Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ναι αλλα η ωρα και ο δικεφαλος ετσι γραφουν
ειναι επιτυχημενος ο κοντινιο
ρε φίλε μας δουλευεις? εχεις βασικό τερματοφύλακα 37 ετών και ο Τζόρτζεβιτς είναι 36. Που τα λες αυτά? Κοίτα την καμπούρα σου και μην ασχοείσαι με την ΑΕΚ. Εσείς τον Κυργιλακο τον θέλατε για 2 μεταγραφικές περιόδους. Τώρα δεν σας αρέσει? Παρεπιπτόντως ο Κυργιάκος είναι 29 ετών. Τον Μπασινά πήγατε να τον κλείσετε και τώρα δεν σας αρέσει?

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Ηταν δηλαδή επιτυχία που 2 ελεύθερους Ελληνες που είχαν ξεμείνει στα καλάθια/αζήτητα της Ευρωπαικής αγοράς με χείριστους για την ΑΕΚ όρους? (3ετες και 5ετές κλειστα συμβολαια σε 33άρη και 30άρη αντίστοιχα με αμοιβες 2πλα΄σιες της αξίας τους).

Δεν νομίζω.
επειδή δεν ξέρεις, ο Κυργιάκος έπαιρνε 1,8 στην Αιντραχτ και η Μπέτις του προσέφερε φέτος για να πάει 1,6εκ και τον Μπασινά τον ήθελαν οι Τούρκοι με παραπάνω χρήματα από όσα παίρνει στην ΑΕΚ. Κάνετε κακόπιστη κριτική και γράφετε ότι σας κατεβαίνει. Εάν βγάζετε τον κυργιάκο και τον Μπασινά άχρηστους, τότε ασχοληθείται με το πινκ πόγκ.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ρε φίλε μας δουλευεις? εχεις βασικό τερματοφύλακα 37 ετών και ο Τζόρτζεβιτς είναι 36. Που τα λες αυτά? Κοίτα την καμπούρα σου και μην ασχοείσαι με την ΑΕΚ. Εσείς τον Κυργιλακο τον θέλατε για 2 μεταγραφικές περιόδους. Τώρα δεν σας αρέσει? Παρεπιπτόντως ο Κυργιάκος είναι 29 ετών. Τον Μπασινά πήγατε να τον κλείσετε και τώρα δεν σας αρέσει?

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
δεν μιλησα για ηλικιες,μην μπερδευεσαι
αλλοι μιλαγαν για γερους και μολις τους πηρανε γιναν εφηβοι

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Ηταν δηλαδή επιτυχία που 2 ελεύθερους Ελληνες που είχαν ξεμείνει στα καλάθια/αζήτητα της Ευρωπαικής αγοράς με χείριστους για την ΑΕΚ όρους? (3ετες και 5ετές κλειστα συμβολαια σε 33άρη και 30άρη αντίστοιχα με αμοιβες 2πλα΄σιες της αξίας τους).

Δεν νομίζω.
έχεις κάποιο πρτόβλημα με τις ηλικίες σίγουρα ή δεν ξέρεις να μετράς. 29 & 32 είναι. Εδώ δεν έχεις να κάνεις με παιδάκια αλλά με κάποιους που ξέρουν. Οταν σταματήσεις να γράφεις ανακρίβειες, τότε να ξαναγράψεις.Κοίτα τον μέσο όρο ηλικίας της ενδεκάδας της αεκ και συγκρινέ την με των άλλων δύο και τότε τα λέμε. Αφού δεν ξέρεις, γιατί μας σπας τα νεύρα?

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
θρύλε γερά ένσταση ξανά

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
επειδή δεν ξέρεις, ο Κυργιάκος έπαιρνε 1,8 στην Αιντραχτ και η Μπέτις του προσέφερε φέτος για να πάει 1,6εκ και τον Μπασινά τον ήθελαν οι Τούρκοι με παραπάνω χρήματα από όσα παίρνει στην ΑΕΚ. Κάνετε κακόπιστη κριτική και γράφετε ότι σας κατεβαίνει. Εάν βγάζετε τον κυργιάκο και τον Μπασινά άχρηστους, τότε ασχοληθείται με το πινκ πόγκ.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

Προφανώς (όσον αφορά τα ποσά των αμοιβών που αναφέρεις) είναι σε Μάρκα (DM). Κάνεις λάθος. Κάτω από 1.000.000 πέρναν και οι 2.

Δεν αμφισβήτησα την αξία τους. Από εμάς πέρασαν άλλωστε. Απλά τους πήρατε με πολλά και για πολύ. Κακή συμφωνία. Γιαυτό και ξέμειναν στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου αφού κανεις δεν τους ήθελε. Και ο Ντέμης τουςπήρε για να καταπραίνει το κ΄σομο μετά τις συνεχείς σφαλιάρες παρά γιατί ήταν προγραμματισμένες, στρατηγικές κινήσεις.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Προφανώς (όσον αφορά τα ποσά των αμοιβών που αναφέρεις) είναι σε Μάρκα (DM). Κάνεις λάθος. Κάτω από 1.000.000 πέρναν και οι 2.

Δεν αμφισβήτησα την αξία τους. Από εμάς πέρασαν άλλωστε. Απλά τους πήρατε με πολλά και για πολύ. Κακή συμφωνία. Γιαυτό και ξέμειναν στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου αφού κανεις δεν τους ήθελε. Και ο Ντέμης τουςπήρε για να καταπραίνει το κ΄σομο μετά τις συνεχείς σφαλιάρες παρά γιατί ήταν προγραμματισμένες, στρατηγικές κινήσεις.
τους πηρε για να τους φορτωσει στον τιγρη που θα αναλαβει και θα τους φερει μπαγεβιτς παλι
ακομα δεν το εχουν παρει χαμπαρι τι τους επιφυλασσει το μελλον

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16

Πόσο ετών είσαι φίλε μου?? Σε μάρκα? Σταμάτα γιατί γελάμε μαζί σου. Η Γερμανία έχει σταματήσει να έχει Μάρκα από το 2000. Ασχολήσου με τα 4 εκ. του Χριστοδουλόπουλου. Ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις κακή την συμφωνία.
Άλήθεια προτείνω για να σε τιμήσουμε, να μιλάμε από εδώ και πέρα σε δραχμές!!!!!!!!Οπως οι γερμανοί σε Μάρκα.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Πόσο ετών είσαι φίλε μου?? Σε μάρκα? Σταμάτα γιατί γελάμε μαζί σου. Η Γερμανία έχει σταματήσει να έχει Μάρκα από το 2000. Οπως οι γερμανοί σε Μάρκα.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

Αυτή ειναι μα εξαιρετικά σημαντική πληροφορία! Τέρμα τα Μαρκα! Δεν ξέρω πώς να σε ευχαριστήσω που με ενημέρωσες! Επικοινωνώ αμέσως με τον Τραπεζίτη μου να αλλάξουμε όσα προλάβουμε! Και πάλι, σε ευχαριστώ για την ενημέρωση!

ΥΓ: Ειμαι 42. Αλλά όπως και εσυ διαπίστωσες, δεν μου κόβει και πολύ. Αν μου έκοβε άλλωστε, θα ήμουν οπαδός του Ντέμη. Απόφοιτος του Stanford University of Kavala, σαν αυτόν. Όχι πάιζουμε...

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Αυτή ειναι μα εξαιρετικά σημαντική πληροφορία! Τέρμα τα Μαρκα! Δεν ξέρω πώς να σε ευχαριστήσω που με ενημέρωσες! Επικοινωνώ αμέσως με τον Τραπεζίτη μου να αλλάξουμε όσα προλάβουμε! Και πάλι, σε ευχαριστώ για την ενημέρωση!

ΥΓ: Ειμαι 42. Αλλά όπως και εσυ διαπίστωσες, δεν μου όβει και πολύ. Αν μου έκοβε άλλωστε, θα ήμουν οπαδός του Ντέμη. Απόφοιτος του Stanford University of Kavala, σαν αυτόν. Όχι πάιζουμε...
στην ουσία γελάς με αυτά που γράφεις!!!! εσύ έγραψες για μάρκα και όχι εγώ.  αλλά απορώ γιατί ασχολείσαι με την αεκ και τον ντέμη αφού δεν είναι του επιπέδου σου όπως λες. γιατί δεν ασχολείσαι με την ομάδα σου που είναι και υψηλού επιπέδου σαν και σένα?
εγώ δεν είμαι οπαδός κανενός ντέμη, αλλά της αεκ.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
O Kυργιάκος δεν έπερνε πάνω απ 1,5 στην Αϊντραχτ...ακούς εκεί 1.8...και φυσικά δεν ήταν και σε Μάρκα όπως έγραψε ένα άλλο παλικάρι..μη γράφουμε ότι θέλουμε... :grin:
Η μεταγραφή του Κυργιάκου είναι πολύ καλή προσθήκη...του Μπασινά την χρυσοπληρώσατε...3ετές κλειστό συμβόλαιο στον Μπασινά???έλεος!!!
Αυτός ήταν και ο λόγος που έκλεισε σ'εσάς και όχι στο γαύρο...!!!
Στο θέμα του Ριβάλντο,είναι απαράδεκτο να αφήνεις την ομάδα σου σε μια δύσκολη στιγμή(βλέπε συνέντευξη Ντέμη,ρεβανς με Ομόνοια,ντέρμπυ με βάζελο...)αλλά ου κύριους Ριβάλντου...είδε ότι ο Δώνης δεν πρόκειται να τον έχει στα πούπουλα και να του συμπεριφέρεται σαν να είναι βασιλοπούλα έσκασαν και τα εκατομύρια από Ουζμπεκιστάν και την κάνει με ελαφριά πηδηματάκια... :jerking:
Ξεφτίλα για έναν ποδοσφαιριστή της αξίας του να τραβιέται στους Μαο μαο στα γεράματα για τα λεφτά...λες και έχει κερδίσει λίγα!!!
Εγώ το είχα  πει και πέρυσι...όλα τα κάνει για τα λεφτά και μόνο...δεν σέβεται τίποτε άλλο...παρτάκιας από τους λίγους!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου...
''τα ραλια , ριλια , ριλια , τα σελινια μονα και διπλα.... τα μονολιρα,
πεντολιρα και που ντα , ο πεζεβεγκης που τα χει στην πουγκα..... οοοοο οοοοο .....'' :rockon: :rockon: :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Νίκη-νίκη,νίκη κ πρόκριση μέσα στο νησί σήμερα.Για αν αρχίσουμε καλά κ να δείξουμε ότι υπάρχουμε.Όχι ότι θα είναι εύκολα σήμερα,αλλά αν κατεβούμε σοβαρά κ με υπομονή θα το καταφέρουμε

ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.440
Πόντοι
12.056
Kαλημερααααααααααααα    :rockon: :rockon: :rockon:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.049
Πόντοι
606
Παμε μωρη ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :rockon:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
ποιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι ΑΕΚΤΖΗΣ;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πολλά-πολλά συγχαρητήρια για την Ανόρθωση,μια ομάδα της προσφυγιάς σαν την ΑΕΚ,μια ομάδα που παίζει ΔΥΣΤΥΧΩΣ :'(μακριά από την φυσική της έδρα και παρόλο τον κατατρεγμό των τελυταίων 30 χρόνων κατάφερε να είναι η πρώτη(και ελπίζουμε όχι η μοναδική) Κυπριακή ομάδα που θα παίξει σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.Μπράβο στον Τιμούρ Κετσπάγια για το πολύ αξιόμαχο σύνολο που έφτιαξε κ που κατάφερε να προκριθεί ΑΝΕΤΑ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.Είμαι σίγουρος ότι από την Κύπρο καμμιά ομάδα δεν θα περάσει εύκολα.
Από την άλλη το γεγονός ότι μια ομάδα σαν την Ανόρθωση θα παίξει στα σαλόνια της Ευρώπης ,θα αναδείξει το προσφυγικό της πρόβλημα,αφού όλοι θα ψάξουν να την βρουν και δη το πρόβλημα της Κύπρου,με τα κατεχόμενα,γενικότερα.

Ωσ Ελληνας είμαι υπερήφανος για την πρόκριση της Ανόρθωσης.
Καλή τύχη παιδιά.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον θρυνο για τους βαθμους που εφερε στην ελλαδα

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Πολλά-πολλά συγχαρητήρια για την Ανόρθωση,μια ομάδα της προσφυγιάς σαν την ΑΕΚ,μια ομάδα που παίζει ΔΥΣΤΥΧΩΣ :'(μακριά από την φυσική της έδρα και παρόλο τον κατατρεγμό των τελυταίων 30 χρόνων κατάφερε να είναι η πρώτη(και ελπίζουμε όχι η μοναδική) Κυπριακή ομάδα που θα παίξει σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.Μπράβο στον Τιμούρ Κετσπάγια για το πολύ αξιόμαχο σύνολο που έφτιαξε κ που κατάφερε να προκριθεί ΑΝΕΤΑ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.Είμαι σίγουρος ότι από την Κύπρο καμμιά ομάδα δεν θα περάσει εύκολα.
Από την άλλη το γεγονός ότι μια ομάδα σαν την Ανόρθωση θα παίξει στα σαλόνια της Ευρώπης ,θα αναδείξει το προσφυγικό της πρόβλημα,αφού όλοι θα ψάξουν να την βρουν και δη το πρόβλημα της Κύπρου,με τα κατεχόμενα,γενικότερα.

Ωσ Ελληνας είμαι υπερήφανος για την πρόκριση της Ανόρθωσης.
Καλή τύχη παιδιά.

Τα 4 δαχτυλάκια του Δέλλα τα είδες μετά την λήξη?????????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom