Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Από το επίσημο site:
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Η διοίκηση της ομάδας θέλει να ευχαριστήσει τον διεθνή ποδοσφαιριστή για την πολύτιμη προσφορά του στα πέντε χρόνια που αγωνίστηκε στην ΑΕΚ και να του ευχηθεί ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της μεγάλης καριέρας του.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Από το επίσημο site:
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Η διοίκηση της ομάδας θέλει να ευχαριστήσει τον διεθνή ποδοσφαιριστή για την πολύτιμη προσφορά του στα πέντε χρόνια που αγωνίστηκε στην ΑΕΚ και να του ευχηθεί ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της μεγάλης καριέρας του.
συνεπώς...ευχαριστούμε πολύ, σύρε γαμήσου τώρα....κλασικό...όπως σε κάθε ομάδα μεγάλη που σέβεται τον εαυτό της. Άρε μαλάκες προέδρους που έχουν οι ομάδες μας....

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Τέλος και ο Λύμπε...ψιλοαναμενόμενο μετά τις δηλώσεις που έκανε στα πλει-οφ!
Μαλακία!!!Τον πήγαινα τον Νικόλα........Τίμησε και με το παραπάνω το λόγο που έδωσε στον Ντέμη κι εξελίχθηκε σε σημαία μας!!!!!Καλή τύχη Νικόλα και μακάρι εκεί που πας να πάρεις ένα πρωτάθλημα γιατί εδώ είναι ...reserve!!!!!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Μαλακία!!!Τον πήγαινα τον Νικόλα........Τίμησε και με το παραπάνω το λόγο που έδωσε στον Ντέμη κι εξελίχθηκε σε σημαία μας!!!!!Καλή τύχη Νικόλα και μακάρι εκεί που πας να πάρεις ένα πρωτάθλημα γιατί εδώ είναι ...reserve!!!!!!!
reserve πολυ σωστος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
θα παρετε το Παλτο,αντε γιατι φετοσ προβλεπετε κρυος χειμωνας!!!!!!!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
"Ευχαριστώ τον κόσμο γιατί εκτίμησε την προσφορά μου τα 5 χρόνια στην ομάδα. Κι εγώ προσπάθησα να δώσω ό,τι καλύτερο μπορούσα" , τόνισε αρχικά ο Λυμπερόπουλος στο contra.gr για να προσθέσει: "Ευχαριστώ τους εκάστοτε συμπαίκτες μου και όλους του υπαλλήλους για τη συνεργασία. Εύχομαι το καλύτερο σε όλους και ειδικά στον κόσμο της ομάδας, τον οποίο ευχαριστώ και πάλι γιατί με στήριξε και τον οποίο ίσως κάποιες στιγμές να έχω πικράνει. Ολα αυτά τα χρόνια, όμως, η σχέση μας ήταν ειλικρινής".

Ευχαριστούμε Νικόλα και καλή συνέχεια όπου κι αν πας! :rockon:

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
νομίζω ήταν η καλύτερη λύση για τον Νικόλα να τον αφήσεις ελεύθερο να διαπραγματευθεί την μεταγραφή του και όχι να προσπαθήσεις να πάρεις κάποια χρήματα από την πιθανή μεταγραφή του....... τώρα για αυτούς που λένε για τα λεφτά που μας έδιναν πέρσι για τον Νικόλα εγώ θα πω το εξής ότι η παρουσία του την προηγούμενη σεζόν άξιζε πολύ περισσότερο από το ποσόν που θα παίρναμε..
δόξα και τιμή στον Νικόλα..... έστω και για ένα με δυο χρόνια ας παίξει κάπου άλλου ακόμα και στην Μάλτα γιατί απλά ακόμα και εκεί τα πρωταθλήματα τα παίρνουν οι άξιοι και δεν είναι πέτσινα και χάρτινα.....

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
νομίζω ήταν η καλύτερη λύση για τον Νικόλα να τον αφήσεις ελεύθερο να διαπραγματευθεί την μεταγραφή του και όχι να προσπαθήσεις να πάρεις κάποια χρήματα από την πιθανή μεταγραφή του....... τώρα για αυτούς που λένε για τα λεφτά που μας έδιναν πέρσι για τον Νικόλα εγώ θα πω το εξής ότι η παρουσία του την προηγούμενη σεζόν άξιζε πολύ περισσότερο από το ποσόν που θα παίρναμε..
δόξα και τιμή στον Νικόλα..... έστω και για ένα με δυο χρόνια ας παίξει κάπου άλλου ακόμα και στην Μάλτα γιατί απλά ακόμα και εκεί τα πρωταθλήματα τα παίρνουν οι άξιοι και δεν είναι πέτσινα και χάρτινα.....
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
ενταξει ρε μαγκες...γιατι να τον πουλησουμε τον νικολα?δωξα τον θεο..λεφτα οπως ειπε και ο προεδρος των τιτλων και των εφημερων χαρων δεν χρειαζωμαστε..ερχεται ο κωνσταντινου αλλωστε...σημασια εχει η συμμετοχη στην χαρα του ποδοσφαιρου..και η απλη συμμετοχη στο πρωταθλημα..αφου οπως εχει πει ο προεδρος ολοι εχουν δικαιωμα να μας νικαμε..ειμαστε παντα φαβορι για την κατακτηση του τιτλου της τριτης θεσης :rockon:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κααααααααααααααααααααλα....όσο καιρό ήσαστε πρώτοι φέτος ήταν δίκαιο το πρωτάθλημα. Μόλις κάνατε τις μαλακίες σας και βρεθήκατε ακόμα και τρίτοι έγινε πέτσινο το πρωτάθλημα. Όταν φορέσετε βρακιά και παραδεχτείτε σαν άντρες πως το χάσατε γιατί απλά δεν τα είχατε μεγάλα να το κρατήσετε μέχρι τέλος, θα ο ξαναχτυπήσετε. Μέχρι τότε, ακόμα και ο ΠΑΟ έχει περισσ΄τερες πιθανότητες από εσάς.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ενταξει ρε μαγκες...γιατι να τον πουλησουμε τον νικολα?δωξα τον θεο..λεφτα οπως ειπε και ο προεδρος των τιτλων και των εφημερων χαρων δεν χρειαζωμαστε..ερχεται ο κωνσταντινου αλλωστε...σημασια εχει η συμμετοχη στην χαρα του ποδοσφαιρου..και η απλη συμμετοχη στο πρωταθλημα..αφου οπως εχει πει ο προεδρος ολοι εχουν δικαιωμα να μας νικαμε..ειμαστε παντα φαβορι για την κατακτηση του τιτλου της τριτης θεσης :rockon:
αφού όποιος θέλει πρωτάθλημα σύμφωνα με τον Βανδή πρέπει να γίνει Ολυμπιακός ή ΠΑΟ. ...χαλαρά όμως...το χειμώνα θα πάρετε τον Ντούσκο...χιχιχιχι

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
το προβλημα ειναι οτι οι μετοχοι και η προεδραρα ειναι για ομαδες επιπεδου πανιωνιου..και οχι για μεγαλες..δεν ειναι μονο τα λεφτα κυριοι..ο γιδοπουλος πως πηρε πρωταθλημα...?αλλα ο ανθρωπος ηταν μαγκας και νικητης..οχι λουζερ..προεδρεεεε...εξαιτιας σας χαθηκε το πρωταθλημα..και της νοοτροπιας λουζερ..χασαμε απο πανιωνακι..ηρακλακο..ισοπαλια με αριανακι..εβγα και δωσε συγχαρητηρια που μας νικησανε...εχουν το δικαιωμα αλλωστε...

andrikos1977

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τελικά δεν μπορώ να καταλάβω...αντί να αυξήσουν το μπάτζετ...το μειώνουν? :huh:
Α ρε μάνατζερ της χρονιάς,πέρυσι σου δίναν 2,5 εκ για τον Λύμπε και φέτος τον άφησες ελεύθερο! :uglystupid:
πεστα ρε gatto,πεστα...

Επισκέπτης
Εγώ βλέπω να παίρνουμε τον πούλο φέτος! Ο γαύρος και ο βάζελος έχουν κάνει κάποιες καλές μεταγραφές. Εμείς αρχίδια! Τον Κωνσταντίνου? Αυτός ούτε πάγκο δεν παίζει πια!

Το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό. Η ΑΕΚ, ο ΠΑΟ, ο ΟΣΦΠ, κτλ είναι όλες ΕΤΑΙΡΙΕΣ Α.Ε. Θέλουν επιχειρηματίες για Προέδρους. Ο Κόκκαλης το πήρε πάνω του και έφερε τον Αβραάμ στο λιμάνι... αμφιβάλλει κανείς?

Άντε τώρα να δούμε εμείς άσπρη μέρα με πρόεδρο τον... Ντέμη! Έχετε ακούσει πολλούς επιχειρηματίες με όνομα "Ντέμης"? :)

andrikos1977

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
το προβλημα ειναι οτι οι μετοχοι και η προεδραρα ειναι για ομαδες επιπεδου πανιωνιου..και οχι για μεγαλες..δεν ειναι μονο τα λεφτα κυριοι..ο γιδοπουλος πως πηρε πρωταθλημα...?αλλα ο ανθρωπος ηταν μαγκας και νικητης..οχι λουζερ..προεδρεεεε...εξαιτιας σας χαθηκε το πρωταθλημα..και της νοοτροπιας λουζερ..χασαμε απο πανιωνακι..ηρακλακο..ισοπαλια με αριανακι..εβγα και δωσε συγχαρητηρια που μας νικησανε...εχουν το δικαιωμα αλλωστε...
ο νικολαιδης βγηκε και ειπε "οποιος θελει πρωταθλημα ας γινει ολυμπιακος η τελος παντων ας αλλαξει ομαδα..".μεγαλο ρολο στο ποσο δυνατη ειναι μια ομαδα παιζει το ποσους οπαδους εχει.και καποιος πρεπει να πει στον ντεμη οτι ενα παιδακι για να γινει και να παραμεινει ΑΕΚ πρεπει να πανυγυρισει και πρωταθλημα.συμφωνω και εγω απολυτα οτι το φετινο το εχασε η ομαδα μεσα απο τα χερια της γιατι απλουστατα στο κρισιμο σημειο εσκασε απο τη πιεση.με αλλα λογια απλα δεν ειχε τη στοφα ρε παιδι μου.παλιοτερα θυμομαστε και το Νατσουρα του ιωνικακου.λοιπον η λιμνη δε γινεται ωκεανος χωρις τιτλους κυριε νικολαιδη.η ΑΕΚ ειναι προορισμενη για πρωταθλητισμο και τιποτε λιγοτερο.τελος.καθαρα προσωπικη μου αποψη η οποια ομως ειναι πανομοιοτυπη με χιλιαδων αλλων ΑΕΚτζηδων καθε ηλικιας ειναι οτι ακομα και να παρει τιτλο ο νικολαιδης,απλα δεν εχει το ειδικο βαρος που χρειαζεται καποιος για να ειναι αφεντικο στην ΑΕΚαρα μας.

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
ο νικολαιδης βγηκε και ειπε "οποιος θελει πρωταθλημα ας γινει ολυμπιακος η τελος παντων ας αλλαξει ομαδα..".μεγαλο ρολο στο ποσο δυνατη ειναι μια ομαδα παιζει το ποσους οπαδους εχει.και καποιος πρεπει να πει στον ντεμη οτι ενα παιδακι για να γινει και να παραμεινει ΑΕΚ πρεπει να πανυγυρισει και πρωταθλημα.συμφωνω και εγω απολυτα οτι το φετινο το εχασε η ομαδα μεσα απο τα χερια της γιατι απλουστατα στο κρισιμο σημειο εσκασε απο τη πιεση.με αλλα λογια απλα δεν ειχε τη στοφα ρε παιδι μου.παλιοτερα θυμομαστε και το Νατσουρα του ιωνικακου.λοιπον η λιμνη δε γινεται ωκεανος χωρις τιτλους κυριε νικολαιδη.η ΑΕΚ ειναι προορισμενη για πρωταθλητισμο και τιποτε λιγοτερο.τελος.καθαρα προσωπικη μου αποψη η οποια ομως ειναι πανομοιοτυπη με χιλιαδων αλλων ΑΕΚτζηδων καθε ηλικιας ειναι οτι ακομα και να παρει τιτλο ο νικολαιδης,απλα δεν εχει το ειδικο βαρος που χρειαζεται καποιος για να ειναι αφεντικο στην ΑΕΚαρα μας.
φίλε πρώτα απ όλα θα σου συνιστούσα να βρεις και να διαβάσεις της δηλώσεις που έκανε ο Ντέμης και αν βάλεις το μυαλό σου λίγο να δουλέψει θα δεις ότι δεν είπε ποτέ αυτό που εσύ λες ....
λίγο προσοχή στο τι είπε και πως το είπε και όχι πως σου το σερβίρισαν μερικοί δημοσιογράφοι....
τώρα για κάποιο γραφικό τύπο εδώ μέσα που ψάχνετε σε λάθος πόρτα χτυπάει για να βρει κωλομπαρά... να τον γλυκάνει.. 

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
:dancing:
scorelive_large_2008_07_07.jpg

Stories

Νέο!