Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ζήτω ο ΟΦΗ το νέο παράρτημα του Ολυμπιακού.

[move]:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:[/move]

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μετά την σημερινή ισοπαλιά του Βάζελου,μυρίζομαι Α Γ Ρ Ι Α  Σ Φ Α Γ Η μέσα στο ΟΑΚΑ την άλλη εβδομάδα.Ευτυχώς που δεν θα είμαι μέσα κ θα γλιτώσω τα εγκεφαλικά κ το σπάσιμο καθισμάτων.

[move]ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ[/move]

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Φτηνά την βγάλατε χανουμάκια...
Ο βάζελος έβαλε Κύρο αλλά την βρήκε από το παράρτημα...

Κοιτάξτε να μην κάνετε άλλες μαλακίες από δω και πέρα.

[move]Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΟΥΕΦΑ[/move]

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Δεν σε ρωτήσαμε κ δεν θα μας πεις εσύ.Κ αν θες να μάθεις,εμένα δεν με νοιάζει η 2η θέση.Η Α.Ε.Κ. για μένα πρέπει να βγαίνει ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ,αρκεί να της αξίζει κ όχι με αθέμιτα μέσα.ʼσχετα αν εσείς προσπαθείτε να περάσετε ως επιτυχία την 2η θέση.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αετόπουλα,αδέρφια κ φίλοι.Ευρωπαϊκή βδομάδα αυτή ε;ʼντε να ξεφύγουμε κ λίγο από την μιζέρια.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
218
Πόντοι
36

Καλα τραγουδατε...
Για θυμισου και συ το Βασαρα μεσα στο καραισκακη... (Πως την κερδισες την αεκ???)
Το παραρτημα πλεον ειναι κοκκινο... τσουκαλοπαιδα!!! ... 4 βαθμους μας εκοψε φετος!!!
Αντε ξιφιες και του χρονου παρτε τον Σηφακη... (Θυμαστε και τα γκολ που σας χαρισε στην Κρητη...)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα μούτσε.Χέστους ρε.Έχουμε Ευρωπαϊκή εβδομάδα εμείς.Αυτοί τι έχουν;

[move] :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:[/move]

Επισκέπτης
O ferrer λεει θα μεινει στην ΑΕΚ αλλα 5 χρονια.Σιγουρα σκεφτεται να ανοιξει χασαποταβερνα στους Θρακομακεδονες με ψηστη τον Μπριακο και χασαπη τον Βασσαρα!
Καλημερα παιδες και καλη εβδομαδα.Καλη τυχη στις ομαδες σας αν και τον ΠΑΟ τον βλεπω πολυ χλωμο με Λανς.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
218
Πόντοι
36
Καλημέρα μούτσε.Χέστους ρε.Έχουμε Ευρωπαϊκή εβδομάδα εμείς.Αυτοί τι έχουν;

[move] :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:[/move]
Νταρκ το χω ξαναγραψει οτι η δευτερη θεση εμενα προσωπικα δεν με ικανοποιει. Ή πρωτος η τιποτα!
Και που βγηκα προπερσι τι καταφερα??? Εφαγα τις πενταρες μου και ησυχασα!!!! Τι θα γινουμε οι που.... της Ευρωπης??? Ασε, τον εχει αλλος αυτον τον τιτλο... μην του το στερησουμε κιολας!!!!
Ή μην μου πεις για οικονομικους λογους... γιατι εχει πολυ μεγαλη αναγκη ο συλλογος απο λεφτα...
Αυτος που εχει μεγαλυτερη αναγκη αυτος θα βγει δευτερος.
Και πιστευω αυτη θα ειναι η αεκ!
Στον Παναθηναικο υπαρχει ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.
Οσο για τα ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ματς... αντε να δουμε μπας και ανεβουμε λιγο!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Παρόλο που ο γαύρος κέρδισε τον Ηρακλή αρχίζει το απόλυτο ντεμαράζ της ΑΕΚ,αφού αποφασίζει(επιτέλους) η διαιτησία να μας παίξει 50-50,κ με συνεχή στραβοπατήμ ατα του γαύρου,αφού οι διαιτητές αγανάκτησαν,μετά την σκανδαλώση εύνοια υπέρ του κ αποφάσισαν να παίξουν αμερόληπτα πια(μπουα,χα,χα,χα,χα,χα,χα) κι φτάνουμε στην τελευταία αγωνιστική που ο Ολυμπιακός είναι 1 βαθμό μπροστά κ φέρνει ισοπαλία,ενώ η ΑΕΚ κερδίζει τον Πανιώνιο 3-4 με 4 πέναλντι αμφισβητούμ ενα έως ανύπαρκτα κ βγαίνει πρωταθλήτρι α.Εν τω μεταξύ στην μάχη του υποβιβασμού ο Ιωνικός με ένα ΣΟΥΠΕΡ σερί νικών σε όλες τις αγωνιστικές μένει στην κατηγορία στην τελευταία κυριολεκτικ ά αγωνιστική κ υποβιβάζοντ αι οι ʼρης,ΠΑΟΚ,Ηρακλής με μοναδικό πια εκπρόσωπο της Θεσσαλονίκη ς στην Α' Εθνική την Καλαμαριά.Μ ετά από το σκανδαλώδες υποβιβασμό των 3, ο Ψωμιάδης ανακηρύσει την Μακεδονία ανεξάρτητο κράτος κ φτιάχνει ανεξάρτητο πρωτάθλημα με ομάδες από τον ευρύτερο χώρο της Μακεδονίας. Ξαφνικά η Νιγρίτα, ο ΠΑΟ Βάρδας, ο Εθνικός Κατερίνης κ η Δόξα Γρατινής βρίσκονται στην Σούπερ Ψωμιαδική Λίγκα Μακεδονίας. Ο ''θείος'' δεν μπορεί να αντέξει στην αβάσταχτη σκέψη ότι το ψυχοπαίδι του,η μονάκριβη αγάπη του,ο έρωτας της ζωής του, ο ΠΑΟΚ θα παίζει μακριά του κ αποφασίζει να ιδρύσει τον Ολυμπιακό Θεσσαλονίκη ς με έδρα το εγκαταλελει μένο γήπεδο του Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας,μιας κ η ομάδα αυτή δεν υπάρχει πια κ φέρνει ως διαιτητές στο νεόδμητο πρωτάθλημα Μακεδονίας παλιούς ποδοσφαιρισ τές του Ολυμπιακού Ελλάδος όπως τους Δεληκάρη,Αμανατίδη,Κούλη Καραταϊδη,Γρηγόρη Γεωργάτο,Υβ Τριαντάφυλλ ο,τον Γιώργο Γλύκα,Τάσο Μητρόπουλο,Γιώτη Τσαλουχίδη κ άλλους.Αρχιδιαιτητής μετά από αμερόληπτη ψηφοφορία μεταξύ των νέων διαιτητών ορίζεται ο Κώστας Μπαρμπής που κέρδισε στην τελευταία ψήφο των Γιώργο Αλαβάντα.
Ξέχασα να σημειώσω ότι προπονητής του Ολυμπιακού Μακεδόνίας προσλήφθηκε μετά από ώριμη σκέψη 3'' ο Νίκος Αλέφαντος,αφού το άλλο παραπαίδι μας ο Τακούλης παραμένει στο αμερόληπτο πρωτάθλημα της Σούπερ-Λίγκας, κ στο πρώτο ματς της  Σούπερ Ψωμιαδικής Λίγκας Μακεδονίας που είναι κ ντέρμπι(μπουα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα) μεταξύ ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού Μακεδονίας, ο Αλέφαντος στην αρχή παρατάσσει ενδεκάδα με 14 παίχτες,επηρρεασμένος που στο παλιό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας ο Ολυμπιακός ξεκίναγε κατά κανόνα με 14 παίχτες,χωρίς να παραπονιέτα ι κανείς,πέραν του γραφικού προέδρου της ομάδας του επαίσχυντου άρθρου 44,που μάλλιασε η γλώσσα του κ βαρέθηκε να ασχολείται κ έγινε ατζέντης τραγουδιστριών.

[move]:crazy: :crazy: :crazy: :crazy:[/move]

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν σε ρωτήσαμε κ δεν θα μας πεις εσύ.Κ αν θες να μάθεις,εμένα δεν με νοιάζει η 2η θέση.Η Α.Ε.Κ. για μένα πρέπει να βγαίνει ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ,αρκεί να της αξίζει κ όχι με αθέμιτα μέσα.ʼσχετα αν εσείς προσπαθείτε να περάσετε ως επιτυχία την 2η θέση.

Η απάντηση μου σε σένα μούτσε είναι αυτό το μήνυμα.Αλλά μετά κ από το Σαββατιάτικο αγώνα τέλειωσα.ΑΗΔΙΑΣΑ.Διαρκείας πια τέρμα,μέχρι να αισθανθώ ότι καθάρισε η κόπρος του Αυγεία.Θα πηγαίνω μόνο στα Ευρωπαϊκά κ θα έχω την ησυχία μου.Τουλάχιστον εκεί θα κερδίζω όταν κ μόνο το αξίζω.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Μετά την σημερινή ισοπαλιά του Βάζελου,μυρίζομαι Α Γ Ρ Ι Α  Σ Φ Α Γ Η μέσα στο ΟΑΚΑ την άλλη εβδομάδα.Ευτυχώς που δεν θα είμαι μέσα κ θα γλιτώσω τα εγκεφαλικά κ το σπάσιμο καθισμάτων.

[move]ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ[/move]

kαλημερα ΑΕΚΑΡΕΣ και φιλοι μου!!!!
εγω θα ειμαι μεσα και με παρι και με παο!!!δεν ξενερωνω!!!
εχθες δεν ειδα τα ματς του παο και οσφπ(τι να δω αλωστε?)παντος και εγω μυριζομαι σφαγη την κυριακη....
τι ειπες ΝΤΕΜΗ? πολεμο στην διαιτησια? ΠΑΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!!!!!.............

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
μετα την δηλωση του σερα δεν μπορω να μην παω στο γηπεδο!!!!!!

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
218
Πόντοι
36
Η απάντηση μου σε σένα μούτσε είναι αυτό το μήνυμα.Αλλά μετά κ από το Σαββατιάτικο αγώνα τέλειωσα.ΑΗΔΙΑΣΑ.Διαρκείας πια τέρμα,μέχρι να αισθανθώ ότι καθάρισε η κόπρος του Αυγεία.Θα πηγαίνω μόνο στα Ευρωπαϊκά κ θα έχω την ησυχία μου.Τουλάχιστον εκεί θα κερδίζω όταν κ μόνο το αξίζω.

Σιγουρα, αλλα στη οικονομικη κατασταση που βρισκεται η αεκ, η δευτερη θεση και η συνεχομενη εξοδος στο C.L θα ειναι βαλσαμο για τον συλλογο!!
Εσυ την εχεις μεγαλυτερη αναγκη!

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
kαλημερα ΑΕΚΑΡΕΣ και φιλοι μου!!!!
εγω θα ειμαι μεσα και με παρι και με παο!!!δεν ξενερωνω!!!
εχθες δεν ειδα τα ματς του παο και οσφπ(τι να δω αλωστε?)παντος και εγω μυριζομαι σφαγη την κυριακη....
τι ειπες ΝΤΕΜΗ? πολεμο στην διαιτησια? ΠΑΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!!!!!.............

Καλημέρα και καλή εβδομάδα...

Με βάση αυτά που είδες το Σ-Κ τι σε κάνει να μιλάς για επερχόμενη σφαγή...???

Και εσύ αδικήθηκες και εγώ (εν μέρη)...

Δεν απέβαλε τον Ισά στη φάση του πρώτου πέναλτι ? και δεν μας έδωσε 3ο πέναλτι στο 92 (αναμφίβολα και τα 3 ήταν)... επίσης έκοψε 2-3 φορές τους παίκτες του Ο.Φ.Η. με ανύπαρκτά offsides?

Δεν κοιτάμε τα χάλια μας λέω εγώ... και ψάχνουμε για άλλοθι...!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
O Ολυμπιακός τα χάλια του τα καλύπτει με την διαιτησιά όμως.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
προβλημα!!

H AEK δεν απώλεσε στην Kρήτη μόνο δύο βαθμούς, αλλά και τον Mπρούνο Tσιρίλο! H κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο Iταλός αμυντικός ήταν η 4η και τώρα θα πρέπει να επιλέξει ένα από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια της Eνωσης για να εκτίσει την ποινή του.

Για την AEK ακολουθεί πρόγραμμα-φωτιά, καθώς οι επόμενες υποχρεώσεις της περιλαμβάνουν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (πριν και μετά το οποίο υπάρχουν οι διπλές αναμετρήσεις με την Παρί Σεν Zερμέν), εκτός με τον Aπόλλωνα Kαλαμαριάς (από το οποίο θα λείψει ο τιμωρημένος Λυμπερόπουλος), εντός με τον Aρη και εκτός με τη Λάρισα.

Tουλάχιστον, επιστρέφει ο Σέζαρ, που εξέτισε την ποινή του.

απο το

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τα τελευταία νέα της ομάδας μας

Θέμα χρόνου η υπογραφή νέου συμβολαίου, πενταετούς διάρκειας, ανάμεσα στην ΠΑΕ ΑΕΚ και τον Λορένσο Σέρα Φερέρ. Καθοριστικό ρόλο στο «ναι» του Ισπανού τεχνικού έπαιξαν οι εγγυήσεις για γήπεδο, προπονητικό κέντρο, μεταγραφές και το ρόλο του ως απόλυτο αφεντικό στην ομάδα. Πεισμωμένοι οι «κιτρινόμαυροι». «Μας αδικούν οι διαιτητές, αλλά εμείς με τις εμφανίσεις μας θα τους αναγκάσουμε να κάνουν ακόμα περισσότερα λάθη», είπε ο 53χρονος προπονητής στους παίκτες του, ενώ έδωσε σύνθημα για τον αγώνα απέναντι στην Παρί για το Κύπελλο UEFA. «Μόνο οι μεγάλες ομάδες συμμετέχουν και στις εγχώριες και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις», τόνισε. Ετοιμοπόλεμος και ο Καφές για το ματς της Τετάρτης. Τσέκαραν παίκτες στο Ιωνικός-Κέρκυρα Νικολαΐδης-Φερέρ. Σίγουρος για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ εμφανίζεται ο Μαλίντι. «Θερμό» τετ-α-τετ με οπαδούς της «Ένωσης» είχε ο Κ.Βασσάρας.

Μένουν οι υπογραφές
Δεδομένη είναι η προφορική συμφωνία του Ντέμη Νικολαςιδη με τον Λορένσο Σέρα Φερέρ για την υπογραφή νέου συμβολαίου πενταετούς διάρκειας, ενώ σύντομα θα πάρει και επίσημη μορφή με την υπογραφή των σχετικών εγγράφων, όπως αποκάλυψε χθες η SportDay. Ο Ισπανός τεχνικός φέρεται να είπε το «ναι» στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ λαμβάνοντας πρώτα κάποιες εγγυήσεις. Αυτές αφορούν στις διαδικασίες για την κατασκευή γηπέδου και προπονητικού κέντρου, στη δέσμευση για μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας το προσεχές καλοκαίρι, καθώς επίσης και σε όρους που αφορούν στη δουλειά του, όπως το γεγονός πως θα είναι ο απόλυτος άρχων του ποδοσφαιρικού τμήματος, στην επαγγελματική ομάδα και τις ακαδημίες του συλλόγου.

Πείσμωσαν
Αποφασισμένοι να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και τα καλά αποτελέσματα, ακόμη και όταν αδικούνται από τα διαιτητικά σφυρίγματα, δηλώνουν άπαντες στις τάξεις της ΑΕΚ. Ο Λορένσο Σέρα Φερέρ στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές την Κυριακή τόνισε πως θα πρέπει η ομάδα του με τις εμφανίσεις της να κερδίζει ούτως ή άλλως τα παιχνίδια της, ανεξάρτητα από τις αποφάσεις της διαιτησίας. ʼλλωστε τόσο ο ίδιος όσο και οι παίκτες του αναγνωρίζουν πως η εμφάνισή τους τόσο στο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό, όσο και κυρίως στο παιχνίδι απέναντι στον Εργοτέλη δεν ήταν καλή.

«Μας αδικούν οι διαιτητές, αλλά εμείς με τις εμφανίσεις μας θα τους αναγκάσουμε να κάνουν ακόμα περισσότερα λάθη», είπε χθες ο Ισπανός τεχνικός και συμπλήρωσε: «Σε ακόμα ένα ματς η διαιτησία μάς στέρησε τη δυνατότητα να κερδίσουμε. Συναντήσαμε άλλη μία κακή διαιτησία. Δεν μας δόθηκε πέναλτι στην έναρξη του αγώνα και μας ακυρώθηκε κανονικό γκολ. Είναι σίγουρο ότι θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει. Αν σε ένα ματς ο διαιτητής κάνει τέσσερα λάθη εις βάρος μας, εμείς πρέπει με την απόδοσή μας να τον αναγκάζουμε να κάνει... οκτώ. Με την αγωνιστική συμπεριφορά μας και το ποδόσφαιρο που θα παίζουμε πρέπει να αναγκάζουμε τους διαιτητές να κάνουν λάθη σε βάρος μας σε κάθε αγωνιστική. Με τον Ολυμπιακό δεν μας δόθηκαν τρία πέναλτι, στην Κρήτη δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι και μας ακυρώθηκε κανονικό γκολ. Πού θα πάει αυτό δεν ξέρω. Κατανοώ τον εκνευρισμό που υπάρχει, αλλά δεν πρέπει με τίποτα να το βάλουμε κάτω. Δεν πρέπει να μείνουμε σ' αυτό και να απογοητευτούμε από όσα συμβαίνουν. Εγώ έχω πεισμώσει με όσα γίνονται. Πλέον είναι αδιαμφισβήτητα αυτά που γίνονται, αλλά εμείς οφείλουμε να τα προσπεράσουμε. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και προσωπικότητα. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε και να μείνουμε ανεπηρέαστοι. Από τη Δευτέρα πρέπει να τα έχουμε ξεχάσει όλα, αφού έχουμε μπροστά μας δύσκολα παιχνίδια και οφείλουμε να συγκεντρωθούμε σ' αυτά και να δουλέψουμε για να είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Εχουμε δύο σημαντικά παιχνίδια, με την Παρί και τον Παναθηναϊκό».

Όσον αφορά στα αγωνιστικά προβλήματα που διέγνωσε στην ομάδα του στο ματς της Δευτέρας, ο Λορένσο Σέρα Φερέρ είπε: «Κάναμε λάθη στο ματς με τον Εργοτέλη και πρέπει να τα κοιτάξουμε. Θα μιλήσω συγκεκριμένα με τον καθένα ξεχωριστά γι' αυτά. Σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι μου άρεσε ότι μπήκαμε δυνατά και με πολύ καλή νοοτροπία στο παιχνίδι. Ετσι κάναμε αμέσως τη φάση με το πέναλτι που δεν μας δόθηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε ψηλά για το γκολ. Οι αλλαγές βοήθησαν. Μπήκαν με καλή νοοτροπία και προσαρμόστηκαν αμέσως στον ρυθμό του αγώνα. Είχαμε, όμως, πρόβλημα στις κόντρα επιθέσεις του Εργοτέλη. Κάτι που εν μέρει ήταν φυσικό, αφού ρισκάραμε, βγαίναμε πολύ στην επίθεση για να νικήσουμε και αφήναμε χώρους».

Ακολούθως ο 53χρονος προπονητής έδωσε το σύνθημα εν όψει της αναμέτρησης της προσεχούς Τετάρτης απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν για τη φάση των «32» του Κυπέλλου UEFA, θέλοντας να ανεβάσει την ψυχολογία τους. «Την Τετάρτη έχουμε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Μόνο οι μεγάλες ομάδες συμμετέχουν και στις εγχώριες και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εμείς ήμασταν στο Champions League και τώρα παίζουμε στο Κύπελλο UEFA».

Τέλος, κάλεσε τους ποδοσφαιριστές του να δείξουν χαρακτήρα στο βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα που ακολουθεί. «Μπαίνουμε πάλι στον ρυθμό των δύο αγώνων την εβδομάδα. Υπάρχουν επίσης και κάποιοι από εσάς που έχουν υποχρεώσεις και με τις εθνικές. Είναι πολλές οι υποχρεώσεις, αλλά πρέπει να είμαστε δυνατοί και να αντέξουμε. Τώρα έχουμε να σκεφτούμε την Παρί Σεν Ζερμέν. Πρέπει και πάλι να αλλάξουμε το "τσιπάκι" στο μυαλό μας και να βάλουμε εκείνο της Ευρώπης. Οφείλουμε να επικεντρώσουμε την προσοχή μας σ' αυτό το ματς και να δουλέψουμε για να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Αυτή είναι η τέταρτη διοργάνωση που συμμετέχουμε φέτος και μ' αρέσει πολύ που θα έχουμε δύο ματς την εβδομάδα, γιατί θα μας κρατούν σε εγρήγορση. Πρέπει να βρούμε τον χρόνο να συγκεντρωθούμε και να ξεκουραστούμε για το παιχνίδι της Τετάρτης. Εχουμε κάνει καλές εμφανίσεις στο Champions League και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Ολοι πρέπει να είστε έτοιμοι να παίξετε. Θέλω να δουλεύετε σωστά, γιατί έχουμε πολλά συνεχή ματς μπροστά μας».

Το βλέμμα στην Παρί
Από τη Δευτέρα ξεκινά ουσιαστικά η προετοιμασία της ΑΕΚ για την αναμέτρηση της Τετάρτης απέναντι στην Παρί στο ΟΑΚΑ (21:45, Mega). Την Κυριακή όσοι αγωνίστηκαν απέναντι στον Εργοτέλη δεν προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς. Τα ευχάριστα νέα ήρθαν από τον Παντελή Καφέ, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και χωρίς ενοχλήσεις, με συνέπεια να υπολογίζεται για την αναμέτρηση απέναντι στους Γάλλους, όπου είναι πολύ πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του με τα «κιτρινόμαυρα». Αντίθετα δεν υπολογίζονται και πάλι οι τραυματίες Δέλλας, Παουτάσο, Χιώτης, Εμερσον και Αλεξόπουλος, που χθες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, καθώς επίσης και οι Λαγός και Χετεμάι, που δεν θα αγωνιστούν ξανά φέτος.

Σορεντίνο: «Πρέπει να μας σέβονται»
Ξέσπασε μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στον Εργοτέλη ο Στέφανο Σορεντίνο. «Είδατε τι έγινε; Με τον Ολυμπιακό δεν μας έδωσαν τρία πέναλτι. Τώρα με τον Εργοτέλη δεν μας δίνουν πέναλτι και μας ακύρωσαν κανονικό γκολ. Και την Κυριακή παίζουμε με τον Παναθηναϊκό. Τι να πω; Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Αυτά που γίνονται στο πρωτάθλημα είναι απίστευτα. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Δεν μπορεί σε κάθε ματς να γίνονται τέτοια πράγματα σε βάρος μας. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να τη σέβονται», είπε ο Ιταλός τερματοφύλακας.

Θερμό τετ-α-τετ με Βασσάρα
Με μερίδα οπαδών της ΑΕΚ συνταξίδεψε από το Ηράκλειο στην Αθήνα ο Κύρος Βασσάρας, ο οποίος δέχτηκε τα ειρωνικά χειροκροτήματα των «κιτρινόμαυρων», όπως αναφέρει η SportDay. «Συγχαρητήρια, τα κατάφερες πάλι», είπαν μεταξύ άλλων στον διεθνή ρέφερι, ο οποίος απαντούσε: «Δεν υπάρχει κάτι να πούμε. Σας παρακαλώ πολύ».

Τσέκαραν στόχους
Οι Νικολαΐδης και Φερέρ μετέβησαν χθες στο γήπεδο της Νεάπολης και παρακολούθησαν την αναμέτρηση του Ιωνικού με την Κέρκυρα (0-0), ενώ στην? παρέα τους η΄ταν επίσης ο σκάουτερ της ΑΕΚ, Δημήτρης Μάρκος, ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Κώστας Σταυρόπουλος, και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Γιά
ννης Καπογιάννης. Ο σκοπός τους ήταν πιθανότατα μεταγραφικός και αφορούσε τρεις παίκτες. Ο λόγος κυρίως για τον 21χρονο δεξιό μπακ των γηπεδούχων, Ευθύμη Κοτίτσα, που αποβλήθηκε όμως στο 23? με δύο κίτρινες κάρτες και τον Φρανκ Μάνγκα Γκουέλα, 25χρονο μέσο της Κέρκυρας από την Ακτή Ελεφαντοστού. Παράλληλα στην «Ένωση» έχουν προταθεί ο 22χρονος αμυντικός της Κέρκυρας, Κώστας Φούφουλας και ο 23χρονος Νιγηριανός φορ του Ιωνικού, Μπέντζαμιν Ονουάτσι.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται τα σενάρια που θέλουν την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται ζωηρά για τον 20χρονο μέσο Κώστα Κασναφέρη και τον 24χρονο αμυντικό Γιώργο Ντάσιο, που αγωνίζονται στον ΠΑΣ Γιάννενα και τους οποίους έχει παρακολουθήσει σε αρκετούς αγώνες ο Δημήτρης Μάρκος. Οι αξιώσεις των Ηπειρωτών για τους δύο παίκτες φέρεται να αγγίζουν τα 750.000 ευρώ.

«Στα χέρια των προέδρων»
Δηλώσεις ως? παίκτης της ΑΕΚ έκανε ο Ένκο Μαλίντι, ο 19χρονος Αλβανός επιθετικός της Παρτιζάνι, που με εισήγηση του Έγκεν Γκέραρντ και του Χριστόφορου Κόλα έλαβε μέρος σε προπονήσεις της «Ένωσης» την περασμένη εβδομάδα. Ο αλβανικός Τύπος αναφέρει πως ο διεθνής με τις Ελπίδες της χώρας του άσος έχει ήδη πείσει για την αξία του τον Λορένσο Σέρα Φερέρ, ο οποίος και έχει τον τελευταίο λόγο για την απόκτησή του ή όχι. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα albania-sport.com τόνισε: «Είμαι ικανοποιημένος από τις προπονήσεις μου με την ΑΕΚ. Εδωσα ό,τι καλύτερο είχα και νομίζω ότι άφησα καλές εντυπώσεις. Την πρώτη μέρα μέρα έκανα τεστ αντοχής και φυσικής κατάστασης και την επόμενη μέρα έπαιξα στο διπλό. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, με εξαιρετικούς ξένους παίκτες. Τα πράγματα εκεί είναι πολύ επαγγελματικά. Η μεταγραφή μου είναι πλέον καθαρά στα χέρια των δύο προέδρων. Είναι η μεγάλη μου ευκαιρία και θα πιέσω όσο μπορώ για να γίνει η μεταγραφή. Ηρθα σε επαφή και με τους οπαδούς. Είναι πολύ θερμοί κι ελπίζω κάποια μέρα να φωνάζουν για μένα. Εχω μιλήσει τόσο με τον Χετεμάι όσο και με τον Κονέ. Ελπίζω ότι θα με βοηθήσουν να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ηδη σκοπεύω να ξεκινήσω άμεσα μαθήματα ελληνικών. Σκοπεύω να ρυθμίσω άμεσα και το θέμα της βίζας μου, για να μην έχω κανένα πρόβλημα στο ταξίδι μου στην Αθήνα».

«Πετά» για να χειρουργηθεί ο Λαγός
Για το Ελσίνσκι αναχωρεί σήμερα ο Παναγιώτης Λαγός, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση στον δεξί αχίλλειο τένοντα από τον Φινλανδό καθηγητή Ιλκα Τουλικόβρα. Τον 22χρονο μέσο συνοδεύει ο χειρουργός ορθοπεδικός, Γιάννης Βλάμης, συνεργάτης του γιατρού της ΑΕΚ, Γιάννη Λεβάκου. Η επέμβαση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη, ενώ η επιστροφή του αριστεροπόδαρου άσου στην Ελλάδα αναμένεται την Πέμπτη. Η επάνοδος του παίκτη στην ενεργό δράση υπολογίζεται σε έξι μήνες.

«Όλα πήγαν καλά»
Στο πλευρό του Περπαρίμ Χετεμάι βρίσκονται από την πρώτη στιγμή του σοβαρού του τραυματισμού στον αστράγαλο ο πατέρας του, Μίφταρ, και η σύζυγός του, Εμίν. Ο πρώτος μιλώντας στην εφημερίδα «Ιlta-Sanomat» παρουσιάστηκε ανακουφισμένος από την πετυχημένη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο γιος του. «Εγινε η επέμβαση στον αστράγαλο του Περπαρίμ και είμαι χαρούμενος που όλα πήγαν καλά. Στον αστράγαλο του γιου μου τοποθετήθηκαν τρεις βίδες και μια πλάκα», δήλωσε.

Νοκ άουτ και ο Ντραμέ
Έναν ακόμη αγωνιστικό πονοκέφαλο για την στελέχωση της άμυνάς του έχει ο Πολ Λε Γκουέν εν όψει της αναμέτρησης της Παρί με την ΑΕΚ. Μετά από τον Μάριο Γέπες, που θα χάσει την υπόλοιπη περίοδο, νοκ άουτ τέθηκε και ο Μπουκαρί Ντραμέ. Ο 22χρονος αριστερός μπακ έσπασε δάχτυλο του δεξιού του ποδιού στον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στη Μονακό (4-2).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom