Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Βρε βρε...ολα τα καλόπαιδα εδώ μαζευτήκατε??? :rockon: :rockon: :rockon:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

Συνημμένα

• blacktr copy.jpg
    blacktr copy.jpg
    15,5 KB · Εμφανίσεις: 18

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
βρεεεεεεεε............καλώς τον βλαχοδήμαρχο..........σε περιμένουμε στο πιτσούνι με..........αγάπη και ....τρυφερότητα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σιγά μη σκίσετε κανα καλσόν...αλήθεια πόσοι θα μαζευτείτε στην πιάτσα των ταξί για να πάτε γήπεδο??? :2funny:
Θα σας σκίσουμε τον τάχα... :birdman:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
δωρητή.....κατατόπισε τον νεαρό δια τις προθέσεις μας απο του σημείου εισόδου στο ποτάμι και κείθε..... :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
δωρητή.....κατατόπισε τον νεαρό δια τις προθέσεις μας απο του σημείου εισόδου στο ποτάμι και κείθε..... :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
οταν θα μπει στο κωλαρακι του το αστερι τοτε θα καταλαβει τι σημαινει περιστερι :rockon: :rockon: :rockon:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
οταν θα μπει στο κωλαρακι του το αστερι τοτε θα καταλαβει τι σημαινει περιστερι :rockon: :rockon: :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε άσχετε γαυρούλη...όποτε κατεβαίνουμε Αθήνα για να παίξουμε,είμαστε πάντα περισσότεροι από αυτους μέσα στο γήπεδο... :rockon:
κάτι...να δεις πως τους λένε...ταλιμπάν ή κάτι τέτοιο μαζεύονται σε μια γωνία..γύρω στα 20 άτομα και χτυπιούνται σαν μακάκες :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε άσχετε γαυρούλη...όποτε κατεβαίνουμε Αθήνα για να παίξουμε,είμαστε πάντα περισσότεροι από αυτους μέσα στο γήπεδο... :rockon:
κάτι...να δεις πως τους λένε...ταλιμπάν ή κάτι τέτοιο μαζεύονται σε μια γωνία..γύρω στα 20 άτομα και χτυπιούνται σαν μακάκες :2funny: :2funny: :2funny:
τωρα μου την ειπες  :jerking: :jerking:
στα παπαρια μου ρε βλαχο εγω ειμαι ταγμενος με τον εφηβο,οι φενταγιν μου ειναι συμπαθεις μεχρι εκει

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66

Επισκέπτης
Kαλώς τον Dumbo τον ελέφαντα :P
Έχει ξεφύγει η χρυσομαλλούσα... :jerking:
Μα και εσύ δίνεις σημασία στο παιδί με τις ειδικές ανάγκες!
Λέγε του ναι ότι και να λέει!
Ότι είναι ο μεγγαλύτερος σύλλογος παγκοσμίος, την περηφάνια του δαφνωστεφανωμένου έφηβου και γενικά όλες αυτές τις παπαριές που λένε!
Είπαμε ναι ότι και να λέει!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Μα και εσύ δίνεις σημασία στο παιδί με τις ειδικές ανάγκες!
Λέγε του ναι ότι και να λέει!
Ότι είναι ο μεγγαλύτερος σύλλογος παγκοσμίος, την περηφάνια του δαφνωστεφανωμένου έφηβου και γενικά όλες αυτές τις παπαριές που λένε!
Είπαμε ναι ότι και να λέει!
ουστ,επιτελους ποσταρες στο θρεντ της ομαδας σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom