solitonios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Ηρεμία!!!
ρε κοπρέσκυλε ΣΚΟΤΕΙΝΕ τι κάνεις..???
Mia χαρά ξάδελφε.Ξεκουράζομαι από την κρεπάλη των διακοπών κ της Κούβας στην δουλίτσα μου.15/9 ετοιμάσου για κρασοκατάνυξη βαρβάτη.Εχουμε τα γενέθλια του θρεντ.Σκέψου κάτι καλό από τώρα να κάνουμε ρε.
κανινιστε με τους αριανουσ κανα ραντεβου αλλα πεανια.....ρε πιγενε σε κανα μπουρδελο τορα που ισε νεος και μπορεις ή βρες καμια γνωστη σου και ξιγισουήμεροι είμαστε... με αυτή την ζέστη πως διάολο να ηερεμήσεις
κανινιστε με τους αριανουσ κανα ραντεβου αλλα πεανια.....ρε πιγενε σε κανα μπουρδελο τορα που ισε νεος και μπορεις ή βρες καμια γνωστη σου και ξιγισου
αν σου σικονετε νεος ισεμην στεναχωριέσαι.. το εξασκώ το άθλημα... όσο για το νέος.. αρχίζεις να μου φαίνεσαι καλό παιδί..
Φρεγάτες ,αντιτορπιλλικά και πετρελειοφόρο....που σε ΝΑΥΑΡΧΕ μεγαλε εχθρε,ρε συ σε πιο πλοιο ησουν?
μέχρι και με την γυναίκα μου ρεεεεαν σου σικονετε νεος ισε
Φρεγάτες ,αντιτορπιλλικά και πετρελειοφόρο....
βόθρε...με τους νεκρούς δεν πάιζουνε...δεν σηκώνει ούτε αβάντα,ούτε αστειάκια....θάθελες να αρχίσω να λέω για την 7?....αλλά γαύρος είσαι στο μυαλό και εσύ δυστυχώς......αυτά παλουκάρι και να σκέφτεσαι πριν γράψεις......θα θελες να σκοτωσεις αλλα δεν κλεινετε ραντεβου,οι βαζελοι εκλεισαν μαχη και στις μαχες υπαρχουν θυματα,γι αυτο και γω επιδη δεν με περνει σωματικα δεν σιμετεχω ενω εσυ ως ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ διμετρος γιατι δεν συμετεχεις????
με τη γιναικα δεν μου σικονετε με τιποτα γι αυτο με λει γερο στις φιλες τηςμέχρι και με την γυναίκα μου ρεεεε
στην 7 ηταν ατιχιμα,στιν Λαυριου μαλακες και απο τις διο πλευρες εκλισαν ραντεβου ψευτομαγκιας και στο τελος κλενε μανουλες και απο τις διο μεριεςβόθρε...με τους νεκρούς δεν πάιζουνε...δεν σηκώνει ούτε αβάντα,ούτε αστειάκια....θάθελες να αρχίσω να λέω για την 7?....αλλά γαύρος είσαι στο μυαλό και εσύ δυστυχώς......αυτά παλουκάρι και να σκέφτεσαι πριν γράψεις......
κατά τα άλλα...καλησπ΄έρα χανούμια....την κυριακή να έχετε τις σερβιέτες σας μαζί..θα σας χρειαστούν.....
βόθρε...με τους νεκρούς δεν πάιζουνε...δεν σηκώνει ούτε αβάντα,ούτε αστειάκια....θάθελες να αρχίσω να λέω για την 7?....αλλά γαύρος είσαι στο μυαλό και εσύ δυστυχώς......αυτά παλουκάρι και να σκέφτεσαι πριν γράψεις......
κατά τα άλλα...καλησπ΄έρα χανούμια....την κυριακή να έχετε τις σερβιέτες σας μαζί..θα σας χρειαστούν.....
ΝΑΥΑΡΧΕ που βόσκεις ?
Μόνο Πάρνηθα.....δεν τα αφήνεις αυτά.. Πάρνηθα ή Λουτράκι? ή μπλέχτηκες σε καμμιά μουνότριχα?
με τη γιναικα δεν μου σικονετε με τιποτα γι αυτο με λει γερο στις φιλες της
Πάντα έτοιμος.. μασέλα και π..τσος σε εγρήγορσηΓεια σου Ξάδερφε..Ακόνισε τις μασέλες σου....
κανενα προβλημα,θα σταματησει να μου ζαλιζει τα παπαρια καθε βραδυ,αλλα και συ κανονισε σε μου κανα καλο σιτι τουρνα την στείλεις σε μένα
κανενα προβλημα,θα σταματησει να μου ζαλιζει τα παπαρια καθε βραδυ,αλλα και συ κανονισε σε μου κανα καλο σιτι τουρ
με μπριτζολα ή χωρις,παντως εισαι πολυ θαραλεος !!!!!!!!!!!!βολεύεσαι με κανένα μασατζίδικο? μετά τις διακοπές είμαι άφραγκος