Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα Αρίωνα.Καλά ρε αδελφέ,έχεις χάσει τελείώς την φόρμα σου.Ο Αντωνακης-φιρίκι ανακηρύχτηκε ως ο χειρότερος γκολκίπερ του τουρνουά κ συ ούτε κουβέντα δεν έβγαλες.Τς,τς,τς.
:dancing:
nikopolidis-exodos3.jpg

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Η κατάσταση αβεβαιότητας που επικρατεί στην ΑΕΚ δεν άλλαξε ούτε μετά και το χθεσινό ραντεβού των επιχειρηματιών Μπάμπη Καραμανλή, Βασίλη Βάσσιου με τον εκπρόσωπο του Γιάννη Φιλίππου, Σωκράτη Λαμπρόπουλο! Η λύση του Πρωτοδικείου δύσκολα θα γίνει αποδεκτή από την πλευρά του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ, αφού επιθυμεί την ανεύρεση δυνατού επενδυτή.
Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι απομακρύνεται η «επιτροπή σωτηρίας», αφού σύμφωνα με τον κ. Λαμπρόπουλο «ο κύριος Φιλίππου αντιμετωπίζει θετικά τη συγκεκριμένη κίνηση».

Τι θα γίνει ρε γιαουρτά?Κανόνισε τα βρωμοχρέη σου και πάρε επιτέλους τον μπούλο!Την βαρεθήκαμε την σκατόφατσα σου... :cussing:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τη δυσαρέσκειά της εκφράζει η «Original 21» για την απόφαση της ΠΑΕ ΑΕΚ να αυξήσει κατά 50 ευρώ τα εισιτήρια διαρκείας που διατίθενται στους οργανωμένους φιλάθλους. Το «αιχμηρό» μήνυμα στον τηλεφωνητή του συνδέσμου αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η ζήτηση των διαρκείας είναι μικρή λόγω των πολλών ηλ... που έχουν κάνει στην ΠΑΕ τον τελευταίο κυρίως χρόνο, με πρωταγωνιστή τον φίλο μας τον Ντέμη. Όπου δεν υπάρχει αβεβαιότητα όπως στο μπάσκετ, αλλά υπάρχουν η αλαζονεία και ο εγωισμός. Ένα υφάκι που δεν επιτρέπει στους ανθρώπους να δουν τα λάθη και τις γκάφες τους, με τελευταία αυτή στα διαρκείας με την αύξηση. Εκεί έπεσαν και οι τελευταίες μάσκες. Ο Ντέμης ουσιαστικά δηλώνει πως δεν μας θέλει. Τα τελευταία χρόνια είχαμε βάλει τα πρόσωπα πάνω από την ΑΕΚ. Αλλά εμείς δεν θα βάλουμε τον Ντέμη πάνω από την ΑΕΚ. Θα αγωνιζόμαστε για να σπάσουμε το κατεστημένο της αλαζονείας του Νικολαΐδη, που βασιλεύει αυτή την εποχή. Μείνετε ενωμένοι. Δεν πρόκειται κανείς Νικολαΐδης ή Μελισσανίδης να μας κάνει υποχείριό του».

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εχουν ξεφυγει τελειως στην οριτζιναλ, με την κακη εννοια

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ασκουν κριτικη σε ασχημο υφος,
διχως να κανουν προτασεις.

και μη μου πει κανεις πως η προταση ειναι να μην αυξηθουν οι τιμες.
ουσιαστικες προτασεις.

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ασκουν κριτικη σε ασχημο υφος,
διχως να κανουν προτασεις.

και μη μου πει κανεις πως η προταση ειναι να μην αυξηθουν οι τιμες.
ουσιαστικες προτασεις.

θεωρεις πως ο χατζηχριστος εξυπηρετει σκοπιμοτητες?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Προφανώς buddha δεν είσαι Αεκτζής οπότε είναι λογικό να μην γνωρίζεις την κατάσταση...αν και υπάρχουν και αρκετοί Αεκτζήδες που είναι στην κοσμάρα τους...
Η ΑΕΚ είναι πάνω από πρόσωπα! :rockon:

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αντι να ψαχνομαστε τι ειμαι και τι δεν ειμαι,
δε μας αναλυεις την κατασταση καλυτερα?
Προφανώς buddha δεν είσαι Αεκτζής οπότε είναι λογικό να μην γνωρίζεις την κατάσταση...αν και υπάρχουν και αρκετοί Αεκτζήδες που είναι στην κοσμάρα τους...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
αντι να ψαχνομαστε τι ειμαι και τι δεν ειμαι,
δε μας αναλυεις την κατασταση καλυτερα?
Τα έχουμε πει πολλές φορές...πες εσύ σε τι δεν συμφωνείς με την συγκεκριμένη ανακοίνωση!

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
θεωρω ωφελιμο να ακουσουμε και την αποψη του βουδα :)

βουδα ποιο συνδεσμο της αεκ πιστευεις πως ο μελλισανιδης ειχε με το μερος του εντελως ανιδιοτελη?

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom