You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
πληροφοριακά ρε συ νταρκ να σε ρωτησει κάτι , στο μπασκετ σας γιατί δεν τα χώνει ο φιλίππου και αν θέλει να μην τα χώσει γιατι δεν την πουλαεί την καε , έτσι που τα βλέπω τα πράγματα για Α2 θα πάτε
Επειδή προτρέχεις,ανέτρεξε στα μηνύματά μου στο ίδιο θρεντ στις 29/1 κ δες τι γράφω ακριβώς.Αλλά για να μην ψάχνεις αν βαριέσαι ,έγραψα ότι η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ,Η 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΙΤΛΟ, πνέει τα λοίσθια κ βρίσκεται στο κρισιμότερο σημείο της ιστορίας της.Πλέον για μένα είναι πολύ δύσκολο να σωθεί από το φάσμα του υποβιβασμου.Γι αυτήν την κατάντια δεν φταίει μόνο ο Φιλίππου αλλά κ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΟΠΑΔΟΙ.
Επειδή προτρέχεις,ανέτρεξε στα μηνύματά μου στο ίδιο θρεντ στις 29/1 κ δες τι γράφω ακριβώς.Αλλά για να μην ψάχνεις αν βαριέσαι ,έγραψα ότι η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ,Η 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΙΤΛΟ, πνέει τα λοίσθια κ βρίσκεται στο κρισιμότερο σημείο της ιστορίας της.Πλέον για μένα είναι πολύ δύσκολο να σωθεί από το φάσμα του υποβιβασμου.Γι αυτήν την κατάντια δεν φταίει μόνο ο Φιλίππου αλλά κ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΟΠΑΔΟΙ.
συμφωνω μαζι σου dark αλλα η ομαδα δεν πεφτει!!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Όχι.Έκατσα να δω την άλλη κηδεία στην τηλεόραση.Παρεπιπτόντως πότε παίζετε με τους γαύρους;Πάντως πολύ υποτονικό το κλίμα μεταξύ μας ,ενόψει ντέρμπι.Θυμάσαι τι γινόταν τέτοιες μέρες στο παιχνίδι του προηγούμενου γύρου;Βέβαια υπήρχε κ ο monimo τότε;
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 218
- Πόντοι
- 36
Μαλλον ολοι την μπαλα προτιμησανε γιατι δεν ειχε καθολου κοσμο το μπασκετ.Όχι.Έκατσα να δω την άλλη κηδεία στην τηλεόραση.Παρεπιπτόντως πότε παίζετε με τους γαύρους;Πάντως πολύ υποτονικό το κλίμα μεταξύ μας ,ενόψει ντέρμπι.Θυμάσαι τι γινόταν τέτοιες μέρες στο παιχνίδι του προηγούμενου γύρου;Βέβαια υπήρχε κ ο monimo τότε;
Μου φαινεται το σαββατο παιζουμε με τους ξιφιες.
Γενικως το κλιμα ειναι υποτονικο και σ'αυτο ισως να φταει οτι εχουμε κρισιμα ευρωπαικα ματς που προηγουνται του ντερμπι και επισης οτι εχουμε βγει εκτος στοχου (πρωταθληματος).
Ναι ο μονιμο παλι χαθηκε!!!!! Θα τον βρει το δρομο του ομως...ειναι τσακαλος!!!!!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ,ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΑΥΡΙΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Για να ζήσουμε στιγμές όπως με την Μίλαν κ την Λιλ.
[move]ΤΟ ΟΥΕΦΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ,ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ[/move]
Για να ζήσουμε στιγμές όπως με την Μίλαν κ την Λιλ.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Γαλλικά φιλάκια αύριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[move] [/move]
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλό μεσημέρι σε όλους.ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΑΥΡΙΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ,ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
[move]ΟΥΕΦΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ,ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΜΕ[/move]
[move]ΟΥΕΦΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ,ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΜΕ[/move]
Επισκέπτης
Τι ώρα παίζει αύριο;Αν δεν βρέχει θα ανέβω.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
21.45, ώρα champions league παρακαλώ.
αποσπασμα απο συνεντευξη του ΣΕΡΑ!!!!
Για τον ερχομό του στην ΑΕΚ: "Ηταν μια πολύ συναρπαστική πρόταση. Η ιδέα ήταν να αρχίσουμε από την αρχή και να αρχίσουμε να ενισχύουμε κάθε τομέα του συλλόγου, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι η ΑΕΚ θα παραμείνει τόσο δυνατή και με πρεστίζ, κύρος, όπως πάντα. Δεν έχω μετανιώσει για την απόφαση που πήρα. Για να σας πω την αλήθεια, νιώθω σαν στο σπίτι μου και με τους συνεργάτες μου, οι οποίοι θέλουν όλοι να βοηθήσουν πολύ τον σύλλογο να αναπτυχθεί, να ωριμάσει στα πάντα. Είμαι ικανοποιημένος με το πως έχουν κυλήσει ως τώρα τα πράγματα εδώ, γιατί θεωρώ ότι έχουμε προοδεύσει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και μπορώ να πω ότι και οι οπαδοί μας είναι επίσης ευχαριστημένοι".
αν τα πιστευει αυτα που λεει νομιζω οτι η ΑΕΚ ειναι σε πολυ καλο δρομο!!!!!!!!
ολοι στο ΟΑΚΑ αυριο !!!!κοντρα σε βασαρες και μπριακους.
παμε να χαρουμε το ματσακι!!!!
Για τον ερχομό του στην ΑΕΚ: "Ηταν μια πολύ συναρπαστική πρόταση. Η ιδέα ήταν να αρχίσουμε από την αρχή και να αρχίσουμε να ενισχύουμε κάθε τομέα του συλλόγου, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι η ΑΕΚ θα παραμείνει τόσο δυνατή και με πρεστίζ, κύρος, όπως πάντα. Δεν έχω μετανιώσει για την απόφαση που πήρα. Για να σας πω την αλήθεια, νιώθω σαν στο σπίτι μου και με τους συνεργάτες μου, οι οποίοι θέλουν όλοι να βοηθήσουν πολύ τον σύλλογο να αναπτυχθεί, να ωριμάσει στα πάντα. Είμαι ικανοποιημένος με το πως έχουν κυλήσει ως τώρα τα πράγματα εδώ, γιατί θεωρώ ότι έχουμε προοδεύσει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και μπορώ να πω ότι και οι οπαδοί μας είναι επίσης ευχαριστημένοι".
αν τα πιστευει αυτα που λεει νομιζω οτι η ΑΕΚ ειναι σε πολυ καλο δρομο!!!!!!!!
ολοι στο ΟΑΚΑ αυριο !!!!κοντρα σε βασαρες και μπριακους.
παμε να χαρουμε το ματσακι!!!!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Φίλοι μου καλοί κ αγαπημένα μου αδέλφια,αετόπουλα μου,Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α[/color].
Ωραία μέρα ξημέρωσε ε;
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛOΥΣ Κ ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ,ΕΤΣΙ;
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΕΣ ΣΑΣ,ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ,ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
[move] [/move]
Ωραία μέρα ξημέρωσε ε;
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛOΥΣ Κ ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ,ΕΤΣΙ;
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΕΣ ΣΑΣ,ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ,ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
[move] [/move]
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Επίσης αύριο ;)
Ελα μωρή αρρώστεια πάλι απόψε!!! Πολύ γέλιο το εξώφυλλο της Scorelive σήμερα! Θα παρακαλάνε να χάσουμε αυτοί απόψε. Εβαλα χτες βράδυ και την είδηση του τραυματισμού του Εκι στον βάζελο. Μακριά από τον Μήτσου ρε!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
''Δείτε από τον καναπέ την ομάδα του Κονέ''
καλημερα και απο εμενα!!!
απο το sportime.gr
«Είναι η τέταρτη διοργάνωση στην οποία συμμετέχουμε φέτος και παράλληλα μία μεγάλη ευκαιρία που πρέπει να εκμεταλλευθούμε. Δεν μπορούμε να σταθούμε στο παρελθόν, αλλά πάντα να σκεφτόμαστε θετικά. Πρέπει να υπάρχει όρεξη και επιθυμία μέσα από το παιχνίδι μας ότι τα πράγματα θα πάνε καλά. Αυτό προσπάθησα να μεταδώσω στην ομάδα και ελπίζω να το δω στο γήπεδο και να το επαληθεύσω».
τεταρτη διοργανωση? ΠΟΤΕ? ΠΟΤΕΕΕΕΕ
ετσι και με καλο καιρο θα ερθει περισσοτερος κοσμος!!
απο το sportime.gr
«Είναι η τέταρτη διοργάνωση στην οποία συμμετέχουμε φέτος και παράλληλα μία μεγάλη ευκαιρία που πρέπει να εκμεταλλευθούμε. Δεν μπορούμε να σταθούμε στο παρελθόν, αλλά πάντα να σκεφτόμαστε θετικά. Πρέπει να υπάρχει όρεξη και επιθυμία μέσα από το παιχνίδι μας ότι τα πράγματα θα πάνε καλά. Αυτό προσπάθησα να μεταδώσω στην ομάδα και ελπίζω να το δω στο γήπεδο και να το επαληθεύσω».
τεταρτη διοργανωση? ΠΟΤΕ? ΠΟΤΕΕΕΕΕ
ετσι και με καλο καιρο θα ερθει περισσοτερος κοσμος!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις