Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
και φετος απο μεταγραφες κινουμαστε σε πολυ ρηχα νερα.
αν ο μπασινας στα 32 του ειναι το μεγαλο ονομα τοτε κλαυτα χαραλαμπε.
μαρεσει που συζηταν και για 3 ετες συμβολαιο...
αλλος αρουαμπαρενα θα ναι και τουτος.το παθημα δεν εγινε μαθημα.
διαβαζω και κατι κουλα για κωσταντινου και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι.φτανει  με τα αζητητα των αιωνιων.
δυστηχως η αποσταση απο τους ανταγωνιστες μεγαλωνει επικινδυνα...
κι αν μεχρι τωρα η αποσταση ηταν μεγαλη μονο απο τον γαυρο απο φετος μου φαινεται θα βλεπουμε με τα κυαλια και τον βαζελο.(σε θεμα ποιοτητας ροστερ)
τον εναν με λιγη τυχη μπορει και να τον περασεις.
να αυτοκτονησουν ομως και οι δυο και να χαρισουν το πρωταθλημα στην αεκ το βλεπω καταχλωμο.
αυτα βλεπει ο κοσμος και δεν πλησιαζει τα διαρκειας.(μαζι τους και γω που μαλλον δεν προκειται να ανανεωσω)
οι μετοχοι πρεπει να γυρισουν σελιδα και να βαλουν χρημα.
Φίλε μου θα ήθελα ειλικρινά να μου εξηγήσεις πως έχει ξεφύγει ο ΠΑΟ και ο Ολυμπιακός αμε τις μεταγραφές που έχουν κάνει. Κατ'αρχήν ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει καμία. ο ΠΑΟ πήρε τον Κλέιτον με του κόσμου τα λεφτά, που εδώ οι πιο πολλοί δεν τον θέλαμε με τα ίδια χρήματα και πήρε τον Χριστοδουλόπουλο με έναν σκασμό λεφτά που το βιογραφικό του είναι μικρότερο και από του παπασταθόπουλου που παίζει δύο χρόνια. Ελεος παιδιά!! Εάν είναι να γκρινιάζετε για να γκρινιάζετε οκ. Το έχουμε συνηθίσει!! Αλλά εάν πραγματικά θεωρείτε πολύ καλές μεταγραφές αυτρ'ές που έχει κάνει ο ΠΑΟ, λυπάμαι αλλά δεν έχετε δίκιο. Για όσους ασχολούνται πραγματικά και ΄ξέρουν τι εστί ο ΣΚΟΚΟ χαίρονται. Οι υπόλοιποι περιμένετε να τον δείτε και θα σας κοπεί η γκρίνια. ΕΛΕΟΣ!! ο Χριστοδουλόπουλος 3 εκ. που για να παίξει Ευρωπαικό αγώνα πρέπει να τον βάλουν στην  εθνική!!!Ο ΛΑγός με περισσότερα πράγματα από αυτόν και στίχισε τα μισά λεφτά.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά  

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ο βάζελος θα πάρει ότι πιο καλό κυκλοφορεί στο Ελλάντα και θα κάνει και 1-2 μεγάλες μεταγραφές από το εξωτερικό!Όποιος δεν το καταλαβαίνει...θα το διαπιστώσει στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου!Το αν θα φτιάξει καλή ομάδα είναι άλλη ιστορία...αλλά ποιοτικότερο ρόστερ θα έχει σίγουρα!
Τον Σκόκο τον ξέρατε πριν ασχοληθεί η ΑΕΚ μαζί του?Παρακολουθούσατε την Πούμας?Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν είναι παιχταράς!Αλλά να τον δούμε πρώτα...

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε μου θα ήθελα ειλικρινά να μου εξηγήσεις πως έχει ξεφύγει ο ΠΑΟ και ο Ολυμπιακός αμε τις μεταγραφές που έχουν κάνει. Κατ'αρχήν ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει καμία. ο ΠΑΟ πήρε τον Κλέιτον με του κόσμου τα λεφτά, που εδώ οι πιο πολλοί δεν τον θέλαμε με τα ίδια χρήματα και πήρε τον Χριστοδουλόπουλο με έναν σκασμό λεφτά που το βιογραφικό του είναι μικρότερο και από του παπασταθόπουλου που παίζει δύο χρόνια. Ελεος παιδιά!! Εάν είναι να γκρινιάζετε για να γκρινιάζετε οκ. Το έχουμε συνηθίσει!! Αλλά εάν πραγματικά θεωρείτε πολύ καλές μεταγραφές αυτρ'ές που έχει κάνει ο ΠΑΟ, λυπάμαι αλλά δεν έχετε δίκιο. Για όσους ασχολούνται πραγματικά και ΄ξέρουν τι εστί ο ΣΚΟΚΟ χαίρονται. Οι υπόλοιποι περιμένετε να τον δείτε και θα σας κοπεί η γκρίνια. ΕΛΕΟΣ!! ο Χριστοδουλόπουλος 3 εκ. που για να παίξει Ευρωπαικό αγώνα πρέπει να τον βάλουν στην  εθνική!!!Ο ΛΑγός με περισσότερα πράγματα από αυτόν και στίχισε τα μισά λεφτά.
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά 

ο λαγος δυστηχως μεχρι στιγμης δεν εχει δικαιολογησει τα αρκετα πραγματι λεφτα που ξοδευτηκαν για την παρτη του
φιλε να τα παρουμε τα πραγματα απο την αρχη
τι προπονητες πηραν εκεινοι τι πηραμε εμεις?
ο βαζελος πριν ξεκινησει τις μεταγραφες ανανεωσε ιβανσιτσ,ματος.(και ειδικα για τον δευτερο πληρωσε καλα)
πηρε κλειτον που μαλλον τον παγκο θα καθεται
χριστοδουλοπουλο  που για μενα ειναι και το μεγαλυτερο ταλεντο.
και αυτα χωρις να εχει ξεκινησει τις μεταγραφες καλα καλα.
ο γαυρος απο περυσι ηταν πολυ μπροστα...θυμιζω γκαλετι ,νταρκο,λουα λουα.
και αυτος ακομα δεν εχει κανει μεταγραφες.
εμεις τωρα.
παρακαλαμε να ερθει προταση για παπασταθο.
δωσαμε τοζερ και με τα χρηματα αυτα καναμε την μοναδικη μεχρι τωρα μεταγραφη τον σκοκο τον οποιο θα τον δουμε
μεχρι στιγμη εχουμε ξοδεψει 0.
πηραμε κατι απιθανους μπερνσ,μαιστοροβιτσ σαχα (ολοι ελευθεροι,αν ηταν τα σουπερ ταλεντα υποθετω θα ασχολουνταν και αλλες ομαδες μαζι τους)
παρακαλαμε τον μπασινα να ερθει (ελευθερος και αυτος και δεν βρισκει ομαδα στην ευρωπη,οι συγκρισεις αναποφευκτες με τον ματος για τον οποιο η πορτσμουθ εδινε καπου 7 μυρια )
παρακαλαμε να ερθει ποιος?ο βενετιδης να παιξει αριστερα.(η αεκ δεν ειναι λαρισσα)
ψηνουμε τον κωνσταντινου να ερθει.
ολα τα αζητητα θα βρουν στεγη στην ομαδα μας.
και ακομα να ξεφορτωθουμε λυμπεροπουλο.
θελεις και αλλα?

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρε Αριωνα, κρίνε την ομάδα σου και μην παραπληροφορείς. Ποιος δηλαδή πέταξε τη σκούφια του με τον Εθκέρα ή πώς τονε λένε δαύτονε; Μπορεί να τον πάρουμε τελικά και να παίξει κιόλας, αλλά δεν πετάξαμε τη σκούφια μας. Πάντως ειδικά αυτό με τα χρόνια που δεν παίζει κάποιος μπάλα το έχετε ξαναπεί με το Ριβάλντο. Και μετά τα γυρίσατε και 3 χρόνια μετά τον θέλατε και κουτσό ακόμα.
Όσο για πληστειριασμούς, μέχρι στιγμής δεν έχω δει πληστειριασμο από κανέναν. Ο ΠΑΟ πήρε Κλέιτον που τον είχαν ήδη απορ΄ρίψει ο άλλοι δύο. Το χριστοδουλόπουλο ο Ολυμπιακός πρότεινε ένα ποσό στον ΠΑΟΚ και προσπάθησε να δέσει τον παίκτη, ο ΠΑΟ έδωσε τα διπλά και τον πήρε (δεν είναι πληστειριασμός αυτός, αυτό είναι μαλακία αγορά αλλά δικαίωμά τους άμα θέλουν έτσι να αγοράζουνε). Μην προσπαθείτε να βρείτε ήττες και νίκες εκεί που δεν υπάρχουνε. Και στο τέλος της γραφής δεν είναι ποτέ ποιους και πόσους παίρνεις αλλά αν θα δέσουνε καλά στην ομάδα ή όχι και αν θα είναι αυτοί που χρειάστηκε η ομάδα. Πέρσι σαν Ολυμπιακός κάναμε 11-12 μεταγραφές. Οι μισοί πιάσανε οι άλλοι μισοί όχι. Έτσι γίνεται πάντα. Κι εσε΄ςι το ίδιο κανατε πέρσι. Μην ξεχνάτε τους Ράμος, ασκάρατε και λοιπούς οικοδόμους, τους οποίους τους παρουσίαζαν ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ σαν το μέλλον της ΑΕΚ και σωτήρες....
Το θέμα είναι πάντα να δένει περισσότερο μια ομάδα και καλό είναι να μη χάνει κιόλας οικονομικά κάθε φορά για να μη βαρεθεί ο οποιοσδήποτε προεδράρας να χώνει χρήματα.
σε πληροφορώ ότι αυτό με τον Εθκέρο δεν είναι δική μου άποψη αλλά το είπε ο ίδιος ο ρεπόρτερ του ΟΣΦΠ στον 94,6 το μεσημέρι......

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά  
καλά φίλε από γκρίνια άλλο τίποτα, και μιλάμε για την ΑΕΚ που ήταν ένα βήμα πριν την διάλυση και την χρονιά που πέρασε βγήκε πρώτη στο Ελληνικό πρωτάθλημα δηλαδή μερικοί τι θέλουν για να σταματήσουν την μουρμούρα? το cl?

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
ο λαγος δυστηχως μεχρι στιγμης δεν εχει δικαιολογησει τα αρκετα πραγματι λεφτα που ξοδευτηκαν για την παρτη του
φιλε να τα παρουμε τα πραγματα απο την αρχη
τι προπονητες πηραν εκεινοι τι πηραμε εμεις?
ο βαζελος πριν ξεκινησει τις μεταγραφες ανανεωσε ιβανσιτσ,ματος.(και ειδικα για τον δευτερο πληρωσε καλα)
πηρε κλειτον που μαλλον τον παγκο θα καθεται
χριστοδουλοπουλο  που για μενα ειναι και το μεγαλυτερο ταλεντο.
και αυτα χωρις να εχει ξεκινησει τις μεταγραφες καλα καλα.
ο γαυρος απο περυσι ηταν πολυ μπροστα...θυμιζω γκαλετι ,νταρκο,λουα λουα.
και αυτος ακομα δεν εχει κανει μεταγραφες.
εμεις τωρα.
παρακαλαμε να ερθει προταση για παπασταθο.
δωσαμε τοζερ και με τα χρηματα αυτα καναμε την μοναδικη μεχρι τωρα μεταγραφη τον σκοκο τον οποιο θα τον δουμε
μεχρι στιγμη εχουμε ξοδεψει 0.
πηραμε κατι απιθανους μπερνσ,μαιστοροβιτσ σαχα (ολοι ελευθεροι,αν ηταν τα σουπερ ταλεντα υποθετω θα ασχολουνταν και αλλες ομαδες μαζι τους)
παρακαλαμε τον μπασινα να ερθει (ελευθερος και αυτος και δεν βρισκει ομαδα στην ευρωπη,οι συγκρισεις αναποφευκτες με τον ματος για τον οποιο η πορτσμουθ εδινε καπου 7 μυρια )
παρακαλαμε να ερθει ποιος?ο βενετιδης να παιξει αριστερα.(η αεκ δεν ειναι λαρισσα)
ψηνουμε τον κωνσταντινου να ερθει.
ολα τα αζητητα θα βρουν στεγη στην ομαδα μας.
και ακομα να ξεφορτωθουμε λυμπεροπουλο.
θελεις και αλλα?
φίλε Παναγή για τον Μπασινά όντως υπάρχει ενδιαφέρον από την ομάδα και δεν είναι κάποιο παικτάκι της πλάκας... μην ξεχνάς ότι ο Μπασινάς έκανε μια πολύ καλή χρονιά και μάλιστα σε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και η ΑΕΚ έχει ανάγκη από έναν παίκτη σαν αυτόν.....

τώρα για τον Κωνσταντίνου αν έχεις διαπιστώσει αυτά που έγραφαν οι εφημερίδες έχουν πλέον ατονήσει αλλά και όλο αυτό το διάστημα δεν βγήκε κανείς από την επίσημη ΑΕΚ να πει ότι μιλάμε με τον εν λόγο παίκτη....... απλά ένα παιχνίδι δημοσιογράφων και μάνατζερ είναι και τίποτα άλλο.... λοιπόν μην τσιμπάτε και σπρώχνεται και τα λεφτά σας σε αυτές της εφημερίδες..... 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά  

διαφωνώ στο ο,τι ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει μεταγραφές. Έχει κάνει δύο. Τους πήρε από τον Ιανουάριο αλλά τώρα θα είναι στην ομάδα. Αν τους θυμηθείς κερδίζεις χρυσούν ωρολόγιον αυθεντικό ιμιτασιον από το Μαυρίκιο. Όσο για τους λατινοαμερικάνους, να το ξαναπώ, στις πούμες κλπ παίζουνε μια χαρά, αλλά είναι αλλου είδους πρωταθλήματα. Και για να σας δώσω το μέτρο της υπερβολής εδώ στην Ελλάδα και της μαλακίας κρίσης, θα σας πω ένα όνομα: Ρομπίνιο -Ρεαλ Μαδρίτης. Ήρθε Ευρώπη και μάλιστα Ισπανία που το ποδόσφαιρό της είναι σαφώς πιο ποιοτικό και όχι γκασμάδικο όπως στην Ελλάδα. ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! Αρχίδια μπλε για 2 χρόνια. Και μόνο φέτος άρχισε να παίρνει μπρος, αλλά η Ρεάλ δεν τον έδωσε, τον κράτησε γιατί ήξερε τι αγόρασε. Σε ελληνική ομάδα θα τον είχαμε στείλει μετά από 3 μήνες από εκεί που ήρθε, όπως το κάναμε με τόσους και τόσους (τι να πρωτοθυμηθώ...Ντρασένα, Αρτσούμπι κλπ...)

σε πληροφορώ ότι αυτό με τον Εθκέρο δεν είναι δική μου άποψη αλλά το είπε ο ίδιος ο ρεπόρτερ του ΟΣΦΠ στον 94,6 το μεσημέρι......
Ο οποιοσδήποτε δημοσιογράφος αποκλείεται να εκφράζει το αίσθημα των οπαδών-φίλαθλων. Τι να λέει τώρα. Ο κύριος που λες, φαντάζομαι ο Νικολακόπουλος, όταν μιλούσε για το Λούα Λούα πριν τον τελικό κυπέλλου τον είχε βγάλει ξενύχτη, άμυαλο, ανένταχτο, γραψαρχίδα κλπ. Μόλις είδε πως μάλλον μένει, άρχισε τα είναι καλός παίκτης, και πού να ξαναβρούμε τέτοιον και ξέρει πολλή μπάλα και μια φορά έκανε ατόπημα ενώ σε τόσους άλλους έχουνε χαρίσει τόσα και τόσα κλπ.
Άρα λοιπόν, είναι σαν να μου λες πως τα δημοσιεύματα των εφημερίδων εσένα σε εκφράζουν και ΟΛΟΥΣ τους Αεκτζήδες. Το οτι είναι άμυαλοι δημοσιογράφοι υποθέτω πως το ξέρεις, το οτι απλά λένε αυτά που θέλει η εκάστοτε διοικηση της εκάστοτε ομάδας κι αυτό το ξέρεις. Οπότε τα αφήνω ασχολίαστα.

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
παιδια γκρινιαρης μπορει να ειμαι  αλλα δεν ειμαι ο τυπος που γκρινιαζει για να δημιουργησει προβλημα στην διοικηση.
στηριζω την ομαδα του ντεμη (την λεω ετσι για λογους συντομιας και οχι επειδη ειναι ασημαντοι οι επιχειρηματιες) και γνωριζω πολυ καλα τι εχουν προσφερει στην ομαδα μας.
επιπλεον ξεκινησα να παιρνω διαρκειας απο την στιγμη που πηρε την ομαδα στα χερια του ο ντεμαρος,και συνεχισα μεχρι και περισυ.
φετος ομως νομιζω οτι χρειαζεται να προσφερουν ακομα περισοτερο στην ομαδα.
τα πραγματα δυσκολευουν και οποιος το βλεπει και το λεει δεν θελει (απαραιτητα) το κακο της ομαδας.

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
παιδια γκρινιαρης μπορει να ειμαι  αλλα δεν ειμαι ο τυπος που γκρινιαζει για να δημιουργησει προβλημα στην διοικηση.
στηριζω την ομαδα του ντεμη (την λεω ετσι για λογους συντομιας και οχι επειδη ειναι ασημαντοι οι επιχειρηματιες) και γνωριζω πολυ καλα τι εχουν προσφερει στην ομαδα μας.
επιπλεον ξεκινησα να παιρνω διαρκειας απο την στιγμη που πηρε την ομαδα στα χερια του ο ντεμαρος,και συνεχισα μεχρι και περισυ.
φετος ομως νομιζω οτι χρειαζεται να προσφερουν ακομα περισοτερο στην ομαδα.
τα πραγματα δυσκολευουν και οποιος το βλεπει και το λεει δεν θελει (απαραιτητα) το κακο της ομαδας.
φίλε μου οι μεταγραφές τελειώνουν σε 2 μήνες λοιπόν το ταμείο αργεί.... ακόμα... εγώ προσωπικά αισιοδοξώ ότι η ομάδα εφέτος θα κάνει της μεταγραφές που χρειάζεται αλλά δημιουργεί και πολύ καλή υποδομή για το μέλλον...

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
διαφωνώ στο ο,τι ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει μεταγραφές. Έχει κάνει δύο. Τους πήρε από τον Ιανουάριο αλλά τώρα θα είναι στην ομάδα. Αν τους θυμηθείς κερδίζεις χρυσούν ωρολόγιον αυθεντικό ιμιτασιον από το Μαυρίκιο. Όσο για τους λατινοαμερικάνους, να το ξαναπώ, στις πούμες κλπ παίζουνε μια χαρά, αλλά είναι αλλου είδους πρωταθλήματα. Και για να σας δώσω το μέτρο της υπερβολής εδώ στην Ελλάδα και της μαλακίας κρίσης, θα σας πω ένα όνομα: Ρομπίνιο -Ρεαλ Μαδρίτης. Ήρθε Ευρώπη και μάλιστα Ισπανία που το ποδόσφαιρό της είναι σαφώς πιο ποιοτικό και όχι γκασμάδικο όπως στην Ελλάδα. ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! Αρχίδια μπλε για 2 χρόνια. Και μόνο φέτος άρχισε να παίρνει μπρος, αλλά η Ρεάλ δεν τον έδωσε, τον κράτησε γιατί ήξερε τι αγόρασε. Σε ελληνική ομάδα θα τον είχαμε στείλει μετά από 3 μήνες από εκεί που ήρθε, όπως το κάναμε με τόσους και τόσους (τι να πρωτοθυμηθώ...Ντρασένα, Αρτσούμπι κλπ...)
Ο οποιοσδήποτε δημοσιογράφος αποκλείεται να εκφράζει το αίσθημα των οπαδών-φίλαθλων. Τι να λέει τώρα. Ο κύριος που λες, φαντάζομαι ο Νικολακόπουλος, όταν μιλούσε για το Λούα Λούα πριν τον τελικό κυπέλλου τον είχε βγάλει ξενύχτη, άμυαλο, ανένταχτο, γραψαρχίδα κλπ. Μόλις είδε πως μάλλον μένει, άρχισε τα είναι καλός παίκτης, και πού να ξαναβρούμε τέτοιον και ξέρει πολλή μπάλα και μια φορά έκανε ατόπημα ενώ σε τόσους άλλους έχουνε χαρίσει τόσα και τόσα κλπ.
Άρα λοιπόν, είναι σαν να μου λες πως τα δημοσιεύματα των εφημερίδων εσένα σε εκφράζουν και ΟΛΟΥΣ τους Αεκτζήδες. Το οτι είναι άμυαλοι δημοσιογράφοι υποθέτω πως το ξέρεις, το οτι απλά λένε αυτά που θέλει η εκάστοτε διοικηση της εκάστοτε ομάδας κι αυτό το ξέρεις. Οπότε τα αφήνω ασχολίαστα.
εγώ αυτό που ξέρω είναι ο επίσημος ρεπόρτερ του ΟΣΦΠ και τόσα χρόνια που ακούω τα ρεπορτάζ του δεν έχω δει ποτέ τον επίσημο ΟΣΦΠ να διαψεύσει μια φορά τα λεγόμενα του....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φίλε Παναγή για τον Μπασινά όντως υπάρχει ενδιαφέρον από την ομάδα και δεν είναι κάποιο παικτάκι της πλάκας... μην ξεχνάς ότι ο Μπασινάς έκανε μια πολύ καλή χρονιά και μάλιστα σε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και η ΑΕΚ έχει ανάγκη από έναν παίκτη σαν αυτόν.....

τώρα για τον Κωνσταντίνου αν έχεις διαπιστώσει αυτά που έγραφαν οι εφημερίδες έχουν πλέον ατονήσει αλλά και όλο αυτό το διάστημα δεν βγήκε κανείς από την επίσημη ΑΕΚ να πει ότι μιλάμε με τον εν λόγο παίκτη....... απλά ένα παιχνίδι δημοσιογράφων και μάνατζερ είναι και τίποτα άλλο.... λοιπόν μην τσιμπάτε και σπρώχνεται και τα λεφτά σας σε αυτές της εφημερίδες..... 
Πες μου βρε Αρίωνα την ενδεκάδα μέχρι στιγμής να με τρελάνεις με τους τριαντάρηδες. Αυτούς τους τριαντάρηδες που πριν από ένα χρόνο λέγατε πως κρατάει και πως παίρνει ο Ολυμπιακός. Μιλούσατε για Ντάρκο, Τζόλε και Νικοπολίδη (θυμίζω παίζει τέρμα, άρα η ηλικία δεν είναι απαραίτητα κακή) και τώρα παίρνετε τον έναν μετά τους άλλους τους τριαντάρηδες σε μια ομάδα που ο Νικολαϊδης ακόμα δεν έχει επίσημα πει πως το γυρνάει στους γέρους και με παίκτες που ΔΕΝ έχουν πνεύμα πρωταθλητή οπότε να θεωρείς πως τους κρατάει για να εμφυσήσουνε το πνεύμα αυτό στους νέους. Μόνο ο Ριβάλντο έχει τετοιο πνεύμα. Οι υπόλοιποι πρωτάθλημα γιοκ. Και ο Ριβάλντο...ήταν ο παίκτης που λέγατε όλοι πως τον έφερε ο ΟΣΦΠ για ένσημα.

Άρα λοιπόν...αυτά που λένε οι φυλλάδες οι δικές σας εσείς τα κάνετε σημαία. Και μετά...τούμπες τούμπες κωλοτούμπες. Έχω άδικο;

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ο μπασινας με βαση την αποδοση του στο euro δεν κανει για την αεκ που θελω.
δεν μπορει να ειναι το ονομα που περιμενουν να ζεστανει τον κοσμο.
εμενα τουλαχιστον δεν θα με ζεστανει.
και δεν ειναι 30
ειναι 32 και βαλε αν δεν κανω λαθος.
δεν ειναι πολλοι οι παιχτες που μπορουν να πεζουν ως τα 35 τους σε υψηλο επιπεδο.
εδω ολοκληρος ζηκος και κλαταρε.
εδω μιλαμε για 3 ετες κλειστο με αποδοχες που ελαχιστοι εχουν στην αεκ.
το παραδειγμα του αρουαμπαρενα ειναι πολυ προσφατο για να ξεχαστει.
επιπλεον φιλε αριωνα δεν συμεριζομαι την αισιοδοξια σου οτι μεχρι το τελος των μεταγραφων μπορει να αποκτησουμε παιχταραδες για τον λογο οτι αν υπηρχαν τετοια σχεδια στην ΠΑΕ δεν θα επιμεναν για τον βενετιδη.
δεν μας εβγαλε και ματια στην λαρισσα,ειχε και τραυματισμο,ειναι και αυτος στα 32.
ειναι προφανες οτι δεν υπαρχει χρημα.
και οσο δεν υπαρχει χρημα θα ερχονται και θα φευγουν οι παιχτες μιας που οι νεοεισερχομενοι μετα απο λιγες συμμετοχες θα αποδεικνυοντε λιγοι.(οπως γινεται τα τελευταια χρονια καθε καλοκαιρι)
κακα τα ψεματα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φίλε μου οι μεταγραφές τελειώνουν σε 2 μήνες λοιπόν το ταμείο αργεί.... ακόμα... εγώ προσωπικά αισιοδοξώ ότι η ομάδα εφέτος θα κάνει της μεταγραφές που χρειάζεται αλλά δημιουργεί και πολύ καλή υποδομή για το μέλλον...
το ταμειο είναι στο τελος του χρόνου και όχι στην αρχή...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εγώ αυτό που ξέρω είναι ο επίσημος ρεπόρτερ του ΟΣΦΠ και τόσα χρόνια που ακούω τα ρεπορτάζ του δεν έχω δει ποτέ τον επίσημο ΟΣΦΠ να διαψεύσει μια φορά τα λεγόμενα του....
τα εχεις μπερδέψει λιγάκι. Σου μίλησα για τον Εθκέρο πως εμάς δεν μας αρέσει σαν όνομα. του Κρόκους μπορεί να του κάνει κλικ, εμάς όχι. Και ο ρεπορτερ μπορεί να λέει ότι θελει, αλλά δεν εκφράζει εμάς.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
χανούμιαααααα....καλησπέρα....για να μη έχετε αγωνία να σας πληροφορήσω ότι ακόμα δεν αρχίσαμε να κάνουμε μεταγραφές......προθέρμανση κάνουμε προς το παρόν.....σε λίγο ο κανονικός αγώνας.......θα μας ψάχνετε φέτος.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
χανούμιαααααα....καλησπέρα....για να μη έχετε αγωνία να σας πληροφορήσω ότι ακόμα δεν αρχίσαμε να κάνουμε μεταγραφές......προθέρμανση κάνουμε προς το παρόν.....σε λίγο ο κανονικός αγώνας.......θα μας ψάχνετε φέτος.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλα, χαλάρωσε τάλε....με τις μεταγραφές δεν παίρνετε πρωτάθλημα. Μακάρι να κάνετε καλή ομάδα, αλλά σταματήστε να πανηγυρίζετε από τον Ιούνη και μετά κάθε Μάη να κλαίτε. Όχι τίποτα αλλο, αλλά μας χαλάτε και τις διακοπές και μετά δεν γίνεται refund.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.
Καταρχάς χαιρετίζω την μετά από καιρό,επαναφορά στην παρέα μας του αδερφού panagi κ είμαι σίγουρος ότι διαρκείας θα πάρεις γιατί είσαι ΑΕΚΑΡΑΣ μεγάλος.

Και μένα τώρα,η προοπτική του να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα ο Μπασινάς δεν με πολυτρελαίνει.Ενας καλός παίχτης,αλλά στην δύση της καριέρας του κ σίγουρα δεν είναι αυτός που ήταν.Ίσως πρέπει να επικεντρωθούμε σε κάτι πιο δυναμικό

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
:dancing:
scorelive_large_2008_06_24.jpg

το πουλέν του Ναύαρχου δανεικός στον Θρασύβουλο  Φυλής...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom