Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
καταρχάς δεν μπορείς να απαξιώνεις μεταγραφές άλλων επειδή εσύ ΝΟΜΙΖΕΙΣ πως δεν δόθηκαν τα χρήματα. Όταν δίνατε εσείς τα 1,6 για τον Κλέιτον και τα 2 με δόσεισ αιρκοντισιον ο Κλέιτον δεν ήταν υπερτιμημένος, μόλις τα έδωσε ο ΠΑΟ ξαφνικά υπερτιμήθηκε. Μην κάνετε κωλοτούμπες διαρκώς. Τον Μαϊστόροβιτς ο καθένας μπορεί να τον κρίνει όπως θέλει πριν έρθει, αλλά αυτός θα αποδείξει το τι είναι ΑΦΟΥ αρχίσει να παίζει, για να μην πω πως πρέπει κανονικά να κριθεί στο τέλος της χρονιάς όπως και κάθε καινούργιος παίκτης.φίλε μου θα μας τρελλάνεις μάλλον. Μου χαρακτηρίζεις τον Χριστοδουλόπουλο ως το μεγαλύτερο ταλέντο και μου βγάζεις ας πούμε τον Μαιστόροβιτς παλτό. Πόσα χρόνια παρακολουθείς ποδόσφαιρο? Πες μου σε παρακαλώ πόσα γκολ έχει βάλει όσα χρόνια παίζει ο Χριστοδουλόπουλος? Επιθετικός δεν είναι αν δεν κάνω λάθος? Κάνεις κάποιο λάθος!! Ο Χριστοδουλόπουλος δεν είναι πια ταλέντο. Ταλέντο είσαι στα 18 ή 19. Ο Χριστοδουλόπουλος έχει γεμάτες χρονιές στον ΠΑΟΚ και δεν έχει κάνει τίποτα. Κρίνεις τον Χριστοδουλόπουλο έτσι και τους άλλους τους λες παλτά χωρίς να τους δεις. Εάν αυτό δεν είναι προκατάληψη τότε τι είναι? Εσύθ πιστεύεις ότι για τον Μάτος η Πόρτσμουθ έδινε 7εκ. και δεν πήγε !! Α!! ρε δούλεμα που τρώτε μερικοί!! Οπως και το ότι ο Μπελούτσι κάνει 7,5εκ το 50%. Τώρα εάν μου λες τον Μαιστόροβιτς άγνωστο παίκτη, τότε δεν ασχολείσαι και συγνώμη που στο λέω. Εάν έβλεπες τσάμπιονσ λίγκ θα τον ήξερες φίλε μου.
Δεν έχει νόημα να σου γράψω και άλλα για τί γκρινιάζεις για να γκρινιάζεις.
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
Ο Χριστοδουλόπουλος σε διορθώνω πως δεν έχει κανει ΚΑΜΙΑ γεμάτη χρονιά και αυτός είναι όχι απλά υπερτιμημένος κατά την ταπεινή μου γνώμη αλλά σούπερ υπερτιμημένος. Τιμολογούμε εμείς τον Τοροσίδη με 5-5,5 μύρια που είναι βασικός εθνική και έχει γεμάτη χρονιά τσουλου και ο Χριστοδουλόπουλος αξίζει 4;; Ήμαρτον. Αλλά και πάλι, η υπερτίμηση εδν έγινε για την ποιότητα του παίκτη αλλά για να γίνει ο ΠΑΟΚ υποτακτικός. Απλά πράγματα.
Αλλά ξαναλέω....κρίνετε όλοι πριν την ώρα του. Την καλύτερη χρονιά του τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός την έκανε το ¨98 χωρίς να κάνει ΚΑΜΙΑ μεταγραφή...θυμηθείτε το.