nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
4
εγώ μέσα από το δικό μας θρεντ θέλω να συγχαρώ τον λαό του ΠΑΟΚ για το δυναμικό παρών του στην αγορά διαρκείας και ας μην είναι καν σε κάποιο Ευρωπαϊκό κύπελλο αν αποβάλουν και μερικά κόμπλεξ αλλά και την πρόωρη γρίνια μερικές φορές πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ σύντομα θα βρεθεί πολύ ψηλά και οι δυο δικέφαλοι θα απλώσουν τα φτερά τους στον ουρανό της Ελλάδας.....
εγώ απλά βάζω σαν παράδειγμα τον λαό του ΠΑΟΚ απλά γιατί βλέπω την γρίνια δικών μας που πολύ από αυτούς όχι ότι μόνο μπορεί να μην έχουν προσφέρει στην ομάδα έστω και μια δραχμή αλλά πιθανών να μην ξέρουν και που πέφτει το γήπεδο που παίζει η ομάδα μας...προσωπικα στα παπαρια μου ο παοκ και ο λαος του
ετσι και πηγεναμε εμεις να παρουμε τον χριστοδουλοπουλο θα χυνονταν τονοι απο μελανι για το κατεστημενο που παει να αλωσει το ενδοξο σωματειο
οτι εκαναν οι ηρακλειδες με τον κωσταντινου που εστελναν σφαιρες και την αλλη χρονια πηγε στον βαζελο χωρισ να βγαλόυν αχνα
κατι παρομοιο εγινε φετος και με τον κλευτον στην λαρισα
κοιτα τα πρωτοσελιδα τους οταν επεζε να ερθει σε εμας και κοιτα τι εγραφαν οταν ανακοινωθηκε στον βαζελο
καλυτερα κιολας που δεν τον πηραμε αλλα κοιτα αντιδρασεις
περιμένουμε της σόδες........Χαιρετώ τα "χορτασμένα" μου αδέρφια.....
κατσε ρε αριοναεγώ απλά βάζω σαν παράδειγμα τον λαό του ΠΑΟΚ απλά γιατί βλέπω την γρίνια δικών μας που πολύ από αυτούς όχι ότι μόνο μπορεί να μην έχουν προσφέρει στην ομάδα έστω και μια δραχμή αλλά πιθανών να μην ξέρουν και που πέφτει το γήπεδο που παίζει η ομάδα μας...
δεν λέω για τον κόσμο που είναι δίπλα στην ομάδα αλλά σε αυτούς που είναι μόνο γκρίνια αλλά δεν έχουν πατήσει ποτέ στο γήπεδο...κατσε ρε αριονα
εμεις την πρωτη χρονια πειραμε 15,500 καιπερισι φτασαμε τα 25,000
εχει παραπονο απο την στηριξη του κοσμου στην διοικηση κανεις?θα πεσει φωτια να μας καψει
λες να μας φυλάνε καμιά έκπληξη προς το τέλος εγώ πάντως κάτι πολύ καλό περιμένω....Προφανώς κ δεν πρέπει η διοίκηση να έχει παράπονο από την στήριξη του κόσμου-μιας κ πέρσι κιόλας έγινε Πανελλήνιο ρεκόρ πώλησης καρτών διαρκείας!!!!!!
Κάτι όμως πρέπει να κάνει κ η διοίκηση σε αυτήν την μεταγραφική περίοδο να αφυπνήσει τον κόσμο μπας κ πουλήσουμε κανά κομμάτι παραπάνω γιατί τα βλέπω σκούρα τα πράγματα
εγώ το εντυπωσιακές το εννοώ εντυπωσιακές εντός αγωνιστικού χώρου.......Αρίωνα,δεν θέλω να σε απαγοητεύσω,αλλά μην περιμένεις εντυπωσιακές μεταγραφές,εκτός απροοπτου βέβαια.Το θεωρώ πολύ δύσκολο για εντυππωσιακές κινήσεις.Προτιμώ τις ουσιαστικές βέβαια κ όχι εντυπωσιασμού τύπου Χριστοδουλόπουλου
τώρα οικονομήσαμε, πρόεδρος ο Χατζηχρήστος?Το μπάσκετ θα το αναλάβει μάλλον η original με την επιτροπή σωτηρίας...σωτηρία δεν βρήκαμε!
Πιθανή έδρα το γήπεδο του Σπόρτινγκ ή το Ελληνικό!
Έτσι όπως πάμε... θα το πιούμε το πικρό ποτήρι της Α2!τώρα οικονομήσαμε, πρόεδρος ο Χατζηχρήστος?
ΣΚΟΤΕΙΝΕ έχεις δίκιο. Φέτος ο Ντέμης έδειξε μια νοικοκυροσύνη στις κινήσεις του. Βέβαια εγώ θα περιμένω μέχρι τελευταία στιγμή το "μπαμ" που έχει υποσχεθεί παρασκηνιακά και που το έχει κρατήσει (και καλά κάνει για να μην γίνεται γραφικός) μόνο για την πάρτη του αφού λέει ότι μόνο αυτός, ο Μάρκος και οι μέτοχοι το γνωρίζουν... Για να δούμε... Όπως και να χει φέτος πάμε πιο δυνατά από άλλες χρονιές... Όλοι μαζί στην αρρώστεια μας...Μπορεί να έχουν πέσει οι μεταγραφικές κινήσεις της ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ αλλά μέχρι στιγμής τις πιο οργανωμένες κινήσεις στον μεταγραφικό τομέα της έχει κάνει η ΑΕΚ.Και στο θέμα του προπονητή κ στο θέμα των μετσγραφών.Όταν οι άλλοι έκλειναν προπονητή,η ΑΕΚ είχε κλείσει κ τις 5 πρώτες της μεταγραφές.
Βέβαια πρέπει να υπάρξει κ συνέχεια καθώς απαιτείται δυναμικός χαφ κ μπακ.