Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Είσαι κ αργόστροφος.
Εσύ έλεγες ρε όταν δεν πήραμε τον Κλέιτον,ότι λέγαμε ότι ήταν πολλά τα λεφτά κ καλά ότι χρυσώναμε το χάπι που δεν τον πήραμε.
Ενώ εγώ προσωπικά,όπως κ άλλοι αδερφοί λέγαμε όταν έπαιζε να κλείσει στην ΑΕΚ ότι είναι πολλά τα λεφτά για αυτόν τον παίχτη κ την αξία του,αν τα δίναμε.Όπως πάντα διαστρέβλωνες το τι λέγαμε

Και γω μάγκα μου,δεν διαβάζω καμμιά εφημερίδα.Μόνος μου διαμορφώνω γνώμη κ την λέω,όσο άσχετη κ αν είναι.
Εδώ λένε παιχταρ΄ς ο Σκόκο κ κεντάει στις προπονήσεις κ.λ.π
Για μένα αυτά είναι μαλακίες, και δεν το πιστεύω.Αν δεν τον δω στο χόρτο δεν λέω ΤΙΠΟΤΑ.
όταν κάνω γενική κριτική αναφέρομαι στην πλειοψηφία. Και μην μου πεις πως η πλειοψηφία δεν είχε κάνει θεό τον Κλάϊτον. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως έχεις τήν ίδια γνώμη κι εσύ, ούτε είπα κάτι τέτοιο. Επίσης συνήθως προσπαθώ να βάζω παραθέσεις για να μη δημιουργούνται τέτοιες παρεξηγήσεις.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Οχι κ θεός ο Κλέιτον :idiot:
Απλά ένας καλός παίχτης.Εδώ είχαν κάνει θεό τον Αντερσον που είχαν παρει από την Χαλκηδόνα

Επισκέπτης
αυτό πήγαινε στον πλέζουρα.
για αλλη μια φορα μπερδευεις την πουτσα με την βουρτσα..
ο χριστοφορος ποσταρει αρχεια εφημεριδων..
οσο για τις κωλοφυλλαδες εχω κουραστει να γραφω οτι τις εχω χεσμενες σε αντιθεση με τον βοθρο & αλλους που τις διαβαζουν ανελλειπως,φτιαχνονται με τις παπαριες που γραφουν & μετα γραφουν εδω μεσα τον πονο τους..
εγω ζω με τα αποτελεσματα & την υπερκουπωση που εχω παθει..
36 στα 72 μετραω & ολα τ' αλλα ζαμαν φου..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και ξαναλέω κάτι πάρα πολύ απλό. Ισχύει για όλες τις ομάδες. Οι μεταγραφές μπορεί να είναι κακές, τέλειες, ψόφιες ή οτιδήποτε, αλλά δεν παίζουνε μόνες τους ούτε παίζουνε βάσει ιστορικού τους. Στο τέλος του χρόνου φαίνεται ποιος κινήθηκε καλά μεταγραφικά. Το μοναδικό που μπορούμε να κρίνουμε τώρα είναι αν μια ομάδα χρειάζεται μεταγραφή στη θέση που παίρνει παίκτη.
Εμείς ας πούμε τον Οσκαρ δεν τον χρειαζόμασταν αφού έχουμε Μπελούτσι. Και δεν έχουμε πάρει εκεί που χρειαζόμασταν. Εσείς πάλι δεν έχετε πάρει αμυντικούς στα άκρα. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει ούτε μία μεταγραφή ουσίας, σε θέση που να χρειάζεται. Εκτός πια και αν προορίζει η κάθε ομάδα να βάλει τους παίκτες που παίρνει σε άλλες θέσεις από αυτές που παίζουνε ή βγάλουν οι προπονηταράδες καινούργια συστήματα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
για αλλη μια φορα μπερδευεις την πουτσα με την βουρτσα..
ο χριστοφορος ποσταρει αρχεια εφημεριδων..
οσο για τις κωλοφυλλαδες εχω κουραστει να γραφω οτι τις εχω χεσμενες σε αντιθεση με τον βοθρο & αλλους που τις διαβαζουν ανελλειπως,φτιαχνονται με τις παπαριες που γραφουν & μετα γραφουν εδω μεσα τον πονο τους..
εγω ζω με τα αποτελεσματα & την υπερκουπωση που εχω παθει..
36 στα 72 μετραω & ολα τ' αλλα ζαμαν φου..
πώς το λένε για τα αμοιβαία κεφάλαια;;
Προηγούμενες αποδόσεις δεν διασφαλίζουν ίδια αποτελέσματα στο μέλλον; Καλά το είπα;

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
πώς το λένε για τα αμοιβαία κεφάλαια;;
Προηγούμενες αποδόσεις δεν διασφαλίζουν ίδια αποτελέσματα στο μέλλον; Καλά το είπα;
Αγοραζο 10 αθλητικες τη μερα για να μορφωθο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απε αυταις εχω μαθι πολι καλι ωρθογραφια και πριζονομε και κανουνιζω τσαμπουκαδες στις πλατειες βλαιπεις ειμαι 1,68 μπυροκινητος και μαμαω και δερνω....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Αγοραζο 10 αθλητικες τη μερα για να μορφωθο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απε αυταις εχω μαθι πολι καλι ωρθογραφια και πριζονομε και κανουνιζω τσαμπουκαδες στις πλατειες βλαιπεις ειμαι 1,68 μπυροκινητος και μαμαω και δερνω....
:2funny: :2funny: :2funny:
τις φυλλαδες του βορρα δεν τις διαβαζεις?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Respect στον μοικανό που κατάφερε να ενώσει χανούμια και γαύρους του θρεντ!Και για να το γιορτάσουμε ρίξε κάνα σεντόνι ρε "τελευταίε" να γουστάρουμε!Τι μας ξενερώνεις με ποστ των 2-3 γραμμών?Τέτοια κάνουμε κι εμείς... :cool2:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
για μενα οι 2-3 γραμμες ειναι εκθεση,
βλεπεις IQ 82...δεν ημε πρικισμενος πνεματικα....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
για μενα οι 2-3 γραμμες ειναι εκθεση,
βλεπεις IQ 82...δεν ημε πρικισμενος πνεματικα....
Εσύ έριξες μπόι...γι' αυτό έμεινε χαμηλό το IQ σου!Μην τα θέλεις όλα δικά σου ρε πλεονέκτη! :grin:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Εσύ έριξες μπόι...γι' αυτό έμεινε χαμηλό το IQ σου!Μην τα θέλεις όλα δικά σου ρε πλεονέκτη! :grin:
δηλαδη αν δεν εριχνα θα μουν κατω απο 1,68,
σαν τον Ντεμη θα μουνα...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
δηλαδη αν δεν εριχνα θα μουν κατω απο 1,68,
σαν τον Ντεμη θα μουνα...
Τι το 'θελες τώρα αυτό?Πάω να ξεχαστώ λίγο!Γιατί το ανέφερες αυτό το όνομα?Θα μπορούσες να πεις για τον Κούγια... :cheesy:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Τι το 'θελες τώρα αυτό?Πάω να ξεχαστώ λίγο!Γιατί το ανέφερες αυτό το όνομα?Θα μπορούσες να πεις για τον Κούγια... :cheesy:
οι σταθερες αξιες δεν ξεχνιουνται,ο μοντελοπνικτης ειναι στα κυβ
ικα μου 1,68 ακριβως

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλημέρα Αεκάρες! :dancing:
Δανεικός στην Κιέβο τελικά ο Σορεντίνο!Καλή τύχη Στέφανο! :rockon:

menelaos(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
re γατο ξερεις κατι για το μπασκετ...?
θα αναλαβει τελικα η οριτζιναλ?
θα βγουνε διαρκειας...?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πάνε να το διαλύσουν το μπάσκετ μενέλαε!Αυτή την στιγμή ουσιαστικά δεν έχουμε κανέναν παίχτη!Είναι ο Χατζής και 3-4 ακόμα που θέλουν να βοηθήσουν αλλά δεν ξέρω πόσο μπορούν να περιμένουν κι αυτοί!Έχει οριστεί μια επιτροπή σωτηρίας αλλά ο γιαουρτάς περιμένει μάλλον το κορόιδο που θα του φορτώσει τα χρέη!Ότι και να γίνει τα πράγματα είναι πολύ χλωμά στο μπασκετάκι...
Προς το παρόν την Πέμπτη θα γίνουν οι εκλογές στην Ερασιτεχνική και υπάρχει ψηφοδέλτιο της original!Χειρότερα από τον Ανατολ αποκλείεται να τα κάνουν... :helpplea:

menelaos(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
εκανα αιτηση για να γινω μελος στην ερασιτεχνικη αλλα ακομα δεν μου εχουν απαντησει...
παντως αμα βγαλει διαρκειας...ΟΠΟΙΟΣ και να τα βγαλει εγω θα παρω...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καταρχάς ....ψηφίστε με..χαχαχαχα...αφού σας ένωσα όλους...μόνο οι πράσινοι μου ξέφυγαν αλλά στο μέλλον έχουμε ελπίδες....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom