Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Όχι.Τα διάβασα σήμερα όμως.Ακουσα την δήλωση του στη ΝΕΤ που είπε ΄΄ότι προσπάθησαν να μας κερδίσουν με τις γνωστές τους μεθόδους΄΄ και αμέσως εκεί το παλιααρχ...ο δημοσιογράφος τον έκοψε με ένα ξερό ευχαριστώ πολύ,μην χάσει κ την δουλίτσα του ο δημοσιογράφος από τον μεγάλο μας πατερούλη πράκτορα Κρόκους.
Ήταν μια προσωπική ρεβάνς του ΚΟΛΟΣΣΟΥ για τον τίτλο που του στερησε πέρσι το Κοκκαλιστάν.Ένας ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ που δικαιωνονταν έναν τίτλο στην καριέρα του ,αλλά οι γνωστοί εξωγενείς παράγοντες του τον στέρησαν.
Και για μας του ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ,τους κλαψιάρηδες,ήταν μια ρεβάνς για τον ΔΙΚΑΙΟ ΤΙΤΛΟ που χάσαμε όπως τον χάσαμε πέρσι κ μάγκες γαυράκια μην κλαίτε:όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε...και ήδη κοιμηθήκατε...και χωρίς σεντόνι.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Υπάρχει η συγκεκριμένη φώτο του Τραϊανού στο πρωτοσέλιδο της ScoreLive.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο Δέλλας πήρε χθες την ρεβάνς για την ΑΕΚ,του κλεψίματος του τίτλου πέρσι από τα αρχιλαμόγια της Ελλάδος.Και σε συνεργασία με έναν παλιό ΑΕΚΤΖΗ.Πάντως το ματς το έζησα χθες,λες κ έπαιζε η ΑΕΚ ενάντια στον γάυρο και όχι η Ανόρθωση.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΟΡΘΩΣΗ.

ΑΕΚ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Ειμαστε ολοι ΟΜΟΝΟΙΑ αποψε

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Ο Δέλλας πήρε χθες την ρεβάνς για την ΑΕΚ,του κλεψίματος του τίτλου πέρσι από τα αρχιλαμόγια της Ελλάδος.Και σε συνεργασία με έναν παλιό ΑΕΚΤΖΗ.Πάντως το ματς το έζησα χθες,λες κ έπαιζε η ΑΕΚ ενάντια στον γάυρο και όχι η Ανόρθωση.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΟΡΘΩΣΗ.

ΑΕΚ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
που να τα καταλαβουν ολα αυτα οι γαβροβαζελοι; τι σχεση εχει ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ με τα χορτα και εναν πουστη εφηβο;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και καλά θα κάνεις.Αλλά πρόσεξε όπως στρώνεις κοιμάσαι.Κανένας από μας δεν θα ταν τόσο υπερ της Ανόρθωσης αν δεν κανατε τα γνωστα περσινά αίσχη σας για να πάρετε το πρωτάθλημα κ να βγείτε Τσου Λου για τα εκατομμύρια.Τώρα μπορείτε να τα βάλετε εκεί που ξέρετε τα μύρια.ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣΤΟΡΑ.Δε νομίζω ότι η ΑΕΚ σου έκλεψε αυτό που δικαιωνόσουν.Σε αφήνω στον λήθαργο σου.Εγώ σήμερα πραγματικά ξύπνησα με ένα μεγάλο χαμόγελο.Κ να μην προκριθεί η ΑΡΡΩΣΤΙΑ,η δικαιοσύνη αποδόθηκε...ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΑ ΚΑΙ ΑΣΑΛΙΩΤΑ.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
να σου πω την αληθεια ουτε που με ενδιαφερει...Το χθεσινο στραπατσο στα μουτρα του Κροκους που νομισε οτι αλλη μαι χρονια θα πιασει τον Παπα απο τα @@.

Τα εγραψα στο αλλο θρεντ.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Και καλά θα κάνεις.Αλλά πρόσεξε όπως στρώνεις κοιμάσαι.Κανένας από μας δεν θα ταν τόσο υπερ της Ανόρθωσης αν δεν κανατε τα γνωστα περσινά αίσχη σας για να πάρετε το πρωτάθλημα κ να βγείτε Τσου Λου για τα εκατομμύρια.Τώρα μπορείτε να τα βάλετε εκεί που ξέρετε τα μύρια.ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣΤΟΡΑ.Δε νομίζω ότι η ΑΕΚ σου έκλεψε αυτό που δικαιωνόσουν.Σε αφήνω στον λήθαργο σου.Εγώ σήμερα πραγματικά ξύπνησα με ένα μεγάλο χαμόγελο.Κ να μην προκριθεί η ΑΡΡΩΣΤΙΑ,η δικαιοσύνη αποδόθηκε...ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΑ ΚΑΙ ΑΣΑΛΙΩΤΑ.
τα μυρια να τα βαλουνε στον πατο τους οσοι τα παιρνουνε.
Ουτε συ κονομας μαστορα

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Σήμερα που έχω γενέθλεια, θα μου κάνει δώρο η ΑΕΚάρα!!!!!!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
που να τα καταλαβουν ολα αυτα οι γαβροβαζελοι; τι σχεση εχει ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ με τα χορτα και εναν πουστη εφηβο;
εσυ δεν γραφεις στο θρεντ με τα τραβελια και τα ct αν δεν κανω λαθος...?
Ασε τις εξυπναδες...διχασμενε...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
αντε ξαδέλφια να δούμε τι θα κάνετε και σείς απόψε.. οι γάβροι ήταν για τα μπάζα.. ξυπνήσανε πολύ πολύ αργά (ο μπάφος δεν ήταν καλής ποιότητας)..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Χρονια πολλά ρε κοπέλι.Να δεις τις κοράκλες σου ότι εσύ επιθυμείς.Αντε ανέβασε καμμιά ρακί να κεραστούμε χρονιάρα μέρα που ναι. :) :) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom