Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ο μελισσανιδης οταν ηταν προεδρος θεωρεις πως ηταν με την original?
Δεν έχει σχέση με την κουβέντα αλλά αν η original ήταν με τον Μελισσανίδη θα τον ψήφιζε στις εκλογές της Ερασιτεχνικής!Ένα λάθος που το έχουμε πληρώσει ακριβά!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
οχι αστο κανε ενα κοπο βαλε μου το λινκ.
τετοιες συμπεριφορες χαλανε το κλιμα στην ΑΕΚ.
Ποιο link ρε φίλε?Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς!Βάλε ότι θες...
Δεν έχω και χρόνο...τα λέμε...

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
θεωρω πως κανεις δεν δινει κατι αν δεν ξερει οτι θα παρει.
ειδικα για το Μελισσανιδη θα εκτιμουσα αν προσφερε στην ΑΕΚ αθορυβα,
μακρια απο τα φωτα της δημοσιοτητας.
για την οριτζιναλ το μονο που ξερω ειναι πως πρεπει αμεσα να φτιαξει το προφιλ της,
εννοωντας αυτο που βγαζει προς τα εξω.
ο μελισσανιδης οταν ηταν προεδρος θεωρεις πως ηταν με την original?

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
σε ρωτησα κατι και μου λες εχει ηδη αναλυθει.
δειξε μου που εχει αναλυθει, να το διαβασω.
με ολη την ευγενικη καλοσυνη,
και οποτε βρεις το χρονο.
Ποιο link ρε φίλε?Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς!Βάλε ότι θες...

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
θεωρω πως κανεις δεν δινει κατι αν δεν ξερει οτι θα παρει.
ειδικα για το Μελισσανιδη θα εκτιμουσα αν προσφερε στην ΑΕΚ αθορυβα,
μακρια απο τα φωτα της δημοσιοτητας.
για την οριτζιναλ το μονο που ξερω ειναι πως πρεπει αμεσα να φτιαξει το προφιλ της,
εννοωντας αυτο που βγαζει προς τα εξω.

εγω πιστευω πως η original πρεπει να αλλξει σελιδα και να φυγει ο χατζηχριστος,τι λες?

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
τακτικη πρεπει να αλλαξει αμεσα.
ενα φρεσκαρισματακι στα προσωπα δεν θα εβλαπτε-αλλα δεν ειναι και αμεση αναγκη.
με μοναδες δεν ασχολουμαι ,οποιος θελει ας μεινει και οποιος δε θελει ας φυγει,
απλα η δυναμη του συνδεσμου πρεπει να χρησιμοποιειται σωστα,
για το καλο του συλλογου.
η ΑΕΚ δεν ειναι τσιφλικι κανενος , υπαρχει για να μας ψυχαγωγει(...)
Ημουν και ειμαι φιλαθλος , αντιθετος σε καθε μορφης οπαδισμου,
διοτι ο οπαδισμος τυφλωνει τον ανθρωπο και δεν του επιτρεπει να δει καθαρα.
εγω πιστευω πως η original πρεπει να αλλξει σελιδα και να φυγει ο χατζηχριστος,τι λες?

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα Αριωνα :)
για ποια <<κατασταση>> μιλα ο γατος?
Προφανώς buddha δεν είσαι Αεκτζής οπότε είναι λογικό να μην γνωρίζεις την κατάσταση...αν και υπάρχουν και αρκετοί Αεκτζήδες που είναι στην κοσμάρα τους...
Η ΑΕΚ είναι πάνω από πρόσωπα! :rockon:

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
τακτικη πρεπει να αλλαξει αμεσα.
ενα φρεσκαρισματακι στα προσωπα δεν θα εβλαπτε-αλλα δεν ειναι και αμεση αναγκη.
με μοναδες δεν ασχολουμαι ,οποιος θελει ας μεινει και οποιος δε θελει ας φυγει,
απλα η δυναμη του συνδεσμου πρεπει να χρησιμοποιειται σωστα,
για το καλο του συλλογου.
η ΑΕΚ δεν ειναι τσιφλικι κανενος , υπαρχει για να μας ψυχαγωγει.
ημουν και ειμαι φιλαθλος , αντιθετος σε καθε μορφης οπαδισμου,
διοτι ο οπαδισμος τυφλωνει τον ανθρωπο και δεν του επιτρεπει να δει καθαρα.

συμφωνω :)

παω μια βολτα μεταξουργειο
τα λεμε :cheesy:

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
να σας δώσω μερικές απαντήσεις σε ότι αφορά της σχέσεις της original και τους κατά καιρούς ιδιοκτήτες της ΠΑΕ  ΑΕΚ....
το ζήτημα είναι απλό και ούτε έχει σχέση με το αν η ομάδα έχει να πάρει πρωτάθλημα κάποια χρόνια η ομάδα έχει να πάρει κάπου 15 χρόνια και η διοίκηση του Ντέμη ειναι επάνω 5 χρόνια και πήρε μια κατεστραμμένη ομάδα και την έφερε εδώ που είναι..
η original είχε μάθει παλαιότερα να παίρνει εκατοντάδες εισιτήρια τσάμπα καθώς και διαχειριζόταν χιλιάδες ακόμα βάζοντας καπέλο δηλαδή με σημερινές τιμές αν πήγαινα εγώ και έπαιρνα 1 εισ. θα μου έβαζαν 5 ευρώ καπέλο.
λόγο όμως ότι μερικοί έτρωγαν από αυτούς έκαναν και τα στραβά μάτια σε λαμόγια τύπου Μάκαρου κλπ..
τώρα χάσανε της αρπαχτές και το παίζουν αντιπολίτευση...

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
πολυ καιρια και ευστοχη η παρεμβαση σου Αριωνα :thumbsup:

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
πολυ καιρια και ευστοχη η παρεμβαση σου Αριωνα :thumbsup:
κοίτα είμαι 53 ετών έχω γεννηθεί σχεδόν δίπλα στο γήπεδο της ΝΦ και πάω στην ομάδα από 5 χρονών παιδί...

έχω φάει στην μάπα όλους τους δήθεν αρχηγούς της Θ 21 της ορίτζιναλ κάτι Μπάμπηδες κάτι Ηλίες με την τρομπέτα μιλάμε για ένα τσούρμο μαυραγορίτες μην την ψάχνεται....
είχα συνέχεια διαρκείας πάνω από 10 χρόνια και από αυτή την αλητεία είχα σταματήσει να πηγαίνω και εφέτος θα ξανά βγάλω διαρκείας...

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
χαιρομαι πραγματικα που μοιραζεσαι αυτα τα πραγματα μαζι μας  :)

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
χαιρομαι πραγματικα που μοιραζεσαι αυτα τα πραγματα μαζι μας  :)
τώρα πάνε να δημιουργήσουν ζήτημα με τον Μελισανίδη , δεν τον απέρριψε κανείς απλά του ζήτησαν να κάνει γραφτές της προτάσεις του και να συζητηθούν στο ΔΣ  απλά πράγματα..
μην ξεχνάμε η ΑΕΚ είναι μια ΑΕ και διέπεται από νόμους και κανόνες της αγοράς και όχι φυσιολατρικός όμιλος που να λένε έμπα εσύ φύγε εσύ....
στον ΠΑΟ αυτό δεν έγινε? βγήκε ο Βγενό επίσημα δήλωσε κάποια πράγματα έκανε γραπτές προτάσεις στην ΠΑΕ και φτάσανε εκεί που φτάσανε..

τώρα όλα τα άλλα είναι μαλακίες... 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
γενικα ανευθυνες συμπεριφορες που γινονται για λογους εγωισμου δεν εξυπηρετουν το συμφερον της ΑΕΚ.
Καλημέρα! :rockon:
Να ήξερες πόσο μεγάλη κουβέντα είπες!!!
Για το κακό κλίμα σε μία ομάδα η κύρια ευθύνη δεν μπορεί να ανήκει σε μια μερίδα οργανωμένων οπαδών!Γι' αυτό σε ρώτησα τι ομάδα είσαι...για να ξέρω αν είσαι γνώστης των καταστάσεων της ομάδας!Δεν είμαι στην original ούτε ποτέ άνηκα σε κάποια οργάνωση!Σε πολλά από αυτά που λένε συμφωνώ και σε πολλά διαφωνώ!Στο συγκεκριμένο ζήτημα με τα εισιτήρια επαναλαμβάνω ότι οι τιμές σε όλες τις θύρες παρέμειναν σταθερές εκτός από τις ακριβές των vips και από τις θύρες των οργανωμένων (αύξηση 25% )!Όταν υπάρχει ένα κακό κλίμα και είσαι πρόεδρος της ομάδας δεν συμπεριφέρεσαι κατά αυτό τον τρόπο!Δείχνεις εμπάθεια και ασφαλώς δεν βοηθάς ώστε να διορθωθεί το κακό κλίμα!Ακόμη και το επιχείρημα κάποιων φίλων του ντέμη ότι στις συγκεκριμένες θύρες οι τιμές ήταν χαμηλές (αν και απ' ότι έχω ακούσει ο βάζελος θα έχει πιο χαμηλές τιμές στις συγκεκριμένες θύρες)και υπήρχε περιθώριο αύξησης δεν στέκει!Γνωρίζοντας την κατάσταση ο πρόεδρος πρέπει να δείξει καλή διάθεση και όχι να βγάλει μίσος!Αν γινότανε αύξηση σε όλες τις θύρες θα το καταλάβαινα να αυξηθεί και στις συγκεκριμένες...

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλημέρα σε όλους.........

φίλε gato η αύξηση των τιμών των διαρκείας των οργανωμένων δεν σημαίνει και ένα μέσον αντεκδίκησης,
για ρώτα τον αδελφό Σκοτεινό να σου πει περισσότερα για τα διαρκείας γιατί πέραν της αύξησης υπάρχουν και μειώσεις τιμών σε όσους έχουν κλείσει 3 έτη δηλαδή το διαρκείας των 300 ευρώ οι έχοντες 3 έτη θα τα πάρουν 260 ευρώ... και δεύτερον με αυτή την πολιτική μπορεί να μην δίνει η ΠΑΕ το δικαίωμα να πάρουν διαρκείας προστατεύουν όμως την πλειοψηφία των φίλων της ομάδας από μερικούς κανιβάλους που έχουν εισχωρήσει στους οργανωμένους που κάθε χρόνο η ΠΑΕ την συμπεριφορά τους την πληρώνει με δεκάδες χιλιάδες ευρώ αλλά και αρκετές φορές στο παρελθόν έχουν στερήσει την πλειοψηφία των φίλων της ομάδας να δούνε αγώνες της λόγο της τιμωρίας της από την συμπεριφορά αυτών των ατόμων...... και παράλληλα και την ψυχολογική στήριξη της ομάδας....

μην βάζεις σαν μέτρο σύγκρισης τον ΠΑΟ που απλά στο μέλλον θα διαπιστώσεις πολλά από την νέα του πολιτική....... και επίτρεψε μου να μην πω περισσότερα για αυτό...
γιατί όμως δεν παίρνεις σαν σύγκριση τον ΟΣΦΠ που το 300 (260)  της ΑΕΚ το έχει 450?     

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom