γαττε συμφονω μαζι σου....βαρεθηκα την μιζερια των μετοχων...αυτοι μας κανανε παοκακι...με τις εφημερες χαρες...ΑΕΚ σημαινει ΒΥΖΑΝΤΙΟ-ΔΟΞΑ-ΤΙΤΛΟΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΟΙ ΛΟΓΙΣΤΑΚΟΙΙΙΙΙ...ΑΛΛΙΩς ΑΝΤΕ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ Η ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ότι και να λες κάποιοι δεν ξυπνάνε!Είναι πρώτα ντέμης και μετά ΑΕΚ!γαττε συμφονω μαζι σου....βαρεθηκα την μιζερια των μετοχων...αυτοι μας κανανε παοκακι...με τις εφημερες χαρες...ΑΕΚ σημαινει ΒΥΖΑΝΤΙΟ-ΔΟΞΑ-ΤΙΤΛΟΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΟΙ ΛΟΓΙΣΤΑΚΟΙΙΙΙΙ...ΑΛΛΙΩς ΑΝΤΕ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ Η ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ειμαι πρώτα ΑΕΚ ,με οποιονδήποτε στο τιμόνι κ όχι να περιμένω πότε θα ρθει ο ΄΄εκλεκτός μου΄΄ για να το παίξω πιο ΑΕΚ.Αυτά για να καταλαβαίνετε μερικοί ΑΕΚΑΡΕΣ.
Σε όσους δεν αρέσει αυτό που βλέπουν,ο καναπές τους είναι μια χαρά.Αν σηκώσει κανένα πρωτάθλημα η ομάδα,μην πάνε όμως να πανηγυρίζουν,έτσι;;
Εγώ θα είμαι στις επάλξεις κ θα κάνω το καθηκον μου για τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ,που με έχει ανάγκη.Οι υπόλοιποι ας περιμένετε τον πρίγκηπα στο άσπρο άλογο,απο όπου νομίζετε.
Φιλικά και σταματάω εδώ.
Σε όσους δεν αρέσει αυτό που βλέπουν,ο καναπές τους είναι μια χαρά.Αν σηκώσει κανένα πρωτάθλημα η ομάδα,μην πάνε όμως να πανηγυρίζουν,έτσι;;
Εγώ θα είμαι στις επάλξεις κ θα κάνω το καθηκον μου για τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ,που με έχει ανάγκη.Οι υπόλοιποι ας περιμένετε τον πρίγκηπα στο άσπρο άλογο,απο όπου νομίζετε.
Φιλικά και σταματάω εδώ.
τοτε να γινουν πανιωνιοι φιλε μου...να χαιρωνται και στις χαρες και στις ηττες.....αρκετα με τις σφαλιαρες..μεγαλη ομαδα θελανε οι μετοχοι..το επαιζαν φραγκατοι..που ειναι τωρα?ολο η διαιτησια θα φταιει?με ιωνικο...ηρακλα,πανιωνιο,βαζελο,ξανθη η διαιτησια εφαιγε η η ηττοπαθεια?αντε μπραβο..
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Εγώ προσωπικά δεν έχω κανέναν "εκλεκτό"!Και σε ανύποπτο χρόνο έχω πει ότι θα υπάρχει πρόβλημα αν αναλάβει ο Μελισσανίδης γιατί τα ντεμάκια θα παραφυλάνε στην γωνία να του την πουν!Θα προτιμούσα την κίνηση αυτή να την έκανε μόνος του ο Ρέστης ή ο Λαυρεντιάδης!
Το γήπεδο δεν μπορεί να μας το απαγορεύσει κανείς , ούτε το να πανυγηρίσουμε τις επιτυχίες της ομάδας!
Το γήπεδο δεν μπορεί να μας το απαγορεύσει κανείς , ούτε το να πανυγηρίσουμε τις επιτυχίες της ομάδας!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Την ομάδα της ΑΕΚ, η οποία έφτασε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης το 1968, θα τιμήσει αύριο η Νομαρχία Αθηνών σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιείται με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 40 χρόνων από το συναρπαστικό τελικό του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου με τη Σλάβια Πράγας, στο Παναθηναϊκό Στάδιο και την κατάκτηση του Κυπέλλου.
Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Πολεμικό Μουσείο, στις 8 το βράδυ, θα γίνει προβολή μιας μικρής ταινίας με στιγμιότυπα από τον αγώνα, την ανακήρυξη της ΑΕΚ ως Κυπελλούχου και την περιγραφή του αγώνα, ενώ στους χώρους του Πολεμικού Μουσείου θα λειτουργήσει έκθεση με φωτογραφίες.
Ο Νομάρχης Αθηνών Γιάννης Σγουρός θα τιμήσει με αναμνηστικά κύπελλα τους παίκτες-σύμβολα της ΑΕΚ και του ελληνικού αθλητισμού, Χρήστο Ζούπα (νυν δήμαρχο Υμηττού), Γιώργο Αμερικάνο, Πέτρο Πετράκη, Γιώργο Τρόντζο, Αίαντα Λαρεντζάκη, Απόστολο Τσάβα, Νίκο Νησιάδη, Στυλιανό Βασιλειάδη, Ανδρέα Δημητριάδη και Αντώνη Χρηστέα, τον προπονητή Νίκο Μίλα και το γιατρό Βασίλη Γιαννακόπουλο.
Ακόμη θα τιμηθούν οι δημοσιογράφοι Βασίλης Γεωργίου (εκφωνητής) και Φαίδωνας Κωνσταντουδάκης, καθώς και οι Ανδρέας Καλογερόπουλος (φωτογράφος) και Αλέκος Μαργαρίτης (συλλέκτης φίλαθλος).
Ο νομάρχης Αθηνών, Γιάννης Σγουρός, δήλωσε ότι «τιμώντας την ΑΕΚ, την πρώτη ελληνική ομάδα που είχε διεθνή διάκριση, τιμούμε όλους τους αθλητές και τους ανθρώπους του αθλητισμού που εργάστηκαν σκληρά και άνοιξαν δρόμους για τις μεγάλες διακρίσεις που ακολούθησαν σε όλα τα αθλήματα».
Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Πολεμικό Μουσείο, στις 8 το βράδυ, θα γίνει προβολή μιας μικρής ταινίας με στιγμιότυπα από τον αγώνα, την ανακήρυξη της ΑΕΚ ως Κυπελλούχου και την περιγραφή του αγώνα, ενώ στους χώρους του Πολεμικού Μουσείου θα λειτουργήσει έκθεση με φωτογραφίες.
Ο Νομάρχης Αθηνών Γιάννης Σγουρός θα τιμήσει με αναμνηστικά κύπελλα τους παίκτες-σύμβολα της ΑΕΚ και του ελληνικού αθλητισμού, Χρήστο Ζούπα (νυν δήμαρχο Υμηττού), Γιώργο Αμερικάνο, Πέτρο Πετράκη, Γιώργο Τρόντζο, Αίαντα Λαρεντζάκη, Απόστολο Τσάβα, Νίκο Νησιάδη, Στυλιανό Βασιλειάδη, Ανδρέα Δημητριάδη και Αντώνη Χρηστέα, τον προπονητή Νίκο Μίλα και το γιατρό Βασίλη Γιαννακόπουλο.
Ακόμη θα τιμηθούν οι δημοσιογράφοι Βασίλης Γεωργίου (εκφωνητής) και Φαίδωνας Κωνσταντουδάκης, καθώς και οι Ανδρέας Καλογερόπουλος (φωτογράφος) και Αλέκος Μαργαρίτης (συλλέκτης φίλαθλος).
Ο νομάρχης Αθηνών, Γιάννης Σγουρός, δήλωσε ότι «τιμώντας την ΑΕΚ, την πρώτη ελληνική ομάδα που είχε διεθνή διάκριση, τιμούμε όλους τους αθλητές και τους ανθρώπους του αθλητισμού που εργάστηκαν σκληρά και άνοιξαν δρόμους για τις μεγάλες διακρίσεις που ακολούθησαν σε όλα τα αθλήματα».
φίλε μου θα μας τρελλάνεις μάλλον. Μου χαρακτηρίζεις τον Χριστοδουλόπουλο ως το μεγαλύτερο ταλέντο και μου βγάζεις ας πούμε τον Μαιστόροβιτς παλτό. Πόσα χρόνια παρακολουθείς ποδόσφαιρο? Πες μου σε παρακαλώ πόσα γκολ έχει βάλει όσα χρόνια παίζει ο Χριστοδουλόπουλος? Επιθετικός δεν είναι αν δεν κάνω λάθος? Κάνεις κάποιο λάθος!! Ο Χριστοδουλόπουλος δεν είναι πια ταλέντο. Ταλέντο είσαι στα 18 ή 19. Ο Χριστοδουλόπουλος έχει γεμάτες χρονιές στον ΠΑΟΚ και δεν έχει κάνει τίποτα. Κρίνεις τον Χριστοδουλόπουλο έτσι και τους άλλους τους λες παλτά χωρίς να τους δεις. Εάν αυτό δεν είναι προκατάληψη τότε τι είναι? Εσύθ πιστεύεις ότι για τον Μάτος η Πόρτσμουθ έδινε 7εκ. και δεν πήγε !! Α!! ρε δούλεμα που τρώτε μερικοί!! Οπως και το ότι ο Μπελούτσι κάνει 7,5εκ το 50%. Τώρα εάν μου λες τον Μαιστόροβιτς άγνωστο παίκτη, τότε δεν ασχολείσαι και συγνώμη που στο λέω. Εάν έβλεπες τσάμπιονσ λίγκ θα τον ήξερες φίλε μου.ο λαγος δυστηχως μεχρι στιγμης δεν εχει δικαιολογησει τα αρκετα πραγματι λεφτα που ξοδευτηκαν για την παρτη του
φιλε να τα παρουμε τα πραγματα απο την αρχη
τι προπονητες πηραν εκεινοι τι πηραμε εμεις?
ο βαζελος πριν ξεκινησει τις μεταγραφες ανανεωσε ιβανσιτσ,ματος.(και ειδικα για τον δευτερο πληρωσε καλα)
πηρε κλειτον που μαλλον τον παγκο θα καθεται
χριστοδουλοπουλο που για μενα ειναι και το μεγαλυτερο ταλεντο.
και αυτα χωρις να εχει ξεκινησει τις μεταγραφες καλα καλα.
ο γαυρος απο περυσι ηταν πολυ μπροστα...θυμιζω γκαλετι ,νταρκο,λουα λουα.
και αυτος ακομα δεν εχει κανει μεταγραφες.
εμεις τωρα.
παρακαλαμε να ερθει προταση για παπασταθο.
δωσαμε τοζερ και με τα χρηματα αυτα καναμε την μοναδικη μεχρι τωρα μεταγραφη τον σκοκο τον οποιο θα τον δουμε
μεχρι στιγμη εχουμε ξοδεψει 0.
πηραμε κατι απιθανους μπερνσ,μαιστοροβιτσ σαχα (ολοι ελευθεροι,αν ηταν τα σουπερ ταλεντα υποθετω θα ασχολουνταν και αλλες ομαδες μαζι τους)
παρακαλαμε τον μπασινα να ερθει (ελευθερος και αυτος και δεν βρισκει ομαδα στην ευρωπη,οι συγκρισεις αναποφευκτες με τον ματος για τον οποιο η πορτσμουθ εδινε καπου 7 μυρια )
παρακαλαμε να ερθει ποιος?ο βενετιδης να παιξει αριστερα.(η αεκ δεν ειναι λαρισσα)
ψηνουμε τον κωνσταντινου να ερθει.
ολα τα αζητητα θα βρουν στεγη στην ομαδα μας.
και ακομα να ξεφορτωθουμε λυμπεροπουλο.
θελεις και αλλα?
Δεν έχει νόημα να σου γράψω και άλλα για τί γκρινιάζεις για να γκρινιάζεις.
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
Επειδη καποιοι τους τρωει η μυτη τους και ειναι αεκτζηδες μονο στα ευκολα.Ο Ντεμης φετος πρωταθλημα πηρε εκτος και αν εχουμε ρουφιανους στη παρεα μας.Ποιος πουλησε την ΑΕΚ στο Τροχανα ο Ντεμης???Ποιος απο Σχολη Οδηγων εχει εταιρεια στο Χρηματηστηριο της Ν.Υ ο Ντεμης ελεος πια με τα λαμογια ολων των εποχων.Ενταξει ρε αδερφια ο ΠΑΟ αλλαξε επιπεδο και κυριως λογω Προπονητη και οχι μεταγραφων τα λεφτα που ριχνει ειναι για να κομπλαρει το Κοκκαλινο.Ακους εκει 6εκ ο Χριστοδουλοπουλος ενα παιδι με σωμα και προσοντα Ζινταν αλλα που δεν ξερει τη θεση του δλδ αν κανει αυτος 6 ο Παπασταθο και ο Νινης ποσο κανουν 10???Μην τσιμπατε απο ποσα γιατι στη μπαλα υπαρχουν πολλα μοντελα αναπτυξης οχι μονο η ΤΣΕΛΣΙ υπαρχει και η ΑΡΣΕΝΑΛ...Εγω τους γαυρουσ λυπαμαι που δεν εχουν καταλαβει τι εχει παιχτει φετος δεν εχουν και Ιβιτς δραμα η κατασταση...
Επειδή το πρώτο μου διαρκείας το έβγαλα στην 8-12 στη Φιλαδέλφεια την πρώτη χρονιά που κυκλοφόρησαν τα διαρκείας και από τότε αγοράζω κάθε χρόνο διαρκείας... Πήγαινα ακόμα και στα Λιόσια όταν είχαμε μείνει δύο χιλιάδες ανθρώποι... Λοιπόν... Εγώ δεν φοβάμαι να πω, το έχω άλλωστε πει και σε παλιότερο μήνυμά μου ότι εκλεκτός μου είναι ο Τίγρης και η ομάδα του για συγκεκριμένους λόγους τους οποίους και έχω αναλύσει... Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πάρω και φέτος διαρκείας (στην 29, εκεί βρίσκομαι) και δεν θα παρακολουθώ την μεγάλη μου αρρώστια... Ας είμαστε όλοι ενωμένοι άσχετα με τους εκλεκτούς μας...Επειδη καποιοι τους τρωει η μυτη τους και ειναι αεκτζηδες μονο στα ευκολα.Ο Ντεμης φετος πρωταθλημα πηρε εκτος και αν εχουμε ρουφιανους στη παρεα μας.Ποιος πουλησε την ΑΕΚ στο Τροχανα ο Ντεμης???Ποιος απο Σχολη Οδηγων εχει εταιρεια στο Χρηματηστηριο της Ν.Υ ο Ντεμης ελεος πια με τα λαμογια ολων των εποχων.Ενταξει ρε αδερφια ο ΠΑΟ αλλαξε επιπεδο και κυριως λογω Προπονητη και οχι μεταγραφων τα λεφτα που ριχνει ειναι για να κομπλαρει το Κοκκαλινο.Ακους εκει 6εκ ο Χριστοδουλοπουλος ενα παιδι με σωμα και προσοντα Ζινταν αλλα που δεν ξερει τη θεση του δλδ αν κανει αυτος 6 ο Παπασταθο και ο Νινης ποσο κανουν 10???Μην τσιμπατε απο ποσα γιατι στη μπαλα υπαρχουν πολλα μοντελα αναπτυξης οχι μονο η ΤΣΕΛΣΙ υπαρχει και η ΑΡΣΕΝΑΛ...Εγω τους γαυρουσ λυπαμαι που δεν εχουν καταλαβει τι εχει παιχτει φετος δεν εχουν και Ιβιτς δραμα η κατασταση...
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΕΚ ΖΟΥΜΕ
Arion1955®
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
όλοι δίπλα στην ΑΕΚάρα βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Arion1955®
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μια ζωή ηλίθιος και γραφικός κλώνε μεθύστακα...αεκ γερα πρωταθλημα ξανα
ηθικη πρωταθλητρια
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Επειδή το πρώτο μου διαρκείας το έβγαλα στην 8-12 στη Φιλαδέλφεια την πρώτη χρονιά που κυκλοφόρησαν τα διαρκείας και από τότε αγοράζω κάθε χρόνο διαρκείας... Πήγαινα ακόμα και στα Λιόσια όταν είχαμε μείνει δύο χιλιάδες ανθρώποι... Λοιπόν... Εγώ δεν φοβάμαι να πω, το έχω άλλωστε πει και σε παλιότερο μήνυμά μου ότι εκλεκτός μου είναι ο Τίγρης και η ομάδα του για συγκεκριμένους λόγους τους οποίους και έχω αναλύσει... Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πάρω και φέτος διαρκείας (στην 29, εκεί βρίσκομαι) και δεν θα παρακολουθώ την μεγάλη μου αρρώστια... Ας είμαστε όλοι ενωμένοι άσχετα με τους εκλεκτούς μας...
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΕΚ ΖΟΥΜΕ
Νομίζω ότι εκφράζεις αυτό που πραγματικά αισθάνομαι,και που θα ήθελα να το δω όχι μόνο από εσένα,αλλά κ από όλους.Η ομάδα μας έχει ανάγκη κ είναι πάνω από πρόσωπα.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Την καλημέρα μου στα αδέρφια κ σε όλο τον κόσμο.
Αιντε 2 μερούλες έμειναν ορέ ;) ;) ;)
ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ-ΤΗΝ ΟΝΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ
Αιντε 2 μερούλες έμειναν ορέ ;) ;) ;)
ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ-ΤΗΝ ΟΝΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις