Φίλε μου θα ήθελα ειλικρινά να μου εξηγήσεις πως έχει ξεφύγει ο ΠΑΟ και ο Ολυμπιακός αμε τις μεταγραφές που έχουν κάνει. Κατ'αρχήν ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει καμία. ο ΠΑΟ πήρε τον Κλέιτον με του κόσμου τα λεφτά, που εδώ οι πιο πολλοί δεν τον θέλαμε με τα ίδια χρήματα και πήρε τον Χριστοδουλόπουλο με έναν σκασμό λεφτά που το βιογραφικό του είναι μικρότερο και από του παπασταθόπουλου που παίζει δύο χρόνια. Ελεος παιδιά!! Εάν είναι να γκρινιάζετε για να γκρινιάζετε οκ. Το έχουμε συνηθίσει!! Αλλά εάν πραγματικά θεωρείτε πολύ καλές μεταγραφές αυτρ'ές που έχει κάνει ο ΠΑΟ, λυπάμαι αλλά δεν έχετε δίκιο. Για όσους ασχολούνται πραγματικά και ΄ξέρουν τι εστί ο ΣΚΟΚΟ χαίρονται. Οι υπόλοιποι περιμένετε να τον δείτε και θα σας κοπεί η γκρίνια. ΕΛΕΟΣ!! ο Χριστοδουλόπουλος 3 εκ. που για να παίξει Ευρωπαικό αγώνα πρέπει να τον βάλουν στην εθνική!!!Ο ΛΑγός με περισσότερα πράγματα από αυτόν και στίχισε τα μισά λεφτά.και φετος απο μεταγραφες κινουμαστε σε πολυ ρηχα νερα.
αν ο μπασινας στα 32 του ειναι το μεγαλο ονομα τοτε κλαυτα χαραλαμπε.
μαρεσει που συζηταν και για 3 ετες συμβολαιο...
αλλος αρουαμπαρενα θα ναι και τουτος.το παθημα δεν εγινε μαθημα.
διαβαζω και κατι κουλα για κωσταντινου και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι.φτανει με τα αζητητα των αιωνιων.
δυστηχως η αποσταση απο τους ανταγωνιστες μεγαλωνει επικινδυνα...
κι αν μεχρι τωρα η αποσταση ηταν μεγαλη μονο απο τον γαυρο απο φετος μου φαινεται θα βλεπουμε με τα κυαλια και τον βαζελο.(σε θεμα ποιοτητας ροστερ)
τον εναν με λιγη τυχη μπορει και να τον περασεις.
να αυτοκτονησουν ομως και οι δυο και να χαρισουν το πρωταθλημα στην αεκ το βλεπω καταχλωμο.
αυτα βλεπει ο κοσμος και δεν πλησιαζει τα διαρκειας.(μαζι τους και γω που μαλλον δεν προκειται να ανανεωσω)
οι μετοχοι πρεπει να γυρισουν σελιδα και να βαλουν χρημα.
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά