doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
και μακρια απο αστυνομικο τμημαΕπίσης pleasure,doritis,persona και ARION1955!!!!!!!Μόνο που τη μάζωξη θα την κάνουμε κοντά σε Νοσοκομείο!!!!!!!!
και μακρια απο αστυνομικο τμημαΕπίσης pleasure,doritis,persona και ARION1955!!!!!!!Μόνο που τη μάζωξη θα την κάνουμε κοντά σε Νοσοκομείο!!!!!!!!
Καθαρίζω εγώ εκεί ρε συ,μη φοβάσαι.....και μακρια απο αστυνομικο τμημα
ναυτοδικειο θα περασουμε?Καθαρίζω εγώ εκεί ρε συ,μη φοβάσαι.....
όλοι μαζί στο...μπαλαούρο...να γίνει της πουτάνας......ναυτοδικειο θα περασουμε?
μαλλον στρατοδικειο,εγω ημουν ο μοναδικοσ Ι4 λοκατζησναυτοδικειο θα περασουμε?
καλως τηνΒρε βρε...ολα τα καλόπαιδα εδώ μαζευτήκατε???
βρεεεεεεεε............καλώς τον βλαχοδήμαρχο..........σε περιμένουμε στο πιτσούνι με..........αγάπη και ....τρυφερότητα....Βρε βρε...ολα τα καλόπαιδα εδώ μαζευτήκατε???
Σιγά μη σκίσετε κανα καλσόν...αλήθεια πόσοι θα μαζευτείτε στην πιάτσα των ταξί για να πάτε γήπεδο???βρεεεεεεεε............καλώς τον βλαχοδήμαρχο..........σε περιμένουμε στο πιτσούνι με..........αγάπη και ....τρυφερότητα....
οταν θα μπει στο κωλαρακι του το αστερι τοτε θα καταλαβει τι σημαινει περιστεριδωρητή.....κατατόπισε τον νεαρό δια τις προθέσεις μας απο του σημείου εισόδου στο ποτάμι και κείθε.....
οταν θα μπει στο κωλαρακι του το αστερι τοτε θα καταλαβει τι σημαινει περιστερι
τωρα μου την ειπες
Ρε άσχετε γαυρούλη...όποτε κατεβαίνουμε Αθήνα για να παίξουμε,είμαστε πάντα περισσότεροι από αυτους μέσα στο γήπεδο...
κάτι...να δεις πως τους λένε...ταλιμπάν ή κάτι τέτοιο μαζεύονται σε μια γωνία..γύρω στα 20 άτομα και χτυπιούνται σαν μακάκες
Ποιον έφηβο μωρή ψωλοαρπάχτρα???τον GAY???τωρα μου την ειπες
στα παπαρια μου ρε βλαχο εγω ειμαι ταγμενος με τον εφηβο,οι φενταγιν μου ειναι συμπαθεις μεχρι εκει
Ποιον έφηβο μωρή ψωλοαρπάχτρα???τον GAY???
Ουστ λούγκρα...
Έλα εσύ και θα δεις......ναυτοδικειο θα περασουμε?
Kαλώς τον Dumbo τον ελέφανταΣκάστε λούγκρες!
Μα και εσύ δίνεις σημασία στο παιδί με τις ειδικές ανάγκες!Kαλώς τον Dumbo τον ελέφαντα
Έχει ξεφύγει η χρυσομαλλούσα...
ουστ,επιτελους ποσταρες στο θρεντ της ομαδας σουΜα και εσύ δίνεις σημασία στο παιδί με τις ειδικές ανάγκες!
Λέγε του ναι ότι και να λέει!
Ότι είναι ο μεγγαλύτερος σύλλογος παγκοσμίος, την περηφάνια του δαφνωστεφανωμένου έφηβου και γενικά όλες αυτές τις παπαριές που λένε!
Είπαμε ναι ότι και να λέει!