menelaos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εχω στο σατανικο μαυαλο μου ΑΛΛΟ σεναριο σχετικα με τα χρηματα τις μεταγραφης......
Διαρκείας θα βγουν σίγουρα...αν έχουμε ομάδα!Το πιο πιθανό είναι να έχουμε για έδρα το κλειστό του Σπόρτινγκ ( παίζει και για το Ελληνικό) οπότε τα διαρκείας θα είναι λίγα (γύρω στα 1500)!εκανα αιτηση για να γινω μελος στην ερασιτεχνικη αλλα ακομα δεν μου εχουν απαντησει...
παντως αμα βγαλει διαρκειας...ΟΠΟΙΟΣ και να τα βγαλει εγω θα παρω...
επεξήγηση;εχω στο σατανικο μαυαλο μου ΑΛΛΟ σεναριο σχετικα με τα χρηματα τις μεταγραφης......
λες να αγοράσανε κανένα καλό πλυντήριο που πλένει και με skip?εχω στο σατανικο μαυαλο μου ΑΛΛΟ σεναριο σχετικα με τα χρηματα τις μεταγραφης......
το ρουφάς καλά με το καλαμάκι το σκατόζουμο....Καλημερα μελλοντικοι συναδελφοι χανουμακια,μετα απο ενα εξαντλητικο ΣΚ μπυροκατανυξης
ενα εχω να πω.....ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΩ καθε ΣΚ φτιαχνετε και απο ενα νεο προπονητικο κεντρο!!!!!!!!!
ναι φτιανω και κοκταιηλ,θα σε μαθω να με φτιανεις καθε απογεμα κατα τις 5.το ρουφάς καλά με το καλαμάκι το σκατόζουμο....
και πού πήγε;;; Πότε το ακουσες;Τέλος και ο Λύμπε...ψιλοαναμενόμενο μετά τις δηλώσεις που έκανε στα πλει-οφ!