Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
καλησπερα αδελφια ΑΕΚΑΡΕΣ

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
να δουμε και φετος τι θα κανουμε...θελω τιτλο αδελφεεε

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εκτορα, πρόσεξέ με τι θα σου πω.
φέτος έχετε σοβαρές πιθανότητες να το πάρετε...ειδικά αν δεν το πάρει ο ΠΑΟ ή ο ΟΣΦΠ ή ο ΑΡΗΣ ή ο μΠΑΟΚ τότε σίγουρα σου λέω πως θα το πάρετε εσείς...
χαχαχαχα
με έχει πιάσει μια μαλακία και ξενερωσιά έτσι όπως πήγανε οι μεταγραφές του Ολυμπιακού φέτος...που κρίμα το διαρκείας που πήρα...

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
εγω διαρκειας δεν πηρα φιλε φετος..ξενερωσα αλλα την ομαδα μου την υποστηριζω..ρε λαστ μοικαν μην υποτιμας μια μεγαλη ομαδα ποτε..γιατι η τεσαρα προσφατη ειναι.. :bottom: :bottom:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εγω διαρκειας δεν πηρα φιλε φετος..ξενερωσα αλλα την ομαδα μου την υποστηριζω..ρε λαστ μοικαν μην υποτιμας μια μεγαλη ομαδα ποτε..γιατι η τεσαρα προσφατη ειναι.. :bottom: :bottom:
δεν την υποτιμώ μια ομάδα όποια και να είναι. Οι τεσσάρες είναι πρόσφατες δυστυχώς και για τους τρεις. ένα κύκλο κάναμε. Εμείς στον ΠΑΟ, εσείς σε εμάς και ο ΠΑΟ σε εσάς. Δανεικά είναι όλα αυτά. Όσο για το ποιος θα πάρει πρωτάθλημα, το χορτάρι θα το δείξει. Οι μεταγραφές κάθε χρονιά είναι για εφημεριδική κατανάλωση.
Πάμπολλα τα παραδείγματα. Εμένα αυτό που με ξενέρωσε δεν είναι αν πήρε παίκτες ή όχι. Αν έδωσε λεφτά ή όχι. Αλλά ρε πούστη μου, μετά από τόσα χρόνια θα έπρεπε να είχε ένα σχεδιασμό. Ο Θείος φέτος δείχνει να μην ξέρει από πού να αρχίσει και πού να τελειώσει. Αυτό μου την έσπασε. Τώρα το τι θα αποδώσουνε η κάθε μεταγραφή όποια και να είναι...αυτό θα το δείξει ο χρόνος.
Απλό παράδειγμα: όταν ήρθε ο Πάντος ολοι λέγανε πως πήγε και πήρε ένα παικτάκι από την προοδευτική. Αυτός ο μαγκάκος όμως όχι απλά εχει βγάλει τα λεφτά του αλλά μας έχει ξελασπώσει αμέτρητες φορές. Και είναι ακριβώς το ίδιο για την δική σας περίπτωση ο Γεωργέας.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Εγώ πάντως θέλω το δύο στα δύο με τους "αδελφούς" Τσύπριους...... :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.807
Πόντοι
606
δεν την υποτιμώ μια ομάδα όποια και να είναι. Οι τεσσάρες είναι πρόσφατες δυστυχώς και για τους τρεις. ένα κύκλο κάναμε. Εμείς στον ΠΑΟ, εσείς σε εμάς και ο ΠΑΟ σε εσάς. Δανεικά είναι όλα αυτά. Όσο για το ποιος θα πάρει πρωτάθλημα, το χορτάρι θα το δείξει. Οι μεταγραφές κάθε χρονιά είναι για εφημεριδική κατανάλωση.
Πάμπολλα τα παραδείγματα. Εμένα αυτό που με ξενέρωσε δεν είναι αν πήρε παίκτες ή όχι. Αν έδωσε λεφτά ή όχι. Αλλά ρε πούστη μου, μετά από τόσα χρόνια θα έπρεπε να είχε ένα σχεδιασμό. Ο Θείος φέτος δείχνει να μην ξέρει από πού να αρχίσει και πού να τελειώσει. Αυτό μου την έσπασε. Τώρα το τι θα αποδώσουνε η κάθε μεταγραφή όποια και να είναι...αυτό θα το δείξει ο χρόνος.
Απλό παράδειγμα: όταν ήρθε ο Πάντος ολοι λέγανε πως πήγε και πήρε ένα παικτάκι από την προοδευτική. Αυτός ο μαγκάκος όμως όχι απλά εχει βγάλει τα λεφτά του αλλά μας έχει ξελασπώσει αμέτρητες φορές. Και είναι ακριβώς το ίδιο για την δική σας περίπτωση ο Γεωργέας.
Ξερεις τι του φωναζουμαι του Γεωργεα στο πεταλο ε?Γεωργεα,Γεωργεα τα φυτα στη Καλαματα ειναι ωραια :tooth:

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
συμφονω σε οτι ειπες για παντο και γεωργεα φιλε λαστ μοικαν :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:..σωστος..δεν εισαι φανατικλας,και αυτο το παω

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Εγώ πάντως θέλω το δύο στα δύο με τους "αδελφούς" Τσύπριους...... :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:
Το ένα έσπασε,ελπίζω να ,γίνει το αυριανό....Είμαι και γκαντέμης γμτ γι'αυτό αλλάζω τροπάριο:

[move][size=13pt]ΘΑ ΦΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/size][/move]

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.807
Πόντοι
606
Σημερα εχει γλεντι με χαλουμιιιιι :rockon:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Άντε καλή επιτυχία σε ΑΕΚ και Άρη απόψε!!!!!!!!!!!!!!!!

Manalishi

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αντε ρε...κάθε χρονιά τα ίδια και τα ίδια...
Βάζουν 5 γκολ στιν κολοπετινιτσα, ωραία....ΟΜΑΔΑΡΑ!!!!!!!
Τρώνε 4άρες , ωπα παιδια, ακόμα προετοιμασία κάνουμε, "να βρούμε τα πατήματα μας..."
ρε για μαλάκες μας περνάνε?
Δες τον ΠΑΟΚ...τρανταχτό παράδειγμα..σε όλη την προετοιμασία όλοι γαμάνε...μετά το πουλι!!!!!!!

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.807
Πόντοι
606
Εφυγα μαγκες.Αντε και καλη επιτυχια στην ΑΕΚΑΡΑ :rockon:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
απο οτι εμαθα η αεκ εχασε 1-0 εδω μεσα.Δεν το ειδα το ματσακι,αλλα απο οτι μου ειπαν ηταν ενα ματσο χαλια. :tickedoff:

Επισκέπτης
απο οτι εμαθα η αεκ εχασε 1-0 εδω μεσα.Δεν το ειδα το ματσακι,αλλα απο οτι μου ειπαν ηταν ενα ματσο χαλια. :tickedoff:
Όχι απλώς χάλια, το χειρότερο παιχνίδι που έχω δει!
Να πω την αλήθεια ψιλοχάρηκα, μακάρι να αποκλειστούμε και να καταποντιστούμε στο πρωτάθλημα μήπως και φύγει ο κοντός!
Εγώ προσωπικά τον ευχαριστώ για την βοήθεια του στις δύσκολες στιγμές αλλά όταν έρχεται η ώρα να φύγεις για κάτι καλύτερο και δεν τον κάνεις δείχνει άλλα πράγματα και τακτικές!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom