Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φίλε μου θα μας τρελλάνεις μάλλον. Μου χαρακτηρίζεις τον Χριστοδουλόπουλο ως το μεγαλύτερο ταλέντο και μου βγάζεις ας πούμε τον Μαιστόροβιτς παλτό. Πόσα χρόνια παρακολουθείς ποδόσφαιρο? Πες μου σε παρακαλώ πόσα γκολ έχει βάλει όσα χρόνια παίζει ο Χριστοδουλόπουλος? Επιθετικός δεν είναι αν δεν κάνω λάθος? Κάνεις κάποιο λάθος!! Ο Χριστοδουλόπουλος δεν είναι πια ταλέντο. Ταλέντο είσαι στα 18 ή 19. Ο Χριστοδουλόπουλος έχει γεμάτες χρονιές στον ΠΑΟΚ και δεν έχει κάνει τίποτα. Κρίνεις τον Χριστοδουλόπουλο έτσι και τους άλλους τους λες παλτά χωρίς να τους δεις. Εάν αυτό δεν είναι προκατάληψη τότε τι είναι? Εσύθ πιστεύεις ότι για τον Μάτος η Πόρτσμουθ έδινε 7εκ. και δεν πήγε !! Α!! ρε δούλεμα που τρώτε μερικοί!! Οπως και το ότι ο Μπελούτσι κάνει 7,5εκ το 50%. Τώρα εάν μου λες τον Μαιστόροβιτς άγνωστο παίκτη, τότε δεν ασχολείσαι και συγνώμη που στο λέω. Εάν έβλεπες τσάμπιονσ λίγκ θα τον ήξερες φίλε μου.
Δεν έχει νόημα να σου γράψω και άλλα για τί γκρινιάζεις για  να  γκρινιάζεις.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
καταρχάς δεν μπορείς να απαξιώνεις μεταγραφές άλλων επειδή εσύ ΝΟΜΙΖΕΙΣ πως δεν δόθηκαν τα χρήματα. Όταν δίνατε εσείς τα 1,6 για τον Κλέιτον και τα 2 με δόσεισ αιρκοντισιον ο Κλέιτον δεν ήταν υπερτιμημένος, μόλις τα έδωσε ο ΠΑΟ ξαφνικά υπερτιμήθηκε. Μην κάνετε κωλοτούμπες διαρκώς. Τον Μαϊστόροβιτς ο καθένας μπορεί να τον κρίνει όπως θέλει πριν έρθει, αλλά αυτός θα αποδείξει το τι είναι ΑΦΟΥ αρχίσει να παίζει, για να μην πω πως πρέπει κανονικά να κριθεί στο τέλος της χρονιάς όπως και κάθε καινούργιος παίκτης.
Ο Χριστοδουλόπουλος σε διορθώνω πως δεν έχει κανει ΚΑΜΙΑ γεμάτη χρονιά και αυτός είναι όχι απλά υπερτιμημένος κατά την ταπεινή μου γνώμη αλλά σούπερ υπερτιμημένος. Τιμολογούμε εμείς τον Τοροσίδη με 5-5,5 μύρια που είναι βασικός εθνική και έχει γεμάτη χρονιά τσουλου και ο Χριστοδουλόπουλος αξίζει 4;; Ήμαρτον. Αλλά και πάλι, η υπερτίμηση εδν έγινε για την ποιότητα του παίκτη αλλά για να γίνει ο ΠΑΟΚ υποτακτικός. Απλά πράγματα.
Αλλά ξαναλέω....κρίνετε όλοι πριν την ώρα του. Την καλύτερη χρονιά του τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός την έκανε το ¨98 χωρίς να κάνει ΚΑΜΙΑ μεταγραφή...θυμηθείτε το.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ενταξει ρε αδερφια ο ΠΑΟ αλλαξε επιπεδο και κυριως λογω Προπονητη και οχι μεταγραφων τα λεφτα που ριχνει ειναι για να κομπλαρει το Κοκκαλινο.Ακους εκει 6εκ ο Χριστοδουλοπουλος ενα παιδι με σωμα και προσοντα Ζινταν αλλα που δεν ξερει τη θεση του δλδ αν κανει αυτος 6 ο Παπασταθο και ο Νινης ποσο κανουν 10???Μην τσιμπατε απο ποσα γιατι στη μπαλα υπαρχουν πολλα μοντελα αναπτυξης οχι μονο η ΤΣΕΛΣΙ υπαρχει και η ΑΡΣΕΝΑΛ...Εγω τους γαυρουσ λυπαμαι που δεν εχουν καταλαβει τι εχει παιχτει φετος δεν εχουν και Ιβιτς δραμα η κατασταση...
προτρέχετε όπως κάθε χρόνο.....
αλλά για πες μου σε παρακαλώ....ο ΤΕΝΤΑΣ αλλάζει επίπεδο στον ΠΑΟ;;; χαχαχαχαχα...κάθε χρόνο τα ίδια ρε γμτ...χαχαχαχα...ό,τι ήταν ο Σεγκούρα είναι και ο Τεντάς. Πρώην βοηθός προπονητή...που τώρα θέλει να πάρει εκδίκηση από την Τσέλσι (!!!)...παίρνοντας τον ΠΑΟ (!!!)
χααχααχααχαχ...ναι..του έκλασε 2 μάντρες αρχίδια του Αμπράμοβιτς τώρα...χαχαχαχα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και για να το κλείσω γιατί έχω και μητινγκ. Οι μεταγραφές μπορούν να κριθούν πριν τελειώσει το πρωτάθλημα μόνο σε ένα πράγμα: αν έγιναν στις θέσεις που η ομάδα πονούσε πιο πριν. Αν ας πούμε δεν πάρει παίκτη αριστερό χαφ καλό ο ΟΣΦΠ, τότε έχει κάνει λάθος μεταγραφές. Απλά πράγματα. Αν η ΑΕΚ δεν πάρει δεξί και αριστερό μπακ και παίξει με τους ίδιους...δεν έχει κάνει μεταγραφικό σχεδιασμό καλό. Εκεί πόναγε πέρσι, στα άκρα της άμυνας.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αντε και καλημέρα σας...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και προσοχή στις λακούβες...τελικά ο Λύμπε θα μείνει ή θα φύγει; Ας αποφασίσουνε οι εφημερίδες για να ησυχάσουμε κι εμείς.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Επέιδή όπως πάντα το παίζεις ξερόλας,εδώ μέσα όλοι λέγαμε όταν επίκειτο η μεταγραφή του Κλέιτον στην ΑΡΡΩΣΤΙΑ ,ότι τα λεφτά είναι παρα πολλά για την αξία ενός παίχτη.Σου χω ξαναπεί,αν δεν ξέρεις ή δεν θυμάσαι μην γράφεις.Και αν θα κρατήσουμε τον λύμπε δικό μας θέμα.Αλλά κ δικό σου είναι κατά βάθος.Δεν ξεχνάς το μπομπόνι που σου σβούριξε από τα 40 μέτρα στο ΟΑΚΑ ,έτσι; :cool2:

Φοβάσαι μην στο ξανασβουρίξει.
Δες ποιους θα αποδεσμεύσετε από τις βιζόν που χετε κ μετά ασχολήσου με τα μαγαζιά του άλλου.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.282
Πόντοι
12.056
Καλημερααααααααα....Μια και σημερα  :coffee:

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Επέιδή όπως πάντα το παίζεις ξερόλας,εδώ μέσα όλοι λέγαμε όταν επίκειτο η μεταγραφή του Κλέιτον στην ΑΡΡΩΣΤΙΑ ,ότι τα λεφτά είναι παρα πολλά για την αξία ενός παίχτη.Σου χω ξαναπεί,αν δεν ξέρεις ή δεν θυμάσαι μην γράφεις.Και αν θα κρατήσουμε τον λύμπε δικό μας θέμα.Αλλά κ δικό σου είναι κατά βάθος.Δεν ξεχνάς το μπομπόνι που σου σβούριξε από τα 40 μέτρα στο ΟΑΚΑ ,έτσι; :cool2:

Φοβάσαι μην στο ξανασβουρίξει.
Δες ποιους θα αποδεσμεύσετε από τις βιζόν που χετε κ μετά ασχολήσου με τα μαγαζιά του άλλου.
καλημέρα αδελφέ πάλι εδώ το παίζει έξυπνος ο γραφικός ξερόλας ιχθυέμπορας έχει και μίτινγκ ο γαύρος με της μαρίδες μας το παίζει και απόφοιτος της ανωτάτης βοιδοσχολής.....

την καλημέρα μου και πάλι.... εντός της ημέρας η των ημερών θα βγουν οι μέτοχοι της ομάδας και θα εκδώσουν ανακοίνωση με τους στόχους της ομάδας μας...
αλλά και από πηγές αναφαίρετε ότι ακόμα στον μεταγραφικό τομέα έχουν να γίνουν αρκετά, απλά δεν μετέχουν στο δημόσιο ξεκατίνιασμα των δυο απαταιωνίων...

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
:dancing:
scorelive_large_2008_06_25.jpg

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
καλημέρα αδελφέ πάλι εδώ το παίζει έξυπνος ο γραφικός ξερόλας ιχθυέμπορας έχει και μίτινγκ ο γαύρος με της μαρίδες μας το παίζει και απόφοιτος της ανωτάτης βοιδοσχολής.....

την καλημέρα μου και πάλι.... εντός της ημέρας η των ημερών θα βγουν οι μέτοχοι της ομάδας και θα εκδώσουν ανακοίνωση με τους στόχους της ομάδας μας...
αλλά και από πηγές αναφαίρετε ότι ακόμα στον μεταγραφικό τομέα έχουν να γίνουν αρκετά, απλά δεν μετέχουν στο δημόσιο ξεκατίνιασμα των δυο απαταιωνίων...

Ενταξεί ρε συ,δεν είναι ανάγκη να προβαίνουμε σε χαρακτηρισμούς.Την άποψη του είπε λανθασμένα,και κυρίως τρελλαίνομαι όταν διαστρεβλώνει αυτά που λέμε.Αλλά λέμε εμείς ,άλλα εκείνος.Αστοχα σχόλια μεν,αλλά δεν χρειάζεται να κάνουμε κ χαρακτηρισμούς.

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ενταξεί ρε συ,δεν είναι ανάγκη να προβαίνουμε σε χαρακτηρισμούς.Την άποψη του είπε λανθασμένα,και κυρίως τρελλαίνομαι όταν διαστρεβλώνει αυτά που λέμε.Αλλά λέμε εμείς ,άλλα εκείνος.Αστοχα σχόλια μεν,αλλά δεν χρειάζεται να κάνουμε κ χαρακτηρισμούς.
μα κάθε πρωί που θα ξυπνήσουμε εδώ θα κάνει βόλτες το άτομο αντί να ασχοληθεί με την ομάδα του να προσέχει και την κατσαρόλα μην καούν οι μεταγραφές των γαύρων από το πολύ ψήσιμο?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Τι γίνεται Αεκόπουλα? :rockon:
Κάτι ακούγεται για Φιλομένο...μπακ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τι γίνεται Αεκόπουλα? :rockon:
Κάτι ακούγεται για Φιλομένο...μπακ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
από το ρεπορτάζ της ομάδας αναφέρανε ότι υπάρχουν συζητήσεις με παίκτες που παίζουν σε αυτή την θέση και για ευνόητους λόγους δεν έχουν αναφερθεί ονόματα και χώρα προέλευσης...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
από το ρεπορτάζ της ομάδας αναφέρανε ότι υπάρχουν συζητήσεις με παίκτες που παίζουν σε αυτή την θέση και για ευνόητους λόγους δεν έχουν αναφερθεί ονόματα και χώρα προέλευσης...
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι ο Βενετίδης! :priest:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom