Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλα, όλοι αυτοί μόνο αναστολές τρώνε;.....ρε κοίτα να δεις κάτι πράγματα....
ο Δέλλας απογοητεύτηκε; Α, το τσαμένο...δεν του αρέσουνε τα ελληνικά λεφτά; θέλει να πάει αλλού;;
δεν έφαγε ποινή με αναστολή αλλά απλά δεν τον βάζει μέσα μέχρι το εφετείο.....
όμως αν φάει μετά έστω και μια ημέρα φυλακή έχει πλέον δικαίωμα η ΠΑΕ να του ασκήσει αγωγή και να απαιτήσει τα κλεμμένα και αυτό θέλει να πετύχει η ΑΕΚ και όχι να τον κλείσει μέσα και να τον πληρώνει κι όλας...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
δεν έφαγε ποινή με αναστολή αλλά απλά δεν τον βάζει μέσα μέχρι το εφετείο.....
όμως αν φάει μετά έστω και μια ημέρα φυλακή έχει πλέον δικαίωμα η ΠΑΕ να του ασκήσει αγωγή και να απαιτήσει τα κλεμμένα και αυτό θέλει να πετύχει η ΑΕΚ και όχι να τον κλείσει μέσα και να τον πληρώνει κι όλας...
Ελπίζω  μόνο ότι οι "επενδυτές" μας δεν περιμένουν τα κλεμμένα από τον Μάκαρο για να κάνουν κάποια καλή μεταγραφική κίνηση! :grin:

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ελπίζω  μόνο ότι οι "επενδυτές" μας δεν περιμένουν τα κλεμμένα από τον Μάκαρο για να κάνουν κάποια καλή μεταγραφική κίνηση! :grin:
όχι ρε πατρίδα η ομάδα είναι πάντως σε καλό δρόμο....
μιλάμε εφέτος θα παίζουμε πολύ φανταστικό ποδόσφαιρο........

εγώ θα βγάλω διαρκείας εφέτος....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
όχι ρε πατρίδα η ομάδα είναι πάντως σε καλό δρόμο....
μιλάμε εφέτος θα παίζουμε πολύ φανταστικό ποδόσφαιρο........

εγώ θα βγάλω διαρκείας εφέτος....
Έχω τελείως διαφορετική άποψη...ούτε για πλάκα διαρκείας φέτος! :cool2:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.
Το τσίμπησα το διαρκείας μου χθες-με όλη μου την παρέα που με συνοδεύει τόσα χρόνια plus άλλος ένας,plus ένας Αρίων.
Βλέπετε ο Σκοτεινός δεν περιμε΄νει τίτλους κ μεταγραφες για να βρεθεί δίπλα στην ομάδα του.ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ.

Πάντως μετά την εμπειρία χρόνων κ καθώς παιρνω το διαρκειάς μου από την μπουτικ στην Χαλκηδόνα,για πρώτη φορά δεν υπήρχε ούτε ένα άτομο μπροστά μου καθώς δεν υπήρχε ψυχή.Λέτε να ήταν τυχαίο;;;Δε νομίζω.Μάλλον αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα.Δεν πειράζει.Στο γήπεδο θα πηγαίνουμε οι μόνιμοι 15.000 Μουτζαχεντίν που είμαστε δίπλα της,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η'ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΌ.Γιατί ΑΕΚ σημαίνει ρε καρδιά και δίχως καρδιά Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΖΕΙ ΡΕ.

Εσύ ΑΕΚΤΖΗ θα αφήσεις την ΑΡΡΩΣΤΙΑ μόνη για τη νέα χρονιά που έρχεται;;; :tickedoff:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.
Το τσίμπησα το διαρκείας μου χθες-με όλη μου την παρέα που με συνοδεύει τόσα χρόνια plus άλλος ένας,plus ένας Αρίων.
Βλέπετε ο Σκοτεινός δεν περιμε΄νει τίτλους κ μεταγραφες για να βρεθεί δίπλα στην ομάδα του.ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ.

Πάντως μετά την εμπειρία χρόνων κ καθώς παιρνω το διαρκειάς μου από την μπουτικ στην Χαλκηδόνα,για πρώτη φορά δεν υπήρχε ούτες 1 μπροστά μου καθώς δεν υπήρχε ψυχή.Λέτε να ήταν τυχαίο;;;Δε νομίζω.Μάλλον αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα.Δεν πειράζει.Στο γήπεδο θα πηγαίνουμε οι μόνιμοι 15.000 Μουτζαχεντίν που είμαστε δίπλα της,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η' ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΌ.Γιατί ΑΕΚ σημαίνει ρε καρδιά και δίχως καρδιά Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΖΕΙ ΡΕ.

Εσύ ΑΕΚΤΖΗ θα αφήσεις την ΑΡΡΩΣΤΙΑ μόνη για τη νέα χρονιά που έρχεται;;; :tickedoff:
Sorry κι ολας θεοσκότεινε, λέω απλά τη γνώμη μου ως προς την τελευταία γραμμή του ποσταρίσματός σου. Ως γνωστόν άλλωστε δηλώνω προπονητής του καναπέ.
Ο δικός μας ο κρόκους ζητάει ελάχιστο τίμημα 450 γιούργια για διαρκείας. Εγώ λοιπόν καλούμαι να πάρω διαρκείας για να βλέπω μια ομάδα να παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα 6-7 καλά παιχνίδια, άντε και το τσού-λου μαζί καμιά ντουζίνα παιχνίδια, ΟΡΘΙΟΣ, να ΜΗΝ μπορώ να φέρω μαζί μου το παιδί μου; Θα μου πεις...αμα ήτανε να στο έχει με 100 γιούρια τότε τι σκατά διαρκείας είναι, σωστό....αλλά διαφωνώ ως προς τη χρησιμοτητα του διαρκείας και όχι ως προς το ποσό.
Αλλά και 450 γιούργια είναι ένας μήνας παιδικός σταθμός, είναι μισή δόση δανείου, είναι 9 καταθέσεις σε στούντιο, είναι 4,5 επισκέψεις κοπελίτσας.
Και αυτά όλα στην περίπτωση που μπορείς και πηγαίνεις γήπεδο πολλές φορές, οπότε το εισιτήριο που κόβεις σαν διαρκείας είναι χαμηλότερο από το να πας κανονικά...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν ξέρω τι κάνετε εσείς.Εγώ στην 4 που είναι κ καλή σχετικά θυρα,το πήρα 260 γιούργια λόγω τριετίας-κανονικά 300.
ο ΔΙΚΌς ΣΑς ΠΡΌΕΔΡΟς ΠΟΥ ΔΗΛΏΝΕΙ λαϊκος τύπος ας σας πρόσεχε

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
όπως σου είπα σαφέστατα, δεν είναι θέμα χρημάτων, ακόμα και 100 γιούργια να ήτανε. Απλά τα 100 δν τα υπολογίζεις καν, τα δίνεις ακόμα και να μην πας να δεις ποτέ.

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Καλημέρα σε όλα τα χανούμια.

Καλημέρα αδέλφια μου.
Ήταν που μου κράταγες και θέση...Ούστ :bottom: :bottom: . Θα πάρω το Ναύαρχο και θα πάρουμε στην Members ρε με 15000€ το διαρκείας. Μακρυά από εσάς τα χουλιγκάνια :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλά αμά περιμέναμε από σένα κ τον Ναύαρχο να ρθείτε ποτέ σας γήπεδο θα το χαμε κλείσει το μαγαζί. :rockon: :rockon: :rockon:

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλημέρα σε όλους.......

όλοι δίπλα στην αρρώστια εφέτος...

Arion1955®

Μέλος