Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.Μεγάλη βδομάδα ξημέρωσε...από πολλές πλευρές. ;)

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
:dancing:
scorelive_large_2008_06_23.jpg

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Δεν έχω σχολιάσει τα γεγονότα. Περιμένω να δω την ομάδα. Τα πυροτεχνήματα και το κυνήγι εντυπώσεων δε μου λέει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα.  :)

Αν (και μόνο ΑΝ) γίνει η κάθαρση στη Σημιτοκοκκαλική (και με Siemensστηρίγματα στη ΝουΔούλα) ΕΠΟ υπάρχει περίπτωση να υπάρξει πρόοδος.

:sunglasses:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Να κάνω μια ερώτηξη:Αποδεσμεύτηκε τελικά ο Ζούλιο Σέζαρ ή όχι ακόμα;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μαζί θα πορευτούν Παναγιώτης Κονέ και ΑΕΚ. Η πλευρά του νεαρού επιθετικού συναντήθηκε την Δευτέρα με τον Ντέμη Νικολαΐδη, συζητώντας για το μέλλον του παίκτη. Στο τραπέζι έπεσε το ενδεχόμενο παραχώρησης του με την μορφή δανεισμού, έτσι ώστε να έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, αλλά η τελική απόφαση ήταν να παραμείνει στον «δικέφαλο».
:rockon: :rockon: :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλώς έμεινε ο Κονέ αφού δεν ήθελε να φύγει σαν δανεικός!Αυτός και ο Χετεμάι (που έχει δείξει ότι έχει τις καλύτερες προοπτικές από τους νεαρούς) θα πρέπει να πάρουν ευκαιρίες τη νέα χρονιά!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο Κονέ είναι καλός παίχτης.Κάποιος να ασχοληθεί μαζί του πρέπει κ να του δώσει τα φώτα για να εξελιχθεί.Και ο Πλιάτσικας προς το παρόν μένει.
Ο ζούλιο Σέζρ τι έγινε ρε παιδιά;;;;; :think:

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Να κάνω μια ερώτηξη:Αποδεσμεύτηκε τελικά ο Ζούλιο Σέζαρ ή όχι ακόμα;
νομίζω δεν τον έχουν αποδεσμεύσει ακόμα αυτόν........  εγώ πάντως για τον Κονέ δεν θα έλεγα όχι να πάει ένα χρόνο στην Καρδίτσα και να πάρει επάνω του παιχνίδια....
ο Κουτρουμάνος το παλικάρι πήγε έπαιξε και τώρα επιστρέφει στην ομάδα....

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Χαιρετώ όλα τα κιτρινόμαυρα αδέρφια. Πόλλες μεταγραφές είδαμε, άντε να δούμε πω θα δέσει το γλυκό... :huh:

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Χαιρετώ όλα τα κιτρινόμαυρα αδέρφια. Πόλλες μεταγραφές είδαμε, άντε να δούμε πω θα δέσει το γλυκό... :huh:
δεν τελειώσαμε ακόμα θα πάρουμε και άλλους......απλά η ομάδα κινείται αθόρυβα και προσεκτικά και δεν μπαίνει σε παζάρια όπως οι άλλοι δυο μεγάλοι που ειδικά ο ΠΑΟ έδωσε τόσο χρήμα για έναν παίκτη που σχεδόν δεν έπαιξε καθόλου στον ΠΑΟΚ και στην ουσία αυτός είναι ο μεγάλος κερδισμένος...
επίσης ο ΟΣΦΠ προσπαθεί να φέρει το Εθκέρο ο οποίος έχει να παίξει 3 χρόνια απλά η εφημερίδες διατυμπανίζουν το όνομα του για να αυτό αυνανίζονται ορισμένοι βλάκες και να το παίζουν κοκόρια..... 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
μιλανε και οι τενιστες....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ειναι καλος παικτης για τεννις;;;χαχαχαχαχαχχχαχαχαχααχ

καλα, ολοι στο τέλος το ταμείο...κάθε χρόνο τις ίδιες παπαριές βγάζουνε οι φυλλάδες...ρε πούστη μου, πότε θα μάθουνε να γράφουνε σωστά πράγματα...

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
και φετος απο μεταγραφες κινουμαστε σε πολυ ρηχα νερα.
αν ο μπασινας στα 32 του ειναι το μεγαλο ονομα τοτε κλαυτα χαραλαμπε.
μαρεσει που συζηταν και για 3 ετες συμβολαιο...
αλλος αρουαμπαρενα θα ναι και τουτος.το παθημα δεν εγινε μαθημα.
διαβαζω και κατι κουλα για κωσταντινου και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι.φτανει  με τα αζητητα των αιωνιων.
δυστηχως η αποσταση απο τους ανταγωνιστες μεγαλωνει επικινδυνα...
κι αν μεχρι τωρα η αποσταση ηταν μεγαλη μονο απο τον γαυρο απο φετος μου φαινεται θα βλεπουμε με τα κυαλια και τον βαζελο.(σε θεμα ποιοτητας ροστερ)
τον εναν με λιγη τυχη μπορει και να τον περασεις.
να αυτοκτονησουν ομως και οι δυο και να χαρισουν το πρωταθλημα στην αεκ το βλεπω καταχλωμο.
αυτα βλεπει ο κοσμος και δεν πλησιαζει τα διαρκειας.(μαζι τους και γω που μαλλον δεν προκειται να ανανεωσω)
οι μετοχοι πρεπει να γυρισουν σελιδα και να βαλουν χρημα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν τελειώσαμε ακόμα θα πάρουμε και άλλους......απλά η ομάδα κινείται αθόρυβα και προσεκτικά και δεν μπαίνει σε παζάρια όπως οι άλλοι δυο μεγάλοι που ειδικά ο ΠΑΟ έδωσε τόσο χρήμα για έναν παίκτη που σχεδόν δεν έπαιξε καθόλου στον ΠΑΟΚ και στην ουσία αυτός είναι ο μεγάλος κερδισμένος...
επίσης ο ΟΣΦΠ προσπαθεί να φέρει το Εθκέρο ο οποίος έχει να παίξει 3 χρόνια απλά η εφημερίδες διατυμπανίζουν το όνομα του για να αυτό αυνανίζονται ορισμένοι βλάκες και να το παίζουν κοκόρια.....  
ρε Αριωνα, κρίνε την ομάδα σου και μην παραπληροφορείς. Ποιος δηλαδή πέταξε τη σκούφια του με τον Εθκέρα ή πώς τονε λένε δαύτονε; Μπορεί να τον πάρουμε τελικά και να παίξει κιόλας, αλλά δεν πετάξαμε τη σκούφια μας. Πάντως ειδικά αυτό με τα χρόνια που δεν παίζει κάποιος μπάλα το έχετε ξαναπεί με το Ριβάλντο. Και μετά τα γυρίσατε και 3 χρόνια μετά τον θέλατε και κουτσό ακόμα.
Όσο για πληστειριασμούς, μέχρι στιγμής δεν έχω δει πληστειριασμο από κανέναν. Ο ΠΑΟ πήρε Κλέιτον που τον είχαν ήδη απορ΄ρίψει ο άλλοι δύο. Το χριστοδουλόπουλο ο Ολυμπιακός πρότεινε ένα ποσό στον ΠΑΟΚ και προσπάθησε να δέσει τον παίκτη, ο ΠΑΟ έδωσε τα διπλά και τον πήρε (δεν είναι πληστειριασμός αυτός, αυτό είναι μαλακία αγορά αλλά δικαίωμά τους άμα θέλουν έτσι να αγοράζουνε). Μην προσπαθείτε να βρείτε ήττες και νίκες εκεί που δεν υπάρχουνε. Και στο τέλος της γραφής δεν είναι ποτέ ποιους και πόσους παίρνεις αλλά αν θα δέσουνε καλά στην ομάδα ή όχι και αν θα είναι αυτοί που χρειάστηκε η ομάδα. Πέρσι σαν Ολυμπιακός κάναμε 11-12 μεταγραφές. Οι μισοί πιάσανε οι άλλοι μισοί όχι. Έτσι γίνεται πάντα. Κι εσε΄ςι το ίδιο κανατε πέρσι. Μην ξεχνάτε τους Ράμος, ασκάρατε και λοιπούς οικοδόμους, τους οποίους τους παρουσίαζαν ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ σαν το μέλλον της ΑΕΚ και σωτήρες....
Το θέμα είναι πάντα να δένει περισσότερο μια ομάδα και καλό είναι να μη χάνει κιόλας οικονομικά κάθε φορά για να μη βαρεθεί ο οποιοσδήποτε προεδράρας να χώνει χρήματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom