You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
Ο τελευταιος γρηγορος κεντρικος αμυντικος ηταν ο Καψης,
ολοι οι αλλοι ειναι αργοκαραβα...μονο για κεφαλιες κανουν....
φιλε ο καψης καλος μαντουμανδορος ηταν.ειχε και μια Α γρηγοραδα αλλα μεχρι εκει.τωρα για παπ δεν θελω να φυγει ποσο μαλλον για γουιγκαν και τέτοιες ομαδες. αν σκασει μια μεγαλη ομαδα μονο τοτε
100 φορές έχω δει τον παπασταθόπουλο να είναι πιο ταχύς από τον επιθετικό. Δες το παιχνίδι στο Καραισκάκη να δεις τι έκανε στον ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ. Μας δουλεύεις τώρα?? Από τα πιο γρήγορα στόπερ της Ευρώπης είναι. Βλέπετε μπάλλα ρε παιδιά. ΕΛΕΟΣρε Λιάκο, γιατί τέτοιο ύφος; Δεν μπορείς να δεχτείς τη γνώμη του άλλου; Αφού με ρωτάς, όχι, μπάλα δεν έπαιξα, δεν ήμουνα ανασταλτικός μέσος. Αλλά εσύ που έπαιζες και ξέρεις κανταρια μπάλα όπως και τόσοι άλλοι Έλληνες, για πές μου εσύ λοιπόν, πόσες φορές είδες να σπριντάρει ο παπασταθόπουλος και να παίρνει το σπριντ από τον επιθετικό; Γιατί ακριβώς αυτό σου λέω. Πως χρειαζεστε ένα γρήγορο στόπερ. Εμείς ας πουμε όσο παίζαμε με Αντζα και Σέζαρ, όλο στην κόντρα μας έβγαζαν. Όταν παίζαμε με ζεβλάκοφ κυλούσε ομαλότερα το παιχνίδι. Αν πάλι εσύ τον θεωρείς γρήγορο...τότε μάλλον βλέπεις παιχνίδια στο σλοου μοσιον.
Γνώμη σου φυσικά.
Αλλά σταμάτα να γράφεις έτσι....τη γνώμη μου λέω και σε όποιον αρέσει. Άμα δεν σου αρέσει μην με διαβάζεις. Δεν σε βάλαμε βελιγκέκα εδώ μέσα.
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
ναι θα την κρίνουμε την Μόνικα του χρόνου σαν τον Νούνιες. Εσύ όμως γιατί κρίνεις τον Μαιστόροβιτς?1. παίρνετε τον Κέιτον που δεν τον θέλει κανείς άλλος. Προτείν να βάλετε ψηφοφορία εδώ για το ποια θέση παίζει. Πάντως το ξαναγράφω, γιατί το είχα γράψει και παλιότερα....για τον Ολυμπιακό δεν κάνει. Και σε εσάς θα δημιουργήσει προβλήματα με το Ροβάλντο...θυμήσου το.
2. Τον Μπελούτσι θα τον δεις του χρόνου που θα έχει κάνει κανονική προετοιμασία (μοναδική μου επιφύλαξη είναι το με ποιον προπονητή θα την κάνει). Αλλά φέτος σιγά μην έπαιζε. Έτσι κρίνετε πάντα στην αρχή...και μετά κάνετε τις κωλοτούμπες σας. Έτσι λέγατε και για το Ρίμπο μόλις έιχε έρθει πως είναι ξοφλημένος, έτσι και για τον Κοβάσεβιτς...υπομονή να δείτε και να κρίνετε μετά...μηδέν. Ακριβώς όπως ο Μπελούτσι είχε έρθει ο Μπορέλλι στον ΠΑΟ και ακόμα ψάχνει να βρει παίκτη σαν τον Μπορέλι από τοτε ο ΠΑΟ...αλλά μέχρι να παίξει πέρασε ένας χρόνος.
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
παιδιά εντάξει όλοι οι άλλοι, αλλά και οι ΑΕΚτζήδες να ξεχνάτε ότι έχουμε και τον Αλεξόπουλο? Φυσικά και με μία πρόταση πάνω από 5εκ. θα πρέπει να τον δώσουμε. Πρέπει να πουλάμε κιόλας παίκτες, αφού φυσικά θα θέλει και ο παίκτης. Πάντως πιστεύω ότι η Αγγλία του βταιριάζει γιατί είναι δυναμικός στο παιχνίδι του.
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ρε διαβάζεις τι γράφω; ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΡΙΝΑ ΣΑΝ ΠΑΙΚΤΗ!!ναι θα την κρίνουμε την Μόνικα του χρόνου σαν τον Νούνιες. Εσύ όμως γιατί κρίνεις τον Μαιστόροβιτς?
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
Είπα πως για την ΑΕΚ έτσι όπως είναι πιστεύω πως δεν τον χρειαζότανε ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΔΟΣ παίκτη!
Όσο για το αν προλάβαινε το Λουα Λούα....καλά, δεν έχω πρόβλημα, αν πιστεύεις πως είναι γρήγορος αμυντικός δικαίωμά σου. Γνώμη σου. Εγώ τη δική σου γνώμη τη δέχομαι. Αλλά δεν αλλάζω τη δική μου γνώμη. Εγώ δεν τον βλέπω γρήγορο.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
διάβαζα σήμερα εφημερίδα που έλεγε πως τον ερωτευτήκανε από ένα παιχνιδι μόνο. Σκέψου να είχε κάνει και δεύτερο φέτος....θα τινάζατε την μπάνκα στον αέρα..θα κονόμαγε ο Βανδής..χεχεΝομίζω ότι πρέπει να πούμε και "ευχαριστώ" στους Βέλγους που μας δίνουν πάνω από 1,2 εκ. ευρώ για τον Τόζερ!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα αδέρφια μου.Σήμερα θα έχουμε τα σπουδαία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σίλβα Κλέιτον στην ομάδα μας-μια μεταγραφή τουλάχιστον πολυπόθητη για τον νέο μας προπονητή,που πιστεύει ότι μπορεί να χτίσει πάνω του.
Από όλα όσα δείχνουν,ο Τόζερ θα αποτελέσει παρελθόν μιας κ αναμένεται η ομάδα να απαντήσει θετικά στην νέα πρόταση των 1,2 εκ. ευρώ που της κατατέθηκε.
1,2 εκ. ευρώ για τον Τόζερ;;;;τέσπα να ναι καλά το παιδί κ να φτάσει και στα 3,2 εκ ευρώ η αξία του.
Πλησιάζει η αποφράδα επέτειος. :'(
Από όλα όσα δείχνουν,ο Τόζερ θα αποτελέσει παρελθόν μιας κ αναμένεται η ομάδα να απαντήσει θετικά στην νέα πρόταση των 1,2 εκ. ευρώ που της κατατέθηκε.
1,2 εκ. ευρώ για τον Τόζερ;;;;τέσπα να ναι καλά το παιδί κ να φτάσει και στα 3,2 εκ ευρώ η αξία του.
Πλησιάζει η αποφράδα επέτειος. :'(
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλημέρα σε όλους.................................
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ρε φίλε τελικά πως την έχεις δει εδώ μέσα? το παίζεις ο Σωτηρακόπουλος του site τελικά ο κύριος ξερόλας.......ρε διαβάζεις τι γράφω; ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΡΙΝΑ ΣΑΝ ΠΑΙΚΤΗ!!
Είπα πως για την ΑΕΚ έτσι όπως είναι πιστεύω πως δεν τον χρειαζότανε ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΔΟΣ παίκτη!
Όσο για το αν προλάβαινε το Λουα Λούα....καλά, δεν έχω πρόβλημα, αν πιστεύεις πως είναι γρήγορος αμυντικός δικαίωμά σου. Γνώμη σου. Εγώ τη δική σου γνώμη τη δέχομαι. Αλλά δεν αλλάζω τη δική μου γνώμη. Εγώ δεν τον βλέπω γρήγορο.
με ότι ασχολούνται οι άλλοι έχεις και την αρνητική κριτική σου...
τόσο σε πείραξε στο κεφάλι το χάρτινο που σας πότισε ο Κρόκους?.....
απασχολεί σου με τα τσαπατόρια που έχει η ομάδα σου και άσε μας εμάς να μαζεύουμε τους άμπαλους....
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
σιγά μην είμαι ο Σωτηρακόπουλος...τς-τς...τι ξέρει αυτός...χαχα.ρε φίλε τελικά πως την έχεις δει εδώ μέσα? το παίζεις ο Σωτηρακόπουλος του site τελικά ο κύριος ξερόλας.......
με ότι ασχολούνται οι άλλοι έχεις και την αρνητική κριτική σου...
τόσο σε πείραξε στο κεφάλι το χάρτινο που σας πότισε ο Κρόκους?.....
απασχολεί σου με τα τσαπατόρια που έχει η ομάδα σου και άσε μας εμάς να μαζεύουμε τους άμπαλους....
ΑΝ διάβαζες και στο κόκκινο θρεντ, θα έβλεπες πως και εκεί δεν λέω καλά πράγματα για την ομάδα που υποστηρίζω. Και θα έβλεπες πως τα σούρω στον Κρόκους διαρκώς.
Και για άλλη μια φορά το ξαναγράφω (με έχετε κάνει να το γράψω ήδη 4 φορές), για μένα και ο Μαϊστόροβιτς και ο Κλέιτον΄ΕΙΝΑΙ καλοί παίκτες. Και μπράβο που τους πήρατε κοκ και παλαμάκια.
ΑΛΛΑ έχω τη γνώμη (και ρε αδερφέ γνώμη μου είναι, τι να κάνω που δεν σου αρέσει) πως έπρεπε να πάτε σε άλλο είδος αμυντικού (αν το θές...πιστεύω πως χρειάζεστε ΚΑΙ έναν ακόμα, πιο γρήγορο, πιο τεχνίτη). Και επειδή ανέφερε ο Λιάκος τον Αλεξόπουλο, νομίζω πως είναι τέτοιο στυλ που εννοώ, αλλά πραγματικά δεν ξέρω πως θα γυρίσει το παλικάρι. Μακάρι να γυρίσει υγιής. Καμιά φορά οι "εσωτερικές μεταγραφές" είναι καλύτερες.
Όσο για τον Κλέιτον, και πάλι προσωπική άποψη είναι πως θα κουτουλάει με το Ριβάλντο αν παίζουνε μαζί. Οπότε, αν είναι να βάζει έναν από τους δύο μέσα, νομίζω πως θα έχετε ένα μικρό πρόβλημα. Υπάρχει και το άλλο σενάριο: να παίζει σαν δεύτερος επιθετικός (περιφερειακός) στη θέση του Λυμπερόπουλου (παρότι διαφορετικό στυλ). Εκεί ίσως πιάσει καλύτερα (μάλλον). Πάντως αμιγής επιθετικός δεν είναι. Για μένα ο Κλέιτον είναι μέσος. Και ο Ολυμπιακός γι'αυτό ασχολήθηκε μαζί του στην αρχή.
Χαιρεται φιλοι μου,αν για τις ομαδες μας θεωρουμε σωτηρες τους Κλειτον-Μαιστοροβιτς -Σισιδες εχουν κανει καλη δουλεια η ΤΣΑΤΣΟφυλλαδες....τον Κλειτον τελικα ουταε η Αδεκαρα τον πηρε...
Τωρα κατι σοβαρο στο μπασκετ ΚΑΕ ΑΕΚ ΥΠΑΡΧΕΙ????
36 23 13!!!!!!!!!!!!!
Τωρα κατι σοβαρο στο μπασκετ ΚΑΕ ΑΕΚ ΥΠΑΡΧΕΙ????
36 23 13!!!!!!!!!!!!!
nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Δοξα το θεοΗ ΑΕΚ απέσυρε το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Σίλβα Κλέιτον!Και καλά έκανε...
Ο Πηλαδάκης περιμένει να "γδάρει" τους πολυμετοχικούς...στο τέλος όμως μπορεί και να μείνει με τον μπούλο!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις