Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εμενα μου αρεσε παντως η αεκ κ μην ξεχναμε οτι η ομαδα δεν εχει δεσει ακομα,δεν επαιζε ουτε μπασινας ουτε κυριακος...
ηταν ωραια στημμενη αλλα δεν εκανε ουτε μια καλη φαση κ πιστευω οτι ηταν λογω του οτι ακομα ειναι αρχη...
κατα τα αλλα η ομονοια ηταν για τον πουτσο κ πιστευω οτι 3 γκολακια της τα εριχνε ανετα η αεκ..

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Όχι απλώς χάλια, το χειρότερο παιχνίδι που έχω δει!
Να πω την αλήθεια ψιλοχάρηκα, μακάρι να αποκλειστούμε και να καταποντιστούμε στο πρωτάθλημα μήπως και φύγει ο κοντός!
Εγώ προσωπικά τον ευχαριστώ για την βοήθεια του στις δύσκολες στιγμές αλλά όταν έρχεται η ώρα να φύγεις για κάτι καλύτερο και δεν τον κάνεις δείχνει άλλα πράγματα και τακτικές!

απο ανθρωπους σαν τον ντεμη τί περιμενες?οπαδος προεδρος?ειναι ποτε δυνατον?

Επισκέπτης
Οι οπάδοι- πρόεδροι ήταν καλοί παλιά, τώρα θέλεις τεχνοκράτες στο τιμόνι μιάς επιχείρησης, μιάς που και το ποδόσφαιρο πλέον είναι καθαρά επιχείρηση!

zestos

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
37
Πόντοι
0
Τι ήταν αυτό ρε παιδιά; Βλέπω την ΑΕΚ από τα υπότιθέμενα πέτρινα χρόνια του 80 και τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί. Στην κυριολεξία με έχουνε κάνει να νοσταλγώ Γιάννη Δίντσικo, Τζίμη Πατίκα και Μάκη Χατζή. Αίσχος, ούτε μια φάση, ούτε ένα σουτ, ούτε μια πρωτοβουλία, όλοι υπνωτισμένοι και άτεχνοι, να παρακαλάμε να κερδίσουμε φάουλ μπας και το βάλει ο μπαρμπα - Ριβάλντο. Ένα ξέρω μάγκες, ο κοντός ανεξαρτήτως προθέσεων έχει κοντύνει την ομάδα. Εδώ και 5 χρόνια κάθε χρόνο βλέπουμε και χειρότερη μπάλα, που θα πάει αυτό ρε;

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Το ένα έσπασε,ελπίζω να ,γίνει το αυριανό....Είμαι και γκαντέμης γμτ γι'αυτό αλλάζω τροπάριο:

[move][size=13pt]ΘΑ ΦΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/size][/move]

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Όταν εγώ φωνάζω ότι δεν αξίζει να ασχολούμαστε,με λέτε οπαδό εκ του μακρόθεν..Ρε καναπέ εδώ και δέκα χρόνια και για όσο πάει....Άντε με τα μαλακισμένα που φοράνε την ΕΝΔΟΞΗ ΦΑΝΕΛΑ και την ξεφτιλίζουνε γιατί κάθονται πάνω στα παχυλά συμβόλαια που ΕΜΕΙΣ τους προσφέρουμε!!!Δυστυχώς οι Τσύπριοι μας τον χώσανε και τώρα τρέχουμε......
Υ.Γ. Χρόνια πολλά σε όλα τα αδέρφια και μη.......

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Όταν εγώ φωνάζω ότι δεν αξίζει να ασχολούμαστε,με λέτε οπαδό εκ του μακρόθεν..Ρε καναπέ εδώ και δέκα χρόνια και για όσο πάει....Άντε με τα μαλακισμένα που φοράνε την ΕΝΔΟΞΗ ΦΑΝΕΛΑ και την ξεφτιλίζουνε γιατί κάθονται πάνω στα παχυλά συμβόλαια που ΕΜΕΙΣ τους προσφέρουμε!!!Δυστυχώς οι Τσύπριοι μας τον χώσανε και τώρα τρέχουμε......
Υ.Γ. Χρόνια πολλά σε όλα τα αδέρφια και μη.......
εγινες ολυμπιακος???????? :2funny: :2funny:
περαστικα μας παντως καναμε το κυπριακο πρωταθλημα να φαινεται ισπανικο

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
εγινες ολυμπιακος???????? :2funny: :2funny:
περαστικα μας παντως καναμε το κυπριακο πρωταθλημα να φαινεται ισπανικο
Καλημέρα!ΟΛυμπιακός ΠΟΤΕ δεν θα γίνω,αυτό όμως δεν με εμποδίζει να βγάζω τα οπαδικά γυαλιά και να υποστηρίζω τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη...Κάτι που πιστεύω ότι κάνεις κι εσύ φίλε....
ΥΓ.Το Κυπριακό πρωτάθλημα είναι κατώτερο και από αυτό της Μάλτας..Αλλά φαίνεται ότι το δικό μας είναι πιο  κάτω και από αυτό ακόμη....

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
για αυτο γινε ΑΡΗΣ να γουστΑΡΗΣ :) πιστευω οτι θα περασουν ολες οι Ελληνικες ομαδες

Επισκέπτης
Ελληνικες ειπαμε οχι τουρκικες ακους εκει η μπαουγκ
Αρης (Κίκε Ερνάντεθ): Κέλεμαν, Λέμπο, Μάρκο Αουρέλιο, Γιάχιτς, Βανγκέλι (52' Χαβίτο), Τόνι Κάλβο (52' Βλόνταρτσικ), Νάτσο Γκαρσία, Μπατιόν, Ζεντίλ (66' Νέτο), Κόκε, Ρεγκέιρο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Άιντε Ελλαδάρα!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλημέρα!ΟΛυμπιακός ΠΟΤΕ δεν θα γίνω,αυτό όμως δεν με εμποδίζει να βγάζω τα οπαδικά γυαλιά και να υποστηρίζω τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη...Κάτι που πιστεύω ότι κάνεις κι εσύ φίλε....
ΥΓ.Το Κυπριακό πρωτάθλημα είναι κατώτερο και από αυτό της Μάλτας..Αλλά φαίνεται ότι το δικό μας είναι πιο  κάτω και από αυτό ακόμη....
εάν σ αυτή την ΑΕΚ δεν έχει θέση ο ΟΚΚΑΣ και ο ΑΛΩΝΕΥΤΗΣ και ο ΑΡΑΠΗΣ εγώ είμαι Κύπριος.........

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Αρης (Κίκε Ερνάντεθ): Κέλεμαν, Λέμπο, Μάρκο Αουρέλιο, Γιάχιτς, Βανγκέλι (52' Χαβίτο), Τόνι Κάλβο (52' Βλόνταρτσικ), Νάτσο Γκαρσία, Μπατιόν, Ζεντίλ (66' Νέτο), Κόκε, Ρεγκέιρο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Άιντε Ελλαδάρα!!!
Forza Ελλαδα ηταν στον παγκο Σηφακης Πριττας

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Το παλικάρι είναι άσχετο, ανώριμο και ο πλέον ακατάλληλος, κατ' ευφημισμόν πρόεδρος που έχει περάσει ποτέ από την ΑΕΚ. Αυτοί που απαρτίζουν τη διοίκηση είναι ακόμα πιο άσχετοι. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι (πάντα). Αυτό που είδα εχθές δεν ήταν ομάδα, ούτε καν μπουρδέλο. Τακτική ΜΗΔΕΝ. Οι Κουκουβάουνες θα έπαιζαν καλύτερα. Χάλι άνευ προηγουμένου με αντίπαλο της πλάκας. Είναι τόσο μαλάκες, μα τόσο μαλάκες, που θέλουν να (ξε)πουλήσουν και τον Μπλάνκο. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το παλικάρι είναι άσχετο, ανώριμο και ο πλέον ακατάλληλος, κατ' ευφημισμόν πρόεδρος που έχει περάσει ποτέ από την ΑΕΚ. Αυτοί που απαρτίζουν τη διοίκηση είναι ακόμα πιο άσχετοι. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι (πάντα). Αυτό που είδα εχθές δεν ήταν ομάδα, ούτε καν μπουρδέλο. Τακτική ΜΗΔΕΝ. Οι Κουκουβάουνες θα έπαιζαν καλύτερα. Χάλι άνευ προηγουμένου με αντίπαλο της πλάκας. Είναι τόσο μαλάκες, μα τόσο μαλάκες, που θέλουν να (ξε)πουλήσουν και τον Μπλάνκο. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.

το μαγαζί φίλε θυμίζει κατά πολύ το τσίρκο του Μπάκε στον βάζελο πριν 2 χρόνια...............
Οσο πιο γρήγορα καθαρίσετε με τους παραλίες, τόσο πιο γρήγορα θα φτιάξετε ομάδα.....
Αρκετά με τους κομμουνιστές Φερραρίστι και τους ΑΕΚτζήδες Σπιούνους

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
εάν σ αυτή την ΑΕΚ δεν έχει θέση ο ΟΚΚΑΣ και ο ΑΛΩΝΕΥΤΗΣ και ο ΑΡΑΠΗΣ εγώ είμαι Κύπριος.........
Παρ'όλο που δεν κατάλαβα που κολλάει η παράθεση,θα σου απαντήσω ότι σε αυτήν την ΑΕΚ έπαιζα κι εγώ!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Παρ'όλο που δεν κατάλαβα που κολλάει η παράθεση,θα σου απαντήσω ότι σε αυτήν την ΑΕΚ έπαιζα κι εγώ!!!!!!
κολλάει στο σχόλιο για το επίπεδο του Κυπριακού πρωταθλήματος........
και τελικά ο Δώνης είναι φως φανάρι πως δεν κάνει για την ΑΕΚ τουλάχιστον.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
το μαγαζί φίλε θυμίζει κατά πολύ το τσίρκο του Μπάκε στον βάζελο πριν 2 χρόνια...............
Οσο πιο γρήγορα καθαρίσετε με τους παραλίες, τόσο πιο γρήγορα θα φτιάξετε ομάδα.....
Αρκετά με τους κομμουνιστές Φερραρίστι και τους ΑΕΚτζήδες Σπιούνους

Το άλυτο πρόβλημα της ΑΕΚ ήταν πάντα ότι δεν είχε σοβαρή διοίκηση. Στην καλύτερη περίπτωση είχε ευκαιριακά λαμόγια τύπου Μελισσανίδη που γνώριζαν τον χώρο και το παρασκήνιο και μπόρεσαν και φάνηκαν όταν ο Σωκράτης ήταν ανύπαρκτος. Η κατάσταση είναι πλέον τραγική. Λυπάμαι όλους αυτούς (18.000 άτομα) που ηλιθίως σκεπτόμενοι, πήγαν και πήραν διαρκείας αντί να κάνουν εμπάργκο στον Μαλάκα.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
κολλάει στο σχόλιο για το επίπεδο του Κυπριακού πρωταθλήματος........
και τελικά ο Δώνης είναι φως φανάρι πως δεν κάνει για την ΑΕΚ τουλάχιστον.
Αυτό ακόμα παίζεται.Πάντως απ'ότι βλέπω ο Ερνέστος δεν θα προλάβει το άνοιγμα των σχολείων... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom