DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Α ΟΚ,ανακαλώ.
όταν κάνω γενική κριτική αναφέρομαι στην πλειοψηφία. Και μην μου πεις πως η πλειοψηφία δεν είχε κάνει θεό τον Κλάϊτον. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως έχεις τήν ίδια γνώμη κι εσύ, ούτε είπα κάτι τέτοιο. Επίσης συνήθως προσπαθώ να βάζω παραθέσεις για να μη δημιουργούνται τέτοιες παρεξηγήσεις.Είσαι κ αργόστροφος.
Εσύ έλεγες ρε όταν δεν πήραμε τον Κλέιτον,ότι λέγαμε ότι ήταν πολλά τα λεφτά κ καλά ότι χρυσώναμε το χάπι που δεν τον πήραμε.
Ενώ εγώ προσωπικά,όπως κ άλλοι αδερφοί λέγαμε όταν έπαιζε να κλείσει στην ΑΕΚ ότι είναι πολλά τα λεφτά για αυτόν τον παίχτη κ την αξία του,αν τα δίναμε.Όπως πάντα διαστρέβλωνες το τι λέγαμε
Και γω μάγκα μου,δεν διαβάζω καμμιά εφημερίδα.Μόνος μου διαμορφώνω γνώμη κ την λέω,όσο άσχετη κ αν είναι.
Εδώ λένε παιχταρ΄ς ο Σκόκο κ κεντάει στις προπονήσεις κ.λ.π
Για μένα αυτά είναι μαλακίες, και δεν το πιστεύω.Αν δεν τον δω στο χόρτο δεν λέω ΤΙΠΟΤΑ.
για αλλη μια φορα μπερδευεις την πουτσα με την βουρτσα..αυτό πήγαινε στον πλέζουρα.
πώς το λένε για τα αμοιβαία κεφάλαια;;για αλλη μια φορα μπερδευεις την πουτσα με την βουρτσα..
ο χριστοφορος ποσταρει αρχεια εφημεριδων..
οσο για τις κωλοφυλλαδες εχω κουραστει να γραφω οτι τις εχω χεσμενες σε αντιθεση με τον βοθρο & αλλους που τις διαβαζουν ανελλειπως,φτιαχνονται με τις παπαριες που γραφουν & μετα γραφουν εδω μεσα τον πονο τους..
εγω ζω με τα αποτελεσματα & την υπερκουπωση που εχω παθει..
36 στα 72 μετραω & ολα τ' αλλα ζαμαν φου..
Αγοραζο 10 αθλητικες τη μερα για να μορφωθο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πώς το λένε για τα αμοιβαία κεφάλαια;;
Προηγούμενες αποδόσεις δεν διασφαλίζουν ίδια αποτελέσματα στο μέλλον; Καλά το είπα;
Αγοραζο 10 αθλητικες τη μερα για να μορφωθο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απε αυταις εχω μαθι πολι καλι ωρθογραφια και πριζονομε και κανουνιζω τσαμπουκαδες στις πλατειες βλαιπεις ειμαι 1,68 μπυροκινητος και μαμαω και δερνω....
Οι δεν της πουλα το μπεριμπτερο
τις φυλλαδες του βορρα δεν τις διαβαζεις?
Εσύ έριξες μπόι...γι' αυτό έμεινε χαμηλό το IQ σου!Μην τα θέλεις όλα δικά σου ρε πλεονέκτη!για μενα οι 2-3 γραμμες ειναι εκθεση,
βλεπεις IQ 82...δεν ημε πρικισμενος πνεματικα....
δηλαδη αν δεν εριχνα θα μουν κατω απο 1,68,Εσύ έριξες μπόι...γι' αυτό έμεινε χαμηλό το IQ σου!Μην τα θέλεις όλα δικά σου ρε πλεονέκτη!
Τι το 'θελες τώρα αυτό?Πάω να ξεχαστώ λίγο!Γιατί το ανέφερες αυτό το όνομα?Θα μπορούσες να πεις για τον Κούγια...δηλαδη αν δεν εριχνα θα μουν κατω απο 1,68,
σαν τον Ντεμη θα μουνα...
οι σταθερες αξιες δεν ξεχνιουνται,ο μοντελοπνικτης ειναι στα κυβΤι το 'θελες τώρα αυτό?Πάω να ξεχαστώ λίγο!Γιατί το ανέφερες αυτό το όνομα?Θα μπορούσες να πεις για τον Κούγια...