αστο, ουτε θα συμφωνησουμε, ουτε ημασταν ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ για να ξερουμε ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!! (Εγω τουλαχιστον οχι)

Για τον αγωνα με τον Ηρακλη που διακοπηκε και εγιναν πολλα και διαφορα, συμφωνω οτι ξεφυγε πολυ το πραγμα αλλα το ΠΛΗΡΩΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ περισσοτερο ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ και δε μιλαω μονο για υποβιβασμο, εγω εφταιγα, αλλα 9 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΩΡΙΑ δεν εχει φαει ΠΟΤΕ κανεις αλλος, εσυ πες οτι δεν εχουν γινει ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ στα γηπεδα ολα αυτα τα χρονια..... χωρια που απο τοτε 5 χρονια τωρα στο Χαριλαου δεν εχει γινει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ, ουτε ενας πυρσος δεν εχει αναψει.....

Και για τον σκυλο, επειδη αυτη η πολη μου εχει πολυ σκατο μαζεμενο, οι δημοσιογραφαρες φροντισαν να πλασουν μια απιστευτη ιστοριουλα και οταν ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ οτι δεν ειχε κανενας Αρειανος σχεση με το συμβαν, απλα ενας τρελος και παλαβος που ξεσπουσε σε αδεσποτα, φροντισαν να περασει με ΠΟΛΥ ψιλα γραμματα αυτο.....

Αληθεια, εσυ γιατι εχεις ΤΟΣΟ ΤΡΕΛΟ ΕΡΩΤΑ με τον παοκ και παοκιζεις ΤΟΟΟΟΣΟΟΟΟ??????
Δεν αποδείχθηκε ότι το έκανε αρειανός?
Σας ανέκριναν όλους και δεν έβγαλαν άκρη?
Σας ξέρω μαξιμε πάρα πολύ καλά, σας ζω κάθε μέρα!
Το τι προπαγάνδα πουλάτε σε άλλους και το παίζετε αγγελάκια είναι άλλη ιστορία, εγώ σας ξέρω καλά μα πάρα πολύ καλά!

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
ο γαυρος με τον παοκ εχουν πολλα κοινα φιλε μαξιμε...

Επισκέπτης
Γιατί όταν ήρθα θεσσαλονίκη στα 14 πήγα και στα 3 γήπεδα(καυτατζογλειο, χαριλαου, τούμπα) εσείς δεν υπήρχατε, ο ηρακλής ειχε βάσια και έβλεπα ωραία μπάλα και στα 14 είδα αυτό!
[youtube=425,350]4gFlzBYccrw[/youtube]
Λογικό είναι να τους συμπαθώ περισσότερο!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δεν αποδείχθηκε ότι το έκανε αρειανός?
Σας ανέκριναν όλους και δεν έβγαλαν άκρη?
Σας ξέρω μαξιμε πάρα πολύ καλά, σας ζω κάθε μέρα!
Το τι προπαγάνδα πουλάτε σε άλλους και το παίζετε αγγελάκια είναι άλλη ιστορία, εγώ σας ξέρω καλά μα πάρα πολύ καλά!

Εσυ πες μου...ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ?????
Εσυ μας ανεκρινες ΟΛΟΥΣ και μας ξερεις ΤΟΟΟΣΟΟΟΟ καλα????
Προπαγανδα πουλανε ΟΛΟΙ οι ΟΠΑΔΟΙ, αλλα υπαρχει και η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, δε μπορω π.χ. να σου πω οτι ειμαστε περισσοτεροι απ' αυτους, ΜΑΛΑΚΑΣ θα ειμαι να σου πω τετοιο πραγμα 'η τυφλωμενος.....
Αλλα αν μας ξερεις ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ οσο επιμενεις, μπορεις να καταλαβεις τη διαφορα σκεψης και νοοτροπιας του ΜΕΣΟΥ Αρειανου απο τον ΜΕΣΟ παοκτση, δε χρειαζεται προσπαθεια, διαβασε κανα δυο σελιδες των thread μας και ακομη και δω θα δεις τη διαφορα σκεψης κι ας υπαρχει εντονη αντιπαραθεση και κοντρα ακομη και 'δω.......

Επισκέπτης
Μάξιμε είναι και το θέμα της πολυφωνίας!
Στις περισσότερες ομάδες υπάρχουν και οι "αντάρτες" π.χ εγώ δεν γουστάρω τον κοντό και για αυτό δεν ασχολούμαι με την αεκ και άλλοι που τον γουστάρουν πάλι κάνουν κάποια παράπονα, όταν εσείς θα μάθετε να μιλάτε και για τον δικό σας τα λέμε, μέχρι ότι άκουσα ότι έκανε επίτηδες την ιστορία με τον παπαδόπουλο για να πάρει περισσότερα! Μέχρι και στις παύσεις ίδιοι είστε, γνώμη δική του δεν έχει κανείς, τα ίδια και τα ίδια λέτε συνέχεια και παντού!

Υ.Γ Οι 2 κολλητοί μου είναι αρειανοί και κάνω καθημερινή εξάσκηση στο δούλεμα! :grin:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ακουγεσαι...

τι λεγαμε για ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ και ΤΥΦΛΩΜΕΝΟΥΣ?????
ρε ετσι μου ξηγιεσαι εμενα?????
που εχω δηλωσει οτι απο τις μικρες ομαδες ειμαι αρης?????
επρεπε να ντρεπεσαι... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Γιατί όταν ήρθα θεσσαλονίκη στα 14 πήγα και στα 3 γήπεδα(καυτατζογλειο, χαριλαου, τούμπα) εσείς δεν υπήρχατε, ο ηρακλής ειχε βάσια και έβλεπα ωραία μπάλα και στα 14 είδα αυτό!
[youtube=425,350]4gFlzBYccrw[/youtube]
Λογικό είναι να τους συμπαθώ περισσότερο!

Ε ρε αδελφε, τι να σου κανω, καλα να παθεις, γιατι δε πηγαινες και συ να δεις .........

...........ΑΥΤΟ ??????????????

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Μάξιμε είναι και το θέμα της πολυφωνίας!
Στις περισσότερες ομάδες υπάρχουν και οι "αντάρτες" π.χ εγώ δεν γουστάρω τον κοντό και για αυτό δεν ασχολούμαι με την αεκ και άλλοι που τον γουστάρουν πάλι κάνουν κάποια παράπονα, όταν εσείς θα μάθετε να μιλάτε και για τον δικό σας τα λέμε, μέχρι ότι άκουσα ότι έκανε επίτηδες την ιστορία με τον παπαδόπουλο για να πάρει περισσότερα! Μέχρι και στις παύσεις ίδιοι είστε, γνώμη δική του δεν έχει κανείς, τα ίδια και τα ίδια λέτε συνέχεια και παντού!

Υ.Γ Οι 2 κολλητοί μου είναι αρειανοί και κάνω καθημερινή εξάσκηση στο δούλεμα! :grin:

Αρα θα επρεπε να ξερεις απο τα φιλαρακια σου οτι και στον Αρη υπαρχουν παρα πολλοι που ακομη δεν ανεχονται Σκορδα-σουπεραδες και δεν πατανε γηπεδο, η πολυφωνια ειναι αλλες φορες καλη, αλλες φορες ειναι προτιμοτερη η "μια γραμμη", δηλαδη εσυ αν εβλεπες μπαλαρα απο την Αεκ και επαιρνες πρωταθληματα κ.λ.π. θα εξακολουθουσες να απεχεις επειδη δε γουσταρεις τον Ντεμη??? Δε νομιζω..... Εγω παντα εχω τις επιφυλαξεις μου για οτι συμβαινει στον Αρη και προσπαθω να μαθαινω απο τις...."ακρες" μου, αλλα οταν μου προσφερει κατι ομορφο στο γηπεδο και μια αλλαγη νοοτροπιας δε μπορω μια ζωη να του κραταω μανιατικο για την πτωση στη βου..... τουλαχιστον αυτος εμεινε εκει και μας εβγαλε απο τα σκατα και επισης τυχαινει να εχω προσωπικη αποψη για το ποσο αγαπαει την ομαδα αυτος ο ανθρωπος.....

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ρε ετσι μου ξηγιεσαι εμενα?????
που εχω δηλωσει οτι απο τις μικρες ομαδες ειμαι αρης?????
επρεπε να ντρεπεσαι... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Οχι ρε συ, μην το παιρνεις προσωπικα και γω γαυρος ειμαι απο τις μικρες ομαδες.... της ευρωπης!!!!

Υ.Γ Τι μου κανεις τωρα, θα σκασει μυτη ο χαζοconceisao, θα κοψει το "γαυρος ειμαι" και θα παει στο "φουτσα για παντα" θα το κανει μονο του επικολληση και θα τους πει τα γιδια...."ειδατε ρε ξερω γω ναουμε ξερω γω γαυροι-σκουλικια τακιμια ξερω γω ναουμ ξερω γω, αδελφα σωματεια ειναι ξερω γω ναουμ ξερω γω"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Οχι ρε συ, μην το παιρνεις προσωπικα και γω γαυρος ειμαι απο τις μικρες ομαδες.... της ευρωπης!!!!

Υ.Γ Τι μου κανεις τωρα, θα σκασει μυτη ο χαζοconceisao, θα κοψει το "γαυρος ειμαι" και θα παει στο "φουτσα για παντα" θα το κανει μονο του επικολληση και θα τους πει τα γιδια...."ειδατε ρε ξερω γω ναουμε ξερω γω γαυροι-σκουλικια τακιμια ξερω γω ναουμ ξερω γω, αδελφα σωματεια ειναι ξερω γω ναουμ ξερω γω"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και απο τις μεγαλες της ευρωπης τι εισαι????
εγω μπαρτσα....

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
και απο τις μεγαλες της ευρωπης τι εισαι????
εγω μπαρτσα....

Ω ρε φιλε, μας γαμησες....και γω Μπαρτσα ειμαι.... τωρα ποιος τον πιανει τον χαζοconceisao, θα εχει και επιχειρηματα οτι γιναμε τακιμια, αρης-ολυμπιακος!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
ποιος ασχολειται ρε με τον βλακα κονσεισαο...χρηστιδη μου εισαι ο ποιο συμπαθης γαυρος παντως :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ω ρε φιλε, μας γαμησες....και γω Μπαρτσα ειμαι.... τωρα ποιος τον πιανει τον χαζοconceisao, θα εχει και επιχειρηματα οτι γιναμε τακιμια, αρης-ολυμπιακος!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ωχ τι ειναι αυτα που βλεπω?Ε μετα εγω φταιω ξερω γω να'ουμε,ξερω γω? :2funny: :2funny: :2funny:

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
ποιος ασχολειται ρε με τον βλακα κονσεισαο...χρηστιδη μου εισαι ο ποιο συμπαθης γαυρος παντως :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
Καλα εσυ εισαι αλλο εργο!Καλα ειπε ο αλλος να βγαλεις λιγο την περικεφαλαια να δεις μπροστα σου!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom