Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
                          4
εγώ μέσα από το δικό μας θρεντ θέλω να συγχαρώ τον λαό του ΠΑΟΚ για το δυναμικό παρών του στην αγορά διαρκείας και ας μην είναι καν σε κάποιο Ευρωπαϊκό κύπελλο  αν αποβάλουν και μερικά κόμπλεξ αλλά και την πρόωρη γρίνια μερικές φορές πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ σύντομα θα βρεθεί πολύ ψηλά και οι δυο δικέφαλοι θα απλώσουν τα φτερά τους στον ουρανό της Ελλάδας.....

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
προσωπικα στα παπαρια μου ο παοκ και ο λαος του
ετσι και πηγεναμε εμεις να παρουμε τον χριστοδουλοπουλο θα χυνονταν τονοι απο μελανι για το κατεστημενο που παει να αλωσει το ενδοξο σωματειο
οτι εκαναν οι ηρακλειδες με τον κωσταντινου που εστελναν σφαιρες και την αλλη χρονια πηγε στον βαζελο χωρισ να βγαλόυν αχνα
κατι παρομοιο εγινε φετος και με τον κλευτον στην λαρισα
κοιτα τα πρωτοσελιδα τους οταν επεζε να ερθει σε εμας και κοιτα τι εγραφαν οταν ανακοινωθηκε στον βαζελο
καλυτερα κιολας που δεν τον πηραμε αλλα κοιτα αντιδρασεις

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
προσωπικα στα παπαρια μου ο παοκ και ο λαος του
ετσι και πηγεναμε εμεις να παρουμε τον χριστοδουλοπουλο θα χυνονταν τονοι απο μελανι για το κατεστημενο που παει να αλωσει το ενδοξο σωματειο
οτι εκαναν οι ηρακλειδες με τον κωσταντινου που εστελναν σφαιρες και την αλλη χρονια πηγε στον βαζελο χωρισ να βγαλόυν αχνα
κατι παρομοιο εγινε φετος και με τον κλευτον στην λαρισα
κοιτα τα πρωτοσελιδα τους οταν επεζε να ερθει σε εμας και κοιτα τι εγραφαν οταν ανακοινωθηκε στον βαζελο
καλυτερα κιολας που δεν τον πηραμε αλλα κοιτα αντιδρασεις
εγώ απλά βάζω σαν παράδειγμα τον λαό του ΠΑΟΚ απλά γιατί βλέπω την γρίνια δικών μας που πολύ από αυτούς όχι ότι μόνο μπορεί να μην έχουν προσφέρει στην ομάδα έστω και μια δραχμή αλλά πιθανών να μην ξέρουν και που πέφτει το γήπεδο που παίζει η ομάδα μας...

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Χαιρετώ τα "χορτασμένα" μου αδέρφια..... :dancing:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εγώ απλά βάζω σαν παράδειγμα τον λαό του ΠΑΟΚ απλά γιατί βλέπω την γρίνια δικών μας που πολύ από αυτούς όχι ότι μόνο μπορεί να μην έχουν προσφέρει στην ομάδα έστω και μια δραχμή αλλά πιθανών να μην ξέρουν και που πέφτει το γήπεδο που παίζει η ομάδα μας...
κατσε ρε αριονα
εμεις την πρωτη χρονια πειραμε 15,500 καιπερισι φτασαμε τα 25,000
εχει παραπονο απο την στηριξη του κοσμου στην διοικηση κανεις?θα πεσει φωτια να μας καψει

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
κατσε ρε αριονα
εμεις την πρωτη χρονια πειραμε 15,500 καιπερισι φτασαμε τα 25,000
εχει παραπονο απο την στηριξη του κοσμου στην διοικηση κανεις?θα πεσει φωτια να μας καψει
δεν λέω για τον κόσμο που είναι δίπλα στην ομάδα αλλά σε αυτούς που είναι μόνο γκρίνια αλλά δεν έχουν πατήσει ποτέ στο γήπεδο...

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
α οκ παντα υπαρχουν τετοιοι
εγω την χρονια που περασε ειδα πανω απο 35 παιχνιδα μπασκετ βολει χαντμολ και ποδοσφαιρο

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Προφανώς κ δεν πρέπει η διοίκηση να έχει παράπονο από την στήριξη του κόσμου-μιας κ πέρσι κιόλας έγινε Πανελλήνιο ρεκόρ πώλησης καρτών διαρκείας!!!!!!
Κάτι όμως πρέπει να κάνει κ η διοίκηση σε αυτήν την μεταγραφική περίοδο να αφυπνήσει τον κόσμο μπας κ πουλήσουμε κανά κομμάτι παραπάνω γιατί τα βλέπω σκούρα τα πράγματα

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Προφανώς κ δεν πρέπει η διοίκηση να έχει παράπονο από την στήριξη του κόσμου-μιας κ πέρσι κιόλας έγινε Πανελλήνιο ρεκόρ πώλησης καρτών διαρκείας!!!!!!
Κάτι όμως πρέπει να κάνει κ η διοίκηση σε αυτήν την μεταγραφική περίοδο να αφυπνήσει τον κόσμο μπας κ πουλήσουμε κανά κομμάτι παραπάνω γιατί τα βλέπω σκούρα τα πράγματα
λες να μας φυλάνε καμιά έκπληξη προς το τέλος εγώ πάντως κάτι πολύ καλό περιμένω....

πάντως και οι άλλοι στην ουσία δεν έχουν κάνει τίποτε το καταπληκτικό απλά από της φυλλάδες υπάρχει ένα μεγάλο αβαντάρισμα προς αυτούς σε σχέση με την συμπεριφορά τους απέναντι στην ομάδας μας που έστω και αυτά τα λίγα που έχει κάνει μεταγραφικά είναι ποιο ουσιώδες σε σχέση με το τι έχουν κάνει οι άλλοι...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μπορεί να έχουν πέσει οι μεταγραφικές κινήσεις της ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ αλλά μέχρι στιγμής τις πιο οργανωμένες κινήσεις στον μεταγραφικό τομέα της έχει κάνει η ΑΕΚ.Και στο θέμα του προπονητή κ στο θέμα των μετσγραφών.Όταν οι άλλοι έκλειναν προπονητή,η ΑΕΚ είχε κλείσει κ τις 5 πρώτες της μεταγραφές.
Βέβαια πρέπει να υπάρξει κ συνέχεια καθώς απαιτείται δυναμικός χαφ κ μπακ.

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
πιστεύω ότι ένας λόγος που γενικά οι μεταγραφές είναι σε κάποια ύφεση είναι και η διεξαγωγή του euro 2008 που με την λήξη του όμως θα σημάνει και η απαρχή εντυπωσιακών μετακινήσεων και πλέον θα υπάρχει μεγαλύτερη διαθεσιμότητα ποδοσφαιριστών προσιτών στα Ελληνικά πορτοφόλια...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αρίωνα,δεν θέλω να σε απαγοητεύσω,αλλά μην περιμένεις εντυπωσιακές μεταγραφές,εκτός απροοπτου βέβαια.Το θεωρώ πολύ δύσκολο για εντυππωσιακές κινήσεις.Προτιμώ τις ουσιαστικές βέβαια κ όχι εντυπωσιασμού τύπου Χριστοδουλόπουλου

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το μπάσκετ θα το αναλάβει μάλλον η original με την επιτροπή σωτηρίας...σωτηρία δεν βρήκαμε! :tickedoff:
Πιθανή έδρα το γήπεδο του Σπόρτινγκ ή το Ελληνικό!

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αρίωνα,δεν θέλω να σε απαγοητεύσω,αλλά μην περιμένεις εντυπωσιακές μεταγραφές,εκτός απροοπτου βέβαια.Το θεωρώ πολύ δύσκολο για εντυππωσιακές κινήσεις.Προτιμώ τις ουσιαστικές βέβαια κ όχι εντυπωσιασμού τύπου Χριστοδουλόπουλου
εγώ το εντυπωσιακές το εννοώ εντυπωσιακές εντός αγωνιστικού χώρου.......

τώρα το τι γράφουν οι εφημερίδες, τι λέει ο κάθε δημοσιογράφος δεν με αγγίζουν καθόλου... εγώ όταν θα γυρίσω από της διακοπές μου και αρχίσουν τα επίσημα ματς τότε συζητάμε...
το τι γράφουν αλλά ακόμα και στα φιλικά τι θα δούμε δεν χαμπαριάζω,  οι προπονητές της εξέδρας και του πληκτρολογίου τους έχω γράψει προ πολλού...

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Το μπάσκετ θα το αναλάβει μάλλον η original με την επιτροπή σωτηρίας...σωτηρία δεν βρήκαμε! :tickedoff:
Πιθανή έδρα το γήπεδο του Σπόρτινγκ ή το Ελληνικό!
τώρα οικονομήσαμε, πρόεδρος ο Χατζηχρήστος?

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
όλοι δίπλα στη αρώστεια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

άντε μην βάλω τον Σκοτεινό και ανοίξει ξεχωριστό θρεντ για τους γκρινιάρηδες...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

akntam

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μπορεί να έχουν πέσει οι μεταγραφικές κινήσεις της ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ αλλά μέχρι στιγμής τις πιο οργανωμένες κινήσεις στον μεταγραφικό τομέα της έχει κάνει η ΑΕΚ.Και στο θέμα του προπονητή κ στο θέμα των μετσγραφών.Όταν οι άλλοι έκλειναν προπονητή,η ΑΕΚ είχε κλείσει κ τις 5 πρώτες της μεταγραφές.
Βέβαια πρέπει να υπάρξει κ συνέχεια καθώς απαιτείται δυναμικός χαφ κ μπακ.
ΣΚΟΤΕΙΝΕ έχεις δίκιο. Φέτος ο Ντέμης έδειξε μια νοικοκυροσύνη στις κινήσεις του. Βέβαια εγώ θα περιμένω μέχρι τελευταία στιγμή το "μπαμ" που έχει υποσχεθεί παρασκηνιακά και που το έχει κρατήσει (και καλά κάνει για να μην γίνεται γραφικός) μόνο για την πάρτη του αφού λέει ότι μόνο αυτός, ο Μάρκος και οι μέτοχοι το γνωρίζουν... Για να δούμε... Όπως και να χει φέτος πάμε πιο δυνατά από άλλες χρονιές... Όλοι μαζί στην αρρώστεια μας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom