Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Εδιωξε η Βαζελα Παπ+Μορρις αντε παρτε τους!!!!!!!!!!!!
Γιατί δεν τους παίρνετε εσείς?Ο μαυρούλης θα σας έρθει πιο φθηνά από τον Αβραάμ και ο Παπ είναι ψυχάρα-Ολυμπιακάρα!Έτσι κι αλλιώς καλύτερους δεν πρόκειται να φέρετε από τα εξωτερικά! :grin:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Γιατί δεν τους παίρνετε εσείς?Ο μαυρούλης θα σας έρθει πιο φθηνά από τον Αβραάμ και ο Παπ είναι ψυχάρα-Ολυμπιακάρα!Έτσι κι αλλιώς καλύτερους δεν πρόκειται να φέρετε από τα εξωτερικά! :grin:
Αυτα τα λεει ο ΤσατσοΝικολακοπουλος οχι η 7,
Βολευτειτε με τον κονε την μεγαλη μεταγραφικη επιτυχια που βουτηξατε απο τον ΘΡΥΛΟ,καντε προπονηση στο νταμαρι των Θρακομακεδονων,και γηπεδο στο παρκινγκ σκουπιδιαρικων της νες Φιλαδελφιας

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Αυτα τα λεει ο ΤσατσοΝικολακοπουλος οχι η 7,
Βολευτειτε με τον κονε την μεγαλη μεταγραφικη επιτυχια που βουτηξατε απο τον ΘΡΥΛΟ,καντε προπονηση στο νταμαρι των Θρακομακεδονων,και γηπεδο στο παρκινγκ σκουπιδιαρικων της νες Φιλαδελφιας
Εγώ δεν βολεύομαι φίλε μου με τίποτα απ' όλα αυτά αλλά να κοιτάς την καμπούρα σας γιατί αν δεν αλλάξει τακτική ο Κρόκους θα φάτε πολλές ακόμα σφαλιάρες από τα βαζέλια φέτος! ;)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Εγώ δεν βολεύομαι φίλε μου με τίποτα απ' όλα αυτά αλλά να κοιτάς την καμπούρα σας γιατί αν δεν αλλάξει τακτική ο Κρόκους θα φάτε πολλές ακόμα σφαλιάρες από τα βαζέλια φέτος! ;)
Οπως περσι.....τα βαζελια+χανουμια χαιρονται τωρα

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16

Σφαλιαρες μονο ριχνουμε εμεις...
Τωρα εσυ τι ζορι τραβας και βαζεις μπροστα τα βαζελια δεν μπορω να καταλαβω, ή μαλλον μπορω... Δεν κοιτας το χαλι σου που εχεις γινει ολυμπιακος β΄ , με τα σκουπιδια βεβαια του ολυμπιακου μας κανεις και κριτικη για τις μεταγραφες μας.
Αφου λοιπον καιγεσαι να σου θυμισω οτι μεχρι τωρα οι πολυμετοχικοι εχουν αγορασει τον μισο μπελουτσι και βεβαια ειναι και ακουποι σχεδον οσο κι εσυ.
Επισης αν ερθουν οι 3 απο Ισπανια θα εχουμε δωσει 12 μυρια (σαν να αγοραζουμε 2 ΑΕΚ) και ακομα θα λοιπει το σεντερ φορ και ενα μπακ.
Αντε τωρα πουλα τον παπασταθοπουλο μπας και παρεις μιση ενδεκαδα και εμεις θα ψησουμε τον μιχαλακη , που διωξαμε , να ερθει στη λιμνουλα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Τωρα εσυ τι ζορι τραβας και βαζεις μπροστα τα βαζελια δεν μπορω να καταλαβω, ή μαλλον μπορω... Δεν κοιτας το χαλι σου που εχεις γινει ολυμπιακος β΄ , με τα σκουπιδια βεβαια του ολυμπιακου μας κανεις και κριτικη για τις μεταγραφες μας.
Αφου λοιπον καιγεσαι να σου θυμισω οτι μεχρι τωρα οι πολυμετοχικοι εχουν αγορασει τον μισο μπελουτσι και βεβαια ειναι και ακουποι σχεδον οσο κι εσυ.
Επισης αν ερθουν οι 3 απο Ισπανια θα εχουμε δωσει 12 μυρια (σαν να αγοραζουμε 2 ΑΕΚ) και ακομα θα λοιπει το σεντερ φορ και ενα μπακ.
Αντε τωρα πουλα τον παπασταθοπουλο μπας και παρεις μιση ενδεκαδα και εμεις θα ψησουμε τον μιχαλακη , που διωξαμε , να ερθει στη λιμνουλα.
Σε λάθος Αεκτζή τα λες φιλαράκο αλλά αν δεν μπορείς να καταλάβεις ότι η κατάσταση άλλαξε και ότι αν δεν βάλει το χέρι στην τσέπη ο Κρόκους του χρόνου θα είσαστε δεύτεροι και καταιδρωμένοι...είναι πρόβλημα σου!Προσωπικά στα @@ μου και για την ομάδα σου και για τον βάζελο!

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
θα τα έχετε ανάγκη αυτά τα παλτά από την Ισπανία μαζί με την Μόνικα Μπελούτσι θα κάνετε καλή γκαρνταρόμπα....

και μην δέρνεις πολύ εσύ θα σου φύγει κανένα χέρι πανίβλακα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
θα τα έχετε ανάγκη αυτά τα παλτά από την Ισπανία μαζί με την Μόνικα Μπελούτσι θα κάνετε καλή γκαρνταρόμπα....

και μην δέρνεις πολύ εσύ θα σου φύγει κανένα χέρι πανίβλακα...
πολύ μιλάς για τον Μπελούτσι...και στο έχω ξαναπεί. Τα ίδια λέγατε και για τον Ντάρκο, τα ίδια και για το Ριβάλντο. Και τώρα τον παρακαλάτε το Ριβάλντο να παίξει σε εσάς ακόμ ακαι κουτσός.
Να σου πω ρε Αρίωνα, ποιος γυμναστής σου έχει πει πως με τις κωλοτούμπες χάνεις βάρος;;
Μην τον πληρώσεις ρε συ, σε δουλεύει....χαχαχαχα

akntam

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Oskar στον Θρυλο!!!!!!!!
Ρε φιλαράκι όλα καλά και όλα ωραία. Όμως να σου κάνω μια ερώτηση; Αυτόν τον "βραβεία οσκαρ" τον ήξερες και πριν να τον διαβάσεις στον πρωταθλητή ή στο φως;; Καλοπροαίρετα στο λέω... μην βιάζεσαι... μην φας καμια παλτουδιά!!

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
πολύ μιλάς για τον Μπελούτσι...και στο έχω ξαναπεί. Τα ίδια λέγατε και για τον Ντάρκο, τα ίδια και για το Ριβάλντο. Και τώρα τον παρακαλάτε το Ριβάλντο να παίξει σε εσάς ακόμ ακαι κουτσός.
Να σου πω ρε Αρίωνα, ποιος γυμναστής σου έχει πει πως με τις κωλοτούμπες χάνεις βάρος;;
Μην τον πληρώσεις ρε συ, σε δουλεύει....χαχαχαχα
γραφικέ ξερόλα συγκρίνεις την Μόνικα με τον Ρίμπο ? ποια είναι τα διαπιστευτήρια της Μόνικας και ποιά του Ρίμπο?
τελικά η βλάκας είσαι η τον βλάκα παριστάνεις, ποιας βοιδοσχολής απόφοιτος είσαι?

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε φιλαράκι όλα καλά και όλα ωραία. Όμως να σου κάνω μια ερώτηση; Αυτόν τον "βραβεία οσκαρ" τον ήξερες και πριν να τον διαβάσεις στον πρωταθλητή ή στο φως;; Καλοπροαίρετα στο λέω... μην βιάζεσαι... μην φας καμια παλτουδιά!!
ζευγαρώσανε τους μεθύστακες..... βρήκε ο Σέρβος που αποκαλούσαν ρουφιάνο μέχρι πριν λίγο καιρό παρτενέρ για τα σκυλάδικα...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα στον ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΛΑΟ.
Κόλλησαν τα μεταγραφικά ή μου φαίνεται; :think:

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλημέρα αδέλφια  εβδομάδα περισυλλογής και επανασχεδιασμού των στόχων για περίπτωση που ο Μπασινάς δεν απαντήσει έγκαιρα στην ομάδα μας...

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
:dancing:
scorelive_large_2008_06_27.jpg

Stories

Νέο!