Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Eσυ να δεις τι θα αρπάξεις σήμερα κόπανε.Και κολλητος σου δεν είμαι

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ελα ευθημήσμαε με τα αστειάκια σου πάλι.Πήγαινε να δεις τώρα ποιον θα δολοφονήσουν σήμερα οι ομοίοι σου για να προκριθούν κ άσε μας εμάς στην μιζέρια μας κ στα πόσα θα κανουμε να παρουμε.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.016
Πόντοι
1.486
και γω σε ΑΓΑΠΑΩ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΜΟΥ ΜΠΑΡΙ ΜΟΥ!!!!!! οπος και τους Στραινζερ, Τραγουδιστης...
Ελα ευθυμήσαμε με τα αστειάκια σου πάλι.Πήγαινε να δεις τώρα ποιον θα δολοφονήσουν σήμερα οι ομοίοι σου για να προκριθούν κ άσε μας εμάς στην μιζέρια μας κ στα πόσα θα κανουμε να παρουμε.
Μην μου πειράζετε το κολλητάρι!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ελα ευθημήσμαε με τα αστειάκια σου πάλι.Πήγαινε να δεις τώρα ποιον θα δολοφονήσουν σήμερα οι ομοίοι σου για να προκριθούν κ άσε μας εμάς στην μιζέρια μας κ στα πόσα θα κανουμε να παρουμε.
Κολλητε εσεις θα κλεισετε ολα τα διαλυτιρια πλοιων(Ιεραπετρα) στην Ελευσινα και θα μεινουν οι ανθρωποι χορις δουλια ασπλαχνε κεφαλοκρρατη

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Βρε καλώς τον Ναύαρχο... :boobies:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κολλητε εσεις θα κλεισετε ολα τα διαλυτιρια πλοιων(Ιεραπετρα) στην Ελευσινα και θα μεινουν οι ανθρωποι χορις δουλια ασπλαχνε κεφαλοκρρατη

Καλύτερα να σπάω καράβια,παρά να σκοτώνω ανθρώπους

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Καλύτερα να σπάω καράβια,παρά να σκοτώνω ανθρώπους
θα θελες να σκοτωσεις  αλλα δεν κλεινετε ραντεβου,οι βαζελοι εκλεισαν μαχη και στις μαχες υπαρχουν θυματα,γι αυτο και γω επιδη δεν με περνει σωματικα δεν σιμετεχω ενω εσυ ως ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ διμετρος γιατι δεν συμετεχεις????

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Κάνε μου μια χάρη.Ξεκοιμπήσου από το θρεντ αυτό κ πήγαινε όπου στα τσακίδια θες.ΕΔΩ ΣΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ.Φίλους κ υποστηρικτές δολοφόνων ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τέτοιοι είναι οι γαύροι-υποστηρικτές δολοφόνων.Το παίζουν παρθένες κ καλά καταδικάζουν τους δολοφόνους κ αυτούς που προκαλούν βιαιοπραγίες κ με το πρώτο κόλλημα στον τοίχο που τους κάνεις λίγο,αμέσως δείχνουν τον εαυτό τους.

Τάδε έφη ο κατ'άλλα ΄΄καλαμπουρτζής΄΄ :jerking: :jerking: :jerking: Vothros: στις μαχες υπαρχουν θυματα,οπότε καλά του έκαναν του άτυχου Μιχάλη.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
πούσαι vothros... εγώ είμαι δίμετρος και ΠΑΟΚΤΣΗΣ... μη μου ενοχλείς τα ξαδέλφια θα έχεις να κάνεις μαζί μου... θα σου βάλω το κεφάλι στον λωκό...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Mia ζωή μαλάκας ήσουν.Τώρα θα φτιάξεις;;;
Είδες να θέλω ρε κόπανε να πάω σε μάχη;;;;
Ε τότε ρε κόπανε έπρεπε να σκοτώσετε άλλους 50 αφού υπάρχει μάχη.
Είδες πώς αναιρείσαι;;;λες ότι έίναι ηλίθια αυτά που σκότωσαν τον Φιλόπουλο,και από την άλλη λες ότι στις μάχες υπάρχουν θύματα.

Κάνε μου μια χάρη.Ξεκοιμπήσου από το θρεντ αυτό κ πήγαινε όπου στα τσακίδια θες.ΕΔΩ ΣΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ.Φίλους κ υποστηρικτές δολοφόνων ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ
κολλητε εγω σε μαχη δεν σιμετεχω ουτε με τους Τουρκους,αλλα αυτοι που βρισκονταν στην λαυριου πρασινοι και κοκκινοι ηταν εκει για να αλλιλοσκοτωθουν

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
πούσαι vothros... εγώ είμαι δίμετρος και ΠΑΟΚΤΣΗΣ... μη μου ενοχλείς τα ξαδέλφια θα έχεις να κάνεις μαζί μου... θα σου βάλω το κεφάλι στον λωκό...
29 Φλεβαρη του 2009 θα συναντηθουμε,1,68 100 κιλα αισιως,σε περιμενω κολλιτε

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
χάσουμε κερδίσουμε το ξύλο θα το φάτε.. δεν ξέρω γιατί... κάτι θα έχετε ή πρόκειται να κάνετε.. απλά το ρίχνουμε προκαταβολή..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Για να πέσει καμμιά μάπα μόνο κ καμμιά πέτρα,όχι να βγάλουν μαχάιρια κ μετά να του λιώσουν το κεφάλι με καδρόνια.Αν δεν ξέρεις τους όρους του ραντεβού,καλύτερα βούλωστο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom