Arion1955®
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
[youtube=425,350]EiWltG5hTPU&feature[/youtube]
δεν έφαγε ποινή με αναστολή αλλά απλά δεν τον βάζει μέσα μέχρι το εφετείο.....καλα, όλοι αυτοί μόνο αναστολές τρώνε;.....ρε κοίτα να δεις κάτι πράγματα....
ο Δέλλας απογοητεύτηκε; Α, το τσαμένο...δεν του αρέσουνε τα ελληνικά λεφτά; θέλει να πάει αλλού;;
Ελπίζω μόνο ότι οι "επενδυτές" μας δεν περιμένουν τα κλεμμένα από τον Μάκαρο για να κάνουν κάποια καλή μεταγραφική κίνηση!δεν έφαγε ποινή με αναστολή αλλά απλά δεν τον βάζει μέσα μέχρι το εφετείο.....
όμως αν φάει μετά έστω και μια ημέρα φυλακή έχει πλέον δικαίωμα η ΠΑΕ να του ασκήσει αγωγή και να απαιτήσει τα κλεμμένα και αυτό θέλει να πετύχει η ΑΕΚ και όχι να τον κλείσει μέσα και να τον πληρώνει κι όλας...
όχι ρε πατρίδα η ομάδα είναι πάντως σε καλό δρόμο....Ελπίζω μόνο ότι οι "επενδυτές" μας δεν περιμένουν τα κλεμμένα από τον Μάκαρο για να κάνουν κάποια καλή μεταγραφική κίνηση!
Έχω τελείως διαφορετική άποψη...ούτε για πλάκα διαρκείας φέτος!όχι ρε πατρίδα η ομάδα είναι πάντως σε καλό δρόμο....
μιλάμε εφέτος θα παίζουμε πολύ φανταστικό ποδόσφαιρο........
εγώ θα βγάλω διαρκείας εφέτος....
εγώ πάντως θα είμαι κοντά με τον αδελφό Σκοτεινό...Έχω τελείως διαφορετική άποψη...ούτε για πλάκα διαρκείας φέτος!
Sorry κι ολας θεοσκότεινε, λέω απλά τη γνώμη μου ως προς την τελευταία γραμμή του ποσταρίσματός σου. Ως γνωστόν άλλωστε δηλώνω προπονητής του καναπέ.Καλημέρα αδέλφια μου.
Το τσίμπησα το διαρκείας μου χθες-με όλη μου την παρέα που με συνοδεύει τόσα χρόνια plus άλλος ένας,plus ένας Αρίων.
Βλέπετε ο Σκοτεινός δεν περιμε΄νει τίτλους κ μεταγραφες για να βρεθεί δίπλα στην ομάδα του.ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ.
Πάντως μετά την εμπειρία χρόνων κ καθώς παιρνω το διαρκειάς μου από την μπουτικ στην Χαλκηδόνα,για πρώτη φορά δεν υπήρχε ούτες 1 μπροστά μου καθώς δεν υπήρχε ψυχή.Λέτε να ήταν τυχαίο;;;Δε νομίζω.Μάλλον αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα.Δεν πειράζει.Στο γήπεδο θα πηγαίνουμε οι μόνιμοι 15.000 Μουτζαχεντίν που είμαστε δίπλα της,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η' ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΌ.Γιατί ΑΕΚ σημαίνει ρε καρδιά και δίχως καρδιά Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΖΕΙ ΡΕ.
Εσύ ΑΕΚΤΖΗ θα αφήσεις την ΑΡΡΩΣΤΙΑ μόνη για τη νέα χρονιά που έρχεται;;;
Ήταν που μου κράταγες και θέση...Ούστ . Θα πάρω το Ναύαρχο και θα πάρουμε στην Members ρε με 15000€ το διαρκείας. Μακρυά από εσάς τα χουλιγκάνιαΚαλημέρα αδέλφια μου.
Το τσίμπησα το διαρκείας μου χθες-με όλη μου την παρέα που με συνοδεύει τόσα χρόνια plus άλλος ένας,plus ένας Αρίων.