DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Μηνύματα
- 15.458
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
+4 δαχτυλακια του Τραϊανού μας κάνουν 41 κ συ σπιτάκι σου
σπιτι το βραδι και στο διμοτικο με μαθε η δασκαλα μετα απο μερικους φουσκους οτι το 37 εινε πολυ μεγαλυτερο απο το 11+4 δαχτυλακια του Τραϊανού μας κάνουν 41 κ συ σπιτάκι σου
ρε συ ο Τραγουδιστης σε χει διδαξει καλα ελπιζω να μιν εξαφανιστις και συ,μην χασο κε αλλο κολλιτο!!!!!!!παντως φαλτσαρις λιγο το φα,ανεβα μια οκταδα''τα ραλια , ριλια , ριλια , τα σελινια μονα και διπλα.... τα μονολιρα,
πεντολιρα και που ντα , ο πεζεβεγκης που τα χει στην πουγκα..... οοοοο οοοοο .....''
επιφονημα ιδονης,ιταν αφτο παθητικης ή ενεργιτικης,κολλιτε ακομα και στι δουλια σου νταρνταχαλευεσε ευγε,ελπιζω ενεργιτικα..................οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο''
παλια ενοεις,15γειά σας συναγωνιστές. Πάμε γερά σήμερα για την πρόκριση, να γελάσει το χειλάκι μας.
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
αδελφια αεκτζηδες γιατι ασχολειστε με ρουφιανους-ψευτομαγγες; αγαπιετε ο θρηνος.....(οχι και ο πειραιας...πατριδα!!!!)
εγω ξερο τη τζιβανα κε τη Τζιοβανα,σε περιμενω στο ΟΥΕΦΑΗ Ζιβανία ή Ζιβάνα είναι ένα ένα παραδοσιακό κυπριακό απόσταγμα που παράγεται στο νησί της Κύπρου από τον οπό μήλου (ή τα κατακάθια), δηλαδή το υπόλειμμα σταφυλιών που πιέστηκαν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας οινοποίησης (συμπεριλαμβανομένων των μίσχων και των σπόρων) που αναμίχθηκε με τα υψηλής ποιότητας ξηρά κρασιά που παρήχθησαν από τις τοπικές ποικιλίες σταφυλιών της Κύπρου. Το μίγμα οπού μήλου/κρασιού αποστάζεται έπειτα στις ειδικές παραδοσιακές συσκευές απόσταξης, παράγοντας τη ζιβανία. Η Zιβανία χαρακτηρίζεται από τη χαρακτηριστική της γεύση και το άρωμά της. Είναι άχρωμο και είναι ένα ευχάριστο οινοπνευματώδες με το ελαφρύ άρωμα των σταφίδων. Η τυπική περιεκτικότητα σε οινόπνευμα είναι 45%vol. Δεν περιέχει ζάχαρη και δεν έχει καμία οξύτητα.
Ιδανικό για όλους τους στενοχωρημένους προκειμένου να ξεχαστούν.Στην υγειά σας
Λαοδικειας.....ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΙΤΡΙΝΗ κοκκινια.....μας τα εχουν κλ...ι δεκαδες φορες οι κουραδομαγκες εδω.....Sanim είσαι Περαιώτης;;;γιατι κ γω είμαι γέννημα-θρέμμα Περαιώτης-Πασαλιμανιώτης όπου διαμένω ακόμα ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ
φίλε μου, και ξεφτιλιστήκατε εχθές και κάνεις και πνεύμα σε αυτά που γρ΄φω χωρίς εγώ να ασχοληθώ με τον Ολυμπιακό. Πόσο κομπλεξικός είσαι τελικά? Κάτσε να κλάψεις την μοίρα σου και άσε την ΑΕΚ. Ασχολήθηκα εγώ με εσάς?παλια ενοεις,15
ξεχασες την ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΙΑ.....Το χαλούμι ή χαλλούμι (τουρκικά: hellim) είναι κυπριακό τυρί. Παρασκευάζεται από κατσικίσιο ή αγελαδινό γάλα και γίνεται στο γκριλ, τηγανητό ή σαγανάκι.
Έχει άσπρο χρώμα και σημαντικό χαρακτηριστικό του είναι ότι δε λιώνει στην υψηλή θερμοκρασία που αναπτύσσεται κατά το ψήσιμό του.
Ιδανικό για το τελείωμα ενός εύγεστου Κυπριακού λουκάνικου με νεύρα
παλια,15φίλε μου, και ξεφτιλιστήκατε εχθές και κάνεις και πνεύμα σε αυτά που γρ΄φω χωρίς εγώ να ασχοληθώ με τον Ολυμπιακό. Πόσο κομπλεξικός είσαι τελικά? Κάτσε να κλάψεις την μοίρα σου και άσε την ΑΕΚ. Ασχολήθηκα εγώ με εσάς?
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά