Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μην κανετε  τρελλα ονειρα για τα Λιοσια...δεν φευγει ετσι ευκολα το ΟΔΔΥ απο εκει....ουτε και η χωματερη...Εχουμε δρομο και χρονια μπροστα μας...
Dark....εχεις περασει ποτε απο εκει???Βραδυ χειμωνα και με βροχη??Μιλαμε για καταραμενο τοπο.Ασε που ειναι και μπουγαζι και φυσαει τρελλος αερας...Μα καλα..κανενας μαλακας υπευθηνος δεν τα ξερει αυτα?? :headbang: :headbang:

Δεν το ξέρω,αλλά σε πιστεύω.Δεν μπορεί όλο κ κάποιος περιβαντολλόγος θα τους τα πει.Τέσαπ ας γίνει γήπεδο κ όπου θέλει ας γίνει.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Δεν το ξέρω,αλλά σε πιστεύω.Δεν μπορεί όλο κ κάποιος περιβαντολλόγος θα τους τα πει.Τέσαπ ας γίνει γήπεδο κ όπου θέλει ας γίνει.

αμα γινει εκει το γηπεδο ολα θα αλαξουν!!!
δεν ειναι    μα@!@#$#@%@#ες  αυτοι που θα βαλουν τα χρηματα τους!!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.664
Πόντοι
12.056
Η περιοχη ειναι κακοτραχαλη....ολο λοφους πως θα γινουν φλαταδουρα 250 στρεμμ για να γινει γηπεδο?? :jerking:
Μαλλον ειναι αλλου το θεμα...για να πιεστουν να υποχωρισουν αλλες περιοχες...με πιανεεεεεειιιςς??? :2funny: :2funny:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ποιο πανω το εχω γραψει οτι ειναι πιθανο ο οδδυ να ειναι μετρο πιεσεις για φιλαδελφεια

Επισκέπτης
Ήταν λέει κ ο Κόκκαλης μέσα.ʼκουσα στο ράδιο πέταγαν οι γαύροι στις βολειμπολίστριες του ΠΑΟ προφυλακτικά με νερά.

Dark ακούς Σπορ-FM το πρωί, "πνίξτε τον φουνταριστό",

με την "πράσινη απελπισία" = Γ. Θαναηλάκη και τον "Ερυθρόλευκο Αγιο Βασίλη" = Μηνά Τσαμόπουλο ;;;

Πολύ γέλιο πάντως ....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Η καλύτερη περιοχή κατ'εμέ είναι η Νέα Ερυθραία.Περιοχή με 90-95% ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ,είναι πάνω στην Εθνική Οδο΄κ καλή πρόσβαση.Κ γουστάρει ο δήμαρχος εκεί.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καταλαβες ρε dark γιατι τα εχω με τον βατραχο?
τους εκανε ανθρωπους και βγαζουν γλωσσα!!!!
αντι να μαθουν απο τα πετρινα χρονια αλαζωνια και υπεροψια......

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σταύρακα καλημέρα.Εννοείται ότι ακούω sport fm ,μόνο δηλαδή.Κ αυτό που έγραψα,εκεί το άκουσα.Ένας τεχνικός κιόλας του ήχου,ο Αντώνης Κοραής,είναι κ φίλος μου.

Σταύρακα,παίζει να σε δούμε αύριο στο ΟΑΚΑ;Μπααααααααααααααααααααααααααααααααααα ε;

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
φίλε μου την εποχή που ήρθε ο Βάτραχος στον ολυμπιακό υπηρχε και ένας πρόεδρος που έπαιρνε και παιχταράδες και έλληνες (π.χ γιαννακόπουλος ) και ξένους ( καρεμπε .ζιοβαννι , ζε ελιας) :)

Επισκέπτης

Σταύρακα,παίζει να σε δούμε αύριο στο ΟΑΚΑ;Μπααααααααααααααααααααααααααααααααααα ε;

Ήμουν και είμαι "ξιλιασμένος" μετά το μάτς του Σαββάτου, που ακύρωσα τα πάντα για εκείνο το βράδυ και την έπεσα μέσα.....

Πάντως είναι κρίμα ...

Χτές μίλησα με κάποιον από τους παίχτες και μου είπε ότι για αυτούς θα είναι μια πρώτη ευκαιρία να δείξουν ότι στην Ευρώπη χωρίς Κύρους κ Μπριάκους τα πηγαίνουν περίφημα ενώ στην Ψωροκώσταινα ..... προαποφασίζει ο Sir-Takis ότι θα πάρει αυτός το πρωτάθλημα .... και οι άλλοι δεν έχουν απλά καμιά τύχη, όσα γκολ και αν βάζουν, όσα πέναλτυ τους δώσουν  ή δεν τους δώσουν.....

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
φίλε μου την εποχή που ήρθε ο Βάτραχος στον ολυμπιακό υπηρχε και ένας πρόεδρος που έπαιρνε και παιχταράδες και έλληνες (π.χ γιαννακόπουλος ) και ξένους ( καρεμπε .ζιοβαννι , ζε ελιας) :)

ο προεδρος υπηρχε 5 χρονια πριν και με διαμαντοπουλο αλεφαντο λιμπρεχτς μπλαχιν προκοπη δεν ειδε!!!
ο βατραχος τους εκανε ανθρωπους(δεν αναφερομαι σε εσενα γιατι εσενα σε σεβομαι)!!!

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
ο προεδρος υπηρχε 5 χρονια πριν και με διαμαντοπουλο αλεφαντο λιμπρεχτς μπλαχιν προκοπη δεν ειδε!!!
ο βατραχος τους εκανε ανθρωπους(δεν αναφερομαι σε εσενα γιατι εσενα σε σεβομαι)!!!
φίλε μου και εγώ σε σέβομαι και όλα τα παίδια μέσα στο forum, θεωρώ  ήμαστε  μια καλή παρέα που ο καθένας λέει την αποψή του σε όλα τα θέματα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
φίλε μου και εγώ σε σέβομαι και όλα τα παίδια μέσα στο forum, θεωρώ  ήμαστε  μια καλή παρέα που ο καθένας λέει την αποψή του σε όλα τα θέματα

Σωστός όπως πάντα ο rodman,όταν βγάζει τις παρωπίδες

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ήμουν και είμαι "ξιλιασμένος" μετά το μάτς του Σαββάτου, που ακύρωσα τα πάντα για εκείνο το βράδυ και την έπεσα μέσα.....

Πάντως είναι κρίμα ...

Χτές μίλησα με κάποιον από τους παίχτες και μου είπε ότι για αυτούς θα είναι μια πρώτη ευκαιρία να δείξουν ότι στην Ευρώπη χωρίς Κύρους κ Μπριάκους τα πηγαίνουν περίφημα ενώ στην Ψωροκώσταινα ..... προαποφασίζει ο Sir-Takis ότι θα πάρει αυτός το πρωτάθλημα .... και οι άλλοι δεν έχουν απλά καμιά τύχη, όσα γκολ και αν βάζουν, όσα πέναλτυ τους δώσουν  ή δεν τους δώσουν.....

Καλά τώρα.Αύριο στην ματσάρα θα είσαι μέσα;

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
προβλημα στο ΙΚΕΑ φιλοι μου!!
πολλες παραγγελιες σε καναπεδες οδηγησαν σε εξαντληση του stock!!!
γιατι αραγε?

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
προβλημα και στα καταστηματα με ηλεκτρικα ειδη!!!!!!!
εξαντληθηκαν οι τηλεορασεις!!!
μα γιατι?

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ο Σκοτσέζος Κρεγκ Αλεξάντερ Τόμσον θα σφυρίξει τον πρώτο αγώνα της ΑΕΚ για την φάση των 32 του Κυπέλλου UEFA απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ (21:45).

Βοηθοί του Τόμσον θα είναι οι συμπατριώτες του Μάρτιν Κράιανς και Τομ Χιού Μέρφι, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ίαν Ρόμπερτσον Μπράινς.

απο το
λετε να ειναι οπαδος της χαρτς!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom