Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Τεσπά.......κάτσε να περάσουμε την Ομόνοια..........γιατί μας βλέπω να μένουμε στάση Κολιάτσου.......

τί να περασετε βρε sonyp μου την ομονοια οταν δεν μπορει να δημιουργησει ευκολα φασεις η ομαδα.Μόνο απο πολυ μετρια εμφανιση της ομονοιας και πολλα πουληματα μπαλλας μπορει η αεκ να ελπιζει.Εκει την καταντησε ο ντεμης ο οπαδος,δεν το βλεπεις?

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Δεν πάνε να κάνουνε ότι θέλουνε......ο Πανακρωτηριακός να κερδίζει εδώ κάτω και........  :)

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.860
Πόντοι
606
Για να δουμε τι θα γινει σημερα στο φιλικο με τη Μπολονια.Εμεις εκει.Στις 7 μωρη αρρωστειααααααααααααααααααααα :rockon:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
το μουστακι μας μαρανε.....υπομονη λιγο ακομα μεχρι να μπει ο τιγρης στην μηχανη..
Tιγρης ;;;;;;  χαχα χαχα χαχα
Αυτος δεν ητανε που σας πουλησε στο Τροχανα; Τι εγινε τοτε; σταματησε η μηχανη;

zestos

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
37
Πόντοι
0
Tιγρης ;;;;;;  χαχα χαχα χαχα
Αυτος δεν ητανε που σας πουλησε στο Τροχανα; Τι εγινε τοτε; σταματησε η μηχανη;
Φίλε η πλάκα είναι ότι με το Τροχανά η ομάδα έπαιζε μπαλάρα.
Η τωρινή ξεφτίλα του Ντέμη δεν έχει μέτρο σύγκρισης. Ακόμα και με τον "Ζήτα Ελλάς" τη δεκ. 80 η ομάδα βλεπότανε...

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
ακομα και ο τροχανας,και εδω ειναι η πλακα,πηρε 2 κυπελλα,το 96 και το 97,ετουτοι εδω σε μια τετραετια τι εχουν να επιδειξουν..?αν και το 96,97 ο γαυρος μας ηταν πελατης..ενω τωρα...οταν τον νικαμε κανουμε παρτι,ας ειναι καλα ο ριμπο..

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
πουθενα φιλαρακι...και αυτο του καταλογιζω και εγω,αλλα αν το δεις μακροσκοπικα το θεμα,μονο αυτος μπορει να μας φερει τιτλο...εχει τον τροπο και τα φραγκα,οι τωρινοι δεν μπορουνε πλεον και το αποδειξανε περσυ περιτρανα
Σωστος φιλε.Και εγω αυτο πιστευω.Ναι μεν δεν τρωμε πλεον τα παραμυθια του Μελισσσανιδη γιατι μας πουλησε οταν τον ειχαμε αναγκη πραγματικα.Αλλα ελα που τον χρειαζομαστε κιλας σαυτην την εποχη του μπατζετ που ζουμε.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.860
Πόντοι
606
Αφηστε τωρα τους κοντους και τους ψηλους,τους μουστακιδες,τους αγαπουληδες και τους τιγρεις και παμε να δουμε την αρρωστεια στο γηπεδο.Η ΑΕΚ ειναι ιδεα και οι ιδεες δεν αποθνησκουν :rockon:

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
εγω αν δεν δω αλλαγη στο γηπεδο δεν ξαναπαταω...ειναι σαν να πληρωνω για να βλεπω να μου πηδανε την γυναικα,4 χρονια στηριξα,με διαρκειας και με οτι μπορουσα,εκανα υπομονη,πικραθηκα,αλλα μετα τα περσινα πλεον εμπιστοσυνη δεν εχω καμια οτι με την υπαρχουσα διοικηση μπορουμε να δουμε κατι καλλυτερο...για τιτλο ουτε που συζηταω...το πολλυ κανα κυπελακι

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.860
Πόντοι
606
Καλα το τι ακουσε ο κοντινιο για το μουστακι.....
:2funny: :2funny:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Επσερα καλη Χανουμοκολληταρια μου ,οτι καλυτερο το φετειβνο χειμωνα ,εκτοσ απο τα 15!!!!!!!!!Να στε καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Επσερα καλη Χανουμοκολληταρια μου ,οτι καλυτερο το φετειβνο χειμωνα ,εκτοσ απο τα 15!!!!!!!!!Να στε καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλησπέρα φιλαράκι!!Μας έλειψες και δεν είχαμε άνθρωπο να κλάψουμε παρέα...Ξέρεις εσύ ,για το κάζο και των δύο μας μιλάω με τους Τσύπριους!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Καλησπέρα φιλαράκι!!Μας έλειψες και δεν είχαμε άνθρωπο να κλάψουμε παρέα...Ξέρεις εσύ ,για το κάζο και των δύο μας μιλάω με τους Τσύπριους!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Ναυαρχε οι εφημεριδεσ σε σασ κανουνε ζημια θεοποιωντασ τισ κινησεις του Ντεμη,Δωνη(ουτε ο Φεργκιοσον να ηταν) οπωσ και του βαζελου,και σε μασ επειδη κλεισανε τα στοματα αβανταρουν τουσ ρουφιανουσ Βησαριον-Πατσα-Στολ και τον ΝεστοΜαλντινι Αβρααμ(εγω τα λεγα...οτι ειναι γιοιυρουσι οπωσ και ο παπασταθο),και ο Σωκρατησ ειδε οτι ετρωγε λεφτα ο Ιβιτσ και εβαλε τον Χρυσικο που ειναι καλοσ διαχειριστησ αλλ δεν αναλαμβανει προτοβουλιεσ,
οσον αφορα τον Βαζελο και σασ ειναι πρωτη φορα που βαζουν μαζι συμβολαιο παικτη και λεφτα ομαδασ στο μεταγραφικο μπατζετ....

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ναυαρχε οι εφημεριδεσ σε σασ κανουνε ζημια θεοποιωντασ τισ κινησεις του Ντεμη,Δωνη(ουτε ο Φεργκιοσον να ηταν) οπωσ και του βαζελου,και σε μασ επειδη κλεισανε τα στοματα αβανταρουν τουσ ρουφιανουσ Βησαριον-Πατσα-Στολ και τον ΝεστοΜαλντινι Αβρααμ(εγω τα λεγα...οτι ειναι γιοιυρουσι οπωσ και ο παπασταθο),και ο Σωκρατησ ειδε οτι ετρωγε λεφτα ο Ιβιτσ και εβαλε τον Χρυσικο που ειναι καλοσ διαχειριστησ αλλ δεν αναλαμβανει προτοβουλιεσ,
οσον αφορα τον Βαζελο και σασ ειναι πρωτη φορα που βαζουν μαζι συμβολαιο παικτη και λεφτα ομαδασ στο μεταγραφικο μπατζετ....
Άστα να πάνε γενικώς....Φέτος έχει κλάμα....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Άστα να πάνε γενικώς....Φέτος έχει κλάμα....
αν ο Σωκρατεσ παρει Τζιμπουρ(σιγα τον παικτη για να φανε οι τσατσοι)οπως και αν επερνε καρντοσο,οπως εσεισ την πατησατε με τον Νσαλιβα τον νεο Μακελελε,εδω θελουν να μασ φορτωσει ο Τσοχοχελακησ Γιανακοπουλο,σε σασ Σειταριδη τελειομενοι παικτεσ μονο για νυχτερινεσ εξορμησεισ,...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
χανούμια...καλημέρα....καλώς σας βρήκα μετά πο τις διακοπές.....το αποφάσισα...θ αφήσω μουστάκι να το παίξω ντέμης..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:......

ναύαρχε και λοιποί...κανονίστε καφεδάκι ρεεεεεεεεεεεεεεεεε............ :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
15 φορεσ καλησπερα φιλοι Χανουμια!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
χανούμια...καλημέρα....καλώς σας βρήκα μετά πο τις διακοπές.....το αποφάσισα...θ αφήσω μουστάκι να το παίξω ντέμης..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:......

ναύαρχε και λοιποί...κανονίστε καφεδάκι ρεεεεεεεεεεεεεεεεε............ :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
Καλώς ήρθες Φύλαρχε των Βάζελων!!!!Θα κανονίσουμε καφέ και θα καλέσω ΕΓΩ τον Vothro!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom