You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.016
- Πόντοι
- 1.486
Γεια σου Ξάδερφε με τα ωραία σου!!!!!
ρε φίλε μας δουλευεις? εχεις βασικό τερματοφύλακα 37 ετών και ο Τζόρτζεβιτς είναι 36. Που τα λες αυτά? Κοίτα την καμπούρα σου και μην ασχοείσαι με την ΑΕΚ. Εσείς τον Κυργιλακο τον θέλατε για 2 μεταγραφικές περιόδους. Τώρα δεν σας αρέσει? Παρεπιπτόντως ο Κυργιάκος είναι 29 ετών. Τον Μπασινά πήγατε να τον κλείσετε και τώρα δεν σας αρέσει?ναι αλλα η ωρα και ο δικεφαλος ετσι γραφουν
ειναι επιτυχημενος ο κοντινιο
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
επειδή δεν ξέρεις, ο Κυργιάκος έπαιρνε 1,8 στην Αιντραχτ και η Μπέτις του προσέφερε φέτος για να πάει 1,6εκ και τον Μπασινά τον ήθελαν οι Τούρκοι με παραπάνω χρήματα από όσα παίρνει στην ΑΕΚ. Κάνετε κακόπιστη κριτική και γράφετε ότι σας κατεβαίνει. Εάν βγάζετε τον κυργιάκο και τον Μπασινά άχρηστους, τότε ασχοληθείται με το πινκ πόγκ.Ηταν δηλαδή επιτυχία που 2 ελεύθερους Ελληνες που είχαν ξεμείνει στα καλάθια/αζήτητα της Ευρωπαικής αγοράς με χείριστους για την ΑΕΚ όρους? (3ετες και 5ετές κλειστα συμβολαια σε 33άρη και 30άρη αντίστοιχα με αμοιβες 2πλα΄σιες της αξίας τους).
Δεν νομίζω.
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
δεν μιλησα για ηλικιες,μην μπερδευεσαιρε φίλε μας δουλευεις? εχεις βασικό τερματοφύλακα 37 ετών και ο Τζόρτζεβιτς είναι 36. Που τα λες αυτά? Κοίτα την καμπούρα σου και μην ασχοείσαι με την ΑΕΚ. Εσείς τον Κυργιλακο τον θέλατε για 2 μεταγραφικές περιόδους. Τώρα δεν σας αρέσει? Παρεπιπτόντως ο Κυργιάκος είναι 29 ετών. Τον Μπασινά πήγατε να τον κλείσετε και τώρα δεν σας αρέσει?
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
αλλοι μιλαγαν για γερους και μολις τους πηρανε γιναν εφηβοι
έχεις κάποιο πρτόβλημα με τις ηλικίες σίγουρα ή δεν ξέρεις να μετράς. 29 & 32 είναι. Εδώ δεν έχεις να κάνεις με παιδάκια αλλά με κάποιους που ξέρουν. Οταν σταματήσεις να γράφεις ανακρίβειες, τότε να ξαναγράψεις.Κοίτα τον μέσο όρο ηλικίας της ενδεκάδας της αεκ και συγκρινέ την με των άλλων δύο και τότε τα λέμε. Αφού δεν ξέρεις, γιατί μας σπας τα νεύρα?Ηταν δηλαδή επιτυχία που 2 ελεύθερους Ελληνες που είχαν ξεμείνει στα καλάθια/αζήτητα της Ευρωπαικής αγοράς με χείριστους για την ΑΕΚ όρους? (3ετες και 5ετές κλειστα συμβολαια σε 33άρη και 30άρη αντίστοιχα με αμοιβες 2πλα΄σιες της αξίας τους).
Δεν νομίζω.
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
θρύλε γερά ένσταση ξανά
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
επειδή δεν ξέρεις, ο Κυργιάκος έπαιρνε 1,8 στην Αιντραχτ και η Μπέτις του προσέφερε φέτος για να πάει 1,6εκ και τον Μπασινά τον ήθελαν οι Τούρκοι με παραπάνω χρήματα από όσα παίρνει στην ΑΕΚ. Κάνετε κακόπιστη κριτική και γράφετε ότι σας κατεβαίνει. Εάν βγάζετε τον κυργιάκο και τον Μπασινά άχρηστους, τότε ασχοληθείται με το πινκ πόγκ.
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
Προφανώς (όσον αφορά τα ποσά των αμοιβών που αναφέρεις) είναι σε Μάρκα (DM). Κάνεις λάθος. Κάτω από 1.000.000 πέρναν και οι 2.
Δεν αμφισβήτησα την αξία τους. Από εμάς πέρασαν άλλωστε. Απλά τους πήρατε με πολλά και για πολύ. Κακή συμφωνία. Γιαυτό και ξέμειναν στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου αφού κανεις δεν τους ήθελε. Και ο Ντέμης τουςπήρε για να καταπραίνει το κ΄σομο μετά τις συνεχείς σφαλιάρες παρά γιατί ήταν προγραμματισμένες, στρατηγικές κινήσεις.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τους πηρε για να τους φορτωσει στον τιγρη που θα αναλαβει και θα τους φερει μπαγεβιτς παλιΠροφανώς (όσον αφορά τα ποσά των αμοιβών που αναφέρεις) είναι σε Μάρκα (DM). Κάνεις λάθος. Κάτω από 1.000.000 πέρναν και οι 2.
Δεν αμφισβήτησα την αξία τους. Από εμάς πέρασαν άλλωστε. Απλά τους πήρατε με πολλά και για πολύ. Κακή συμφωνία. Γιαυτό και ξέμειναν στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου αφού κανεις δεν τους ήθελε. Και ο Ντέμης τουςπήρε για να καταπραίνει το κ΄σομο μετά τις συνεχείς σφαλιάρες παρά γιατί ήταν προγραμματισμένες, στρατηγικές κινήσεις.
ακομα δεν το εχουν παρει χαμπαρι τι τους επιφυλασσει το μελλον
Πόσο ετών είσαι φίλε μου?? Σε μάρκα? Σταμάτα γιατί γελάμε μαζί σου. Η Γερμανία έχει σταματήσει να έχει Μάρκα από το 2000. Ασχολήσου με τα 4 εκ. του Χριστοδουλόπουλου. Ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις κακή την συμφωνία.Προφανώς (όσον αφορά τα ποσά των αμοιβών που αναφέρεις) είναι σε Μάρκα (DM). Κάνεις λάθος. Κάτω από 1.000.000 πέρναν και οι 2.
Άλήθεια προτείνω για να σε τιμήσουμε, να μιλάμε από εδώ και πέρα σε δραχμές!!!!!!!!Οπως οι γερμανοί σε Μάρκα.
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
Πόσο ετών είσαι φίλε μου?? Σε μάρκα? Σταμάτα γιατί γελάμε μαζί σου. Η Γερμανία έχει σταματήσει να έχει Μάρκα από το 2000. Οπως οι γερμανοί σε Μάρκα.
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
Αυτή ειναι μα εξαιρετικά σημαντική πληροφορία! Τέρμα τα Μαρκα! Δεν ξέρω πώς να σε ευχαριστήσω που με ενημέρωσες! Επικοινωνώ αμέσως με τον Τραπεζίτη μου να αλλάξουμε όσα προλάβουμε! Και πάλι, σε ευχαριστώ για την ενημέρωση!
ΥΓ: Ειμαι 42. Αλλά όπως και εσυ διαπίστωσες, δεν μου κόβει και πολύ. Αν μου έκοβε άλλωστε, θα ήμουν οπαδός του Ντέμη. Απόφοιτος του Stanford University of Kavala, σαν αυτόν. Όχι πάιζουμε...
στην ουσία γελάς με αυτά που γράφεις!!!! εσύ έγραψες για μάρκα και όχι εγώ. αλλά απορώ γιατί ασχολείσαι με την αεκ και τον ντέμη αφού δεν είναι του επιπέδου σου όπως λες. γιατί δεν ασχολείσαι με την ομάδα σου που είναι και υψηλού επιπέδου σαν και σένα?Αυτή ειναι μα εξαιρετικά σημαντική πληροφορία! Τέρμα τα Μαρκα! Δεν ξέρω πώς να σε ευχαριστήσω που με ενημέρωσες! Επικοινωνώ αμέσως με τον Τραπεζίτη μου να αλλάξουμε όσα προλάβουμε! Και πάλι, σε ευχαριστώ για την ενημέρωση!
ΥΓ: Ειμαι 42. Αλλά όπως και εσυ διαπίστωσες, δεν μου όβει και πολύ. Αν μου έκοβε άλλωστε, θα ήμουν οπαδός του Ντέμη. Απόφοιτος του Stanford University of Kavala, σαν αυτόν. Όχι πάιζουμε...
εγώ δεν είμαι οπαδός κανενός ντέμη, αλλά της αεκ.
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
O Kυργιάκος δεν έπερνε πάνω απ 1,5 στην Αϊντραχτ...ακούς εκεί 1.8...και φυσικά δεν ήταν και σε Μάρκα όπως έγραψε ένα άλλο παλικάρι..μη γράφουμε ότι θέλουμε...επειδή δεν ξέρεις, ο Κυργιάκος έπαιρνε 1,8 στην Αιντραχτ και η Μπέτις του προσέφερε φέτος για να πάει 1,6εκ και τον Μπασινά τον ήθελαν οι Τούρκοι με παραπάνω χρήματα από όσα παίρνει στην ΑΕΚ. Κάνετε κακόπιστη κριτική και γράφετε ότι σας κατεβαίνει. Εάν βγάζετε τον κυργιάκο και τον Μπασινά άχρηστους, τότε ασχοληθείται με το πινκ πόγκ.
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
Η μεταγραφή του Κυργιάκου είναι πολύ καλή προσθήκη...του Μπασινά την χρυσοπληρώσατε...3ετές κλειστό συμβόλαιο στον Μπασινά???έλεος!!!
Αυτός ήταν και ο λόγος που έκλεισε σ'εσάς και όχι στο γαύρο...!!!
Στο θέμα του Ριβάλντο,είναι απαράδεκτο να αφήνεις την ομάδα σου σε μια δύσκολη στιγμή(βλέπε συνέντευξη Ντέμη,ρεβανς με Ομόνοια,ντέρμπυ με βάζελο...)αλλά ου κύριους Ριβάλντου...είδε ότι ο Δώνης δεν πρόκειται να τον έχει στα πούπουλα και να του συμπεριφέρεται σαν να είναι βασιλοπούλα έσκασαν και τα εκατομύρια από Ουζμπεκιστάν και την κάνει με ελαφριά πηδηματάκια...
Ξεφτίλα για έναν ποδοσφαιριστή της αξίας του να τραβιέται στους Μαο μαο στα γεράματα για τα λεφτά...λες και έχει κερδίσει λίγα!!!
Εγώ το είχα πει και πέρυσι...όλα τα κάνει για τα λεφτά και μόνο...δεν σέβεται τίποτε άλλο...παρτάκιας από τους λίγους!!!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα αδέλφια μου...
''τα ραλια , ριλια , ριλια , τα σελινια μονα και διπλα.... τα μονολιρα,
πεντολιρα και που ντα , ο πεζεβεγκης που τα χει στην πουγκα..... οοοοο οοοοο .....''
''τα ραλια , ριλια , ριλια , τα σελινια μονα και διπλα.... τα μονολιρα,
πεντολιρα και που ντα , ο πεζεβεγκης που τα χει στην πουγκα..... οοοοο οοοοο .....''
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Νίκη-νίκη,νίκη κ πρόκριση μέσα στο νησί σήμερα.Για αν αρχίσουμε καλά κ να δείξουμε ότι υπάρχουμε.Όχι ότι θα είναι εύκολα σήμερα,αλλά αν κατεβούμε σοβαρά κ με υπομονή θα το καταφέρουμε
ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Πολλά-πολλά συγχαρητήρια για την Ανόρθωση,μια ομάδα της προσφυγιάς σαν την ΑΕΚ,μια ομάδα που παίζει ΔΥΣΤΥΧΩΣ :'(μακριά από την φυσική της έδρα και παρόλο τον κατατρεγμό των τελυταίων 30 χρόνων κατάφερε να είναι η πρώτη(και ελπίζουμε όχι η μοναδική) Κυπριακή ομάδα που θα παίξει σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.Μπράβο στον Τιμούρ Κετσπάγια για το πολύ αξιόμαχο σύνολο που έφτιαξε κ που κατάφερε να προκριθεί ΑΝΕΤΑ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.Είμαι σίγουρος ότι από την Κύπρο καμμιά ομάδα δεν θα περάσει εύκολα.
Από την άλλη το γεγονός ότι μια ομάδα σαν την Ανόρθωση θα παίξει στα σαλόνια της Ευρώπης ,θα αναδείξει το προσφυγικό της πρόβλημα,αφού όλοι θα ψάξουν να την βρουν και δη το πρόβλημα της Κύπρου,με τα κατεχόμενα,γενικότερα.
Ωσ Ελληνας είμαι υπερήφανος για την πρόκριση της Ανόρθωσης.
Καλή τύχη παιδιά.
Από την άλλη το γεγονός ότι μια ομάδα σαν την Ανόρθωση θα παίξει στα σαλόνια της Ευρώπης ,θα αναδείξει το προσφυγικό της πρόβλημα,αφού όλοι θα ψάξουν να την βρουν και δη το πρόβλημα της Κύπρου,με τα κατεχόμενα,γενικότερα.
Καλή τύχη παιδιά.
nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον θρυνο για τους βαθμους που εφερε στην ελλαδα
Πολλά-πολλά συγχαρητήρια για την Ανόρθωση,μια ομάδα της προσφυγιάς σαν την ΑΕΚ,μια ομάδα που παίζει ΔΥΣΤΥΧΩΣ :'(μακριά από την φυσική της έδρα και παρόλο τον κατατρεγμό των τελυταίων 30 χρόνων κατάφερε να είναι η πρώτη(και ελπίζουμε όχι η μοναδική) Κυπριακή ομάδα που θα παίξει σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.Μπράβο στον Τιμούρ Κετσπάγια για το πολύ αξιόμαχο σύνολο που έφτιαξε κ που κατάφερε να προκριθεί ΑΝΕΤΑ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.Είμαι σίγουρος ότι από την Κύπρο καμμιά ομάδα δεν θα περάσει εύκολα.
Καλή τύχη παιδιά.
Τα 4 δαχτυλάκια του Δέλλα τα είδες μετά την λήξη?????????
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις