Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ʼστα να πάνε γι'αύριο.Το πιο τρελλό σενάριο που άκουσα ξέρεις ποιο είναι?Να μας σπρώξει με τα χίλια ο Βασσάρας για να έχουν να λένε τη Δευτέρα οι Γαύροι ''ορίστε που φωνάζετε χανούμια''!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
΄Οτι κ να σφυρίξει αυτός ο διαιτητής υπέρ της ΑΕΚ δεν πρόκειται ποτέ να αποσβέσει το πέναλντι που δεν έδωσε στον Μπούρμπο.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα ΑΕΚΑΡΑ μου!!!!!

σαν σημερα απο το
10/2/1991 Ο αγώνας Ολυμπιακός- Αθηναϊκός διακόπτεται στο 88ο λεπτό όταν οπαδοί των ερυθρολεύκων εξαιτίας της απρόβλεπτης εξέλιξης του σκορ (2-2 από 2-0) εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο κυνηγώντας τον Θεσσαλονικιό διαιτητή Ναούμ, τους επόπτες και τους παίκτες του αντιπάλου. Ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ του Αθηναϊκού (0-2) και ο Ολυμπιακός τιμωρείται με αφαίρεση δύο βαθμών

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  τι θυμηθηκες τώρα!!!!! Ειχε φαει ένα κλωτσίδι ο χρηστος δημόπουλος τότε. Ο ΠΑΤΙΚΑΣ σε εκεινο το παιχνίδι ειχε σκοράρει μετά απο 3 χρονια ή τα έχω μπερδεψει???

ΥΓ Τον Θεολόγη εγω τον ψηφισα ως αστειο αλλα και επειδη  ήταν της εποχής μου.
ΥΓ2 Μια και θυμηθηκα Πατικα πρεπει να μπει ψηφορια για τον πιο αμπαλο βασικο της ΑΕΚ Πατικα , Δυστυχο, Χατζη (που θα μπορουσε να κανει διεθνη καριερα εξτρεμ ΑΝ τα γηπεδα ήταν διπλάσια), καραγιαννη κλπ

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
δεν νομιζω να επεζε ο πατικας στον αθηναικο!!μαλον
τα εχεις μπερδεψει και δεν το θυμηθηκα εγω στο sportime.gr το διαβασα!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
καλημερα ΑΕΚΑΡΑ μου!!!!!

σαν σημερα απο το
10/2/1991 Ο αγώνας Ολυμπιακός- Αθηναϊκός διακόπτεται στο 88ο λεπτό όταν οπαδοί των ερυθρολεύκων εξαιτίας της απρόβλεπτης εξέλιξης του σκορ (2-2 από 2-0) εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο κυνηγώντας τον Θεσσαλονικιό διαιτητή Ναούμ, τους επόπτες και τους παίκτες του αντιπάλου. Ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ του Αθηναϊκού (0-2) και ο Ολυμπιακός τιμωρείται με αφαίρεση δύο βαθμών

Ήμουν στο Καραϊσκάκη στον αγώνα αυτόν, με τον κολλητό μου που είναι γαύρος φανατικός.Είχαμε πάει στο γήπεδο να δούμε έναν χαλαρό αγώνα με καλή μπάλλα (πηγαίναμε και στη Φιλαδέλφεια πολλές φορές),και μείναμε να κοιτάμε τους "επιστήμονες" με ανοιχτό το στόμα. Απο τη σκοπιά του παρατηρητή, είχε τρελό γέλιο η φάση, ακολούθησαν και οι δηλάσεις του Ανάργυρου στα κανάλια και έδεσε το γλυκό...

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ήμουν στο Καραϊσκάκη στον αγώνα αυτόν, με τον κολλητό μου που είναι γαύρος φανατικός.Είχαμε πάει στο γήπεδο να δούμε έναν χαλαρό αγώνα με καλή μπάλλα (πηγαίναμε και στη Φιλαδέλφεια πολλές φορές),και μείναμε να κοιτάμε τους "επιστήμονες" με ανοιχτό το στόμα. Απο τη σκοπιά του παρατηρητή, είχε τρελό γέλιο η φάση, ακολούθησαν και οι δηλάσεις του Ανάργυρου στα κανάλια και έδεσε το γλυκό...

τοτε που μετα ο μητσικωστας τον ελεγε ''σφαλιαρελη''!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αετόπουλα.Σίγουρα ο Πατίκας δεν έπαιξε στον Αθηναϊκό.Ο Πατίκας από την Ελλάδα έπαιξε μόνο στην ΑΕΚ αν θυμάμαι καλά.

Μια ώρα έμεινε για το δύσκολο ματς στην Κρήτη.Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε,παρόλεςτις απουσίες κ Βασσάρα θέλοντος(δεν επιθυμώ να ευνοηθώ, 50-50 θέλω να με παίζουν ΠΑΝΤΑ).ʼντε κ πάμε μετά με αέρα στο ματς με τον βάζελο για την έξοδο στο C.L(που από ότι φαίνεται μόνο αυτή μας απέμεινε).

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ;
:knuppel:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
ʼντε ξεκινάμε!!!!!!!!!!! Πάντως ο Εργοτέλης έχει παντα γαμώ τις υποδοχές σε όλες τις ομάδες.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΒΑΣΣΑΡΑ!!!! Αν δεν ήταν πέναλντυ αυτό του Κονέ τώρα, πιο είναι???????????????????????????

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΞΑΝΑ.Αν ο Ντέμης έχει αρχήδια ας σηκωθεί να φύγει από την Σούπερ-Λίγκα.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Μ'αρέσει που έλεγα πως θα μας πάει κούρσα ο Βασσάρας για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια.Ρε αυτοί δεν έχουν ιερό και όσιο.Θα βγάλουν και το βάζελο δεύτερο και άντε τρέχτε μετά.Παράγκα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε,Χούντα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε,άντε γεια και φέτος......
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:[move] :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:[/move]

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Πού είναι τα κίτρινα γράμματα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε????

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Με τι κουράγια θα πάμε στην Παρί........................
[move]ΒΑΛΤΕ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ Χ Ο Υ Ν Τ Α[/move]

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Την έχω χεσμένη την σούπερ λίγκα σας ρεεεεεεεεεεεε,κωλολαμόγια

[move] :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:[/move]

[move] :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge:[/move]

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
ρε παιδες για ηρεμια...σιγα να μην το στησε ο σωκρατης..γιατι?μηπως ειμαστε τσιμα τσιμα στους βαθμους??τι 8 τι 10?το πρωταθλημα εχει τελειωσει,γιατι ο θρυλος δεν γκελαρει.για χαλαρωστε και ψαχτε αλλου για αλλοθι..αν δεν μπορεις να κερδισεις τον εργοτελη,λυπαμαι αλλα θα χασεις και το τσαμπιονς του χρονου..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σταματήστε τον καρνάβαλο που λέγεται Super λίγκα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε 

[move]:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:[/move]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom