ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.056
- Πόντοι
- 1.486
Κόψε και κάτι.... ;)αντε και στην επομενη φαση με την πλατεια βαθης![]()
Κόψε και κάτι.... ;)αντε και στην επομενη φαση με την πλατεια βαθης![]()
που εισαι ρε τομαρι?εχεις παρατησει την συμμαχια τελειως η μου φαινεται?Κόψε και κάτι.... ;)
Μέσα κανονικότατα και με το νόμο,απλώς δεν σε πετυχαίνω.....που εισαι ρε τομαρι?εχεις παρατησει την συμμαχια τελειως η μου φαινεται?![]()
νομιζα οτι εισαι καλος στο σημαδιΜέσα κανονικότατα και με το νόμο,απλώς δεν σε πετυχαίνω.....
Παμε μωρη αρρωστειααααααα!!!!!καλησπερα αδελφια ΑΕΚΑΡΕΣ
δεν την υποτιμώ μια ομάδα όποια και να είναι. Οι τεσσάρες είναι πρόσφατες δυστυχώς και για τους τρεις. ένα κύκλο κάναμε. Εμείς στον ΠΑΟ, εσείς σε εμάς και ο ΠΑΟ σε εσάς. Δανεικά είναι όλα αυτά. Όσο για το ποιος θα πάρει πρωτάθλημα, το χορτάρι θα το δείξει. Οι μεταγραφές κάθε χρονιά είναι για εφημεριδική κατανάλωση.εγω διαρκειας δεν πηρα φιλε φετος..ξενερωσα αλλα την ομαδα μου την υποστηριζω..ρε λαστ μοικαν μην υποτιμας μια μεγαλη ομαδα ποτε..γιατι η τεσαρα προσφατη ειναι..![]()
![]()
Ξερεις τι του φωναζουμαι του Γεωργεα στο πεταλο ε?Γεωργεα,Γεωργεα τα φυτα στη Καλαματα ειναι ωραιαδεν την υποτιμώ μια ομάδα όποια και να είναι. Οι τεσσάρες είναι πρόσφατες δυστυχώς και για τους τρεις. ένα κύκλο κάναμε. Εμείς στον ΠΑΟ, εσείς σε εμάς και ο ΠΑΟ σε εσάς. Δανεικά είναι όλα αυτά. Όσο για το ποιος θα πάρει πρωτάθλημα, το χορτάρι θα το δείξει. Οι μεταγραφές κάθε χρονιά είναι για εφημεριδική κατανάλωση.
Πάμπολλα τα παραδείγματα. Εμένα αυτό που με ξενέρωσε δεν είναι αν πήρε παίκτες ή όχι. Αν έδωσε λεφτά ή όχι. Αλλά ρε πούστη μου, μετά από τόσα χρόνια θα έπρεπε να είχε ένα σχεδιασμό. Ο Θείος φέτος δείχνει να μην ξέρει από πού να αρχίσει και πού να τελειώσει. Αυτό μου την έσπασε. Τώρα το τι θα αποδώσουνε η κάθε μεταγραφή όποια και να είναι...αυτό θα το δείξει ο χρόνος.
Απλό παράδειγμα: όταν ήρθε ο Πάντος ολοι λέγανε πως πήγε και πήρε ένα παικτάκι από την προοδευτική. Αυτός ο μαγκάκος όμως όχι απλά εχει βγάλει τα λεφτά του αλλά μας έχει ξελασπώσει αμέτρητες φορές. Και είναι ακριβώς το ίδιο για την δική σας περίπτωση ο Γεωργέας.
Το ένα έσπασε,ελπίζω να ,γίνει το αυριανό....Είμαι και γκαντέμης γμτ γι'αυτό αλλάζω τροπάριο:Εγώ πάντως θέλω το δύο στα δύο με τους "αδελφούς" Τσύπριους......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όχι απλώς χάλια, το χειρότερο παιχνίδι που έχω δει!απο οτι εμαθα η αεκ εχασε 1-0 εδω μεσα.Δεν το ειδα το ματσακι,αλλα απο οτι μου ειπαν ηταν ενα ματσο χαλια.![]()