Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ρε παρλαπίπα,αν εξαιρέσεις τον Μαιστόροβιτς οι υπόλοιποι παίχτες που πήραμε ξέρεις πόσο χρονών είναι που ειρωνεύεσαι;
εχεις δίκιο..από πέρυσι μόνο ταλέντα παίρνετε...
ο Ρίμπο είναι στα 20 του, ο Βενετίδης που χτυπάτε επίσης, ο Αρουαμπαρένα νιάτο.
και δεν το λέω για να πω πως κάνετε λάθος, αλλά για να σας δείξω τις κωλοτούμπες όταν πριν δύο χρόνια και πέρυσι μας λέγατε για τους δικούς μας τριαντάρηδες.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μα τι παρλαπιπας..
καλυτερα να μπινελικωνομαστε παρα αυτη η ξερολιαση..
ευτυχως που δεν ασχολειται κανεις ΓΑΥΡΟΣ μαζι του & ετσι πρηζει τα δικα σας αρχιδια συνεχεια..
γνωστή πορδή πετάχτηκε απρόσκλητη

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Επιστροφές δέχεστε;;;;; :grin:

Αμα τον πάρετε δίνω τη Νανά,για καμμιά βδομάδα σε όποιον τον πάρει :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
κρίμα.
δεν σε έχω βρίσει ποτέ ούτε εσένα ούτε την ομάδα σας. Δεν ξέρω γιατί σας πονάει τόσο που λέω τη γνώμη μου.
Δηλαδή είναι θεωρείς καλύτερο να μπαίνει κάποιος εδώ για να βρίζει μόνο;
Κρίμα, γιατί ΕΣΥ με έχεις προσκαλέσει δις σε μάζωξη.
Και κρίμα γιατί πραγματικά δεν με ενδιαφέρει εδώ να κάνω αντιπαραθέσεις παρά μόνο να συζητήσω.
Προφανώς εσε΄ςι ενδιαφέρεστε μόνο να μπαίνετε για να μπινελικώνεστε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
o abraam ειναι ο ανατολακης της εποχης του....
ΜΕΓΑΛΗ μαγκια του αρη που τον δινει σε τετοια τιμη....
πολυ μαλακες οσφπ και παο που αγοραζουν....
με 2.5 μυρια εφερνες ΜΕΓΑΛΟ αμυντικο...
δεν ειναι ρε συ μενέλαε μαγκιά αυτο, να δίνεις ένα περιουσιακό σου στοιχείο έτσι. Σκέψου πως τις ίδιες μαλακίες έκανε και ο ΠΑΟ πριν κάτι χρόνια. Έβαζε τους παίκτες να προπονούνται μόνοι τους, εκβιασμοί και λοιπές μαλακίες. Ένας σωστ΄ςο μάνατζερ είναι αυτός που βάζει τιμή σε προϊόν και το ΠΟΥΛΑΕΙ! Ο Άρης δεν νομίζω να πάρει 4 μύρια. Όποιος τα δώσει για μένα για τον συγκεκριμένο παίκτη (όπως και για οποιοδήποτε έλληνα αυτή τη στιγμή) είναι απλά μπερδεμένος. Νομίζει πως βρίσκεται στην Αργεντινή μάλλον.

Επισκέπτης

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ειδες, πήγε ο ΠΑΟ να πουλήσει 3 μύρια το Ματζιο στη Γερμανία...μα πόσο μαλάκες μπορείς να θεωρείς τους άλλους

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
κρίμα.
δεν σε έχω βρίσει ποτέ ούτε εσένα ούτε την ομάδα σας. Δεν ξέρω γιατί σας πονάει τόσο που λέω τη γνώμη μου.
Δηλαδή είναι θεωρείς καλύτερο να μπαίνει κάποιος εδώ για να βρίζει μόνο;
Κρίμα, γιατί ΕΣΥ με έχεις προσκαλέσει δις σε μάζωξη.
Και κρίμα γιατί πραγματικά δεν με ενδιαφέρει εδώ να κάνω αντιπαραθέσεις παρά μόνο να συζητήσω.
Προφανώς εσε΄ςι ενδιαφέρεστε μόνο να μπαίνετε για να μπινελικώνεστε.

Ουτε εγώ σε έχω βρίσει,ούτε συνηθίζω να μπινελικώνομαι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων σε καιρό εντάσεων.Αλλά εσύ διάλεξες να μπαίνεις κ να κάνεις ειρωνικά σχόλια που μάλιστα είναι ανυπόστατα,και για τα γραφόμενά μας κ για τις πράξεις της ομάδας μας.Αν διαλέγεις μια οδό,να μαθεις ότι θα σε ακολουθούν κ άλλοι απο πίσω.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εγω σας δινω ενα μηνα αυτην αρκει να τον κρατατε απασχολημενο..
:thefinge: :piss: :shit: :shit: :referee: :woldman:
πλέζουρα....μετά τις κραυγές λαϊκής ευσυνειδησίας για το προλεταριάτο και τις τυμπανοκρουσίες των ανύπαρκτων μεταγραφών του αγαπημένου σου παππού καταφεύγεις σε συμμαχίες με τους πρασινοκίτρινους που βρίζεις....
ντουμ σπίρο σπέρουμ....λογια, λόγια, λόγια....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
εγω σας δινω ενα μηνα αυτην αρκει να τον κρατατε απασχολημενο..

Στα playgirls σου είπα χθες ποια θέλω να μου βρεις,μια θείτσα από τους KARDASHIANS με κοντό μαλλί κ βυζάρες.Αν την βρεις κάνω τα εξής:
*Kρατάω στο χανούμικο τον lastmoikan
*Χωρίζω τη Νανά κ στην κάνω πάσα
*Δεν σε ξαναμπινελικώνω
*Φωνάζω ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

Για να σε δω...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
πλέζουρα....μετά τις κραυγές λαϊκής ευσυνειδησίας για το προλεταριάτο και τις τυμπανοκρουσίες των ανύπαρκτων μεταγραφών του αγαπημένου σου παππού καταφεύγεις σε συμμαχίες με τους πρασινοκίτρινους που βρίζεις....

Καλοκαίρι είναι κ χαλαρώνουμε.Θα δεις μπινελίκι από Σεπτέμβρη για να ευχαριστηθείς...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ουτε εγώ σε έχω βρίσει,ούτε συνηθίζω να μπινελικώνομαι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων σε καιρό εντάσεων.Αλλά εσύ διάλεξες να μπαίνεις κ να κάνεις ειρωνικά σχόλια που μάλιστα είναι ανυπόστατα,και για τα γραφόμενά μας κ για τις πράξεις της ομάδας μας.Αν διαλέγεις μια οδό,να μαθεις ότι θα σε ακολουθούν κ άλλοι απο πίσω.
ρε σκοτεινιάρη....πραγματικά θα περίμενα από εσένα να βλέπεις και να κρίνεις πότε κάνω πλάκα. σέβομαι τη γνώμη οποιουδήποτε, ακόμα και του Αρίωνα, ακόμα και του Πλέζουρα και ας με βρίζει. Το οτι δεν συμφωνώ δεν σημαίνει πως σας ειρωνεύομαι ούτε πως κάνω ανυποόστατα σχόλια. Από πέρυσι όντως μαζεύετε 30ρηδες, όλοι το λένε. Αλλά και άδικο να έχω, μπορείς απλά να το πεις.
Οι άλλοι μπαίνουνε, βρίζουνε μανάδες, παιδιά άλλους εδώ μέσα... εγώ έγραψα ένα δίστιχο που μου βγήκε για πλάκα και έπεσες να με φας.
Οκ, δικαίωμά σου. Το έχω ξαναπεί άλλωστε, δεν με ενδιαφέρει να επιβάλλω τη γνώμη μου και όπου έχω άδικο το παραδέχομαι.

Επισκέπτης
ρε καμμενε προτιμω να βριζομαι με την μικρη κατατρεγμενη κομμωτρια & τον παπαριωνα παρα να τρωω στην μαπα την ξερολιαση σου..
ποια συμμαχια & μαλακιες τουμπανο???
χεσμενους τους ειχα & τους εχω & εσενα ακομη περισσοτερο..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Άσχετο, πάλι αλλάξανε το σάιτ. Τώρα δεν βλέπουμε παράλληλα άλλα θέματα....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε καμμενε προτιμω να βριζομαι με την μικρη κατατρεγμενη κομμωτρια & τον παπαριωνα παρα να τρωω στην μαπα την ξερολιαση σου..
καλά...ηρέμησε...μην κάνεις καμιά διάροια και λερωθείς. από τα λόγια σου φουσκώσαμε. Όσο για ξερολίαση, το έχω ξαναπεί, έχω γνώμη, αλλά δυστυχώς δεν ξέρω τίποτε, τα αφήνω σε εσάς που ξέρετε τα πάντα και αραδιάζετε ολόκληρες ιστορίες για την κάθε ομάδα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Εσυ να πας να χεστείς κάτοικε της Τήλου

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
άμα μου βρεις έστω και ένα ποστάρισμά μου που να δίνω στοιχεία και ιστορικά ντοκουμέντα θα σε παραδεχθώ. Εσείς όμως έχετε τα αρχεία και μας πρήζετε. Όλο με τα ντοκουμέντα των εφημερίδων ζείτε, προσωπική γνώμη νουλ.
όταν δεν θα έχω καμία σχέση με οποιαδήποτε ομάδα από τις τρεις και άρα όταν εμπλοκή στα στοιχεία μηδέν, τότε θα μιλήσω κι εγώ. Προς το παρόν, μόνο την ταπεινή μου γνώμη παραθέτω.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Είσαι κ αργόστροφος.
Εσύ έλεγες ρε όταν δεν πήραμε τον Κλέιτον,ότι λέγαμε ότι ήταν πολλά τα λεφτά κ καλά ότι χρυσώναμε το χάπι που δεν τον πήραμε.
Ενώ εγώ προσωπικά,όπως κ άλλοι αδερφοί λέγαμε όταν έπαιζε να κλείσει στην ΑΕΚ ότι είναι πολλά τα λεφτά για αυτόν τον παίχτη κ την αξία του,αν τα δίναμε.Όπως πάντα διαστρέβλωνες το τι λέγαμε

Και γω μάγκα μου,δεν διαβάζω καμμιά εφημερίδα.Μόνος μου διαμορφώνω γνώμη κ την λέω,όσο άσχετη κ αν είναι.
Εδώ λένε παιχταρ΄ς ο Σκόκο κ κεντάει στις προπονήσεις κ.λ.π
Για μένα αυτά είναι μαλακίες, και δεν το πιστεύω.Αν δεν τον δω στο χόρτο δεν λέω ΤΙΠΟΤΑ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Στα playgirls σου είπα χθες ποια θέλω να μου βρεις,μια θείτσα από τους KARDASHIANS με κοντό μαλλί κ βυζάρες.Αν την βρεις κάνω τα εξής:
*Kρατάω στο χανούμικο τον lastmoikan
*Χωρίζω τη Νανά κ στην κάνω πάσα
*Δεν σε ξαναμπινελικώνω
*Φωνάζω ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

Για να σε δω...

Περιμένω την γνωστή αδερφή-οπαδό του γαύρου να μου την βρει

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
άμα μου βρεις έστω και ένα ποστάρισμά μου που να δίνω στοιχεία και ιστορικά ντοκουμέντα θα σε παραδεχθώ. Εσείς όμως έχετε τα αρχεία και μας πρήζετε. Όλο με τα ντοκουμέντα των εφημερίδων ζείτε, προσωπική γνώμη νουλ.
όταν δεν θα έχω καμία σχέση με οποιαδήποτε ομάδα από τις τρεις και άρα όταν εμπλοκή στα στοιχεία μηδέν, τότε θα μιλήσω κι εγώ. Προς το παρόν, μόνο την ταπεινή μου γνώμη παραθέτω.
αυτό πήγαινε στον πλέζουρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom